• фотелја со табуретка Maddison beige-natural

  Код:фотелја со табуретка Maddison beige-natural-029-000155

  Спецификации:

  Грб и седиште изработени од армирана дрвена рамка со голема издржливост и отпорност на абење.

  Високиот грб се гушка и го следи 'рбетот потпирајќи го струкот. Има модерен заоблен дизајн и дизајн со украсни настрешници.

  Има вградена рака за опуштање на рацете на корисникот

  Стоење на дрвена подлога која завршува со четири армирани ногарки од буково дрво засилени со метал, одличен квалитет и отпорен на тежина и време.

  Тапацир со ткаенина со непобедлив квалитет со отпорност на абење и триење. Се нуди во беж боја.

  Краевите на нозете имаат заштитни пластични капаци за заштита на подот од несакани оштетувања.

  Дополнително вклучува подножје/столче

   

  Димензии на фотелја:

  Должина: 68 cm (без краци 42)

  Ширина: 72 см.

  Висина: 98 см.

  Висина на седиштето: 42 см

  Длабочина на седиштето 53 см

  Висина на грбот 62 см

  Дебелина: рака: 7 см

  Висина на раката: 25 см

   

  Димензии на столицата:

  Должина: 60 ​​см.

  Ширина: 40 см.

  Висина: 44 см.

   

  Забелешки:

  Производот се испорачува несклопен, во фабричко пакување и со детален водич за склопување.

  Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од неговата фотографска претстава на вашиот екран.


  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:
  62x75x81


 • Фотелја Indelible grey-black

  Код:Фотелја Indelible grey-black-255-000005

  Спецификации:

  Рамка изработена од метал обложена со пена и пружини за поголема еластичност, издржливост и издржливост.

  Високиот грб се гушка и ја следи кичмата.

  Тапацир со висококвалитетна сива ткаенина со висока отпорност на триење и абење.

  Поддржан од четири црни метални ногарки и перниче за поголема удобност во седиштето.

   

  Димензии на производот:

  Должина: 76 см.

  Ширина: 67 см.

  Висина: 81 см.

   

  Забелешки:

  Производот се испорачува во фабричко пакување и бара монтажа.

  Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од неговата фотографска претстава на вашиот екран.


  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:
  77Χ76Χ61 / 26


 • Сет од 2 Фотелји Ferris grey

  Код:Сет од 2 Фотелји Ferris grey -P2-222-000029

  Спецификации:

  * Стабилна рамка со голема издржливост и отпорност на тежина, абење и време.

  * Внатрешна облога со пена која создава удобност во седиштето и и помага на фотелјата да ја одржи формата.

  * Доаѓа со помошни перници за подобра поддршка на грбот.

  * Се нуди во сива боја.

   

  Димензии:

  Должина: 199 см

  Ширина: 99,5 см

  Висина: 71,5 см


  Број на пакети:2

  Димензии на пакување:2 X (98x98x40)


  При нарачка на овој производ задолжителна е уплата од најмалку 30% од вредноста за Вашата нарачка да се процесира.


 • Фотелја Mely anthracite

  Код:Фотелја Mely anthracite-071-001266

  Спецификации:
  Стабилна рамка изработена од буково дрво и иверица.
  Подлога од пена со густина од 28 dns и дебелина од 8 cm што помага во одржување на обликот на седиштето.Висококвалитетна облога од ткаенина од полиестер што може професионално да се исчисти со хемиско чистење.
  Поддржување на четири полипропиленски ногарки со висока цврстина специјално направени за тешки седишта.

  Димензии:
  Должина: 97 см
  Ширина: 77 см
  Висина: 87 см

  Забелешки:

  Производот се испорачува во фабричко пакување и со детален водич за склопување.Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од неговата фотографска претстава на вашиот екран.

  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:98x81x55

 • Фотелја Terpsi black

  Код:Фотелја Terpsi black-269-000004

  Спецификации:

  Издржлива метална рамка со висока јачина.
  Поставата со PU синтетичка кожа со висока цврстина која обезбедува издржливост и лесно чистење во класична црна боја.
  Перници за одмор со засилени шевови за поддршка на половината, вратот и 'рбетот, нудејќи чувство на луксуз.
  Вграден потпирач за нозе, лесен за употреба, кој се отвора со притискање на копче и се повлекува со телесната тежина.

  Димензии на производот:
  Должина: 80 см.
  Ширина: 94 см.
  Висина: 100 см.
  Висина на седиштето: 50 см
  Длабочина на седиштето: 50 см
  Висина на грбот: 65 см

  Димензии на креветот што се извлекува:
  Должина: 80 см
  Ширина: 115 см
  Висина: 50 см

  Забелешки:

  Производот се испорачува несклопен, во фабричко пакување и со детален водич за склопување.Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од неговата фотографска претстава на вашиот екран.

  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:78x76x65

 • Фотелја Terpsi brown

  Код:Фотелја Terpsi brown-269-000005

  Спецификации:
  Издржлива метална рамка со висока јачина.
  Поставата со PU синтетичка кожа со висока цврстина која обезбедува издржливост и лесно чистење во класична кафена боја.
  Перници за одмор со засилени шевови за поддршка на половината, вратот и 'рбетот, нудејќи чувство на луксуз.
  Вграден потпирач за нозе, лесен за употреба, кој се отвора со притискање на копче и се повлекува со телесната тежина.

  Димензии на производот:
  Должина: 80 см.
  Ширина: 94 см.
  Висина: 100 см.
  Висина на седиштето: 50 см
  Длабочина на седиштето: 50 см
  Висина на грбот: 65 см

  Димензии на креветот што се извлекува:
  Должина: 80 см
  Ширина: 115 см
  Висина: 50 см

  Забелешки:

  Производот се испорачува несклопен, во фабричко пакување и со детален водич за склопување.Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од неговата фотографска претстава на вашиот екран.

  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:78x76x65

 • Фотелја Gartia black

  Код:Фотелја Gartia black-269-000001

  Спецификации:
  Издржлива метална рамка со висока јачина.
  Поставата со синтетичка кожа со висока отпорност на Pu која обезбедува издржливост и лесно чистење во класична црна боја.
  Перници за одмор со засилени шевови за поддршка на половината, вратот и 'рбетот, нудејќи чувство на луксуз.
  Вграден потпирач за нозе, лесен за употреба, кој се отвора со притискање на копче и се повлекува со телесната тежина.

  Димензии на производот:
  Должина: 79 см.
  Ширина: 94 см.
  Висина: 102 см.
  Висина на седиштето: 48 см
  Длабочина на седиштето: 52 см
  Висина на грбот: 68 см

  Димензии на креветот што се извлекува:
  Должина: 79 см.
  Ширина: 120 см.
  Висина: 48 см

  Забелешки:
  Производот се испорачува несклопен, во фабричко пакување и со детален водич за склопување.
  Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од неговата фотографска претстава на вашиот екран.

  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:78x76x65

 • Фотелја Kido multicolored

  Код:Фотелја Kido multicolored-046-000001

  Спецификации:
  Изработено од дрво и ткаенина.
  Достапен во повеќебоен дизајн.

  Димензија:
  Должина: 72 см
  Ширина: 75 см
  Вкупна висина: 99 см

  Забелешки: Спакувано - Потребно е едноставно склопување - Вклучени се инструкции Бојата на испорачаниот производ може малку да се разликува од бојата на производот на сликата.

  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:81,5Χ61Χ69,5

 • фотелја со табуретка Maddison velvet brown-natural

  Код:фотелја со табуретка Maddison velvet brown-natural-029-000214

  Спецификации:

  Назад и седиште изработени од армирана дрвена рамка со голема издржливост и отпорност на абење.
  Високиот грб се гушка и го следи рбетот потпирајќи ја половината. Има модерен заоблен дизајн и дизајн со украсни настрешници.
  Има вградена рака за опуштање на рацете на корисникот
  Стоење на дрвена подлога која завршува со четири армирани ногарки од буково дрво засилени со метал, одличен квалитет и отпорен на тежина и време.
  Кадифена облога со незаменлив квалитет со отпорност на абење и триење. Се нуди во кафена боја.
  Краевите на нозете имаат заштитни пластични капаци за заштита на подот од несакани оштетувања.
  Дополнително доаѓа со подножје/столче.
  Димензии на фотелја:
  Должина: 68 см (без краци 42)
  Ширина: 72 см. Висина: 98 см.
  Висина на седиштето: 42 см
  Длабочина на седиштето 53 см
  Висина на грбот 62 см
  Дебелина: рака: 7 см
  Висина на раката: 25 см
  Димензии на столицата:
  Должина: 60 ​​см.
  Ширина: 40 см.
  Висина: 44 см.
  Забелешки: Производот се испорачува несклопен, во фабричко пакување и со детален водич за склопување. Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од неговата фотографска претстава на вашиот екран.

  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:62x75x81

 • фотелја со табуретка Maddison velvet grey-natural

  Код:фотелја со табуретка Maddison velvet grey-natural-029-000157

  Спецификации:
  Назад и седиште изработени од армирана дрвена рамка со голема издржливост и отпорност на абење.
  Високиот грб се гушка и го следи рбетот потпирајќи ја половината. Има модерен заоблен дизајн и дизајн со украсни настрешници.
  Има вградена рака за опуштање на рацете на корисникот
  Стоење на дрвена подлога која завршува со четири армирани ногарки од буково дрво засилени со метал, одличен квалитет и отпорен на тежина и време.
  Кадифена облога со незаменлив квалитет со отпорност на абење и триење. Се нуди во боја на расипано јаболко.
  Краевите на нозете имаат заштитни пластични капаци за заштита на подот од несакани оштетувања.
  Дополнително вклучува подножје/столче

  Димензии на фотелја:
  Должина: 68 см (без краци 42)
  Ширина: 72 см.
  Висина: 98 см.
  Висина на седиштето: 42 см
  Длабочина на седиштето 53 см
  Висина на грбот 62 см
  Дебелина: рака: 7 см
  Висина на раката: 25 см

  Димензии на табуретка:
  Должина: 60 ​​см.
  Ширина: 40 см.
  Висина: 44 см.
  Забелешки: Производот се испорачува несклопен, во фабричко пакување и со детален водич за склопување. Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од неговата фотографска претстава на вашиот екран.

  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:62x75x81

 • фотелја со табуретка Maddison velvet rotten pink-natural

  Код:фотелја со табуретка Maddison velvet rotten pink-natural-029-000156

  Спецификации:
  Назад и седиште изработени од армирана дрвена рамка со голема издржливост и отпорност на абење.
  Високиот грб се гушка и го следи рбетот потпирајќи ја половината. Има модерен заоблен дизајн и дизајн со украсни настрешници.
  Има вградена рака за опуштање на рацете на корисникот
  Стоење на дрвена подлога која завршува со четири армирани ногарки од буково дрво засилени со метал, одличен квалитет и отпорен на тежина и време.
  Кадифена облога со незаменлив квалитет со отпорност на абење и триење. Се нуди во боја на расипано јаболко.
  Краевите на нозете имаат заштитни пластични капаци за заштита на подот од несакани оштетувања.
  Дополнително вклучува подножје/столче

  Димензии на фотелја:
  Должина: 68 см (без краци 42)
  Ширина: 72 см.
  Висина: 98 см.
  Висина на седиштето: 42 см
  Длабочина на седиштето 53 см
  Висина на грбот 62 см
  Дебелина: рака: 7 см
  Висина на раката: 25 см

  Димензии на табуретка:
  Должина: 60 ​​см.
  Ширина: 40 см.
  Висина: 44 см.
  Забелешки: Производот се испорачува несклопен, во фабричко пакување и со детален водич за склопување. Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од неговата фотографска претстава на вашиот екран.

  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:62x75x81

 • Фотелја Kido yellow

  Код:Фотелја Kido yellow-046-000003

  Спецификации:

  Изработено од дрво и кадифе
  Достапен во жолто-природна боја.
  Димензии:
  Должина: 72 см
  Длабочина: 75 см
  Вкупна висина: 99 см
  Висина на седиштето: 42 см
  Должина на седиштето без раце: 44 см
  Длабочина на седиштето: 54 см
  Коментари: Спакувано - Потребно е едноставно склопување
  Вклучени се инструкции Бојата на испорачаниот производ може малку да се разликува од бојата на производот на сликата.

  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:81,5Χ61Χ69,5

 • Фотелја Lonnie grey antique

  Код:Столицa Lonnie grey antique-222-000001

  Спецификации:

  Рамка изработена од армиран медијапан и дрво, обложена со пена за поголема еластичност, издржливост и издржливост.

  Задниот дел се гушка и го следи 'рбетот потпирајќи го струкот кој е зајакнат со дополнителна перница.

  Поставата со специјална пуп вештачка кожа со непобедлив квалитет со голема отпорност на триење и абење, која лесно се чисти.

  Се потпира на четири армирани дрвени ногарки во темна боја кои хармонично се спојуваат со целината.

   

  Димензии на производот:

  Должина: 94 см

  Ширина: 95,5 см

  Висина: 92,5 см


  Број на пакети:1

  Димензии на пакување:

  95,5x97x64

 • Фотелја Caroline white-golden

  Код:Столицa Caroline white-golden-222-000023

  Спецификации:

  Рамка изработена од армирано дрво отпорна на времето.

  Тапацир со букле ткаенина во крем боја со голема отпорност на триење и абење.

   Долниот дел на грбот го поддржува 'рбетот.

  Се потпира на златна основа која ја соблекува целината.

   

  Димензии на производот:

  Должина: 84 см

  Ширина: 81 см

  Висина: 76 см

  Висина на седиштето: 46 см

  Длабочина на седиштето: 60 см


  Број на пакети:1

  Димензии на пакување:86x83x78


 • Фотелја Ferris grey

  Код:Столицa Ferris grey -222-000009

  Спецификации:

  Стабилна рамка со голема издржливост и отпорност на тежина, абење и време.

  Внатрешна облога со пена која создава удобност во седиштето и и помага на фотелјата да ја одржи формата.

  Доаѓа со помошна перница за подобра поддршка на грбот.

  Се нуди во сива боја.

   

  Димензии:

  Должина: 99,5 см

  Ширина: 99,5 см

  Висина: 71,5 см


  Број на пакети:1

  Димензии на пакување:98x98x40

 • Фотелја Efficient grey-black

  Код:Столицa Efficient grey-black-255-000018

  Спецификации:

  Рамка изработена од дрво обложена со пена и пружини за поголема еластичност, издржливост и издржливост.

  Високиот грб се гушка и ја следи кичмата.

  Тапацир со висококвалитетна сива ткаенина со висока отпорност на триење и абење.

  Се потпира на четири дрвени ногарки во црна боја.

   

  Димензии на производот:

  Должина: 72 см.

  Ширина: 97 см.

  Висина: 100 см.


  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:
  77x87x45/48


 • Фотелја Efficient brown

  Код:Столицa Efficient brown-255-000017

  Спецификации:

  Рамка изработена од дрво обложена со пена и пружини за поголема еластичност, издржливост и издржливост.

  Високиот грб се гушка и ја следи кичмата.

  Тапацир со висококвалитетна кафеава ткаенина со висока отпорност на триење и абење.

  Се потпира на четири дрвени ногарки во природна нијанса.

   

  Димензии на производот:

  Должина: 72 см.

  Ширина: 97 см.

  Висина: 100 см.


  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:77x87x45/48


 • Фотелја Incisive light blue

  Код:Столицa Incisive light blue-255-000013

  Спецификации:

  Рамка изработена од дрво обложена со пена и пружини за поголема еластичност, издржливост и издржливост.

  Високиот грб се гушка и ја следи кичмата.

  Тапацир со висококвалитетна верманска ткаенина со висока отпорност на триење и абење.

  Се потпира на четири дрвени ногарки во природна нијанса.

   

  Димензии на производот:

  Должина: 72 см.

  Ширина: 89 см.

  Висина: 105 см.


  Број на пакети:1

  Димензии на пакување:

  70x73x31.5/41

 • Фотелја Rony grey

  Код:Столицa Rony grey-110-000054

  Спецификации:

  Назад и седиште обложени со многу отпора и отпорна на абење пена. Го гушка 'рбетот додека ја заврши половината со својот модерен заоблен дизајн.

  Поддршка во метална рамка со одличен квалитет и отпорност во златна боја.

  Тапацир со велур во боја на чемпрес со непобедлив квалитет.

  Краевите имаат заштитни пластични капаци за заштита на подот од последиците.

   

  Димензии на гости:

  Должина: 78 см.

  Ширина: 75 см.

  Визина: 82 см.

  Висина на седиштето: 45 см


  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:
  80x80x58


 • Фотелја Rony dark green

  Код:Столицa Rony dark green-110-000053

  Спецификации:

  Назад и седиште обложени со многу отпора и отпорна на абење пена. Го гушка 'рбетот додека ја заврши половината со својот модерен заоблен дизајн.

  Поддршка во метална рамка со одличен квалитет и отпорност во златна боја.

  Тапацир со велур во боја на чемпрес со непобедлив квалитет.

  Краевите имаат заштитни пластични капаци за заштита на подот од последиците.

   

  Димензии на гости:

  Должина: 78 см.

  Ширина: 75 см.

  Визина: 82 см.

  Висина на седиштето: 45 см


  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:
  80x80x58