• Полица за перална ХЕНДРИК Атлантик

  Код: Полица за перална ХЕНДРИК Миди Атлантик

  Димензија:
  Ширина: 70 см
  Длабочина: 21 см
  Висина: 150 см
  Материјал: Иверица 1ва класа
  ПВЦ кант трака 0.8mm
  Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.
  Метална конструкција

 • Полица за перална ХЕНДРИК Бела

  Код: Полица за перална ХЕНДРИК Миди Бела

  Димензија:
  Ширина: 70 см
  Длабочина: 21 см
  Висина: 150 см
  Материјал: Иверица 1ва класа
  ПВЦ кант трака 0.8mm
  Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.
  Метална конструкција

 • Полица за перална Бианка

  Код: Полица за перална Бианка - FD-LMO-001

  Димензии: 100x60x92cm
  Материјал: Иверица 1ва класа
  ПВЦ кант трака 0.8mm
  Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.
  Метална конструкција

 • Плакар за бања ТАБРИЗ

  Код: Плакар за бања ТАБРИЗ

  Димензии: 180x35x30cm
  Материјал: Иверица 1ва класа
  Метална конструкција
  ПВЦ кант трака 0.8mm
  Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.

 • Сет 3 подлоги за бања Green In Flower

  Код:М-Сет 3 подлоги за бања Green In Flower-510CHL1364

  100% Полиестер
  Дебелина: 10 mm
  Дигитално печатење.
  Антиалергиски
  Долната страна не се лизга
  Големина: 50 x 60 cm (2 Парчиња)
  Големина: 60 x 100 cm (1 Парче)
 • Сет 3 подлоги за бања Wave Red

  Код:М-Сет 3 подлоги за бања Wave Red-351ALS2018

  100% Акрил
  Дебелина: 18-30 mm
  1450 gr/m²

  Антиалергиски

  Долната страна не се лизга

  Се пере во машина на 30 °C

  Димензии на подлога 1: 40 x 60 cm
  Димензии на подлога 2: 50 x 60 cm
  Димензии на подлога 3: 60 x 100 cm

  Рачно изработено

  Димензии на пакување:62х110х4
  Број на пакети:1

   
 • Сет 3 подлоги за бања Wave Black

  Код:М-Сет 3 подлоги за бања Wave Black-351ALS2021

  100% Акрил
  Дебелина: 18-30 mm
  1450 gr/m²
  Антиалергиски
  Долната страна не се лизга

  Се пере во машина на 30 °C

  Димензии на подлога 1: 40 x 60 cm 
  Димензии на подлога 2: 50 x 60 cm
  Димензии на подлога 3: 60 x 100 cm
  Рачно изработено

  Димензии на пакување:62х110х4
  Број на пакети:1

 • Сет 3 подлоги за бања Lena

  Код:М-Сет 3 подлоги за бања Lena-351ALS2077

  100% Акрил
  Дебелина: 25 mm
  Антиалергиски
  1450 gr/m²
  Долната страна не се лизга

  Се пере во машина на 30 °C

  Димензии на подлога 1: 40 x 60 cm
  Димензии на подлога 2: 50 x 60 cm
  Димензии на подлога 3: 60 x 100 cm

  Димензии на пакување:62х110х4

  Број на пакети:1 

 • Сет 3 подлоги за бања Luna

  Код:М-Сет 3 подлоги за бања Luna-351ALS2094

  100% Акрил
  Дебелина: 25 mm
  Антиалергиски
  1450 gr/m²
  Долната страна не се лизга

  Се пере во машина на 30 °C
  Рачно изработено

  Димензии на подлога 1: 40 x 60 cm
  Димензии на подлога 2: 50 x 60 cm
  Димензии на подлога 3: 60 x 100 cm

  Димензии на пакување:62х110х4

  Број на пакети:1 

 • Сет 3 подлоги Lina за бања

  Код:М-М-Сет 3 подлоги Lina за бања-351ALS2069

  100% Акрил
  Дебелина: 25 mm
  Антиалергиски
  1450 gr/m²
  Долната страна не се лизга

  Се пере во машина на 30 °C

  Димензии на подлога 1: 40 x 60 cm 
  Димензии на подлога 2: 50 x 60 cm
  Димензии на подлога 3: 60 x 100 cm
  Рачно изработено

  Димензии на пакување:62х110х4
  Број на пакети:1

 • Сет 3 подлоги за бања Bonne

  Код:М-Сет 3 подлоги за бања Bonne-351ALS2113

  100% Акрил
  Дебелина: 25 mm
  Антиалергиски
  1450 gr/m²
  Долната страна не се лизга

  Се пере во машина на 30 °C

  Димензии на подлога 1:40 x 60 cm 
  Димензии на подлога 2: 50 x 60 cm 
  Димензии на подлога 3: 60 x 100 cm

  Димензии на пакување:62х110х4
  Број на пакети:1

 • Сет 3 подлоги за бања Flowers 02

  Код:М-Сет 3 подлоги за бања Flowers 02-351ALS2064

  100% Акрил
  Дебелина: 25 mm
  Антиалергиски
  1450 gr/m²
  Долната страна не се лизга

  Се пере во машина на 30 °C
  Рачно изработено

  Димензии на подлога 1: 40 x 60 cm 
  Димензии на подлога 2: 50 x 60 cm
  Димензии на подлога 3: 60 x 100 cm

  Димензии на пакување:62х110х4

  Број на пакети:1 

 • Сет 3 подлоги за бања Flowers

  Код:М-Сет 3 подлоги за бања Flowers-351ALS2012

  100% Акрил
  1450 gr/m²
  Дебелина: 25 mm

  Антиалергиски

  Долната страна не се лизга

  Се пере во машина на 30 °C

  Димензии на подлога 1: 40 x 60 cm 
  Димензии на подлога 2: 50 x 60 cm 
  Димензии на подлога 3: 60 x 100 cm
  Рачно изработено

  Димензии на пакување:62х110х4
  Број на пакети:1

 • Сет 2 подлоги за бања Keti

  Код:М-Сет 2 подлоги за бања Keti-338CTN1304

  100% Памбук
  Jacquard
  Димензии на подлогите: 50 x 70 cm (2 парчиња)
  230 gr/m²

  Димензии на пакување:26х26х5
  Број на пакети:1

 • Сет 2 подлоги за бања Ocean

  Код:М-Сет 2 подлоги за бања Ocean-352CNF1085

  100% Полипропилен
  Дебелина: 13 mm
  Димензии на подлога 1: 50 x 60 cm
  Димензии на подлога 2: 60 x 100 cm 
  1275 gr/m²
  Антиалергиски
  Долната страна не се лизга

  Се пере во машина на 30 °C

  Димензии на пакување:60х100х2
  Број на пакети:1

 • Сет 2 подлоги за бања Alinda

  Код:М-Сет 2 подлоги за бања Alinda-510CHL1260

  100% Памбучен
  Димензии на подлога 1: 60 x 100 
  Димензии на подлога 2: 50 x 60 

  Димензии на пакување:10х10х60
  Број на пакети:1

 • Сет 2 подлоги за бања Leni

  Код:М-Сет 2 подлоги за бања Leni-510CHL1287

  100% Полиестер
  Дебелина: 10 mm
  Дигитално печатење.
  Антиалергиски
  Долната страна не се лизга
  Димензии на подлога 1: 50 x 60 cm 
  Димензии на подлога 2: 60 x 100 cm 

 • Сет 2 подлоги за бања Vita

  Код:М-Сет 2 подлоги за бања Vita-359CHL5347

  100% Полиестер
  Дебелина: 10 mm
  Антиалергиски
  Долната страна не се лизга
  Димензии на подлога 1: 60 x 100 cm 
  Димензии на подлога 2: 50 x 60 cm 
  700 gr/m²

  Се пере во машина на 30 °C

  Не користете избелувач


 • Сет 2 подлоги за бања Roza

  Код:М-Сет 2 подлоги за бања Roza-359CHL2396

  100% Полиестер
  Дебелина: 10 mm
  Антиалергиски
  Долната страна не се лизга
  Се пере во машина на 30 °C
  Дигитално печатење.

  Димензии на подлога 1: 50 x 60 cm 
  Димензии на подлога 2: 60 x 100 cm 
  700 gr/m²

  Димензии на пакување:2х60х100
  Број на пакети:1

 • Сет 2 подлоги за бања Dante

  Код:М-Сет 2 подлоги за бања Dante-351ALS2141

  100% Полиестер
  1300 gr/m²
  Дебелина: 10 mm
  Долната страна не се лизга
  Антиалергиски

  Се пере во машина на 30 °C

  Димензии на подлога 1: 50 x 60 cm 
  Димензии на подлога 2: 60 x 100 cm

  Не го сушете за подолга употреба.

  Димензии на пакување:35х60х9
  Број на пакети:1