• Полица Каиро 42

  Код: Полица Каиро 42 Миди

  Димензии: 150x60x30cm
  Материјал: Иверица 1ва класа
  ПВЦ кант трака 0.8mm
  Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.
  Метална конструкција

 • Полица за перална ХЕНДРИК Атлантик

  Код: Полица за перална ХЕНДРИК Миди Атлантик

  Димензија:
  Ширина: 70 см
  Длабочина: 21 см
  Висина: 150 см
  Материјал: Иверица 1ва класа
  ПВЦ кант трака 0.8mm
  Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.
  Метална конструкција

 • Полица за перална ХЕНДРИК Бела

  Код: Полица за перална ХЕНДРИК Миди Бела

  Димензија:
  Ширина: 70 см
  Длабочина: 21 см
  Висина: 150 см
  Материјал: Иверица 1ва класа
  ПВЦ кант трака 0.8mm
  Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.
  Метална конструкција

 • Полица КАРТУМ Атлантик

  Код: Полица КАРТУМ Миди Атлантик

  Димензии: 30x30x160cm
  Материјал: Иверица 1ва класа
  Метална конструкција
  ПВЦ кант трака 0.8mm
  Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.

 • Полица Кастело Атлантик

  Код: Полица Кастело Атлантик FD-3LBS-001

  Димензии: 75x60x30cm
  Материјал: Иверица 1ва класа
  ПВЦ кант трака 0.8mm
  Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.
  Метална конструкција

 • Кујнска полица Тринити Атлантик

  Код: Кујнска полица Тринити Атлантик FD-CTKS-001

  Димензија: 45x35x17cm
  Метална конструкција
  Материјал: Иверица 1ва класа
  ПВЦ кант трака 0.8mm
  Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.

 • Полица ИНДУСТРИАЛ

  Код за нарачка: Полица ИНДУСТРИАЛ- МК15-66-02

  Димензии: 180x60.2x20cm
  Материјал: Иверица 1ва класа
  Метална конструкција
  ПВЦ кант трака 0.8mm
  Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.

 • Полица PL 7228
  ➡Материјал: Иверица 16mm во комбинација со метални профили
  ➡Димензии: 26 х 26 цм
  ➡ Брзо и едноставно склопување за помалку од 20min.
  ➡ Македонско производство
 • Полица Кастело Бела

  Код: Полица Кастело Бела FD-3LBS-002

  Димензии: 75x60x30cm
  Материјал: Иверица 1ва класа
  ПВЦ кант трака 0.8mm
  Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.
  Метална конструкција

 • Полица со метална конструкција Алборг Атлантик

  Код: Полица Алборг Атлантик FD-5LBSWR-001

  Димензии: 180x88x34cm
  Материјал: Иверица 1ва класа
  ПВЦ кант трака 0.8mm
  Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.
  Метална конструкција

 • Кујнска полица Панорама Атлантик

  Код: Кујнска полица Панорама Атлантик FD-K4LDSK-001

  Димензии: 142x60x40cm
  Материјал: Иверица 1ва класа
  ПВЦ кант трака 0.8mm
  Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.
  Метална конструкција

 • Полица Торино Атлантик

  Код: Полица Торино Атлантик FD-5LNBS-001

  Димензии: 150x40x30cm
  Материјал: Иверица 1ва класа
  ПВЦ кант трака 0.8mm
  Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.
  Метална конструкција

 • Кујнска полица Тимос Бела

  Код: Кујнска полица Тимос  Бела FD- CTKS4010-002

  Димензија: 43x40x10cm
  Материјал: Иверица 1ва класа
  ПВЦ кант трака 0.8mm
  Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.

 • Кујнска полица Тенеа Атлантик

  Код: Кујнска полица Тенеа Атлантик FD- CTKSMW-001

  Димензија: 53,6x29,5x50cm
  Материјал: Иверица 1ва класа
  ПВЦ кант трака 0.8mm
  Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.

 • Полица Ниоро Атлантик

  Код: Полица Ниоро Атлантик FD-4LMPS-001

  Димензии: 100x33x28cm
  Материјал: Иверица 1ва класа
  ПВЦ кант трака 0.8mm
  Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.
  Метална конструкција

 • Полица Пико Бела

  Код: Полица Пико Бела FD-2LMPS-002

  Димензии: 40x33x28cm
  Материјал: Иверица 1ва класа
  ПВЦ кант трака 0.8mm
  Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.
  Метална конструкција

 • Полица ЛУАНДА жолта

  Код: Полица ЛУАНДА жолта - 854KLN3610

  Спецификации:

  Високооплеменета иверица

   

  Дебелина: 18 mm

  Ширина: 63 см

  Висина: 180 см

  Длабочина: 32 см

  Висина на полицата: 32 см 

   

  Може да се прицврсти на ѕид

   

  Боја:Антрацит –Жолта

   

   

  Пакувана во 1 пакет 35x185x12cm

 • Кујнска полица Тенеа Антрацит

  Код: Кујнска полица Тенеа Антрацит - FD- CTKSMW-007

  Димензија: 53,6x29,5x50cm
  Материјал: Иверица 1ва класа
  ПВЦ кант трака 0.8mm
  Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.

 • Полица Алборг Антрацит

  Код: Полица Алборг Антрацит - FD-5LBSWR-007

  Димензии: 180x88x34cm
  Материјал: Иверица 1ва класа
  ПВЦ кант трака 0.8mm
  Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.
  Метална конструкција


 • Полица Siegfried

  Код:М-Полица Siegfried-379VLV1307

  Спецификации:

  Високооплеменета иверица
  Дебелина: 18 mm
  Рамка: 100% METAL
  Ширина: 125 cm Висина: 180 cm Длабочина: 28 cm
  Бројни полици

  Димензии на пакување:180х125х28
  Број на пакети:1