• Џакузи за 6 лица Jet&Bubble Deluxe INTEX 28462

  Код за нарачка: Џакузи за 6 лица Jet&Bubble Deluxe INTEX 28462 - 9063892

  Intex Jet And Bubble Deluxe е наменет за основно релаксирање во градината и во куќата.  
  Технологија FiberTechTM му дава на производот исклучителна отпорност на оптоварување: ова значи дека во споредба со другите слични производи, sидовите на ова џакузи на надувување се многу постабилни и поцврсти.
  Тивок режим на работа
  Содржи 140 млазници за меурчиња за масажа и 4 моќни насочени млазници.
  Димензии: 218x71cm
  Моќно греење: 2200W (греење од 1,5 °C до 2,5 °C / час)  
  Пумпа за воздух: 800W  
  Пумпа за надворешен филтер: 1741 литри на час  
  Притисок на млазниците: 0.48/0.69 bar
  Хлоринатор: 20W
  Температура: 20° - 40° C
  Капацитет: 1098L
  Систем за солена вода
  Систем кои спречува создавање на калциум оксид

 • Џакузи за 4 лица Jet&Bubble Deluxe INTEX 28458

  Код за нарачка: Џакузи за 4 лица Jet&Bubble Deluxe INTEX 28458 - 9057514

  Intex Jet And Bubble Deluxe е наменет за основно релаксирање во градината и во куќата.  
  Технологија FiberTechTM му дава на производот исклучителна отпорност на оптоварување: ова значи дека во споредба со другите слични производи, sидовите на ова џакузи на надувување се многу постабилни и поцврсти.
  Тивок режим на работа
  Содржи 140 млазници за меурчиња за масажа и 4 моќни насочени млазници.
  Димензии: 201x71cm  
  Внатрешен дијаметар: 150 cm  
  Моќно греење: 2200W (греење од 1,5 °C до 2,5 °C / час)  
  Пумпа за воздух: 800W  
  Пумпа за надворешен филтер: 1741 литри на час  
  Притисок на млазниците: 0.48/0.69 bar
  Хлоринатор: 20W
  Температура: 20° - 40° C
  Капацитет: 795 литри  
  Систем за солена вода
  Систем кои спречува создавање на калциум оксид

 • Џакузи за 4 лица PURE SPA Deluxe INTEX 28442

  Код за нарачка: Џакузи за 4 лица PURE SPA Deluxe INTEX 28442 - 9063891

  Intex PURE SPA Deluxe е наменет за релаксирање во градината и во куќата.  
  Технологија FiberTechTM му дава на производот исклучителна отпорност на оптоварување: ова значи дека во споредба со другите слични производи, sидовите на ова џакузи на надувување се многу постабилни и поцврсти.
  Тивок режим на работа
  Содржи 170 млазници за меурчиња за масажа и 4 моќни насочени млазници.
  Димензии: 216Х71cm  
  Внатрешен дијаметар 165 cm  
  Моќно греење: 2200W (греење од 1,5 °C до 2,5 °C / час)  
  Пумпа за воздух: 800W  
  Пумпа за надворешен филтер: 1741 литри на час  
  Притисок на млазниците: 0.48/0.69 barж
  Хлоринатор: 20W
  Температура: 20° - 40° C
  Капацитет: 795L
  Лед ламба
  Бежичен управувач
  Систем кој спречува создавање на калциум оксид
  Боја: сива со дрво дезен

 • Џакузи за 2 лица PURE SPA INTEX 28426

  Код за нарачка: Џакузи за 2 лица PURE SPA INTEX 28426 - 9050413

  PURE SPA е наменет за основно релаксирање во градината и во куќата.
  Материјал: слоевит ПВЦ засилен со текстилни влакна.  
  Надворешен дијаметар: 196 cm
  Внатрешен дијаметар 145cm
  Висина 71 cm
  Моќно греење: 2200W (греење до 2,5 ° C / час)
  Пумпа за воздух: 800W
  Моќна пумпа за надворешен филтер: 1741 l/h
  Капацитет: 795 L

 • Базен 732x132cm INTEX 26340 UltraXTR Frame

  Код за нарачка: Базен 732x132cm INTEX 26340 UltraXTR Frame - 8082

  Откријте го врвното искуство со нашиот иновативен сет на бназени со рамки UltraXTR. 
  Систем за филтрирање со кристален песок 
  За оптимална филтрација, вклучен е системот за филтрирање со кристален песок 7.200 l/h
  Димензии: 732x132cm 
  Капацитет: 47241L
  Материјал: Супер тврд 3-слоен ПВЦ / Челик

 • Базен 488x244cm INTEX 26792 Prism Frame

  Код за нарачка: Базен 488x244cm INTEX 26792 Prism Frame - 8073

  Prism Frame INTEX - дизајнерски базен погоден за целото семејство. 
  Опремен со тројна облогата која му дава дополнителна заштита од гребнатини и други оштетувања. 
  Димензии: 488x244cm 
  Капацитет: 10874L
  Материјал: ПВЦ/Метал
  Филтер пумпа: 3785 l/h


 • Базен 366x76cm INTEX 26712 Prism Frame

  Код за нарачка: Базен 366x76cm INTEX 26712 Prism Frame - 8072

  Prism Frame INTEX - дизајнерски базен погоден за целото семејство. 
  Опремен со тројна облогата која му дава дополнителна заштита од гребнатини и други оштетувања. 
  Димензии: 366x76cm 
  Капацитет: 6503L
  Материјал: ПВЦ/Метал
  Филтер пумпа: 2006 l/h


 • Базен 610x132cm INTEX 26756 Prism Frame

  Код за нарачка: Базен 610x132cm INTEX 26756 Prism Frame - 7079

  Prism Frame INTEX - дизајнерски базен погоден за целото семејство. 
  Опремен со тројна облогата која му дава дополнителна заштита од гребнатини и други оштетувања. 
  Димензии: 610x132cm
  Капацитет: 32695L
  Материјал: ПВЦ/Метал
  Филтер пумпа: 5678 l/h


 • Базен 610x122cm INTEX 26334 UltraXTR Frame

  Код за нарачка: Базен 610x122cm INTEX 26334 UltraXTR Frame - 7078

  Откријте го врвното искуство со нашиот иновативен сет на бназени со рамки UltraXTR. 
  Систем за филтрирање со кристален песок 
  За оптимална филтрација, вклучен е системот за филтрирање со кристален песок 7.900 l/h
  Димензии: 610x122cm 
  Капацитет: 30079L
  Материјал: Супер тврд 3-слоен ПВЦ / Челик

 • Базен 732x366cm INTEX 26364 UltraXTR Frame

  Код за нарачка: Базен 732x366cm INTEX 26364 UltraXTR Frame - 6433

  Откријте го врвното искуство со нашиот иновативен сет на бназени со рамки UltraXTR. 
  Систем за филтрирање со кристален песок 
  За оптимална филтрација, вклучен е системот за филтрирање со кристален песок 7.900 l/h
  Димензии: 732x366cm
  Капацитет: 31805L
  Материјал: Супер тврд 3-слоен ПВЦ / Челик

 • Базен 975x488cm INTEX 26374NP UltraXTR Frame

  Код за нарачка: Базен 975x488cm INTEX 26374NP UltraXTR Frame - 5994

  Откријте го врвното искуство со нашиот иновативен сет на бназени со рамки UltraXTR. 
  Систем за филтрирање со кристален песок 
  За оптимална филтрација, вклучен е системот за филтрирање со кристален песок 10.500 l/h
  Димензии: 975x488cm
  Капацитет: 54368L
  Материјал: Супер тврд 3-слоен ПВЦ / Челик

 • Базен 229х147cm INTEX 57181 Mandarin

  Код за нарачка: Базен 229х147cm INTEX 57181 Mandarin - 5967

  Базените на INTEX се идеално решение за топлите летни денови.
  Димензии: 229х147cm
  Капацитет: 519L
  Материјал: Винилни ѕидови 0,23mm

 • Базен 400x200cm INTEX 26788 Prism Frame

  Код за нарачка: Базен 400x200cm INTEX 26788 Prism Frame - 5966

  Prism Frame INTEX - дизајнерски базен погоден за целото семејство. 
  Опремен со тројна облогата која му дава дополнителна заштита од гребнатини и други оштетувања. 
  Димензии: 400x200x100cm
  Капацитет: 6839L
  Материјал: ПВЦ/Метал
  Филтер пумпа: 2006 l/h

 • Базен 549х122cm INTEX 26732NP Prism Frame

  Код за нарачка: Базен 549х122cm INTEX 26732NP Prism Frame - 5965

  Prism Frame INTEX - дизајнерски базен погоден за целото семејство. 
  Опремен со тројна облогата која му дава дополнителна заштита од гребнатини и други оштетувања. 
  Димензии: 549х122cm
  Капацитет: 5678L
  Материјал: ПВЦ/Метал

 • Базен 305x76cm INTEX 28122NP

  Код за нарачка: Базен 305x76cm INTEX 28122NP - 5962

  Базените INTEX се идеални за целосно уживање во летото. 
  Покрај површината за пливање, која е совршено прилагодена и за најмалите, овој базен на надувување има и облога со тројна дебелина која ќе Ви овозможи да пливате безбедно. 
  Димензии: 305x76cm
  Капацитет: 3853L
  Материјал: ПВЦ

 • 3D Базен B0165 3.05m x 76cm

  Два слоја на издржлива ПВЦ материјал со силна мрежа од полиестер помеѓу слоевите.
  Димензии: 3.05m x 76cm
  Капацитет: 3879 L


 • Базен B0563 ELITE со филтер пумпа и скали 4.57m x 1.22m

  Издржлив материјал со 3 слоја
  Ултра-цврста рамка
  Принт имитација на камен
  Димензии: 4.57m x 1.22m
  Капацитет: 17400 L
  Скали
  Сет за оддржување DeLuxe
  Филтер пумпа: SFX 1000 SkimmerPlus | 12V | 3.8 m3


 • Базен 305x76cm со метална конструкција и филтер пумпа 26702НП

  Код за нарачка: Базен 305x76cm 26702НП - 9050406


  INTEX базенот со метална рамка е највисоко квалитетен базен и стануват сè попопуларни и го зазема големиот пазар на семејните базени.
  INTEX U.S. компанијата е лидер на пазарот во презентирање на иновативни, висококвалитетни гумени рамки и рамки од модерни материјали.
  Издржлив и лесен за составување, базите на рамки за Intex Prism ги имаат сите големи придобивки од метални рамки и се засилени со силно обложена челична цевка и со стилска боја со извонредна боја.
  Базен рамката е изработена од исклучително издржлив трислоен ПВЦ ткаенина:
  Горниот слој: врежан тешки мерач ПВЦ
  Среден слој: армирана полиестерна мрежа со супер-сила
  Долен слој: врежан тежок мерач ПВЦ
  За постојано чистење на водата, базенот се филтрира со електрична пумпа со заменетиот филтерски кертриџ.
  Овој тип на базен е идеален, ако не сакате потрошите премногу, но, исто така, сакате квалитет и стабилност.
  Технички карактеристики:
  Практичeн и лесен за поставување и собирање
  Не бара скапо одржување
  Големина:
  Димензии: 305 x 76cm
  Капацитет на вода:4,485 litres 90%


 • БАЗЕН 610x305x122cm со метална конструкција ПРИЗМ ФРЕЈМ + филтер пумпа 26798NP

  Код за нарачка: БАЗЕН 610x305x122cm 26798NP - 9062503

  Intex pool Prism со филтер пумпа и скала. Освежувањето е загарантирано во топлите летни денови и е забавно за целото семејство. Овална форма на рамката Intex Prism нуди масивна конструкција и долг животен век. Дното и ѕидот се направени од 3 слоја материјал (полиестерска основа со дебел, ламиниран ПВЦ).

  Масивна градба.

  Долг работен век.

  Вентил за одвод.

  Пакетот вклучува филтер кертриџ (5678 l/h), поврзувачки цевки, скала со отстранливи делови, облога за базен и заштитна прекривка за базенот. Карактеристики: Големина (l / w / h): 400x200x122 cm Длабочина 107 cm. Волумен на вода при 90% полнење 18.202 L Филтер единица: филтер пумпа (5678 l/h)

 • БАЗЕН 488x244x107cm со метална конструкција ПРИЗМ ФРЕЈМ + скали + филтер пумпа 23792НП

  Код за нарачка: БАЗЕН 488x244x107cm 23792НП - 09063649

  Правоаголниот базен со големина од 4,88 m x 2,44 m x 1,07 m Intex Prism Frame е дизајниран да одговара на секој двор.


  Изграден е да обезбеди дополнителен простор за пливање. Содржи повеќе вода во базенот отколку традиционалните базени со тркалезна рамка, што им овозможува на пливачите да ја ценат максималната површина за пливање. Изработен од тристран издржлив материјал отпорен на пробивање. Ги има сите големи предности на базените со метална рамка, засилени со силни челични цевки обложени со прав и елегантна и висококвалитетна постава. Технологијата за хидро аерација е вклучена во пумпата за филтер за касети, која обезбедува подобрена циркулација и филтрација, ја подобрува бистрината на водата и ги зголемува негативните јони на површината на водата. Карактеристики: Проток на пумпа: 3.785 l / h, 220-240V Големина (l / w / h): 488x244x107 cm Волумен на вода при полнење од 90% 10.874 литри Монтирање за 60 минути. Пакетот вклучува: базен, синтетичка филтер пумпа, скала, постава, капак.