• ПРОМО! Рачна телескопска правосмукалка 2-1 MAX SVC 1060 B + ПОДАРОК X-multi џогер

  Код: 2-1 MAX SVC 1060 B - X-multi џогер 4761

  12 месеци гаранција на правосмукалката


  Правосмукалка 2 во 1

  Mоќност: 600W/Бучава: 80db

  Капацитет на садот: 0,8l

  Циклонски систем

  Двоен систем за филтрирање

  Хепа филтер што може да се пере
  Должина на кабел: 5 m


  X-multi џогер


  Ротирачка глава: 360 степени.
  Долга телескопска рачка: 140cm


 • ПРОМО! Даска за пеглање FUNKY и пегла на пареа MAX EI 2202

  Код: Даска за пеглање и пегла - 803883 - 803564

  Даска за пеглање FUNKY

  Мрежеста даска за пеглање

  Димензии: 34 x 110 cm

  Tип X ногарки: 19 mm

  Cигурносен потпирач за железо со силиконски точки

  Прилагодување на височина од 68 cm до 83 cm
  Подлога од пена со 100% памук 8 mm

  *дезенот на материјалот на даската за пеглање е по случаен избор


  Пегла на пареа MAX EI 2202


  Моќност: 2200 W

  Керамичка навлака на плочата

  Самочистење/Спреј функција

  Моќнен излез на пареа: 0.4 g

  Јачина на пареа: 12±5g/min

  Резервоар за вода: 220 ml

  Должина на кабел: 1.9 m

  12 месеци гаранција

 • ТВ комода Валери Атлантик

  Код: ТВ комода Валери Атлантик FD-12035TVU-001

  Димензии: 60x35x120cm
  Материјал: Иверица 1ва класа
  ПВЦ кант трака 0.8mm
  Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.

 • ТВ комода ОЕЛДЕ

  Код: ТВ комода ОЕЛДЕ - 835PUQ3011

  Спецификации:


  Дебелина: 30 mm

  Метална рамка

   

  Големина на ТВ комодата:

  Ширина: 120 cm

  Висина: 58,5 cm

  Длабочина: 32 cm

   

  Големина на полица:

  Ширина: 66 см

  Висина: 150 см

  Длабочина: 32 см (2 парчиња)

   

  Може да се прицврсти на ѕид

  Боја:Атлантик


  Пакувана во 3 пакет 154x36x48cm


  При нарачка на овој производ задолжителна е уплата од најмалку 30% од вредноста за Вашата нарачка да се процесира.

   

 • ТВ комода МАНЧЕСТЕР црна

  Код: ТВ комода МАНЧЕСТЕР црна - 788DEC4039

  Спецификации:


  Дебелина: 18 мм

  Ширина: 180 cm

  Висина: 46,4 cm

  Длабочина: 38,9 cm

  Ширина на горната полица: 150 см

   

  Може да се прицврсти на ѕид

   

  Боја:Црна-атлантик

   

  Пакувана во 1 пакет 43x171x12 cm


  При нарачка на овој производ задолжителна е уплата од најмалку 30% од вредноста за Вашата нарачка да се процесира.

 • ТВ комода Хјустон

  Код: ТВ комода Хјустон-788DEC4033

  Спецификации:


  Дебелина: 18 мм

  Ширина: 149,8 cm

  Висина: 42,9 cm

  Длабочина: 35,3 cm

   

  Може да се прицврсти на ѕид

   

  Боја:Црна-Мона

   

  Пакувана во 1 пакет 40x130x12 cm


  При нарачка на овој производ задолжителна е уплата од најмалку 30% од вредноста за Вашата нарачка да се процесира.

 • ТВ комода Париз атлантик

  Код: Тв комода Париз атлантик - 854KLN3019

  Спецификации


  Дебелина: 18 мм

  Ширина: 120 cm

  Висина: 33 cm

  Длабочина: 30 cm

   

  Боја:Атлантик

  Големина на средна полица:

  Ширина: 60 cm

  Висина: 14 cm

  Длабочина: 30 cm

  Може да се прицврсти на ѕид

   

  Пакувана во 1 пакет  34x10x124cm

 • Тв комода ХЕНРИ + Клуб маса ТИДАС

  Код за нарачка: Тв комода ХЕНРИ + Клуб маса ТИДАС

  Димензии на тв комода: 50x29.6x140cm
  Димензии на клуб маса: 90x40x50cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Атлантик/Антрацит

 • Тв комода ЛУКСОР

  Код за нарачка: Тв комода ЛУКСОР

  Димензии: 180x35x50cm
  Материјал: Висококвалитетна оплеменeта иверица и оков
  Боја: Антрацит/Атлантик

 • Тв комода за на ѕид НИМБУС

  Код за нарачка: Тв комода НИМБУС

  Димензии: 135x30x30cm
  Материјал: Висококвалитетна оплеменeта иверица и оков
  Боја: Сонома

 • Тв комода за на ѕид АРТЕ Атлантик

  Код за нарачка: Тв комода за на ѕид АРТЕ Атлантик

  Димензии: 120x25x20cm
  Материјал: Висококвалитетна оплеменeта иверица и оков
  Боја: Атлантик

 • ТВ комода Берген бела + Клуб маса Каја

  ТВ комода Берген бела и Клуб маса Каја

  ТВ комода Берген Бела

  Димензии: 160x35x44.6cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Бела/Атлантик

  Клуб маса КАЈА Бела/атлантик

  Димензии: 95.6x50x41.8cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица и оков
  Боја: Бела/атлантик

 • Тв комода Берген Антрацит

  Код за нарачка: Тв комода Берген Антрацит

  Димензии: 160x35x44.6cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Антрацит/Атлантик

 • Тв комода за на ѕид ИРИС

  Код за нарачка: Тв комода за на ѕид ИРИС

  Димензии: 160x30x30cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Бела/Сонома

 • Тв комода БЕРГАМО

  Код за нарачка: Тв комода БЕРГАМО

  Тв комодата Бергамо е софистицирана истовремено изработена со едноставен и карактеристичен долгонавест изглед, кој придонесува топлина за сечиј дом.
  Со неколку познати карактеристики, инспирирана поради своето богатство од историски градби, бројните музеи и античката архитектура, Бергамо е најпозната по својата средновековна атмосфера и културно богати италијански искуства. 

  Димензии: 200x30x30cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Антрацит

 • Тв комода Берген Бела

  Код за нарачка: Тв комода Берген Бела

  Димензии: 160x35x44.6cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Бела/Атлантик

 • Тв комода МЕЛАНИ Бела/Атлантик

  Код за нарачка: Тв комода МЕЛАНИ Бела/Атлантик

  Димензии: 120x40x30cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица и оков
  Боја: Атлантик/Бела

 • ТВ комода Берген антрацит + клуб маса Сона

  ТВ комода Берген антрацит и клуб маса Сона

  ТВ комода Берген антрацит

  Димензии: 160x35x44.6cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Антрацит/Атлантик

  Клуб маса Сона

  Димензии: 93.6x60x40cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Антрацит/Атлантик

 • Тв комода со метална конструкција ВАЛЕРИ

  Код за нарачка: Тв комода ВАЛЕРИ MK11-01-02
  Димензии: 61x35x120cm
  Материјал: Иверица 1ва класа
  ПВЦ кант трака 0.8mm
  Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.

 • Тв комода со плакар Винди

  Код за нарачка: Тв комода со плакар Винди

  Димензии на тв комода: 160x25x27.3cm
  Димензии на плакар: 45x80x20cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Бела/Атлантик