• ПРОМО! Рачна телескопска правосмукалка 2-1 MAX SVC 1060 B + ПОДАРОК X-multi џогер

  Код: 2-1 MAX SVC 1060 B - X-multi џогер 4761

  12 месеци гаранција на правосмукалката


  Правосмукалка 2 во 1

  Mоќност: 600W/Бучава: 80db

  Капацитет на садот: 0,8l

  Циклонски систем

  Двоен систем за филтрирање

  Хепа филтер што може да се пере
  Должина на кабел: 5 m


  X-multi џогер


  Ротирачка глава: 360 степени.
  Долга телескопска рачка: 140cm


 • ПРОМО! Даска за пеглање FUNKY и пегла на пареа MAX EI 2202

  Код: Даска за пеглање и пегла - 803883 - 803564

  Даска за пеглање FUNKY

  Мрежеста даска за пеглање

  Димензии: 34 x 110 cm

  Tип X ногарки: 19 mm

  Cигурносен потпирач за железо со силиконски точки

  Прилагодување на височина од 68 cm до 83 cm
  Подлога од пена со 100% памук 8 mm

  *дезенот на материјалот на даската за пеглање е по случаен избор


  Пегла на пареа MAX EI 2202


  Моќност: 2200 W

  Керамичка навлака на плочата

  Самочистење/Спреј функција

  Моќнен излез на пареа: 0.4 g

  Јачина на пареа: 12±5g/min

  Резервоар за вода: 220 ml

  Должина на кабел: 1.9 m

  12 месеци гаранција

 • Сет 3 масички Дора Атлантик

  Код: Сет 3 масички Дора Атлантик FD - 3PCTS-001

  Димензии: Ø33,6x43cm | Ø33,6x47cm | Ø33,6x51cm
  Материјал: Иверица 1ва класа
  Метални ногарки
  ПВЦ кант трака 0.8mm
  Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.

 • Сет 3 масички ЛЕКСИНГТОН Атлантик

  Код: Сет 3 масички ЛЕКСИНГТОН Атлантик - FD-GR3PCTS-011

  Димензии на маса: 55x33cm | 52x33cm | 48x33cm
  Материјал: Метални ногарки, плотна од висококвалитетна оплеменета иверица 18mm.

 • Сет од 2 масички ОРДОС Кафеава

  Код: КМ 2С ОРДОС Каф - FD-2PCNTCTS-108

   

  Димензии на големата масичка: Ø75x45cm

  Димензии на малата масичка: Ø60x40cm

  Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.

  Материјал: Метални ногарки, плотна од висококвалитетна оплеменета иверица 18mm.

 • Сет од 2 масички ОРДОС Светол мермер

  Код: КМ С2 ОРДОС С мер - FD-2PCNTCTS-004

   

  Димензии на големата масичка: Ø75x45cm

  Димензии на малата масичка: Ø60x40cm

  Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.

  Материјал: Метални ногарки, плотна од висококвалитетна оплеменета иверица 18mm.

 • Сет од 2 масички ОРДОС Темен мермер

  Код: КМ С2 ОРДОС Т мер - FD-2PCNTCTS-003

   

  Димензии на големата масичка: Ø75x45cm

  Димензии на малата масичка: Ø60x40cm

  Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.

  Материјал: Метални ногарки, плотна од висококвалитетна оплеменета иверица 18mm.

 • Сет од 2 масички ОРДОС Бели

  Код: КМ 2С ОРДОС Б - FD-2PCNTCTS-102

   

  Димензии на големата масичка: Ø75x45cm

  Димензии на малата масичка: Ø60x40cm

  Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.

  Материјал: Метални ногарки, плотна од висококвалитетна оплеменета иверица 18mm.

 • Масичка за лаптоп со метална конструкција ДОМИНО

  Код за нарачка: ДОМИНО MK17-03-02

  Димензии: 35.5x60x65.5cm
  Материјал: Иверица 1ва класа
  ПВЦ кант трака 0.8mm
  Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.
  Метална конструкција


 • Сет од 2 масички ОРДОС Атлантик

  Код: КМ 2С ОРДОС Атл - FD-2PCNTCTS-101

   

  Димензии на големата масичка: Ø75x45cm

  Димензии на малата масичка: Ø60x40cm

  Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.

  Материјал: Метални ногарки, плотна од висококвалитетна оплеменета иверица 18mm.

 • Сет 3 маси Октагон Бела

  Код: Сет 3 маси Октагон Бела FD-OCT3PCTS-012

  Димензии: 36x36cm | 36x38,5cm | 36x41cm

  Материјал: Иверица 1ва класа
  ПВЦ кант трака 0.8mm
  Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.

 • Клуб маса ПАРИЗ атлантик

  Код: Клуб маса ПАРИЗ - 854KLN2808

  100% Висококвалитетна  оплеменета иверица
  Дебелина: 18 мм
  Рамка: 100% МЕТАЛ
  Ширина: 120 см Висина: 30 см Длабочина: 50 см

  Димензии на пакување: 54x124x10
  Број на пакети: 1

 • Клуб маса Ситани

  Код: М Клуб маса Ситани - 854KLN2825-P2

  100% Висококвалитетна оплеменета иверица
  Дебелина: 18 мм
  Метални ногарки
  Ширина: 100 см Висина: 40 см Длабочина: 50 см
  Висина на полицата: 23 см
  Висина на ногарка: 15 см
  Димензии на пакување:104x54x25
  Број на пакети: 2 • Тв комода ХЕНРИ + Клуб маса ТИДАС

  Код за нарачка: Тв комода ХЕНРИ + Клуб маса ТИДАС

  Димензии на тв комода: 50x29.6x140cm
  Димензии на клуб маса: 90x40x50cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Атлантик/Антрацит

 • Клуб маса Сона бела

  Код: Клуб маса Сона бела

  Димензии: 93.6x60x40cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Бела/Атлантик

 • Клуб маса БОГОТА

  Код за нарачка: Клуб маса БОГОТА

  Димензии: 90x50x50cm
  Материјал: Висококвалитетна оплеменeта иверица и оков
  Боја: Бела / Сонома

 • Сет од 2 масички МАРАКЕШ Атлантик

  Код за нарачка: Сет од 2 масички МАРАКЕШ Атлантик - MK22-22-02

  Димензии на големата масичка: Ø65x50cm
  Димензии на малата масичка: Ø55x40cm
  Материјал: Иверица 1ва класа
  Метална конструкција
  ПВЦ кант трака 0.8mm
  Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.

 • Клуб маса АУРА Атлантик

  Код за нарачка: Клуб маса АУРА Атлантик - MK22-03-02

  Димензии: 105x50x42cm
  Материјал: Иверица 1ва класа
  Метална конструкција
  ПВЦ кант трака 0.8mm
  Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.

 • Клуб маса ТОКИО Luxe LM B4
  Димензии: 90х38х50цм
  Материјал: оплеменета иверица 16mm
  Боја: антрацит и сонома
  Брзо и едноставно склопување за помалку од 20 минути.
  Потребен алат за склопување : чекан и шрафцигер(крстач)
  Македонско производство
 • ТВ комода Берген бела + Клуб маса Каја

  ТВ комода Берген бела и Клуб маса Каја

  ТВ комода Берген Бела

  Димензии: 160x35x44.6cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Бела/Атлантик

  Клуб маса КАЈА Бела/атлантик

  Димензии: 95.6x50x41.8cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица и оков
  Боја: Бела/атлантик