• Душек 80x180cm Classic Bonell

  Код: Душек 80x180cm Classic Bonell 

  Висина: 20cm
  Димензии: 80х180cm
  Жичано јадро Ø8,6мм
  Импрегниран тврд филц 1000гр/м²
  Странична конструкција од сунгер 5цм Н20
  Горна и долна страна сунгер 2цм Н20
  Полиестер влакно 150гр/м²
  Штепована Ткаенина 60% Полиестер 40% Полипропилен


 • Душек 100x200cm Classic Bonell

  Код за нарачка: Душек 100x200cm Classic Bonell

  12 месеци гаранција

  Висина: 20cm
  Димензии: 100х200cm
  Жичано јадро Ø8,6мм
  Импрегниран тврд филц 1000гр/м²
  Странична конструкција од сунгер 5цм Н20
  Горна и долна страна сунгер 2цм Н20
  Полиестер влакно 150гр/м²
  Штепована Ткаенина 60% Полиестер 40% Полипропилен


 • Душек BS 90x200cm Classic Bonell

  Код за нарачка: Душек BS 90x200cm Classic Bonell

  12 месеци гаранција

  Висина: 20cm
  Димензии: 90х200cm
  Жичано јадро Ø8,6мм
  Импрегниран тврд филц 1000гр/м²
  Странична конструкција од сунгер 5цм Н20
  Горна и долна страна сунгер 2цм Н20
  Полиестер влакно 150гр/м²
  Штепована Ткаенина 60% Полиестер 40% Полипропилен


 • Душек 160x200cm Classic Bonell

  Код за нарачка: Душек 160x200cm Classic Bonell

  12 месеци гаранција

  Висина: 20cm
  Димензии: 160х200cm
  Жичано јадро Ø8,6мм
  Импрегниран тврд филц 1000гр/м²
  Странична конструкција од сунгер 5цм Н20
  Горна и долна страна сунгер 2цм Н20
  Полиестер влакно 150гр/м²
  Штепована Ткаенина 60% Полиестер 40% Полипропилен


 • Душек 80х190cm Classic Bonell

  Код за нарачка: Душек 80х190cm Classic Bonell

  12 месеци гаранција

  Висина: 20cm
  Димензии: 80х190cm
  Жичано јадро Ø8,6мм
  Импрегниран тврд филц 1000гр/м²
  Странична конструкција од сунгер 5цм Н20
  Горна и долна страна сунгер 2цм Н20
  Полиестер влакно 150гр/м²
  Штепована Ткаенина 60% Полиестер 40% Полипропилен

 • Душек 90x190cm Classic Bonell

  Код за нарачка: Душек 90x190cm Classic Bonell

  12 месеци гаранција

  Висина: 20cm
  Димензии: 90х190cm
  Жичано јадро Ø8,6мм
  Импрегниран тврд филц 1000гр/м²
  Странична конструкција од сунгер 5цм Н20
  Горна и долна страна сунгер 2цм Н20
  Полиестер влакно 150гр/м²
  Штепована Ткаенина 60% Полиестер 40% Полипропилен


 • Душек 120x200cm Classic Bonell

  Код за нарачка: Душек 120x200cm Classic Bonell

  12 месеци гаранција

  Висина: 20cm
  Димензии: 120x200cm
  Жичано јадро Ø8,6мм
  Импрегниран тврд филц 1000гр/м²
  Странична конструкција од сунгер 5цм Н20
  Горна и долна страна сунгер 2цм Н20
  Полиестер влакно 150гр/м²
  Штепована Ткаенина 60% Полиестер 40% Полипропилен


 • Душек 140х200cm Classic Bonell

  Код за нарачка: Душек 140х200cm Classic Bonell

  12 месеци гаранција

  Висина: 20cm
  Димензии: 140х200cm
  Жичано јадро Ø8,6мм
  Импрегниран тврд филц 1000гр/м²
  Странична конструкција од сунгер 5цм Н20
  Горна и долна страна сунгер 2цм Н20
  Полиестер влакно 150гр/м²
  Штепована Ткаенина 60% Полиестер 40% Полипропилен


 • Душек 180x200cm Classic Bonell

  Код за нарачка: Душек 180x200cm Classic Bonell

  12 месеци гаранција

  Висина: 20cm
  Димензии: 180x200cm
  Жичано јадро Ø8,6мм
  Импрегниран тврд филц 1000гр/м²
  Странична конструкција од сунгер 5цм Н20
  Горна и долна страна сунгер 2цм Н20
  Полиестер влакно 150гр/м²
  Штепована Ткаенина 60% Полиестер 40% Полипропилен

 • Душек 90x200cm Memory Pena

  Код за нарачка: Душек 90x200cm Memory Pena


  12 месеци гаранција


  Висина: 17cm+3cm memory

  Димензии: 90x200cm 

  Полнење 17цм од сунгер Н2542

  Штепован Мемори пена 3цм М5022

  Полиестер влакно 300гр/м²

  Антибактериска Ткаенина 320гр/м²


 • Душек 90x190cm Dzep Bonell

  Код за нарачка: Душек 90x190cm Dzep Bonell

  12 месеци гаранција

  Висина: 27cm
  Димензии: 90x190cm
  Џепно јадро Ø6,8мм
  Горна и долна страна пресован сунѓер 3цм Н3040
  Странична конструкција од сунѓер 5цм Н3040
  Горна и долна страна штепован сунѓер 2цм Н20
  Полиестер влакно 300гр/м²
  Антибактериска Ткаенина 320гр/м²


 • Душек 90x200cm Dzep Bonell

  Код за нарачка: Душек 90x200cm Dzep Bonell


  12 месеци гаранција


  Висина: 27cm

  Димензии: 90x200cm

  Џепно јадро Ø6,8мм

  Горна и долна страна пресован сунѓер 3цм Н3040

  Странична конструкција од сунѓер 5цм Н3040

  Горна и долна страна штепован сунѓер 2цм Н20

  Полиестер влакно 300гр/м²

  Антибактериска Ткаенина 320гр/м²


 • Душек 160x200cm Memory Pena

  Код за нарачка: Душек 160x200cm Memory Pena


  12 месеци гаранција


  Висина: 17cm+3cm memory
  Димензии: 160x200cm 
  Полнење 17цм од сунгер Н2542
  Штепован Мемори пена 3цм М5022
  Полиестер влакно 300гр/м²
  Антибактериска Ткаенина 320гр/м²

 • Душек 120x200cm Memory Pena

  Код за нарачка: Душек 120x200cm Memory Pena


  12 месеци гаранција


  Висина: 17cm+3cm memory
  Димензии: 120x200cm 
  Полнење 17цм од сунгер Н2542
  Штепован Мемори пена 3цм М5022
  Полиестер влакно 300гр/м²
  Антибактериска Ткаенина 320гр/м²

 • Душек 180x200cm Standard Pena ALOE

  Код за нарачка: Душек 180x200cm Standard Pena ALOE

  12 месеци гаранција

  Висина: 16cm
  Димензии: 180x200cm 
  Полнење 15цм од сунгер Н2036 
  Полиестер влакно 150гр/м²
  Штепована Ткаенина 180гр/м² ALOE VERA 100% Полиестер

 • Душек 180x200cm Dzep Bonell

  Код за нарачка: Душек 180x200cm Dzep Bonell  


  12 месеци гаранција


  Висина: 27cm

  Димензии: 180x200cm

  Џепно јадро Ø6,8мм

  Горна и долна страна пресован сунѓер 3цм Н3040

  Странична конструкција од сунѓер 5цм Н3040

  Горна и долна страна штепован сунѓер 2цм Н20

  Полиестер влакно 300гр/м²

  Антибактериска Ткаенина 320гр/м²


 • Душек 80x190cm Dzep Bonell

  Код за нарачка: Душек 80x190cm Dzep Bonell  


  12 месеци гаранција


  Висина: 27cm

  Димензии: 80x190cm

  Џепно јадро Ø6,8мм

  Горна и долна страна пресован сунѓер 3цм Н3040

  Странична конструкција од сунѓер 5цм Н3040

  Горна и долна страна штепован сунѓер 2цм Н20

  Полиестер влакно 300гр/м²

  Антибактериска Ткаенина 320гр/м²


 • Душек 80x190cm Memory Pena

  Код за нарачка: Душек 80x190cm Memory Pena


  12 месеци гаранција


  Висина: 17cm+3cm memory
  Димензии: 80x190cm 
  Полнење 17цм од сунгер Н2542
  Штепован Мемори пена 3цм М5022
  Полиестер влакно 300гр/м²
  Антибактериска Ткаенина 320гр/м²

 • Душек 160x200cm Dzep Bonell

  Код за нарачка: Душек 160x200cm Dzep Bonell  


  12 месеци гаранција


  Висина: 27cm

  Димензии: 160x200cm

  Џепно јадро Ø6,8мм

  Горна и долна страна пресован сунѓер 3цм Н3040

  Странична конструкција од сунѓер 5цм Н3040

  Горна и долна страна штепован сунѓер 2цм Н20

  Полиестер влакно 300гр/м²

  Антибактериска Ткаенина 320гр/м²


 • Душек 80x190cm Standard Pena ALOE

  Код за нарачка: Душек 80x190cm Standard Pena ALOE

  12 месеци гаранција

  Висина: 16cm
  Димензии: 80x190cm 
  Полнење 15цм од сунгер Н2036 
  Полиестер влакно 150гр/м²
  Штепована Ткаенина 180гр/м² ALOE VERA 100% Полиестер