• Ѕидна декорација Kids Diamond

  Код:М-Ѕидна декорација Kids Diamond-401MGN3540

  100% калено стакло
  Дебелина: 4 mm
  Големина: 40 x 60 cm

  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:47х4х67

 • Ѕидна декорација Mozzaik

  Код:М-Ѕидна декорација Mozzaik-401MGN1252

  100% калено стакло
  Дебелина: 4 mm
  Големина: 40 x 60 cm

  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:47х4х67

 • Скулптура Copperband

  Код:М-Скулптура Copperband-565TNL1203

  100% ПОЛИЕСТЕР
  Ширина: 30 см
  Висина: 26 см
  Длабочина: 14 см

  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:30х26х10

 • Скулптура Palm - Black

  Код:М-Скулптура Palm - Black-533BSG1137

  100% МЕТАЛ (Дебелина: 2 мм)
  Основа: 100% ДРВО
  Големина: 17 x 35 x 3,5 cm

  Броја на пакување:1
  Димензии на пакување:53х35х4

 • Скулптура Maple-Black

  Код:М-Скулптура Maple-Black-533BSG1107

  100% МЕТАЛ (Дебелина: 2 мм)
  Основа: 100% ДРВО
  Големина: 17 x 27 x 3,5 cm

  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:53х35х4

 • Скулптура Lion-Black

  Код:М-Скулптура Lion-Black-533BSG1164

  100% МЕТАЛ (Дебелина: 2 мм)
  Основа: 100% ДРВО
  Големина: 17 x 32 x 3,5 cm

  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:53х35х4

 • Скулптура Feather -Black

  Код:М-Скулптура Feather -Black-533BSG1128

  100% МЕТАЛ (Дебелина: 2 мм)
  Основа: 100% ДРВО
  Големина: 17 x 41 x 3,5 cm

  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:53х35х4

 • Сет 3 ѕидни украси Smooth Hydrangea

  Код: Сет 3 ѕидни украси Smooth Hydrangea - 694GNP1123

  Железна конструкција
  Електростатски фарбани
  Димензии: 30 x 30 x 5 cm
  Димензии: 25 x 25 x 5 cm
  Димензии:  20 x 20 x 5 cm
  Обоен песок или камчиња
  Вештачки растенија

  Димензии на пакување:  40x40x18
  Број на пакети: 1 • Сет 3 ѕидни украси Shrubby St. Johnswort

  Код:  Сет 3 ѕидни украси Shrubby St. Johnswort - 694GNP1125

  Железна конструкција
  Електростатски фарбани
  Димензии: 25 x 25 x 5 cm (2 парчиња)
  Димензии: 30 x 30 x 5 cm  ( 1 парче)
  Обоен песок или камчиња
  Вештачки растенија


  Димензии на пакување:  40x40x18
  Број на пакети: 1

 • Сет 3 ѕидни украси Spicebush

  Код: Сет 3 ѕидни украси Spicebush - 694GNP1130

  Железна конструкција
  Електростатски фарбани
  Димензии: 30 x 30 x 5 cm (3 парчиња)
  Обоен песок или камчиња
  Вештачки растенија

  Димензии на пакување:  40x40x18
  Број на пакети: 1

 • Сет 4 ѕидни украси Northern Bayberry

  Код: Сет 4 ѕидни украси Northern Bayberry - 694GNP1131

  Железна конструкција
  Електростатски фарбани
  Димензии: 30 x 30 x 5 cm (2 парчиња)
  Димензии: 25 x 25 x 5 cm (2 парчиња)
  Обоен песок или камчиња
  Вештачки растенија

  Димензии на пакување:  40x40x24
  Број на пакети: 1


 • Сет 4 ѕидни украси Ninebark
  Код: Сет 4 ѕидни украси Ninebark - 694GNP1132

  Железна конструкција
  Електростатски фарбани
  Димензии: 30 x 30 x 5 cm (2 парчиња)
  Димензии: 25 x 25 x 5 cm (1 парче)
  Димензии: 25 x 25 x 5 cm (1 парче)
  Обоен песок или камчиња
  Вештачки растенија

  Димензии на пакување:  40x40x24
  Број на пакети: 1


 • Сет 4 ѕидни украси Sweet Azalea

  Kод: Сет 4 ѕидни украси Sweet Azalea - 694GNP1135

  Железна конструкција
  Електростатски фарбани
  Димензии: 30 x 30 x 5 cm (3 парчиња)
  Димензии: 25 x 25 x 5 cm (1 парче)
  Капак: Акрилно стакло 1мм
  Обоен песок или камче
  Вештачки растенија

  Димензии на пакување:  40x40x24
  Број на пакети: 1

   

 • Декорација Penny

  Код:М-Декорација Penny-798EVL1769

  Рамка: 100% ДРВЕНА
  Предна страна: 100% ПЛЕКСИГЛАС (Дебелина: 2мм)
  Задна страна: 100% МДФ (Дебелина: 3мм)
  Големина: 22 x 22 x 6 cm

  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:36х36х6

 • Скулптура Giraffe-Black

  Код:М-Скулптура Giraffe-Black-533BSG1119

  100% МЕТАЛ (Дебелина: 2 мм)
  Основа: 100% ДРВО
  Големина: 30 x 35 x 3,5 cm

  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:55х35х4

 • Скулптура Beer-Black

  Код:М-Скулптура Beer-Black-565TNL1122

  100% МЕТАЛ
  (Дебелина: 1,5 mm)
  Основа: 100% ДРВО
  (Дебелина: 4 cm)
  Големина: 33 x 38 x 4 cm

  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:36х42х10

 • Скулптура-Cat

  Код:M-Скулптура-Cat-565TNL1154

  100% МЕТАЛ
  (Дебелина: 1,5 mm)
  Основа: 100% ДРВО
  (Дебелина: 4 cm)
  Големина: 30 x 36 x 4 cm

  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:36х42х10

 • Скулптура метална Leaf

  Код:М-Скулптура метална Leaf-901LMN1107

  100% МЕТАЛ
   Дебелина: 1,5 мм
  Големина: 22 x 20 cm
  Ширина на основата: 6,5 см
   Основна висина: 20 cm

  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:38х37х8

 • Скулптура Flowerpot-3

  Код:М-Скулптура Flowerpot-3-565TNL1162

  100% МЕТАЛ
  (Дебелина: 1,5 mm)
  Големина: 19 x 44 cм

  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:30х60х10

 • Скулптура Flowerpot-8

  Код: М-Скулптура Flowerpot-8-565TNL1167

  100% МЕТАЛ
  (Дебелина: 1,5 mm)
  Големина: 15 x 44 cm

  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:30х60х10