• Рачна пумпа за суп даска 2.2L КООПМАН

  Код за нарачка: Рачна пумпа за суп даска 2.2L КООПМАН - 97000966

  Универзална рачна пумпа за надувување и оддувување
  Манометар во горниот дел на пумпата
  Флексибилно долго црево
  Совршена за надувување на суп даски
  Излезна моќност: 2,2L / Max 29Psi

 • Рачна пумпа за суп даска 4.4L КООПМАН

  Код за нарачка: Рачна пумпа за суп даска 4.4L КООПМАН - 97000959

  Универзална рачна пумпа за надувување и оддувување
  Манометар во горниот дел на пумпата
  Флексибилно долго црево
  Совршена за надувување на суп даски
  Излезна моќност: 4.4L / Max 29Psi
  Висина: 60​cm

 • Електрична пумпа QuickFill 12V INTEX 66636

  Код за нарачка: Електрична пумпа QuickFill 12V INTEX 66636 - 9056862

  Ви ја претставуваме револуционерната електрична пумпа, која е специјално дизајнирана да го олесни животот и да обезбеди удобност за време на летните одмори.
  Оваа практична и исклучително функционална пумпа е идеална за надувување душеци, гуми и други надувувања. 
  Благодарение на напојувањето од приклучокот за запалка, пумпата е исклучително лесна за употреба, а нејзината ергономска форма прави совршено да се вклопи во раката.
  Незаменлива помош за време на летните денови, што ќе Ви овозможи да уживате во целосна удобност на одмор без непотребен напор и стрес поврзан со рачно пумпање.

  Проток на воздух 600 l/min
  Притисок на пумпата 0,03 бари
  Влезен напон 12V

 • Прибор за чистење на џакузи INTEX 28004

  Код за нарачка: Прибор за чистење на џакузи INTEX 28004 - 9050743

  Четка за внатрешни ѕидови
  Мрежа за вадење листови
  Тврд сунгер за за симнување на маснотија

 • Прибор за чистење на базен INTEX 29056

  Код за нарачка: Прибор за чистење на базен INTEX 29056 - 9051507

  Сетот содржи:  
  Мрежа за собирање  
  Четка
  Скимер кој има долготрајна и издржлива мрежа
  • Сетот е погоден за сите видови модели на INTEX базени

 • Мрежа за чистење на базен INTEX 29050

  Код за нарачка: Мрежа за чистење на базен INTEX 29050 - 9056878

  Димензии на мрежата: на најширока точка- 28 см
  Максимална должина од 31 cm  

 • Робот правосмукалка за базени ZX300 INTEX 28005

  Код за нарачка: Робот правосмукалка за базени ZX300 INTEX 28005 - 9068913

  Доколу сте уморни од постојаното четкање на дното на базенот, набавете си робот за чистење!
  Благодарение на брзото движење на двојните ротирачки четки, роботот ќе ги собере остатоци, лисја и инсекти што се таложат на дното на базенот, автоматски вакуумирајќи ги и обезбедувајќи длабинско чистење на површината.  
  Чистачот робот Ви овозможува автоматски и ефикасно чистење на дното на Вашиот базен. Лесен е за употреба, не бара дополнителна електрична енергија и се движи со употреба на силата на филтерската пумпа која повторно ја воведува прочистената вода во резервоарот. Погоден е и за солена вода.

  Погоден за INTEX базени со максимален дијаметар од 6 метри
  Може да се примени на филтер пумпи со проток од 6056 l/h до 13.248 l/h
  Во комплет со црево - 6.5 m 

 • Робот правосмукалка за базени ZX100 INTEX 28006

  Код за нарачка: Робот правосмукалка за базени ZX100 INTEX 28006 - 9068922

  Доколу сте уморни од постојаното четкање на дното на базенот, набавете си робот за чистење!
  Чистачот робот Ви овозможува автоматски и ефикасно чистење на дното на Вашиот базен. Лесен е за употреба, не бара дополнителна електрична енергија и се движи со употреба на силата на филтерската пумпа која повторно ја воведува прочистената вода во резервоарот.  

  Брзина на движење 8m/min
  Погоден за округли базени со максимален дијаметар од 793cm или правоаголни базени со максимум димензија од 1097x366cm
  Може да се примени на филтер пумпи со проток од 6.056-13.284 L/h
  Во комплет со црево - 6.5 m 

 • Робот правосмукалка за базени ZX50 INTEX 28007

  Код за нарачка: Робот правосмукалка за базени ZX50 INTEX 28007 - 9068923

  Доколу сте уморни од постојаното четкање на дното на базенот, набавете си робот за чистење!
  Чистачот робот Ви овозможува автоматски и ефикасно чистење на дното на Вашиот базен. Лесен е за употреба, не бара дополнителна електрична енергија и се движи со употреба на силата на филтерската пумпа која повторно ја воведува прочистената вода во резервоарот.  

  Погоден за мали INTEX базени, до максимални димензии: 488 х 122 cm  
  Може да се примени на филтер пумпи со проток од 3.407 l / h до 5.678 l / h  
  Не одговара за ULTRA FRAME и GRAPHITE базени
  Брзина на движење 5m/min
  Во комплет со црево - 6 m 

 • Скали за базен 122cm INTEX 28077

  Код за нарачка: Скали за базен 122cm INTEX 28077 - 9051126

  Нелизгачки скалила
  Погодни за сите Intex базени со метална конструкција со висина до 132cm.
  Скалите се подвижни и може да се дислоцираат за да се избегне влегување и излегување во базенот на деца кога не се под надзор на родител/старател.
  Направени се од цврст алуминиум кој е лесен и многу издржлив.
  Тежина: 13.5 кг
  Висина: 132cm


 • Скали за базен 122cm INTEX 28076

  Код за нарачка: Скали за базен 122cm INTEX 28076 - 9051124

  Нелизгачки скалила
  Погодни за сите Intex базени со метална конструкција со висина до 122cm.
  Скалите се подвижни и може да се дислоцираат за да се избегне влегување и излегување во базенот на деца кога не се под надзор на родител/старател.
  Направени се од цврст алуминиум кој е лесен и многу издржлив.
  Тежина: 12 кг
  Висина: 122cm


 • Држач за пијалок за џакузи INTEX 28500

  Код за нарачка: Држач за пијалок за џакузи INTEX 28500 - 9050592

  Димензии: 26x22x18cm
  Освежителен додаток на Вашето џакузи ова лето.
  Дизајниран за безбедно прицврстување на ѕидот Pure Spa џакузи
  Пијалоците и грицките Ви се во близина додека се релаксирате

 • Подлога за базен 8 коцки INTEX 29081

  Код за нарачка: Подлога за базен 8 коцки INTEX 29081 - 9056877

  Подлога за Вашиот базен во форма на коцки.
  Пакувањето содржи 8 парчиња со димензија од 50х50см и дебелина 1см., што е еднакво на 1,9м2. Може да служат како подлога за базен, но и како патека за до базенот или околу него.

 • Филтер за пумпа тип S1 INTEX 29001

  Код за нарачка: Филтер за пумпа тип S1 INTEX 29001 - 9050788

  Наменет за филтер пумпи за џакузи PURE SPA и Jet&Bubble
  Димензии: 15.2x11cm


 • Филтер за пумпа тип B INTEX 29005

  Код за нарачка: Филтер за пумпа тип B INTEX 29005 - 9056897

  Погоден за филтер пумпи INTEX 28633 / 28634
  Димензии: 14x25cm


 • Филтер за пумпа тип A INTEX 29000

  Код за нарачка: Филтер за пумпа тип A INTEX 29000 - 9050744

  Наменет за пумпи INTEX 28603 / 28604 / 28637 / 28638 / 28635 / 28636
  Висина на HEPA филтерот: 20 cm

 • Песочна филтер пумпа 12000l/h INTEX 26652

  Код за нарачка: Песочна филтер пумпа 12000l/h INTEX 26652 - 9062647

  Максимален капацитет 12000l/h
  Прочистува 99% од нечистотиите во водата.
  За да работи мора да имате ставено специјален песок со големина од 0.45-0.85mm. 
  Моќност: 550W
  Погоден за базени со капацитет до 62000L

 • Песочна филтер пумпа 10000l/h INTEX 26648

  Код за нарачка: Песочна филтер пумпа 10000l/h INTEX 26648 - 9062645

  Максимален капацитет 10000l/h
  Прочистува 99% од нечистотиите во водата.
  За да работи мора да имате ставено специјален песок со големина од 0,4-0,8 милиметри. 
  Системот има моќност од 450W и успева да испумпа околу 8,0m³ вода на час со 35kg песок. Во циркулационен режим - релевантен за загревање или хлорирање, на пример - системот управува дури и со 10,5 m³ вода на час.
  Погоден за базени со капацитет до 54368L

 • Песочна филтер пумпа 7900l/h INTEX 26646

  Код за нарачка: Песочна филтер пумпа 7900l/h INTEX 26646 - 9062644

  Максимален капацитет 7900l/h, оптимален капацитет од 6000l/h.
  Прочистува 99% од нечистотиите во водата.
  За да работи мора да имате ставено специјален песок со големина од 0,4-0,8 милиметри. 
  Има 24 часа автоматски тајмер.
  Погоден за базени со капацитет до 31805L

 • Соларна прекривка за базен 457cm INTEX 28013

  Код за нарачка: Соларна прекривка за базен 457cm INTEX 28013 - 9064245

  Соларна прекривка која одговара на базен со дијаметар од 457cm. Дебелина на соларната прекривка е 120 микрони (110 g/m2).
  Помага во одржувањето на топлата вода.
  Ограничување на испарувањето на водата до 95%.
  Лесно и економско за користење.