• Систем за наводнување
  Код за нарачка: 015364 - систем
   
  1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА
   
  Опрема:
  1x главна единица 1000
  1x конекција на конецното црево 917
  10 m 
  цевки 5х Цевки 4,6 мм 3/16 ”
  5x Т-спојка 4,6 mm 3/16 ”
  1x крајна капа 4.6 mm 3/16 "
  5x Прилагодлив дифузер за капење за крајни цевки 0 -10l / h
   
  Производител Gardena
   
  Земја на потекло Германија
   
  Лесно наводнување на саксии со цвеќиња
 • Потопна пумпа Agrina со продолжеток 250W

   

  Моќност 250W
  Макс. висина 9 м
  Притисок 0,9 bar
  Проток на вода 2500l/h
  Тежина 5 кг
  Производител Агрина
  Земја на потекло Кина

  Агрина потопна пумпа со продолжеток, идеална за љубителите на дворот и градината.

   3 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА