• Тв комода ХЕНРИ + Клуб маса ТИДАС

  Код за нарачка: Тв комода ХЕНРИ + Клуб маса ТИДАС

  Димензии на тв комода: 50x29.6x140cm
  Димензии на клуб маса: 90x40x50cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Атлантик/Антрацит

 • ТВ комода Берген бела + Клуб маса Каја

  ТВ комода Берген бела и Клуб маса Каја

  ТВ комода Берген Бела

  Димензии: 160x35x44.6cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Бела/Атлантик

  Клуб маса КАЈА Бела/атлантик

  Димензии: 95.6x50x41.8cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица и оков
  Боја: Бела/атлантик

 • Тв комода + клуб маса Токио Luxe

  Код за нарачка: Тв комода Токио Luxe и клуб маса LM B4

  Тв комода:
  Димензии: 160x40x34.4cm
  Димензии на полици: 60x15x17cm
   
  Клуб маса:
  Димензии: 90x38x50cm
   
  Материјал: Оплеменета Иверица 16mm - Сонома и Антрацит

 • Тв комода + клуб маса Токио

  Код за нарачка: Тв комода Токио и клуб маса LM B3

  Тв комода:
  Димензии: 160x40x34.4cm
  Димензии на полици: 60x15x17cm
   
  Клуб маса:
  Димензии: 90x38x50cm
   
  Материјал: Оплеменета Иверица 16mm - Сонома и Бела

 • Тв комода со плакар Винди + Клуб маса Анзи

  Тв комода со плакар Винди и Клуб маса Анзи

  Тв комода со плакар Винди
  Димензии на тв комода: 160x25x27.3cm
  Димензии на плакар: 45x80x20cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Бела/Атлантик

  Клуб маса Анзи
  Димензии: 80x40x50cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 25mm и оков
  Боја: Бела/Сонома


 • ТВ комода Берген антрацит + клуб маса Сона

  ТВ комода Берген антрацит и клуб маса Сона

  ТВ комода Берген антрацит

  Димензии: 160x35x44.6cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Антрацит/Атлантик

  Клуб маса Сона

  Димензии: 93.6x60x40cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Антрацит/Атлантик

 • Комплет MONACO Luxe - бела

  Код за нарачка: Тв комода LK B2 + Клуб маса LM B2

  Димензии на клуб маса: 90х38х50cm
  Димензии на ТВ комода: 160x45x35cm
  Димензија на полици за на ѕид: 40х10cm
  Материјал: Оплеменета иверица 16mm - Бела

 • VIVAX 32'' Android Full HD LED TV + Тв комода ТОКИО Luxe + ТОКИО Luxe Клуб маса LM B4 + 3 месеци ГРАТИС MOVE TV

  Тв комода ТОКИО Luxe - Клуб маса LM B4 - VIVAX IMAGO B SERIES 32LE20K

  Тв комода:
  Димензии: 160x40x34.4cm
  Димензии на полици: 60x15x17cm
   
  Клуб маса:
  Димензии: 90x38x50cm

  VIVAX IMAGO B SERIES 32LE20K

  Дијагонала: 32” / 80 cm

  Осветленост: 200

  Максимална резолуција: 1366 X 768 (HD)

  Оперативен систем: Андроид

  Технологија: LED

  Тип на ТВ: ПАМЕТЕН

  ТВ приемник: DVB-T2/C/S2

  Звук (Ш): 12

  Енергија. Ефективност на ЕУ 2019/13: г

  Димензии и маса

  Тежина на уредот: 5,1

  Димензии Ширина (CM): 73.1

  Димензии Висина (CM): 48,6

  Димензии Длабочина (CM): 17,7

  Други карактеристики

  VESA: 75 X 75

  Снимање преку USB: Да

  Далечински управувач: Паметен

  Хотелски програм: Не

  HDR: HDR10

  Изглед

  Тип на штанд: Ногарки

  Боја: Црна

  Конектори

  Композитен влез: Да

  SCART: 0

  HDMI: 2

  Влез за слушалки: 0

  VGA: 0

  USB: 2

  Интегриран WiFi: Да

  Bluetooth: Да

  CI+: Да

  Дигитален аудио излез (оптички: Да)

  Пресликување на екранот: Да

  24 месеци гаранција

  Понудата со 3 месеци гратис MOVE TV важи само со потпишување на договор на 24 месеци, за пакетите S, M или L. • VIVAX 32'' Android Full HD LED TV + Тв комода ТОКИО + Клуб маса ТОКИО LM B3 + 3 месеци ГРАТИС MOVE TV

  Тв комода ТОКИО - Клуб маса ТОКИО LM B3 - VIVAX IMAGO B SERIES 32LE20K

  Тв комода:
  Димензии: 160x40x34.4cm
  Димензии на полици: 60x15x17cm
   
  Клуб маса:
  Димензии: 90x38x50cm

  VIVAX IMAGO B SERIES 32LE20K

  Дијагонала: 32” / 80 cm

  Осветленост: 200

  Максимална резолуција: 1366 X 768 (HD)

  Оперативен систем: Андроид

  Технологија: LED

  Тип на ТВ: ПАМЕТЕН

  ТВ приемник: DVB-T2/C/S2

  Звук (Ш): 12

  Енергија. Ефективност на ЕУ 2019/13: г

  Димензии и маса

  Тежина на уредот: 5,1

  Димензии Ширина (CM): 73.1

  Димензии Висина (CM): 48,6

  Димензии Длабочина (CM): 17,7

  Други карактеристики

  VESA: 75 X 75

  Снимање преку USB: Да

  Далечински управувач: Паметен

  Хотелски програм: Не

  HDR: HDR10

  Изглед

  Тип на штанд: Ногарки

  Боја: Црна

  Конектори

  Композитен влез: Да

  SCART: 0

  HDMI: 2

  Влез за слушалки: 0

  VGA: 0

  USB: 2

  Интегриран WiFi: Да

  Bluetooth: Да

  CI+: Да

  Дигитален аудио излез (оптички: Да)

  Пресликување на екранот: Да

  24 месеци гаранција

  Понудата со 3 месеци гратис MOVE TV важи само со потпишување на договор на 24 месеци, за пакетите S, M или L.

 • VIVAX 32'' Android Full HD LED TV + Тв комода БЕРГАМО + Клуб Маса САМИ + 3 месеци ГРАТИС MOVE TV

  Тв комода БЕРГАМО - Клуб Маса САМИ - VIVAX IMAGO B SERIES 32LE20K

  Тв комода БЕРГАМО

  Димензии: 200x30x30cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Антрацит

  Клуб Маса САМИ

  Димензии: 96x45x44.5cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Антрацит/Атлантик


  VIVAX IMAGO B SERIES 32LE20K

  Дијагонала: 32” / 80 cm

  Осветленост: 200

  Максимална резолуција: 1366 X 768 (HD)

  Оперативен систем: Андроид

  Технологија: LED

  Тип на ТВ: ПАМЕТЕН

  ТВ приемник: DVB-T2/C/S2

  Звук (Ш): 12

  Енергија. Ефективност на ЕУ 2019/13: г

  Димензии и маса

  Тежина на уредот: 5,1

  Димензии Ширина (CM): 73.1

  Димензии Висина (CM): 48,6

  Димензии Длабочина (CM): 17,7

  Други карактеристики

  VESA: 75 X 75

  Снимање преку USB: Да

  Далечински управувач: Паметен

  Хотелски програм: Не

  HDR: HDR10

  Изглед

  Тип на штанд: Ногарки

  Боја: Црна

  Конектори

  Композитен влез: Да

  SCART: 0

  HDMI: 2

  Влез за слушалки: 0

  VGA: 0

  USB: 2

  Интегриран WiFi: Да

  Bluetooth: Да

  CI+: Да

  Дигитален аудио излез (оптички: Да)

  Пресликување на екранот: Да

  24 месеци гаранција

  Понудата со 3 месеци гратис MOVE TV важи само со потпишување на договор на 24 месеци, за пакетите S, M или L.

 • VIVAX 32'' Android Full HD LED TV + Тв комода Берген Антрацит + Клуб Маса СОНА + Плакар МИНОТ + 3 месеци ГРАТИС MOVE TV

  Тв комода Берген Антрацит - Плакар МИНОТ - Клуб Маса СОНА - VIVAX IMAGO B SERIES 32LE20K

  Тв комода Берген Антрацит

  Димензии: 160x35x44.6cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Антрацит/Атлантик

  Клуб Маса СОНА

  Димензии: 93.6x60x40cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Антрацит/Атлантик

  Плакар МИНОТ

  Димензии: 120x80x30cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Антрацит/Атлантик

  VIVAX IMAGO B SERIES 32LE20K

  Дијагонала: 32” / 80 cm

  Осветленост: 200

  Максимална резолуција: 1366 X 768 (HD)

  Оперативен систем: Андроид

  Технологија: LED

  Тип на ТВ: ПАМЕТЕН

  ТВ приемник: DVB-T2/C/S2

  Звук (Ш): 12

  Енергија. Ефективност на ЕУ 2019/13: г

  Димензии и маса

  Тежина на уредот: 5,1

  Димензии Ширина (CM): 73.1

  Димензии Висина (CM): 48,6

  Димензии Длабочина (CM): 17,7

  Други карактеристики

  VESA: 75 X 75

  Снимање преку USB: Да

  Далечински управувач: Паметен

  Хотелски програм: Не

  HDR: HDR10

  Изглед

  Тип на штанд: Ногарки

  Боја: Црна

  Конектори

  Композитен влез: Да

  SCART: 0

  HDMI: 2

  Влез за слушалки: 0

  VGA: 0

  USB: 2

  Интегриран WiFi: Да

  Bluetooth: Да

  CI+: Да

  Дигитален аудио излез (оптички: Да)

  Пресликување на екранот: Да

  24 месеци гаранција

  Понудата со 3 месеци гратис MOVE TV важи само со потпишување на договор на 24 месеци, за пакетите S, M или L.

 • VIVAX 32'' Android Full HD LED TV + Тв комода Берген Антрацит + Клуб Маса СОНА + 3 месеци ГРАТИС MOVE TV

  Тв комода Берген Антрацит - Клуб Маса СОНА - VIVAX IMAGO B SERIES 32LE20K

  Тв комода Берген Антрацит

  Димензии: 160x35x44.6cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Антрацит/Атлантик

  Клуб Маса СОНА

  Димензии: 93.6x60x40cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Антрацит/Атлантик

  VIVAX IMAGO B SERIES 32LE20K

  Дијагонала: 32” / 80 cm

  Осветленост: 200

  Максимална резолуција: 1366 X 768 (HD)

  Оперативен систем: Андроид

  Технологија: LED

  Тип на ТВ: ПАМЕТЕН

  ТВ приемник: DVB-T2/C/S2

  Звук (Ш): 12

  Енергија. Ефективност на ЕУ 2019/13: г

  Димензии и маса

  Тежина на уредот: 5,1

  Димензии Ширина (CM): 73.1

  Димензии Висина (CM): 48,6

  Димензии Длабочина (CM): 17,7

  Други карактеристики

  VESA: 75 X 75

  Снимање преку USB: Да

  Далечински управувач: Паметен

  Хотелски програм: Не

  HDR: HDR10

  Изглед

  Тип на штанд: Ногарки

  Боја: Црна

  Конектори

  Композитен влез: Да

  SCART: 0

  HDMI: 2

  Влез за слушалки: 0

  VGA: 0

  USB: 2

  Интегриран WiFi: Да

  Bluetooth: Да

  CI+: Да

  Дигитален аудио излез (оптички: Да

  Пресликување на екранот: Да

  24 месеци гаранција

  Понудата со 3 месеци гратис MOVE TV важи само со потпишување на договор на 24 месеци, за пакетите S, M или L.

 • VIVAX 32'' Android Full HD LED TV + Тв комода ВИСТА + Клуб маса Monaco Luxe LM-B2 + 3 месеци ГРАТИС MOVE TV

  Тв комода ВИСТА - Клуб маса LM B2 - VIVAX IMAGO B SERIES 32LE20K

  Тв комода ВИСТА

  Димензии: 120x40x30cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица и оков
  Боја: Бела

  Клуб маса Monaco Luxe LM-B2

  Димензии: 90х38х50цм
  Материјал: оплеменета иверица 16mm
  Боја: бела

  VIVAX IMAGO B SERIES 32LE20K

  Дијагонала: 32” / 80 cm

  Осветленост: 200

  Максимална резолуција: 1366 X 768 (HD)

  Оперативен систем: Андроид

  Технологија: LED

  Тип на ТВ: ПАМЕТЕН

  ТВ приемник: DVB-T2/C/S2

  Звук (Ш): 12

  Енергија. Ефективност на ЕУ 2019/13: г

  Димензии и маса

  Тежина на уредот: 5,1

  Димензии Ширина (CM): 73.1

  Димензии Висина (CM): 48,6

  Димензии Длабочина (CM): 17,7

  Други карактеристики

  VESA: 75 X 75

  Снимање преку USB: Да

  Далечински управувач: Паметен

  Хотелски програм: Не

  HDR: HDR10

  Изглед

  Тип на штанд: Ногарки

  Боја: Црна

  Конектори

  Композитен влез: Да

  SCART: 0

  HDMI: 2

  Влез за слушалки: 0

  VGA: 0

  USB: 2

  Интегриран WiFi: Да

  Bluetooth: Да

  CI+: Да

  Дигитален аудио излез (оптички: Да

  Пресликување на екранот: Да

  24 месеци гаранција

  Понудата со 3 месеци гратис MOVE TV важи само со потпишување на договор на 24 месеци, за пакетите S, M или L.

 • Сет за дневна соба ЛИНДБЕРГ

  Код: ТВ комода ЛИНДБЕРГ - Клуб маса ЛИНДБЕРГ - Трпезариска комода ЛИНДБЕРГ - Полица ЛИНДБЕРГ

  ТВ комода ЛИНДБЕРГ
  Димензии: 160x40x30cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Антрацит/Атлантик

  Клуб маса ЛИНДБЕРГ
  Димензии: 90x60x33cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Антрацит/Атлантик

  Трпезариска комода ЛИНДБЕРГ
  Димензии: 160x70x40cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Антрацит/Атлантик

  Полица ЛИНДБЕРГ
  Димензии: 130x72x25cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Антрацит/Атлантик

 • Сет за дневна соба БЕРГЕН Бела

  Код: Тв комода Берген Бела - Клуб маса Берген Бела - Трпезариска комода Берген Бела

  Тв комода Берген Бела
  Димензии: 160x35x44.6cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Бела/Атлантик

  Клуб маса Берген Бела
  Димензии: 90x60x28,6cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Бела/Атлантик

  Трпезариска комода Берген Бела
  Димензии: 160x75x40cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Бела/Атлантик

 • TВ комода + Клуб маса САЛЦБУРГ

  Код: TВ комода + Клуб маса САЛЦБУРГ - 863SPH4414

    Спецификации:

   

    Дебелина: 18 мм

    Метална рамка (дебелина: 2 см)

    Метална врата

    Метални рачки

    Големина на конзола: Ширина: 140 cm Висина: 80 cm Длабочина: 45 cm

    Клуб маса Големина: Ширина: 70 cm Висина: 40 cm Длабочина: 70 cm

    Големина на ТВ комода: Ширина: 130 cm Висина: 50 cm Длабочина: 45 cm

    

    Пакувана во 8 пакети 135x68x67cm

 • ПРОМО ТВ комода + Клуб маса Париз атлантик

  Код: ТВ комода + Клуб маса Париз атлантик - 854KLN2911-P2

   Спецификации:

   

   

    Дебелина: 18 мм

    Рамка: 100% МЕТАЛ

    Држач за ТВ Големина:

    Ширина: 150 cm

    Висина: 93 cm

    Длабочина: 30 cm

    Ширина на горната полица: 46,5 см

    Висина на полицата: 28 см

   

     Масичка за кафе Големина: Ширина: 120 cm Висина: 30 cm

     Длабочина: 50 cm

   

     Може да се прицврсти на ѕид

   

     Пакувана во 2 пакети 154x54x21 cm

 • TВ комода + Клуб маса Венето

  Код: TВ комода + Клуб маса Венето - 845HCT5204

    Спецификации:

   

    Дебелина: 18 мм

   

    4 mm CNC олеснување

    Пластични ногарки

   

    Големина на ТВ комода:

    Ширина: 180 cm

    Висина: 40 cm

    Длабочина: 37 cm

   

    Клуб маса со 2 нивоа Големина:

    Ширина: 105 cm

    Висина: 40 cm

    Длабочина: 58,2 cm

   

    Висина на полицата: 16,1 cm

   

    Големина на ѕидна полица:

    Ширина: 120 cm

    Висина: 11,8 cm

    Длабочина: 16,1 cm

    Кабинет Големина: Ширина: 26,4 cm Висина: 63 cm Длабочина: 22 cm

   

    Може да се прицврсти на ѕид

    

    Пакувана во 5 пакети 184x64x38cm

 • TВ комода + Клуб маса Елстра жолта

  Koд: TВ комода + Клуб маса Елстра жолта - 845HCT5245

  Спецификации:

   

    Дебелина: 18 мм

   

    Големина на ТВ комода:

    Ширина: 160 cm

    Висина: 56,2 cm

    Длабочина: 35 cm

   

    Големина на ѕидна полица:

    Ширина: 115,8 cm

    Висина: 18,6 cm

    Длабочина: 20 cm

    Полица:

    Ширина: 44,2 cm

    Висина: 44,2 cm

    Длабочина: 25 cm

   

    Клуб маса Големина:

    Ширина: 105 cm

    Висина: 38,2 cm

    Длабочина: 60 cm

   

    Може да се прицврсти на ѕид

   

    Пакувана во 5 пакети 166x65x40cm

 • TВ комода + Клуб маса Елстра бела

  Код: TВ комода + Клуб маса Елстра  бела - 845HCT5241

  Спецификации:

   

    Дебелина: 18 мм

   

    Големина на ТВ комода:

    Ширина: 160 cm

    Висина: 56,2 cm

    Длабочина: 35 cm

   

    Големина на ѕидна полица:

    Ширина: 115,8 cm

    Висина: 18,6 cm

    Длабочина: 20 cm

    Полица:

    Ширина: 44,2 cm

    Висина: 44,2 cm

    Длабочина: 25 cm

   

    Клуб маса Големина:

    Ширина: 105 cm

    Висина: 38,2 cm

    Длабочина: 60 cm

   

    Може да се прицврсти на ѕид

   

    Пакувана во 5 пакети 166x65x40cm