• Ѕиден украс Mozzaik

  Код:М-Ѕиден украс Mozzaik-405HND1174

  100% платно
  Рамка: 100% ДРВЕНА (Дебелина: 3 cm)
  Рачно насликани
  Големина: 50 x 70 cm

  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:52х72х3,5

 • Ѕиден украс Floral

  Код: М-Ѕиден украс Floral-405HND1165

  100% платно
  Рамка: 100% ДРВЕНА Дебелина: 3 cm
  Рачно насликани Големина: 50 x 70 cm

  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:52х72х3,5

 • Ѕиден украс Valerie

  Код:М-Ѕиден украс Valerie-405HND1269

  100% платно
  Рамка: 100% ДРВЕНА (Дебелина: 3 cm)
  Рачно насликани Големина: 50 x 50 cm

  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:52х52х3,5

 • Сет 2 слики Moon-Sun

  Код:  Сет 2 слики Moon-Sun - 792EVL1925

  100% ДРВО
  Дебелина: 3 мм
  Димензии: 50 см Висина: 70 см Длабочина: 3,5 см

  Димензии на пакување: 55x75x10
  Број на пакети: 1

 • Ѕидна декорација IMPERIOSO

  Код: Ѕидна декорација IMPERIOSO - 071-000522

  Consists of 2 pieces: 30x2,7x40cm - Total composition: 60x2.7x40cm

  Димензии на пакувањето: 32x5x42cm

 • Глава на елен

  Код за нарачка: Глава на елен - МU GNE00178045

  Димензии: 80x45
  Дебелина: 1мм лим

 • Семејство

  Код за нарачка:  Семејство -  MU SEM00188043

  Димензии:
  80x43 cm
  Материјал: метал
  Дебелина: 1мм

 • Дрво на животот

  Код за нарачка: Дрво на животот - MU DNZ001946

  Димензија: 46 cm
  Дебелина: 1мм лим
  3D Декорација


 • Зебра

  Код за нарачка: Зебра - MU ZEB0026

  Димензии: 50x50
  Материјали: метал
  Дебелина: 1мм


 • Мачка

  Код за нарачка: Мачка - MU MAC0024

  Димензии: 80x50
  Материјали: метал 
  Дебелина: 1мм лим

 • Џокер

  Код за нарачка:  Џокер - MU DZO00315060

  Димензии: 50 x 60 cm 
  Дебелина: 1,5мм лим • Myзички Sид

  Код за нарачка: Myзички Sид - MU MUZ0025

  Димензии: 100x53
  Дебелина: 1мм лим
  Материјал- метал 

 • Метален ѕиден украс SL507
  Метална 3D слика - уникатен декоративен елемент за Вашата дневна соба
  √ Димензија: 80x50cm
  √ материјал : метал 1,5 мм дебелина
  √ лесна инсталација со помош на специјално дизајнирани закачалки на задната страна, кои истовремено ја одбиваат од Вашиот ѕид, креирајќи 3Д ефект во контраст метал-ѕид.
  √ производите се фарбани со електростатска прашкаста боја, термички третирана, прилагодена за надворешна и внатрешна употреба.
 • Метален ѕиден украс SL506
  Метална 3D слика - уникатен декоративен елемент за Вашата дневна соба
  √ Димензија: 67x50cm
  √ материјал : метал 1,5 мм дебелина
  √ лесна инсталација со помош на специјално дизајнирани закачалки на задната страна, кои истовремено ја одбиваат од Вашиот ѕид, креирајќи 3Д ефект во контраст метал-ѕид.
  √ производите се фарбани со електростатска прашкаста боја, термички третирана, прилагодена за надворешна и внатрешна употреба.
 • Метален ѕиден украс SL505
  Метална 3D слика - уникатен декоративен елемент за Вашата дневна соба
  √ Димензија: 63x50cm
  √ материјал : метал 1,5 мм дебелина
  √ лесна инсталација со помош на специјално дизајнирани закачалки на задната страна, кои истовремено ја одбиваат од Вашиот ѕид, креирајќи 3Д ефект во контраст метал-ѕид.
  √ производите се фарбани со електростатска прашкаста боја, термички третирана, прилагодена за надворешна и внатрешна употреба.
 • Метален ѕиден украс SL504
  Метална 3D слика - уникатен декоративен елемент за Вашата дневна соба
  √ Димензија: 67x50cm
  √ материјал : метал 1,5 мм дебелина
  √ лесна инсталација со помош на специјално дизајнирани закачалки на задната страна, кои истовремено ја одбиваат од Вашиот ѕид, креирајќи 3Д ефект во контраст метал-ѕид.
  √ производите се фарбани со електростатска прашкаста боја, термички третирана, прилагодена за надворешна и внатрешна употреба.
 • Метален ѕиден украс SL503
  Метална 3D слика - уникатен декоративен елемент за Вашата дневна соба
  √ Димензија: 67x30cm
  √ материјал : метал 1,5 мм дебелина
  √ лесна инсталација со помош на специјално дизајнирани закачалки на задната страна, кои истовремено ја одбиваат од Вашиот ѕид, креирајќи 3Д ефект во контраст метал-ѕид.
  √ производите се фарбани со електростатска прашкаста боја, термички третирана, прилагодена за надворешна и внатрешна употреба.
 • Метален ѕиден украс SL502
  Метална 3D слика - уникатен декоративен елемент за Вашата дневна соба
  √ Димензија: 60x30cm
  √ материјал : метал 1,5 мм дебелина
  √ лесна инсталација со помош на специјално дизајнирани закачалки на задната страна, кои истовремено ја одбиваат од Вашиот ѕид, креирајќи 3Д ефект во контраст метал-ѕид.
  √ производите се фарбани со електростатска прашкаста боја, термички третирана, прилагодена за надворешна и внатрешна употреба.
 • Метален ѕиден украс SL501
  Метална 3D слика - уникатен декоративен елемент за Вашата дневна соба
  √ Димензија: Ø50cm
  √ материјал : метал 1,5 мм дебелина
  √ лесна инсталација со помош на специјално дизајнирани закачалки на задната страна, кои истовремено ја одбиваат од Вашиот ѕид, креирајќи 3Д ефект во контраст метал-ѕид.
  √ производите се фарбани со електростатска прашкаста боја, термички третирана, прилагодена за надворешна и внатрешна употреба.