• Тегови 75kg

  Сетот содржи:
  -Тегови 6 x 7.5kg
  -Тегови 2 x 5kg
  -Тегови 6 x 2.5kg
  -Рачни шипки 40cm x 2
  -Голема шипка 150cm x 1
  Шипките од новата генерација се поцинкувани и отпорни на висок притисок, овозможуваат дисковите да се цврсто фиксирани.
  Дисковите се обложени со пластика од 1-ва класа и полнета со специјален малтер, со што се овозможува долготрајност.
  Стоперите на краевите овозможуваат заштита од повреда при вежбање.
  Теговите со својата издржлива и долготрајна структура, ќе Ви овозможат да ги користите многу години.


 • Тегови 10kg

  Сетот содржи:
  -Тегови 2 x 5kg
  Oбложени се со пластика од 1-ва класа, полнета со специјален малтер, со што се овозможува долготрајност. Невозможно е да пукнат и да се скршат. Дури и ако се специјално исечени/дупчени, нивната содржина не истекува.
  Теговите со својата издржлива и долготрајна структура, ќе Ви овозможат да ги користите многу години.

 • Тегови 6kg

  Сетот содржи:
  -Тегови 2 x 3kg
  Oбложени се со пластика од 1-ва класа, полнета со специјален малтер, со што се овозможува долготрајност. Невозможно е да пукнат и да се скршат. Дури и ако се специјално исечени/дупчени, нивната содржина не истекува.
  Теговите со својата издржлива и долготрајна структура, ќе Ви овозможат да ги користите многу години.

 • Тегови 45kg

  Сетот содржи:
  -Тегови 2 x 7.5kg
  -Тегови 2 x 5kg
  -Тегови 6 x 2.5kg
  -Рачни шипки 40cm x 2
  -Голема шипка 150cm x 1
  Шипките од новата генерација се поцинкувани и отпорни на висок притисок, овозможуваат дисковите да се цврсто фиксирани.
  Дисковите се обложени со пластика од 1-ва класа и полнета со специјален малтер, со што се овозможува долготрајност.
  Стоперите на краевите овозможуваат заштита од повреда при вежбање.
  Теговите со својата издржлива и долготрајна структура, ќе Ви овозможат да ги користите многу години.

 • Тегови 65kg

  Сетот содржи:
  -Тегови 4 x 7.5kg
  -Тегови 4 x 5kg
  -Тегови 4 x 2.5kg
  -Рачни шипки 40cm x 2
  -Голема шипка 150cm x 1
  Шипките од новата генерација се поцинкувани и отпорни на висок притисок, овозможуваат дисковите да се цврсто фиксирани.
  Дисковите се обложени со пластика од 1-ва класа и полнета со специјален малтер, со што се овозможува долготрајност.
  Стоперите на краевите овозможуваат заштита од повреда при вежбање.
  Теговите со својата издржлива и долготрајна структура, ќе Ви овозможат да ги користите многу години.


 • Трака за пешачење и трчање Xiaomi KingSmith R2

  Код за нарачка: Трака за пешачење и трчање Xiaomi KingSmith R2 - 000602

  24 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  По огромниот успех на претходникот, ви ја претставуваме најновата верзија на траките за пешачење. Станува збор за подобрена верзија со подобри перформанси - Xiaomi Walking Pad R2.
  Се одликува со двоен начин на работа: пешачење или трчање – на интелигентен начин ја детектира положбата на стапалата.
  Сега имате можност да го подесувате начинот на вежбање од трчање на пешачење и обратно, сето тоа според вашата желба и потреба. Може да се движите со брзина од 0.5км/ч до 10км/ч.
  Kingsmith Walking Pad R2, кога е подесена на автоматски начин на работа A, може автоматски да ја препознае најдобрата брзина за вас и тоа благодарение на технологијата за контрола на движењето на стапалата.
  Моќен, но истовремено тивок мотор без четкици од 1,25 HP – со помош на моторот траката овозможува тренинг во домашни услови без притоа да им пречите на останатите членови од семејството или соседите. Траката е изработена од челични делови и повеќеслојни материјали. Со нивна помош, се намалува јачината на звукот кој го произведува и со тоа овозможува тивко, лесно и комфорно вежбање.
  Едноставна и цврста платформа – дизајнот, благодарение на структурата од алуминиум, му овозможува на производот да се одликува со едноставна форма, но со голема цврстина и можност да издржи носивост до 110 килограми.
  Трака на преклоп до 180°
  Пространата површина наменета за вежбање (610x1200 мм) е резултат на ефикасно таканаречено перниче кое овозможува сигурност на вашите колена и мускули. Кога траката е склопена зафаќа површина од околу 0.11 метри квадратни. Со тоа, може да ја сместите во било кој дел од вашиот дом.
  Лентата е изработена од цврсти материјали кои овозможуваат заштита од лизгање како и од мек слој од EVA.
  LED екран – екранот се одликува со одличен ефект на контраст со што овозможува јасна и висока резолуција.
  Производот може да го управувате и преку апликација.
  Во пакувањето ќе најдете и гласовен далечински управувач.

 • Тегови 55kg

  Сетот содржи:
  -Тегови 4 x 7.5kg
  -Тегови 2 x 5kg
  -Тегови 4 x 2.5kg
  -Рачни шипки 40cm x 2
  -Голема шипка 150cm x 1
  Шипките од новата генерација се поцинкувани и отпорни на висок притисок, овозможуваат дисковите да се цврсто фиксирани.
  Дисковите се обложени со пластика од 1-ва класа и полнета со специјален малтер, со што се овозможува долготрајност.
  Стоперите на краевите овозможуваат заштита од повреда при вежбање.
  Теговите со својата издржлива и долготрајна структура, ќе Ви овозможат да ги користите многу години.

 • Тегови 20kg

  Сетот содржи:
  -Тегови 2 x 5kg
  -Тегови 4 x 2.5kg
  -Рачни шипки 40cm x 2
  Шипките од новата генерација се поцинкувани и отпорни на висок притисок, овозможуваат дисковите да се цврсто фиксирани.
  Дисковите се обложени со пластика од 1-ва класа и полнета со специјален малтер, со што се овозможува долготрајност.
  Стоперите на краевите овозможуваат заштита од повреда при вежбање.
  Теговите со својата издржлива и долготрајна структура, ќе Ви овозможат да ги користите многу години.

 • Тегови 35kg

  Сетот содржи:
  -Тегови 4 x 5kg
  -Тегови 4 x 2.5kg
  -Рачни шипки 40cm x 2
  -Голема шипка 150cm x 1
  Шипките од новата генерација се поцинкувани и отпорни на висок притисок, овозможуваат дисковите да се цврсто фиксирани.
  Дисковите се обложени со пластика од 1-ва класа и полнета со специјален малтер, со што се овозможува долготрајност.
  Стоперите на краевите овозможуваат заштита од повреда при вежбање.
  Теговите со својата издржлива и долготрајна структура, ќе Ви овозможат да ги користите многу години.

 • Тегови 25kg

  Сетот содржи:
  -Тегови 8 x 2.5kg
  -Рачни шипки 40cm x 2
  -Голема шипка 150cm x 1
  Шипките од новата генерација се поцинкувани и отпорни на висок притисок, овозможуваат дисковите да се цврсто фиксирани.
  Дисковите се обложени со пластика од 1-ва класа и полнета со специјален малтер, со што се овозможува долготрајност.
  Стоперите на краевите овозможуваат заштита од повреда при вежбање.
  Теговите со својата издржлива и долготрајна структура, ќе Ви овозможат да ги користите многу години.

 • Статичен Велосипед Xiaomi Yesoul M1 Црн

  Код за нарачка: Xiaomi Yesoul M1 Црн - 000650

  12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Магнетен систем
  Држач за телефон или таблет
  Ергономски и елегантен дизајн
  Димензија: 100x51x125cm
  Тежина: 33kg

 • Статичен Велосипед Xiaomi Yesoul M1 Бел

  Код за нарачка: Xiaomi Yesoul M1 Бел - 000651

  12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Магнетен систем
  Држач за телефон или таблет
  Ергономски и елегантен дизајн
  Димензија: 100x51x125cm
  Тежина: 33kg

 • Статичен Велосипед Xiaomi OVICX Q100C

  Код за нарачка: Xiaomi OVICX Q100C - 000507

  12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  100% подесив интензитет на возење
  LCD екран со податоци во реално време
  Вградени тркала за лесно движење низ домот
  Димензија: 114,5x51x110,9cm
  Тежина: 27kg


 • Фитнес Веслач Xiaomi KingSmith WR1

  Код за нарачка: Xiaomi KingSmith WR1 - 001046

  12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Паметен фитнес веслач со Bluetooth поврзување
  Држач за смартфон/таблет
  Лесно склопување и складирање
  Тркалца за лесен пренос
  Димензии на отворен веслач: 194x50x58cm
  Димензии на преклопен веслач: 68x50x58cm
  Може да издржи максимална тежина до 120kg, а самиот производ тежи 30kg.


 • Тегови 20kg + ПОДАРОК Тегови 2 х 3kg

  Tегови со вкупна тежина од 20кг (2x5kg | 4x2.5kg)
  Шипките од новата генерација се поцинкувани и отпорни на висок притисок, овозможуваат дисковите да се цврсто фиксирани. Во сетот се вклучени 2 шипки со должина од 40цм.
  Дисковите се обложени со пластика од 1-ва класа и полнета со специјален малтер, со што се овозможува долготрајност.
  Стоперите на краевите овозможуваат заштита од повреда при вежбање.

  ПОДАРОК Tегови со вкупна тежина од 6кг (2x3kg)
  Oбложени се со пластика од 1-ва класа, полнета со специјален малтер, со што се овозможува долготрајност. Невозможно е да пукнат и да се скршат. Дури и ако се специјално исечени/дупчени, нивната содржина не истекува.


  Теговите со својата издржлива и долготрајна структура, ќе Ви овозможат да ги користите многу години.

 • Подлога за фитнес и јога

  Оваа гумирана подлога ќе Ви овозможи да ги правите вашите фитнес или јога вежби во Вашиот дом, во парк, во теретана или каде и да посакате. Лесно се завиткува во ролна, не зафаќа воопшто простор и е лесно пренослива.

  Должина: 173 сантиметри
  Ширина: 61 сантиметар
  Дебелина: 4 милиметри

 • Трака За Трчање Xiaomi KingSmith Walking Pad X21

  Код за нарачка: Xiaomi KingSmith Walking Pad X21 485226

  24 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Бренд: KingSmith Walking Pad
  Модел: X21
  Боја: Црна
  Функции: трчање и пешачење, 0.5 -12 км/ч
  Димензии И Тежина: 710 x 95 5x 226мм

  Ви ја претставуваме новата трака за пешачење и трчање - WalkingPad X21. Се карактеризира со практично двојно преклопување се со цел да може полесно да се складира по тренингот. Првата и значајна карактеристика на траката е тоа што нуди незаборавно искуство во вежбањето.
  WalkingPad X21 се карактеризира со можност за слободно подесување на брзината од 0.5 до 12 км/ч. Поддржува автоматски и мануелен начин на работа. Со мануелен начин на работа, контролата на брзината се управува преку KS Fit апликацијата или копче, додека пак при автоматски начин, траката сама ја регулира брзината врз основа на положбата на стапалата.
  За почеток препорачливо е да одберете мануелен начин на работа бидејќи е полесен за управување, а кога по некое време ќе се навикнете на траката и нејзината функција, може да преминете и на автоматски начин.
  Максимална тежина за користење на траката е 110 килограми.
  Атрактивниот и ергономски дизајн е еден од поважните елементи на новата трака. Заоблениот LED екран со LCD копче секако овозможува одличен визуелен ефект. За што поголема удобност, задолжени се исто така и EVA перничињата кои го омекнуваат (ублажуваат) ударот на колената.
  Што се однесува до безбедноста пак, WalkingPad X21има дополнителна сигурносна тока и предна рачка/преграда. Рачката овозможува дополнителна рамнотежа додека пак сигурносната тока делува како копче за аларм во случај да имате потреба траката да застане.
  WalkingPad X21 поддржува NFC.

 • Појас за слабеење Sweet Sweat

  Зголемената телесна температура додека вежбате може да биде добар сојузник за да ги зголемини резултатите од вежбањето и слабеењето. Сето тоа може да го добиете со носење на појасот за половина Sweet sweat waist. Појасот е лесен, издржлив и флексибилен притоа обезбедувајќи терапевска компресија на топлината во пределот на грбот.

  Изработен е од Lаtex материјал  кој ќе му помогне на Вашето тело за го зголеми потењето за време на вежбањето.

  Но нема потреба да се гришите за потта бидеќи  внатрешноста на појасот не само што ќе ја апспрбира потта туки и ќе го спречи лизгањето на појасот за време на носењето.

 • Тегови 35кг + подлога за вежбање + ракавици за вежбање

  Код за нарачка: Тегови 35кг + подлога за вежбање + ракавици за вежбање


  Шипките од новата генерација се поцинкувани и отпорни на висок притисок, овозможуваат дисковите да се цврсто фиксирани. Во сетот се вклучени 2 шипки со должина од 40цм и 1 шипка со должина од 150цм. Шипката со должина од 150цм е тестирана до 120кг и издржува без никаков проблем.
  Дисковите се обложени со пластика од 1-ва класа и полнета со специјален малтер, со што се овозможува долготрајност.
  Стоперите на краевите овозможуваат заштита од повреда при вежбање.
  Теговите со својата издржлива и долготрајна структура, ќе Ви овозможат да ги користите многу години.

  Tегови со вкупна тежина од 35кг (4x5kg | 4x2.5kg)

  Антистатична, мека подлога за вежбање, јога и фитнес со дебелина од 4мм (0.4см)

  Исклучително практична и преносна кога не ја користите може да ја соберете во ролна, материјалот не поти, не собира прашина и е многу пријатен на допир.

   

  Димензии:

  Ширина 61cm

  Должина 173cm

  Дебелина 4mm

 • Тегови 45кг + подлога за вежбање + ракавици за вежбање

  Код за нарачка: Тегови 45кг + подлога за вежбање + ракавици за вежбање


  Шипките од новата генерација се поцинкувани и отпорни на висок притисок, овозможуваат дисковите да се цврсто фиксирани. Во сетот се вклучени 2 шипки со должина од 40цм и 1 шипка со должина од 150цм. Шипката со должина од 150цм е тестирана до 120кг и издржува без никаков проблем.
  Дисковите се обложени со пластика од 1-ва класа и полнета со специјален малтер, со што се овозможува долготрајност.
  Стоперите на краевите овозможуваат заштита од повреда при вежбање.
  Теговите со својата издржлива и долготрајна структура, ќе Ви овозможат да ги користите многу години.

  Tегови со вкупна тежина од 45кг (2x7.5kg | 2x5kg | 6x2.5kg)

  Антистатична, мека подлога за вежбање, јога и фитнес со дебелина од 4мм (0.4см)

  Исклучително практична и преносна кога не ја користите може да ја соберете во ролна, материјалот не поти, не собира прашина и е многу пријатен на допир.

   

  Димензии:

  Ширина 61cm

  Должина 173cm

  Дебелина 4mm