• Туш сет lea, со конзола и црево, туш 19 mm, 1 f

  Код:Туш сет lea, со конзола и црево, туш 19 mm, 1 f-SAC330LEA

  Туш сетот Lea се состои од рачка за туширање, црево и држач за закачување. Лизгачката шина со дијаметар од 19mm и должина од 60cm има подвижни држачи за рачка и лесно се прилагодува. Рачката за туширање е изработена од висококвалитетен ABS, хромирана е и има 5 типа на млазници. Дијаметарот на главата на рачката за туширање е 67mm, а цревото е долго 150cm.

 • Туш, round, со туш и рачка за туш

  Код:Туш, round, со туш и рачка за туш-SACUTR

  Карактеристики:
  Шина за туш - Држач за туш, шина, со прилагодлива висина 1-1,3m
  Црево за туш - 150 cm, 1/2"
  Рачка за туш - Округла, ABS, хромирани, 3 млазници, 
  Пречник на главата на тушот - 100mm

 • Рачка за туш 3 млаза, Laguna

  Код:Рачка за туш 3 млаза, Laguna-SAEX330694

  Рачка за туширање погодна за проточни бојлери со излез за туш од 1/2". Можност за прилагодување на млазовите во различни јачини. Хромиран и дополнителна заштита од бигор.

 • Рачка за туш carballo

  Код:Рачка за туш carballo-SA330694

  Рачка за туширање погодна за проточни бојлери со излез за туш од 1/2". Можност за прилагодување на млазовите во различни јачини. Хромиран и дополнителна заштита од бигор.

 • Carballo сет за туш со држач

  Код:Carballo сет за туш со држач-SA330693

  Туш сетот Ocean Carballo се состои од рачка за туширање, црево и држач за закачување. Лизгачката шина долга 60 cm има подвижни држачи за рачка и лесно се прилагодува. Рачката за туширање има 5 типа на млазници. Дијаметарот на главата на рачката за туширање е 110 mm, а цревото е долго 150 cm.

 • Laguna сет за туш-рачка, црево, држач

  Код:Laguna сет за туш - рачка, црево, држач-SAEX330695

  Сет за туширање погоден за проточни болјери со 1/2" излез за туш. Можност за прилагодување на млазниците до 5 јачини. Хромиран со дополнителна заштита од бигор. Дијаметарот на главата за туширање е 80 mm, а должината на цревото е 150 cm.

 • Метално црево за туш, 1/2

  Код:Метално црево за туш, 1/2"x150, прохром-SA330696

  Црево за туш изработено со спирала од не'рѓосувачки челик со метални холендери. Вкупна должина од 150cm со внатрешен дијаметар од 8mm. Дизајниран за притисок до 5 бари. Хромирано.

 • Метално црево за туш, 1/2'' x150, laguna

  Код:Метално црево за туш, 1/2'' x150, laguna-SAEX330696

  Црево за туш изработено со метална спирала со метални холендери. Вкупна должина од 150cm со внатрешен дијаметар од 8mm. Дизајниран за притисок до 5 бари. Хромирано.

 • Црево за туш 1/2''x150cm, полимерно, хромиранo p4-

  Код:Црево за туш 1/2''x150cm, полимерно, хромиранo p4-TB3012

  Црево за туш изработено од полимер со метални холендери. Вкупна должина од 150cm со внатрешен дијаметар од 8mm. Дизајниран за притисок до 5 бари. Хромирано.

 • Метално црево за туш, 1/2''x150cm, inox

  Код:Метално црево за туш, 1/2''x150cm, inox-TECB3360

  Црево за туш изработено со спирала од не'рѓосувачки челик со метални холендери. Вкупна должина од 150cm со внатрешен дијаметар од 8mm. Дизајниран за притисок до 5 бари. Хромирано.

 • Метално црево за туш, 1/2''x200cm, inox

  Код: Метално црево за туш, 1/2''x200cm, inox-TECB3361

  Црево за туш изработено со спирала од не'рѓосувачки челик со метални холендери. Вкупна должина од 200cm со внатрешен дијаметар од 8mm. Дизајниран за притисок до 5 бари. Хромирано

 • Црево за туш 1/2''x200cm, полимерна спирала, хромиранo p4

  Код:Црево за туш 1/2''x200cm, полимерна спирала, хромиранo p4-TECB3371

  Црево за туш изработено со полимерна спирала со холендери. Вкупна должина од 200cm со внатрешен дијаметар од 8mm. Дизајниран за притисок до 5 бари. Хромирана

 • Wc даска, laguna лакиран медијапан, бела, инокс шарки

  Код:Wc даска, laguna лакиран медијапан, бела, инокс шарки-DKS11440

  WC даска изработена од медијапан, исклучително отпорна на механички дејства со фина обработка. Има шарки од не'рѓосувачки челик. Тежина 3,2 кг

 • Wc даска, snow медијапан, бела

  Код:Wc даска, snow медијапан, бела-D11440

  WC даска изработена од медијапан, исклучително отпорна на механички дејства со фина обработка. Има метални, хромирани шарки. Тежината е 3,45 кг

 • Wc даска, Siros, duroplast

  Код:Wc даска, Siros, duroplast-KSSI00TA

  WC даска од дуропласт, која се карактеризира со исклучителна цврстина на материјалот, отпорна на механички оштетувања и гребнатини. Површината е мазна и лесна за чистење. Има шарки од не'рѓосувачки челик и е антибактериска. Тежина 1,84 кг

 • Wc даска genoa, slim, fast fix, softclose

  Код:Wc даска genoa, slim, fast fix, softclose-KSTDS00TA

  GENOA дуропласт даската е мултифункционална. Карактеристиките на даската се атрактивен тенок дизајн, со механизам FAST-FIX - можност за брзо и лесно склопување и расклопување со притискање на копче, погодно за чистење и дезинфекција на тоалетната школка.
  Исто така има и механизам SOFTCLOSE, што овозможува тивко да се спушта капакот. Тоалетните даски од дуропласт се одликуваат со исклучителната цврстина на материјалот, отпорни на механички оштетувања и гребнатини. Површината е  антибактериска и мазна, лесно се чисти.

 • Wc даска klik fix, дуропласт, бела боја

  Код:Wc даска klik fix, дуропласт, бела боја-KFX00

  WC даска од дуропласт, која се карактеризира со исклучителна цврстина на материјалот, отпорна на механички оштетувања и гребнатини.
  Површината е мазна и лесна за чистење. Klik Fix даската овозможува брзо и лесно отстранување на даската од школката и со тоа детално и едноставно чистење, а дополнително е антибактериска. Тежина 2 кг

 • Батерија за када, Wisla, црна, 35 mm

  Код:Батерија за када, wisla, црна, 35 mm-SACWI3

  Црната мат боја и модерниот дизајн на оваа славина овозможуваат лесно да се вклопи во секоја када или бања.

  Со поставување на црна славина, лесно можете да го збогатите просторот.

  Рачката на славината е еднорачна, начин на вградување: ѕидна славина.

  Месинг тело, мат црн финиш.

  Миксер 35mm

 • Еднорачна батерија за садопер, Jana, со флексибилен излив, 35mm-SACJA1

  Еднорачна батерија за садопер, Jana, со флексибилен излив, 35mm-SACJA1

  Јана батеријата за садопер со флексибилен излив има долготраен керамички мешач од 35 мм ,за кој важи едногодишна гаранција.
  За лесна и едноставна монтажа, доаѓа со комплет за монтирање (вклучени се завртки, подлошки и дихтунзи), 2 бринокс црева 35 cm × 3/8" со навртка, S/S, внатрешно црево EPDM, месинг холандери.
  Перлаторот има пречник од М21, 5, а миксерот е 35cm.
  Модерниот дизајн со флексибилен излив овозможува лесно и едноставно прилагодување при миење садови.
  Гаранцијата на телото на батеријата е 5 години.

 • Батерија за садопер, Аnda, висок излив, 35 mm

  Код:Батерија за садопер, Аnda, висок излив, 35 mm-SACAN4

  Батеријата за садопер со висок излив Anda има долготраен керамички мешач за кој важи едногодишна гаранција.
  За лесна и едноставна монтажа, доаѓа со комплет за монтирање (вклучени се завртки, подлошки и дихтунзи), 2 бринокс црева 35 cm × 3/8" со навртка, S/S, внатрешно црево EPDM, месинг ролки.
  Перлаторот е М22 во дијаметар, а миксерот е 35 мм.
  Елегантниот и едноставен дизајн убаво се вклопува во секој ентериер, а високиот излив овозможува брзо и безбедно миење на садовите.
  Гаранцијата на телото на батеријата е 5 години.