• Детски велосипед 16 MAX GTR 9.0

  Код за нарачка: Детски велосипед 16 MAX GTR 9.0 - 802773

  Големина на тркала 16”
  Предна и задна “Caliper” кочница
  Пластичен украсен штитник за ланецот
  Преден браник
  Корпа позади
  Украсни реси на гидан
  Помошни тркала
  Украсно ѕвонче
  Шише за вода
  Висококвалитетни гуми “Wanda”

 • Детски трицикл MAX GFTC-002 Црвен

  Код за нарачка: Детски трицикл MAX GFTC-002 Црвен - 802814

  3 тркала за поголема стабилност
  Педали на предното тркало за полесно управување
  2 пластични корпи за омилените играчки на Вашите најмили
  Ергономско седиште
  Рачки со прилагодлива висина

 • Детски трицикл MAX GFTC-002 Портокалов

  Код за нарачка: Детски трицикл MAX GFTC-002 Портокалов - 802860

  3 тркала за поголема стабилност
  Педали на предното тркало за полесно управување
  2 пластични корпи за омилените играчки на Вашите најмили
  Ергономско седиште
  Рачки со прилагодлива висина

 • Детски трицикл MAX GFTC-002 Син

  Код за нарачка: Детски трицикл MAX GFTC-002 Син - 802861

  3 тркала за поголема стабилност
  Педали на предното тркало за полесно управување
  2 пластични корпи за омилените играчки на Вашите најмили
  Ергономско седиште
  Рачки со прилагодлива висина

 • Детски трицикл MAX GFTC-002 Розев

  Код за нарачка: Детски трицикл MAX GFTC-002 Розев - 802862

  3 тркала за поголема стабилност
  Педали на предното тркало за полесно управување
  2 пластични корпи за омилените играчки на Вашите најмили
  Ергономско седиште
  Рачки со прилагодлива висина

 • Велосипед MAX WARFARE 8.0 24 BLACK YELLOW

  Код за нарачка: WARFARE 8.0 24 BLACK YELLOW 800801

  Метален рам 13’’
  Висококвалитетни гуми Wanda 24×1.95
  Полу алуминиумски рачки за кочници
  Vader Comfort седиште со М6 Qick Release
  Дупли алуминиумски бандажи 24’’
  Средна осовина со затворен касетен систем
  Шифтери на заден менувач-Брзо менување (Rapid Fire 21 speed)
  Полу метални педали со лагери
  Заден Потпирач

 • Велосипед MAX STELLIO 8.0 27,5 YELLOW

  Код за нарачка: STELLIO 8.0 27,5 YELLOW 800823

  Метален рам 17
  Висококвалитетни гуми Wanda 27.5×1,95
  Полу Алуминиумски рачки за кочници со менувач
  Vader Comfort Lady седиште со М6 Quick Release
  Дупли Aлуминиумски бандажи
  Предна вилушка со амортизер
  Предна и задна Disk кочница
  Средна осовина со затворен касетен систем
  Шифтери на преден менувач-Брзо менување (Rapid Fire)
  Шифтери на заден менувач-Брзо менување (Rapid Fire 21 speed)
  Полу метални педали со лагери заден потпирач

 • Велосипед MAX STELLIO 8.0 27,5 WHITE

  Код за нарачка: STELLIO 8.0 27,5 WHITE 800822

  Метален рам 17
  Висококвалитетни гуми Wanda 27.5×1,95
  Полу Алуминиумски рачки за кочници со менувач
  Vader Comfort Lady седиште со М6 Quick Release
  Дупли Aлуминиумски бандажи
  Предна вилушка со амортизер
  Предна и задна Disk кочница
  Средна осовина со затворен касетен систем
  Шифтери на преден менувач-Брзо менување (Rapid Fire)
  Шифтери на заден менувач-Брзо менување (Rapid Fire 21 speed)
  Полу метални педали со лагери заден потпирач

 • Велосипед MAX STELLA 8.0 27,5 GRAY
  Код за нарачка: STELLA 8.0 27,5 GRAY 800819

  Метален рам 17
  Висококвалитетни гуми Wanda 27.5×1,95
  Полу Алуминиумски рачки за кочници со менувач
  Vader Comfort Lady седиште со М6 Quick Release
  Дупли Aлуминиумски бандажи
  Предна вилушка со амортизер
  Предна и задна Disk кочница
  Средна осовина со затворен касетен систем
  Шифтери на преден менувач-Брзо менување (Rapid Fire)
  Шифтери на заден менувач-Брзо менување (Rapid Fire 21 speed)
  Полу метални педали со лагери заден потпирач
 • Велосипед MAX STELLA 8.0 27,5 BLACK

  Код за нарачка: STELLA 8.0 27,5 BLACK 800820

  Метален рам 17
  Висококвалитетни гуми Wanda 27.5×1,95
  Полу Алуминиумски рачки за кочници со менувач
  Vader Comfort Lady седиште со М6 Quick Release
  Дупли Aлуминиумски бандажи
  Предна вилушка со амортизер
  Предна и задна Disk кочница
  Средна осовина со затворен касетен систем
  Шифтери на преден менувач-Брзо менување (Rapid Fire)
  Шифтери на заден менувач-Брзо менување (Rapid Fire 21 speed)
  Полу метални педали со лагери заден потпирач

 • Велосипед MAX SPORTIVO 8.0 20 BLACK GREEN

  Код за нарачка: SPORTIVO 8.0 20 BLACK GREEN 800796

  Метален рам 11.5’’
  Висококвалитетни гуми Wanda 20’’×1.95
  Полу алуминиумски рачки за кочници
  BMX гидан
  Преден Амортизер
  Vader седиште со М6 Qick Release
  Метални бандажи 20’’
  V-brake  Алумин.кочници
  Средна осовина со затворен касетен систем
  Шифтери на заден менувач-Брзо менување (Rapid Fire 7 speed)
  Полу метални педали со лагери
  Заден Потпирач

 • Велосипед MAX SKYWAR 8.0 24 BLACK ORANGE

  Код за нарачка: SKYWAR 8.0 24 BLACK ORANGE 800803

  Метален рам 14’’
  Висококвалитетни гуми Wanda 24×1,95
  Полу алуминиумски рачки за кочници со менувач
  Vader Sport седиште со М6 Quick Release
  Дупли Алуминиумски бандажи
  Предна и задна диск кочница
  Средна осовина со затворен касетен систем
  Шифтери на преден менувач-Брзо менување (Rapid Fire)
  Шифтери на заден менувач-Брзо менување (Rapid Fire 7 speed)
  Полу метални педали со лагери
  Заден Потпирач  

 • Велосипед MAX SKYWAR 8.0 24 BLACK GREEN

  Код за нарачка: SKYWAR 8.0 24 BLACK GREEN 800802

  Метален рам 14’’
  Висококвалитетни гуми Wanda 24×1,95
  Полу алуминиумски рачки за кочници со менувач
  Vader Sport седиште со М6 Quick Release
  Дупли алуминиумски бандажи
  Предна и задна диск кочница
  Средна осовина со затворен касетен систем
  Шифтери на преден менувач-Брзо менување (Rapid Fire)
  Шифтери на заден менувач-Брзо менување (Rapid Fire 7 speed)
  Полу метални педали со лагери
  Заден Потпирач  

 • Велосипед MAX RUNNER 8.0 29 BLACK RED
  Код за нарачка: RUNNER 8.0 29 BLACK RED 800814

  Метален рам 18’’
  Висококвалитетни гуми Wanda 29×2,10
  Полу алуминиумски рачки за кочници со менувач
  Vader Sport седиште со М6 Qick Release
  Дупли Aлуминиумски бандажи
  Предна и задна Disk кочница
  Средна осовина со затворен касетен систем
  Шифтери на преден менувач-Брзо менување (Rapid Fire)
  Шифтери на заден менувач-Брзо менување (Rapid Fire 21 speed)
  Полу метални педали со лагери Заден потпирач
 • Велосипед MAX RUNNER 8.0 29 BLACK GREEN

  Код за нарачка: RUNNER 8.0 29 BLACK GREEN 800812

  Метален рам 18’’
  Висококвалитетни гуми Wanda 29×2,10
  Полу алуминиумски рачки за кочници со менувач
  Vader Sport седиште со М6 Qick Release
  Дупли Aлуминиумски бандажи
  Предна и задна Disk кочница
  Средна осовина со затворен касетен систем
  Шифтери на преден менувач-Брзо менување (Rapid Fire)
  Шифтери на заден менувач-Брзо менување (Rapid Fire 21 speed)
  Полу метални педали со лагери Заден потпирач

 • Велосипед MAX RS-1 8.0 20 SILVER

  Код за нарачка: RS-1 8.0 20 SILVER

  Метален рам 11.5’’
  Висококвалитетни гуми Wanda 20’’×1.95
  Полу алуминиумски рачки за кочници
  BMX гидан
  Преден Амортизер
  Vader седиште со М6 Qick Release
  Метални бандажи 20’’
  V-brake Алумин. кочници
  Средна осовина со затворен касетен систем
  Шифтери на заден менувач-Брзо менување (Rapid Fire 7 speed)
  Полу метални педали со лагери Заден Потпирач

 • Велосипед MAX REAZOR 8.0 24 PINK

  Код за нарачка: REAZOR 8.0 24 PINK 800804

  Метален рам 14.5’’
  Висококвалитетни гуми Wanda 24’’×2,35
  Полу алуминиумски рачки за кочници со менувач
  Vader Sport седиште со М6 Quick Release
  Дупли алуминиумски бандажи 24’’
  Предна вилушка со амортизер
  Заден Амортизер
  Предна и задна Disk кочница
  Средна осовина со затворен касетен систем
  Шифтери на преден менувач-Брзо менување (Rapid Fire)
  Шифтери на заден менувач-Брзо менување (Rapid Fire 21 speed)
  Полу метални педали со лагери  Заден Потпирач

 • Велосипед MAX MISSY 8.0 24 RED

  Код за нарачка: MISSY 8.0 24 RED 800800

  Метален рам 13’’
  Висококвалитетни гуми Wanda 24’’×2,35
  Полу алуминиумски рачки за кочници со менувач
  Vader Sport седиште со М6 Quick Release
  Дупли алуминиумски бандажи 24’’
  Предна вилушка со амортизер
  Предна и задна Disk кочница
  Средна осовина со затворен касетен систем
  Шифтери на преден менувач-Брзо менување (Rapid Fire)
  Шифтери на заден менувач-Брзо менување (Rapid Fire 21 speed)
  Полу метални педали со лагери Заден Потпирач

 • Велосипед MAX LADY 8.0 28 RED

  Код за нарачка: LADY 8.0 28 RED 800831 

  Заден потпирачМетален рам 17’’
  Висококвалитетни гуми Wanda 28 700X32C
  Алуминиумски рачки за кочници
  Vader Comfort седиште со М6 Qick Release
  Дупли алуминиумски бандажи
  V-brake алуминиумски кочници
  Средна осовина со затворен касетен систем
  Шифтери на заден менувач  Shimano Rear 6 Speed
  Алуминиумски педали со лагери
  Метални браници
  Предна корпа
  Заден багажник
  Предно светло
  Задно светло
  Браник на ланец

 • Велосипед MAX HOONIGAN 8.0 29 BLACK RED

  Код за нарачка: HOONIGAN 8.0 29 BLACK RED 800817

  Метален рам 18’’
  Висококвалитетни гуми Wanda 29×2,10
  Предна Вилушка со Амортизер
  Полу алуминиумски рачки за кочници со менувач
  Vader Sport седиште со М6 Qick Release
  Дупли Aлуминиумски бандажи
  Предна и задна Disk кочница
  Средна осовина со затворен касетен систем
  Шифтери на преден менувач-Брзо менување (Rapid Fire)
  Шифтери на заден менувач-Брзо менување (Rapid Fire 21 speed)
  Полу метални педали со лагери Заден потпирач