• Дупла прекривка Bulut Powder

  Код: Дупла прекривка Bulut Powder - 188WTN1408

  Спецификации:

   

  100% ПАМУК

   Прекривка: 240 x 260 cm

   Навлака за перница: 60 x 80 cm (2 парчиња) 100 gr/m²

   Се пере во машина на 30 °C

   Пеглање

   

    Пакувани во 1 пакет 50x38x19

   

 • Дупла прекривка Beste Cream

  Код: Дупла прекривка Beste Cream - 188WTN1404

  Спецификации:

   

  100% ПАМУК

   Прекривка: 240 x 260 cm

   Навлака за перница: 60 x 80 cm (2 парчиња) 100 gr/m²

   Се пере во машина на 30 °C

   Пеглање

   

   Пакувани во 1 пакет 39x50x11

 • Дупла прекривка Beste Powder

  Код: Дупла прекривка Beste Powder - 188WTN1403

  Спецификации:

   

  100% ПАМУК

   Прекривка: 240 x 260 cm

   Навлака за перница: 60 x 80 cm (2 парчиња) 100 gr/m²

   Се пере во машина на 30 °C

   Пеглање

   

   Пакувани во 1 пакет 39x50x11

 • Дупла прекривка Beste Cappuccino

  Код: Дупла прекривка Beste  Cappuccino - 188WTN1402 

  Спецификации:

   

  100% ПАМУК

   Прекривка: 240 x 260 cm

   Навлака за перница: 60 x 80 cm (2 парчиња) 100 gr/m²

   Се пере во машина на 30 °C

   Пеглање

   

   Пакувани во 1 пакет 39x50x11

 • Дупла прекривка Quilted Alez (160 x 200)

  Код: Дупла прекривка Quilted Alez (160 x 200) - 188WTN1307

  Спецификации:

   

  80% ПАМУК / 20% ПОЛИЕСТЕР

  Големина: 160 x 200 cm

   

  Пакувани во 1 пакет 45x35x10

   

 • Дупла прекривка Quilted Fitted Alez (180 x 200)

  Код: Дупла прекривка Quilted Fitted Alez (180 x 200) - 315CFB1162

  Спецификации:

   

  100% ПАМУК

   Големина: 180 x 200 cm

   Се пере во машина на 40 °C

   

   Пакувани во 1 пакет 36x42x14

   

 • Прекривка Quilted Alez 02
  Код: Прекривка Quilted Alez 02 - 315CFB1159

  100% ПАМУК
  Димензии: 160 x 200 cm
  Се пере во машина на 40 °C

  Димензии на пакување: 35x40x14
  Број на пакети: 1
 • Прекривка-Quilted Alez

  Код: Прекривка -Quilted Alez - 315CFB1155

  100% ПАМУК
  Димензии: 140 x 200 cm
  Се пере во машина на 40 °C

  Димензии на пакување: 35x40x14
  Број на пакети: 1

 • Дупла прекривка Alez Fitted 01

  Код: Дупла прекривка Alez Fitted 01 - 315CFB1144

  100% ПАМУК
  Димензии: 200 x 200 cm
  Се пере во машина на 40 °C
  Водоотпорна

  Димензии на пакување: 24x34x5
  Број на пакети: 1 • Дупла прекривка Alez Fitted

  Код:  Дупла прекривка Alez Fitted - 315CFB1142

  100% ПАМУК
  Димензии: 180 x 200 cm
  Се пере во машина на 40 °C

  Димензии на пакување: 24x34x5
  Број на пакети: 1 • Прекривка Alez 01

  Код: Прекривка Alez 01 - 188WTN1304

  ПОЛИЕСТЕР
  Димензии: 180 x 200 cm
  Водоотпорена

  Димензии на пакување: 28x32x9
  Број на пакети: 1


 • Прекривка Alez

  Код: Прекривка  Alez - 188WTN1303

  ПОЛИЕСТЕР
  Димензии: 160 x 200 cm
  Водоотпорена

  Димензии на пакување: 28x32x9
  Број на пакети: 1 • Дупла постелнина Love црвена

  Код: Дупла постелнина Love црвена - 178PRL2134

   Спецификации:

   

    Горна страна на прекривка и навлака за перница: 100% ПОЛИЕСТЕР

    Долна страна на навлака и навлака за перница: 100% ПАМУК

    Висококвалитетно 3D печатење

    Навлака за јорган: 200 x 220 cm

    Навлака за перница: 50 x 70 cm (2 парчиња) Може да се пере во машина на

    30 °C

    Горна страна на прекривка и навлака за перница: 85 гр/м²

    Долна страна на прекривка и навлака за перница: 55 гр/м²

    Систем за затворање за навлака за перница: Тип на плико

    Систем за затворање за капак: затворање со патент

    

    Пакувана во 1 пакет 26x34x5

 • Дупла постелнина Rose

  Код:  Дупла постелнина Rose - 178PRL2142

   Спецификации:

   

    Горна страна на прекривка и навлака за перница: 100% ПОЛИЕСТЕР

    Долна страна на навлака и навлака за перница: 100% ПАМУК

    Висококвалитетно 3D печатење

    Навлака за јорган: 200 x 220 cm

    Навлака за перница: 50 x 70 cm (2 парчиња) Може да се пере во машина на

    30 °C

    Горна страна на прекривка и навлака за перница: 85 гр/м²

    Долна страна на прекривка и навлака за перница: 55 гр/м²

    Систем за затворање за навлака за перница: Тип на плико

    Систем за затворање за капак: затворање со патент

    

    Пакувана во 1 пакет 26x34x5

 • Дупла постелнина Тhe key of love

  Код: Дупла постелнина Тhe key of love - 178PRL2149

   Спецификации:

   

    Горна страна на прекривка и навлака за перница: 100% ПОЛИЕСТЕР

    Долна страна на навлака и навлака за перница: 100% ПАМУК

    Висококвалитетно 3D печатење

    Навлака за јорган: 200 x 220 cm

    Навлака за перница: 50 x 70 cm (2 парчиња) Може да се пере во машина на

    30 °C

    Горна страна на прекривка и навлака за перница: 85 гр/м²

    Долна страна на прекривка и навлака за перница: 55 гр/м²

    Систем за затворање за навлака за перница: Тип на плико

    Систем за затворање за капак: затворање со патент

    

    Пакувана во 1 пакет 26x34x5

 • Дупла постелнина Emmen

  Код: Дупла постелнина Emmen - 178PRL2152

   Спецификации:

   

    Горна страна на прекривка и навлака за перница: 100% ПОЛИЕСТЕР

    Долна страна на навлака и навлака за перница: 100% ПАМУК

    Висококвалитетно 3D печатење

    Навлака за јорган: 200 x 220 cm

    Навлака за перница: 50 x 70 cm (2 парчиња) Може да се пере во машина на

    30 °C

    Горна страна на прекривка и навлака за перница: 85 гр/м²

    Долна страна на прекривка и навлака за перница: 55 гр/м²

    Систем за затворање за навлака за перница: Тип на плико

    Систем за затворање за капак: затворање со патент

    

    Пакувана во 1 пакет 26x34x5

 • Дупла постелнина Visp

  Код: Дупла постелнина Visp - 178PRL2151

   Спецификации:

   

    Горна страна на прекривка и навлака за перница: 100% ПОЛИЕСТЕР

    Долна страна на навлака и навлака за перница: 100% ПАМУК

    Висококвалитетно 3D печатење

    Навлака за јорган: 200 x 220 cm

    Навлака за перница: 50 x 70 cm (2 парчиња) Може да се пере во машина на

    30 °C

    Горна страна на прекривка и навлака за перница: 85 гр/м²

    Долна страна на прекривка и навлака за перница: 55 гр/м²

    Систем за затворање за навлака за перница: Тип на плико

    Систем за затворање за капак: затворање со патент

    

    Пакувана во 1 пакет 26x34x5

 • Дупла постелнина Nila

  Код: Дупла постелнина Nila - 178PRL2156

   Спецификации:

   

    Горна страна на прекривка и навлака за перница: 100% ПОЛИЕСТЕР

    Долна страна на навлака и навлака за перница: 100% ПАМУК

    Висококвалитетно 3D печатење

    Навлака за јорган: 200 x 220 cm

    Навлака за перница: 50 x 70 cm (2 парчиња) Може да се пере во машина на

    30°C

    Горна страна на прекривка и навлака за перница: 85 гр/м²

    Долна страна на прекривка и навлака за перница: 55 гр/м²

    Систем за затворање за навлака за перница: Тип на плико

    Систем за затворање за капак: затворање со патент

    

    Пакувана во 1 пакет 26x34x5

 • Дупла постелнина Nika

  Код: Дупла постелнина Nika - 129CTN3431

   Спецификации:

   

   100% ПАМУК

    Навлака за јорган: 200 x 220 cm (1 парче)

    Чаршав: 240 x 260 cm (1 парче)

    Навлака за перница: 50 x 70 cm (2 парчиња)

    Може да се пере во машина на 30 °C

    Систем за затворање за навлака за перница: Тип на плико

    Систем за затворање за прекривка: Копче

   

    Пакувана во 1 пакет 26x36x7

 • Дупла постелнина Uster

  Код: Дупла постелнина Uster - 172PRL2427

   Спецификации:

   

    100% ПАМУК

    Навлака за јорган: 200 x 220 cm

    Чаршав : 220 x 240 cm

    Навлака за перница: 50 x 70 cm (2 парчиња)

    Може да се пере во машина на 30 °C

    Систем за затворање за навлака за перница: плик

    Систем за затворање за прекривка за јорган: копчиња

   

     Пакувана во 1 пакет 33x39x6