• Детски трицикл MAX GFTC-002 Црвен

  Код за нарачка: Детски трицикл MAX GFTC-002 Црвен - 802814

  3 тркала за поголема стабилност
  Педали на предното тркало за полесно управување
  2 пластични корпи за омилените играчки на Вашите најмили
  Ергономско седиште
  Рачки со прилагодлива висина

 • Детски трицикл MAX GFTC-002 Портокалов

  Код за нарачка: Детски трицикл MAX GFTC-002 Портокалов - 802860

  3 тркала за поголема стабилност
  Педали на предното тркало за полесно управување
  2 пластични корпи за омилените играчки на Вашите најмили
  Ергономско седиште
  Рачки со прилагодлива висина

 • Детски трицикл MAX GFTC-002 Син

  Код за нарачка: Детски трицикл MAX GFTC-002 Син - 802861

  3 тркала за поголема стабилност
  Педали на предното тркало за полесно управување
  2 пластични корпи за омилените играчки на Вашите најмили
  Ергономско седиште
  Рачки со прилагодлива висина

 • Детски трицикл MAX GFTC-002 Розев

  Код за нарачка: Детски трицикл MAX GFTC-002 Розев - 802862

  3 тркала за поголема стабилност
  Педали на предното тркало за полесно управување
  2 пластични корпи за омилените играчки на Вашите најмили
  Ергономско седиште
  Рачки со прилагодлива висина

 • Детски велосипед MAX SUPER MAX 7.0 16

  Големина на тркала 16
  Предна и задна Caliper кочница
  Пластичен штитник за ланецот
  Преден браник
  Помошни тркала
  Украсно ѕвонче
  Шише и држач
  Висококвалитетни гуми Wanda

 • Детски велосипед MAX PINKY 7.0 16

  Големина на тркала: 16
  Предна и задна Caliper кочница
  Пластичен штитник за ланецот
  Преден браник
  Помошни тркала
  Украсно ѕвонче
  Предна и задна корпа
  Висококвалитетни Wanda гуми