• Столица ЈУЛИТА црна

  Код за нарачка: Столица ЈУЛИТА црна - 271-000005

  Удобно седло изработено од полипропилен (PP) 1950g/m³ (100% материјал што може да се рециклира) со висока отпорност на абење и кршење.
  Ергономскиот дизајн ги поддржува половината и 'рбетот. 

  4 армирани букови дрвени ногарки, интегрирани со црни метални краци, со одличен квалитет и отпорност на тежина.
  Краевите на ногарките имаат пластични капаци за заштита на подот од несакани оштетувања.

  Димензии на производот:
  Должина: 46cm
  Ширина: 50cm
  Висина: 82cm
  Висина до седлото: 47cm

 • Столицa Juvan

  Код:Столицa Juvan-263-000024

  Спецификации:

  Направено од гумено дрво. Гуменото дрво е еколошки бидејќи доаѓа од постоечките насади. Гуменото дрво е многу издржливо и фактот што покажува минимално собирање го прави клучен материјал во конструкцијата на мебелот и со голема издржливост со текот на времето.

  Краевите на нозете имаат заштитни пластични капаци за заштита на подот од несакани оштетувања.

  Се нуди во природна боја.

   

  Димензии на производот:

  Должина: 64 см

  Ширина: 53 см

  Висина: 77 см

  Висина на седиштето: 45 см

   

  Забелешки:

  Производот се испорачува склопен во неговото фабричко пакување. Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од неговата фотографска претстава на вашиот екран.


  Број на пакети:1

 • Столицa Danielle beige

  Код:Столицa Danielle beige-106-000031

  Спецификации:

  Грб и седиште едноделно, со облога од ткаенина со голема издржливост и отпорност на абење во беж и кафена боја.

  Неговиот дизајн го следи 'рбетот, поддржувајќи ја половината со неговата модерна заоблена форма.

  Поддршка во армирана рамка со одличен квалитет и издржливост, по тежина и време.

  Краевите на нозете имаат заштитни пластични капаци за заштита на подот од несакани оштетувања.

  Нозете се метални во црна електростатска боја

   

  Димензии на производот:

  Должина: 64 см

  Ширина: 60 ​​см

  Висина: 85 см

  Висина на седиштето: 48 см

   

  Забелешки:

  Производот се испорачува во фабричко пакување и со детален водич за склопување.

  Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од фотографската претстава на вашиот екран


  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:76x70x50


 • Столицa Kalen

  Код:Столицa Kalen-263-000022

  Спецификации:

  Направено од гумено дрво. Гуменото дрво е еколошки бидејќи доаѓа од постоечките насади. Гуменото дрво е многу издржливо и фактот што покажува минимално собирање го прави клучен материјал во конструкцијата на мебелот и со голема издржливост со текот на времето.

  Краевите на нозете имаат заштитни пластични капаци за заштита на подот од несакани оштетувања.

  Се нуди во природна боја.

   

  Димензии на производот:

  Должина: 52 см

  Ширина: 59 см

  Висина: 79 см

  Висина на седиштето: 45 см

   

  Забелешки:

  Производот се испорачува склопен во неговото фабричко пакување. Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од неговата фотографска претстава на вашиот екран.


  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:
  52x59x79


 • Столицa Oasis pink

  Код:Столицa Oasis pink-127-000170

  Спецификации:

  Грб и седиште во едно парче, со висококвалитетен тапацир од велур ткаенина со голема издржливост и отпорност на абење.

  Неговиот дизајн го следи 'рбетот, поддржувајќи ја половината со неговата модерна заоблена форма.

  Поддршка во армирана рамка која завршува со четири метални ногарки со одличен квалитет и издржливост, по тежина и време.

  Понуден во розова боја.

   

  Димензии на производот:

  Должина: 54 см.

  Ширина: 52 см.

  Висина: 84 см.

  Висина на седиштето: 44 см

  Длабочина на седиштето: 47 см

  Висина на грбот: 40 см

   

  Забелешки:

  Производот се испорачува во фабричко пакување и со детален водич за склопување.

  Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од неговата фотографска претстава на вашиот екран.


  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:
  60x56x52


 • Столицa Jacu grey

  Код:Столицa Jacu grey-235-000034

  Спецификации:

  Поставата со кадифена ткаенина. Кадифето е луксузна ткаенина која често се користи за мебел, вклучително и фотелји. Се одликува со својата мека, мазна текстура и сјаен изглед кој додава чувство на луксуз во просторот. Сомот создава топол, удобен и луксузен простор, што го прави идеален за фотелји во дневната соба или трпезаријата. Освен по својата визуелна вредност, познат е и по својата издржливост бидејќи обезбедува отпорност на распаѓање и времето.

  Се нуди во боја на сива боја.

  Поддршката се изведува на четири метални ногарки со голема отпорност на тежина и абење во црна боја.

   

  Димензии на производот:

  Должина: 62 см.

  Ширина: 54 см.

  Висина: 83 см.

  Висина на седиштето: 48 см.

  Тежина на издржливост: 150 кг

   

  Забелешки:

  Производот се испорачува во неговото немонтирано фабричко пакување и со водич за склопување.

  Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од неговата фотографска претстава на вашиот екран.


  Број на пакети:1
  Димезнии на пакување:62x60x51

 • Столицa Jacu виолетова

  Код:Столицa Jacu виолетова- 235-000033

  Спецификации:

  Поставата со кадифена ткаенина. Кадифето е луксузна ткаенина која често се користи за мебел, вклучително и фотелји. Се одликува со својата мека, мазна текстура и сјаен изглед кој додава чувство на луксуз во просторот. Сомот создава топол, удобен и луксузен простор, што го прави идеален за фотелји во дневната соба или трпезаријата. Освен по својата визуелна вредност, познат е и по својата издржливост бидејќи обезбедува отпорност на распаѓање и времето.

  Се нуди во боја на виолетова боја.

  Поддршката се изведува на четири метални ногарки со голема отпорност на тежина и абење во црна боја.

   

  Димензии на производот:

  Должина: 62 см.

  Ширина: 54 см.

  Висина: 83 см.

  Висина на седиштето: 48 см.

  Тежина на издржливост: 150 кг

   

  Забелешки:

  Производот се испорачува во неговото немонтирано фабричко пакување и со водич за склопување.

  Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од неговата фотографска претстава на вашиот екран.


  Број на пакети:1
  Димезнии на пакување:62x60x51

 • Сет 4 столици КИГАЛИ

  Код: 4С КИГАЛИ - FD-4PWRCS-1001

  Димензии на столици: 44x44x83cm
  Материјал: Метална конструкција.

 • Сет 4 столици ВИТОРИА Црни

  Код: 4С ВИТОРИА Ц - FD-4PSCS-1001

  Димензии на столици: 44x44x83cm
  Материјал: Метална конструкција.

 • Столицa Sarian beige

  Код:Столицa Sarian beige-097-000014

  Спецификации:

  Назад однадвор изработен од гумено дрво со дебелина од 18 мм. природна боја. Седиштето и грбот се внатрешно покриени со издржлива беж ткаенина со висока цврстина.

  Дизајнот на грбот го следи 'рбетот, поддржувајќи ја половината со неговата заоблена форма.

  Поддршка на армирано гумено дрво дрвена рамка која завршува во 4 стапки природна боја, одличен квалитет и отпорност на тежина и време.

  Гуменото дрво е еколошки бидејќи доаѓа од постоечките насади. Гуменото дрво е многу издржливо и фактот што покажува минимално собирање го прави клучен материјал во конструкцијата на мебелот и со голема издржливост со текот на времето.

   

  Димензии на производот:

  Должина: 69,5 см

  Ширина: 71 см

  Висина: 70,5 см

  Висина на седиштето: 43,5 см

  Длабочина на седиштето: 55,5 см

  Висина на грбот: 35 см

   

  Забелешки:

  Производот се испорачува несклопен во неговото фабричко пакување и е придружен со детален водич за склопување.

  Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од неговата фотографска претстава на вашиот екран.


  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:66.5x64x73

 • Столицa Brenin rubberwood

  Код:Столицa Brenin rubberwood- 263-000023

  Спецификации:

  Направено од гумено дрво. Гуменото дрво е еколошки бидејќи доаѓа од постоечките насади. Гуменото дрво е многу издржливо и фактот што покажува минимално собирање го прави клучен материјал во конструкцијата на мебелот и со голема издржливост со текот на времето.

  Краевите на нозете имаат заштитни пластични капаци за заштита на подот од несакани оштетувања.

  Се нуди во природна боја.

   

  Димензии на производот:

  Должина: 45 см

  Ширина: 56 см

  Висина: 82 см

  Висина на седиштето: 43 см

   

  Забелешки:

  Производот се испорачува склопен во неговото фабричко пакување. Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од неговата фотографска претстава на вашиот екран.


  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:45x56x82

 • Столицa Esme anthracite

  Код:Столицa Esme anthracite -270-000005

  пецификации:

  Едноставен грб и седиште, изработени од армирана рамка и тапациран со висококвалитетен и издржлив кадифе, понудени во антрацит боја.

  Дизајнот со заоблен грб го следи 'рбетот, поддржувајќи го половината.

  Поддршката се изведува на четири армирани метални ногарки со дијаметар од 19-32 mm, висока издржливост, црна боја.

  Краевите на потпорните ногарки имаат пластични капаци за заштита на подот од несакани оштетувања.

   

  Димензии на производот:

  Должина: 61 см

  Ширина: 55 см

  Висина: 84 см.

  Висина на седиштето: 47 см.

   

  Забелешки:

  Производот се испорачува несклопен, во фабричко пакување и со детален водич за склопување.

  Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од неговата фотографска претстава на вашиот екран.


  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:
  72x72x65 • Столицa Esme grey

  Код:Столицa Esme grey-270-000004

  Спецификации:

  Едноставен грб и седиште, изработени од армирана рамка и тапациран со висококвалитетен и издржлив кадифе, понудени во сива боја.

  Дизајнот со заоблен грб го следи 'рбетот, поддржувајќи го половината.

  Поддршката се изведува на четири армирани метални ногарки со дијаметар од 19-32 mm, висока издржливост, црна боја.

  Краевите на потпорните ногарки имаат пластични капаци за заштита на подот од несакани оштетувања.

   

  Димензии на производот:

  Должина: 61 см

  Ширина: 55 см

  Висина: 84 см.

  Висина на седиштето: 47 см.

   

  Забелешки:

  Производот се испорачува несклопен, во фабричко пакување и со детален водич за склопување.

  Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од неговата фотографска претстава на вашиот екран.


  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:
  72x72x65


 • Столицa Elif beige-266-000014

  Код:Столицa Elif beige-266-000014

  Спецификации:

  Грб и седиште со висококвалитетна ткаенина со голема издржливост и отпорност на абење во беж боја.

  Неговиот дизајн го следи 'рбетот, поддржувајќи го струкот со неговата модерна форма.

  Поддршка на 4 армирани дрвени ногарки во боја на орев, интегрирани со црни метални краци, со одличен квалитет и издржливост, како по тежина, така и по време.

   

   

  Димензии на производот:

  Должина: 46 см.

  Ширина: 50 см.

  Висина: 97 см.

  Висина на седиштето: 47 см

   

   

  Забелешки:

  Производот се испорачува несклопен, во фабричко пакување и со детален водич за склопување.

  За монтирање се смета дека е неопходно да се користи шрафцигер.

  Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од неговата фотографска претстава на вашиот екран.


  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:78x75x64

 • Столицa Elif ecru

  Код:Столицa Elif ecru-266-000015

  Спецификации:

  Назад и седиште со висококвалитетна ткаенина со голема издржливост и отпорност на абење во чисто бела боја.

  Неговиот дизајн го следи 'рбетот, поддржувајќи го струкот со неговата модерна форма.

  Поддршка на 4 армирани дрвени ногарки во боја на орев, интегрирани со црни метални краци, со одличен квалитет и издржливост, како по тежина, така и по време.

   

   

  Димензии на производот:

  Должина: 46 см.

  Ширина: 50 см.

  Висина: 97 см.

  Висина на седиштето: 47 см

   

   

  Забелешки:

  Производот се испорачува несклопен, во фабричко пакување и со детален водич за склопување.

  За монтирање се смета дека е неопходно да се користи шрафцигер.

  Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од неговата фотографска претстава на вашиот екран.


  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:
  78x75x64


 • Столицa Azhel wood-natural

  Код:Столицa Azhel wood-natural-263-000018

  Спецификации:

  Изработено од буково дрво со одличен квалитет и отпорност на бела боја на миење.

  Седиште покриено со висококвалитетно јаже со отпорност на абење и кинење.

  Краевите на нозете имаат заштитни пластични капаци за заштита на подот од несакани оштетувања.

  Се нуди во бела боја за перење со природна основа.

   

  Димензии на производот:

  Должина: 41 см

  Ширина: 50 см

  Висина: 89 см

  Висина на седиштето: 46 см

  Длабочина на седиштето: 40 см

   

  Забелешки:

  Производот се испорачува склопен во неговото фабричко пакување. Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од неговата фотографска претстава на вашиот екран.


  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:
  41x54x255


 • Столицa Dylon

  Код:Столицa Dylon-263-000021

  Спецификации:

  Изработено од буково дрво со одличен квалитет и отпорно на бело перење.

  Седиште покриено со висококвалитетно јаже со отпорност на абење и кинење.

  Краевите на нозете имаат заштитни пластични капаци за заштита на подот од несакани оштетувања.

  Се нуди во бела боја за перење со природна основа.

   

  Димензии на производот:

  Должина: 48 см

  Ширина: 52 см

  Висина: 89 см

  Висина на седиштето: 47 см

  Длабочина на седиштето: 40 см

   

  Забелешки:

  Производот се испорачува склопен во неговото фабричко пакување. Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од неговата фотографска претстава на вашиот екран.


  Број  на пакети:1
  Димензии на пакување:
  48x56x255


 • Столица Orlean beige-walnut

  Код:Столица Orlean beige-walnut-097-000007

  Спецификации:

  Изработено од цврсто гумено дрво со дебелина од 18 мм и ткаенина.

  Достапен во беж-орев боја.

   

  Димензии на производот:

  Должина: 49 см.

  Длабочина: 53,5 см.

  Висина: 78 см.

  Висина на седиштето: 43 см

   

  Коментари:

  Спакувано - Потребно е едноставно склопување - Вклучени се инструкции

  Бојата на испорачаниот производ може малку да се разликува од бојата на производот на сликата.


  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:
  91,5x56x11.5


 • Столица Toto beige-walnut

  Код:Столица Toto beige-walnut-097-000011

  Спецификации:

  Изработено од цврсто гумено дрво со дебелина од 18 мм и ткаенина со висока цврстина.

  Дрвена рамка изработена од гумено дрво што завршува на 4 стапки 25мм.

  Достапен во орев-кремаста обоја.

   

  Димензии на производот:

  Должина: 45 см.

  Длабочина: 48 см.

  Висина: 78 см.

  Висина на седиштето: 45 см

   

  Коментари:

  Спакувано - Потребно е едноставно склопување - Вклучени се инструкции

  Бојата на испорачаниот производ може малку да се разликува од бојата на производот на сликата.


  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:88x69.5x12


 • Столицa Laspire brown

  Код:Столицa Laspire brown-115-003199

  Спецификации:

  Изработени од ратан и синтетичка кожа. Се состои од синтетички материјали, обично полиуретан, и е популарен во изработката на мебел, бидејќи нуди опција која ја комбинира естетиката на кожата со практичноста и издржливоста на синтетичките материјали. „Ратан“ е вид растение кое припаѓа на семејството палми и е познато по своето еластично и издржливо дрво. Создава природен и удобен естетски простор во домот или градината, а е многу популарен во областа на дизајнот и декорацијата.

  Се нуди во кафена боја.

   

  Димензии на производот:

  Должина: 40 см

  Ширина: 49 см

  Висина: 96 см

   

  Забелешки:

  Производот се испорачува во фабричко пакување и со детален водич за склопување.

  Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од неговата фотографска претстава на вашиот екран.


  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:
  26x42x81