• Bean bag Crete син

  Код: Bean bag Crete син - 248FRN1342

    Спецификации:

   

    Ткаенина: 100% ПОЛИЕСТЕР

    Водоотпорен

    Висина на грбот: 95 см

    Висина на седиштето: 40 см

    Ширина на седиштето: 70 см

    Со скриен систем за патент

    Неподредени

   

    Пакувана во 1 пакет  70x90x80cm

 • Bean bag Sardinia црвена

  Код: Bean bag Sardinia црвена-248FRN1232

    Спецификации:

   

    Ткаенина: 100% ПОЛИЕСТЕР

    Водоотпорен

    Висина: 180 см

    Ширина: 140 см

    Длабочина: 30 см

    Скриен и двоен систем за патент  

   

    Пакувана во 1 пакет  110x165x55cm

 • Bean bag Aruba жолта

  Код: Bean bag Aruba  жолта-248FRN1213

    Спецификации:

   

    Ткаенина: 100% ПОЛИЕСТЕР

    Водоотпорен

    Ширина на седиштето: 55 см

    Висина на грбот: 40 см

    Висина на седиштето: 40 см

    Должина на отворот: 180 см

    Скриен и двоен систем за патент

    Неподредени

   

    Пакувана во 1 пакет  75x85x55cm

 • Bean bag Crete црвена

  Код: Bean bag Crete црвена-248FRN1340

   Спецификации:

   

    Ткаенина: 100% ПОЛИЕСТЕР

    Водоотпорен

    Висина на грбот: 95 см

    Висина на седиштето: 40 см

    Ширина на седиштето: 70 см

    Со скриен систем за патент

    Неподредени

   

    Пакувана во 1 пакет  70x90x80cm

 • Bean bag Zanzibar зелена

  Код: Bean bag Zanzibar зелена-248FRN1118

   Спецификации:

   

    Ткаенина: 100% ПОЛИЕСТЕР

    Водоотпорен

    Ширина на седиштето: 70 см

    Висина на грбот: 80 см

    Висина на седиштето: 35 см

    Со скриен систем за патент

    Неподредени

   

    Пакувана во 1 пакет  72x99x66cm

   

 • Bean bag Aruba тиркизна

  Код: Bean bag Aruba тиркизна-248FRN1215

   Спецификации:

   

    Ткаенина: 100% ПОЛИЕСТЕР

    Водоотпорен

    Ширина на седиштето: 55 см

    Висина на грбот: 40 см

    Висина на седиштето: 40 см

    Должина на отворот: 180 см

    Скриен и двоен систем за патент

    Неподредени

   

    Пакувана во 1 пакет  75x85x55cm

 • Bean bag Barbados црвена

  Код: Bean bag Barbados црвена - 248FRN1146

   Спецификации:

   

    Ткаенина: 100% ПОЛИЕСТЕР

    Водоотпорен

    Должина: 145 см

    Висина на седиштето: 35 см

    Ширина на седиштето: 90 см

    Со скриен и двоен систем за патент

    Неподредени 

    

    Пакувана во 1 пакет  60x110x60cm

 • Bean bag Maui тиркизна

  Код: Bean bag Maui тиркизна-248FRN1199

   Спецификации:

   

   

    Ткаенина: 100% ПОЛИЕСТЕР

    Водоотпорен

    Должина: 145 см

    Висина на седиштето: 35 см

    Ширина на седење: 90 см

    Скриен и двоен систем за патент

    Максимална тежина капацитет: 200 kg

    Рециклирана пена од стиропор (EPS)

    Густина помеѓу 7-20

   

   

    Пакувана во 1 пакет 66x121x66cm

 • Bean bag Sardinia сива

  Код: Bean bag Sardinia сива-248FRN1231

    Спецификации:

   

    Ткаенина: 100% ПОЛИЕСТЕР

    Водоотпорен

    Висина: 180 см

    Ширина: 140 см

    Длабочина: 30 см

    Скриен и двоен систем за патент  

   

    Пакувана во 1 пакет  110x165x55cm

 • Bean bag Zante сива

  Код: Bean bag Zante сива-248FRN1326

    Спецификации:

   

    Ткаенина: 100% ПОЛИЕСТЕР

    Водоотпорен

    Наслонот за грб Висина oд земја: 80 см

    Ширина: 90 см

    Висина на делот за седење: 40 см

    Висина на наслонот на седиштето: 40 см

    Длабочина на седиштето: 55 см

    Ширина на седиштето: 40 см

    Со двоен систем за патент

    Неподредени 

    

    Пакувана во 1 пакет  80x90x70cm

   

 • Bean bag Aruba црвен

  Код: Bean bag Aruba црвен-248FRN1431

   Спецификации:

   

    Ткаенина: 100% ПОЛИЕСТЕР

    Водоотпорен

    Должина: 180 см

    Висина на седиштето: 40 см

    Ширина на седиштето: 55 см

    Висина на грбот: 40 см

    Со скриен систем за патент

    Неподредени

    

    Пакувана во 1 пакет  60x110x60cm

   

 • Bean bag Waikiki сива

  Код: Bean bag Waikiki сива-248FRN1228

   Спецификации:

   

    Ткаенина: 100% ПОЛИЕСТЕР

    Водоотпорен

    Ширина на седиштето: 100 см

    Расчистување од земја: 40 см

    Длабочина: 50 см

    пуф (2 парчиња):

    Висина: 20 см

    Ширина: 35 см

    Должина: 40 см

    Скриен и двоен систем за патент

    Неподредени

    Максимална тежина капацитет: 200 kg

    Рециклирана пена од стиропор (EPS)

    Густина помеѓу 7-20

   

   

    Пакувана во 1 пакет 50x110x66cm

   


 • Bean bag Norman JUMBO dark yellow

  Код:Bean bag Norman JUMBO dark yellow- 056-000094

  Bean bag Норман изработен од 100% водоотпорен полиестер и исполнет со микросфери од полистирен со висока густина.

  Без разлика дали гледате телевизија, играте игри или само се релаксирате, ова е совршена навлака за стол за да се користи внатре или надвор.

   

  Спецификации:

  Надворешно обложен со висококвалитетна армирана ткаенина, со отпорност на нечистотија, 100% е водоотпорен.

  Ткаенината лесно се чисти со ладна вода и сапун.

  Боја: Темно жолта.

   

  Димензии:

  Должина: 65 см

  Длабочина: 65 см

  Висина: 80 см

   

  Коментари:

  Бојата на испорачаниот производ може малку да се разликува од бојата прикажана на фотографијата. 

  Димензии на пакување: 50x50x65cm

 • Bean bag lounger Lara beige

  Код:Bean bag lounger Lara beige-056-000082

  Спецификации:

  Пуфот има фил од полистирен.

  Тапациран со висококвалитетна водоотпорна ткаенина, со отпорност на нечистотија.

  Ткаенината има отпорност на сончеви зраци и влага, а може да се чисти со ладен сапун и вода.

   

  Димензии на производот:

  Должина: 110 см

  Ширина: 100 см

  Висина: 65 см

   

  Коментари:Пуфот се испорачува полнет и во специјално пакување за лесен и безбеден транспорт.


  Димензии на пакување:

  165x65x60

 • Bean bag Billy JUMBO grey

  Код:Bean bag Billy JUMBO grey-056-000062

  Дали сакате да создадете релаксирачка оаза на вашето место. Вреќата со грав што заштедува простор е отпорна на атмосферски влијанија, но доволно голема за возрасен. Овој задебелен стол за кафе може да се користи како столче со голема вреќа за грав, лежалка, кревет и кауч. Без разлика дали гледате телевизија, играте игри или на вашиот лаптоп, или само се релаксирате во градината, ова е совршена покривка за стол за вас што може да се користи внатре или надвор.

   

  Спецификации:

  Надворешно обложен со висококвалитетна армирана ткаенина, со отпорност на нечистотија, 100% е водоотпорен.

  Ткаенината има посебен третман, отпорна е на сончеви зраци и влага, додека се чисти со ладен сапун и вода.

  Достапен во сива боја.

   

  Димензии:

  Должина: 77 см

  Длабочина: 77 см

  Висина: 90 см

   

  Коментари:

  Спакувано - Потребно е едноставно склопување - Вклучени се инструкции

  Бојата на испорачаниот производ може малку да се разликува од бојата на производот на сликата.


  Димензии на пакување:

  80x78x78

 • Bean bag Norman JUMBO pink

  Код:Bean bag Norman JUMBO pink-056-000044

  Bean bag Норман изработен од 100% водоотпорен полиестер и исполнет со микросфери од полистирен со висока густина.

  Без разлика дали гледате телевизија, играте игри или само се релаксирате, ова е совршена навлака за стол за да се користи внатре или надвор.

   

  Спецификации:

  Надворешно обложен со висококвалитетна армирана ткаенина, со отпорност на нечистотија, 100% е водоотпорен.

  Ткаенината лесно се чисти со ладна вода и сапун.

  Боја: Розева.

   

  Димензии:

  Должина: 65 см

  Длабочина: 65 см

  Висина: 80 см

   

  Коментари:

  Бојата на испорачаниот производ може малку да се разликува од бојата прикажана на фотографијата. 

  Димензии на пакување: 50x50x65cm

 • Bean bag Norman JUMBO grey

  Код:Bean bag Norman JUMBO grey-056-000040

  Bean bag Норман изработен од 100% водоотпорен полиестер и исполнет со микросфери од полистирен со висока густина.

  Без разлика дали гледате телевизија, играте игри или само се релаксирате, ова е совршена навлака за стол за да се користи внатре или надвор.

   

  Спецификации:

  Надворешно обложен со висококвалитетна армирана ткаенина, со отпорност на нечистотија, 100% е водоотпорен.

  Ткаенината лесно се чисти со ладна вода и сапун.

  Боја: Сива.

   

  Димензии:

  Должина: 65 см

  Длабочина: 65 см

  Висина: 80 см

   

  Коментари:

  Бојата на испорачаниот производ може малку да се разликува од бојата прикажана на фотографијата. 

  Димензии на пакување: 50x50x65cm

 • Bean bag Norman JUMBO red

  Код:Bean bag Norman JUMBO red- 056-000001

  Bean bag Норман изработен од 100% водоотпорен полиестер и исполнет со микросфери од полистирен со висока густина.

  Без разлика дали гледате телевизија, играте игри или само се релаксирате, ова е совршена навлака за стол за да се користи внатре или надвор.

   

  Спецификации:

  Надворешно обложен со висококвалитетна армирана ткаенина, со отпорност на нечистотија, 100% е водоотпорен.

  Ткаенината лесно се чисти со ладна вода и сапун.

  Боја: Црвена.

   

  Димензии:

  Должина: 65 см

  Длабочина: 65 см

  Висина: 80 см

   

  Коментари:

  Бојата на испорачаниот производ може малку да се разликува од бојата прикажана на фотографијата. 

  Димензии на пакување: 50x50x65cm

 • Bean bag Norman JUMBO green

  Код:Bean bag Norman JUMBO green-056-000004

  Bean bag Норман изработен од 100% водоотпорен полиестер и исполнет со микросфери од полистирен со висока густина.

  Без разлика дали гледате телевизија, играте игри или само се релаксирате, ова е совршена навлака за стол за да се користи внатре или надвор.

   

  Спецификации:

  Надворешно обложен со висококвалитетна армирана ткаенина, со отпорност на нечистотија, 100% е водоотпорен.

  Ткаенината лесно се чисти со ладна вода и сапун.

  Боја: зелена.

   

  Димензии:

  Должина: 65 см

  Длабочина: 65 см

  Висина: 80 см

   

  Коментари:

  Бојата на испорачаниот производ може малку да се разликува од бојата прикажана на фотографијата. 

  Димензии на пакување: 50x50x65cm

 • Bean bag Norman JUMBO blue-

  Код:Bean bag Norman JUMBO blue-056-000005

  Bean bag Норман изработен од 100% водоотпорен полиестер и исполнет со микросфери од полистирен со висока густина.

  Без разлика дали гледате телевизија, играте игри или само се релаксирате, ова е совршена навлака за стол за да се користи внатре или надвор.

   

  Спецификации:

  Надворешно обложен со висококвалитетна армирана ткаенина, со отпорност на нечистотија, 100% е водоотпорен.

  Ткаенината лесно се чисти со ладна вода и сапун.

  Боја: Сина.

   

  Димензии:

  Должина: 65 см

  Длабочина: 65 см

  Висина: 80 см

   

  Коментари:

  Бојата на испорачаниот производ може малку да се разликува од бојата прикажана на фотографијата. 

  Димензии на пакување: 50x50x65cm