• Единечен кревет ЛУКА

  Код за нарачка: Единечен кревет ЛУКА

  Димензии: 204x94x23cm

  Конструкција од 16mm иверица.

  Висина на надглавник: 65cm
  Материјал: Плиш штоф 

  Наменет за душек со димензии 200x90cm (не е вклучен во цената)

  Креветот е без Латофлекс.


  Македонско производство 

 • Брачен кревет Norse grey matte

  Код:Брачен кревет Norse grey matte-P2-006-000039

  Спецификации:

  * Изграден од армирана дрвена рамка и 100% покриен со висококвалитетна Pu вештачка кожа, која обезбедува издржливост со текот на времето, но и можност за лесно чистење. Се нуди во сива мат боја.

  * Креветот има анатомски даски, за мирен и подмладителен сон.

  * Има механизам со амортизер кој ја крева пружината и нуди голем простор за складирање, чија основа е покриена со ткаенина што може да се вади.

  * Наслонот е украсен со армиран шев во квадратна шема, давајќи чувство на луксуз.

  * Основата се потпира на 4 пластични стапала.

  * Во комбинација со душек 160x200 (не се вклучени во креветот и цената)

   

  Димензии на производот:

  Должина: 167 см.

  Ширина: 211 см.

  Висина: 86 см.

  Висина на креветот: 32 см

  Растојание помеѓу даски: 9 см.


  Број на пакети:2
  Димензии на пакување:
  213x31x16 170.5x101.5x7


  При нарачка на овој производ задолжителна е уплата од најмалку 30% од вредноста за Вашата нарачка да се процесира.


 • Брачен кревет Norse white matte

  Код:Брачен кревет Norse white matte-P2-006-000027

  Спецификации

  Материјал: Рамка изработена од иверица со меламинска облога

  4 пластични ногарки

  Димензии на душекот 160х200 (не е вклучено во цената)

  Вклучува ортопедски летви

  Механизам за подигнување на гас кој создава затворен простор за складирање

  Боја: Бела мат

   

  Димензии на производот:

  Должина: 167 см.

  Ширина: 211 см.

  Висина: 86 см.

  Минимална висина: 32 см

  Димензии помеѓу даски: 9 см.


  Број на пакети:2
  Димензии на пакување:213x31x16 170.5x101.5x7


  При нарачка на овој производ задолжителна е уплата од најмалку 30% од вредноста за Вашата нарачка да се процесира.

 • Брачен кревет Norse grey

  Код:Брачен кревет Norse grey -P2-006-000030

  Спецификации

  Материјал: Рамка изработена од иверица со меламинска облога

  4 пластични ногарки

  Димензии на душекот 160х200 (не е вклучено во цената)

  Вклучува ортопедски летви

  Механизам за подигнување на гас кој создава затворен простор за складирање

  Боја: сива

   

  Димензии на производот:

  Должина: 167 см.

  Ширина: 211 см.

  Висина: 86 см.

  Минимална висина: 32 см

  Димензии помеѓу даски: 9 см.


  Број на пакети:2
  Димензии на пакување:
  213x31x16 170.5x101.5x7


  При нарачка на овој производ задолжителна е уплата од најмалку 30% од вредноста за Вашата нарачка да се процесира.


 • Брачен кревет Roi black matte

  Код:Брачен кревет Roi black matte-P2-006-000017

  Спецификации

  Материјал: Рамка изработена од иверица со меламинска облога

  4 ногарки со цврсто дрво

  Димензии на душекот 160х200 (не е вклучено во цената)

  Вклучува ортопедски летви

  Механизам за подигнување на гас кој создава затворен простор за складирање

  Боја: Црна мат

   

  Димензии на производот:

  Должина: 172 см.

  Ширина: 218 см.

  Висина: 109 см.

  Димензии помеѓу даски: 9 см.


  Број на пакети:2

  Димензии на пакување:176,5Χ120Χ11 209Χ32Χ24


  При нарачка на овој производ задолжителна е уплата од најмалку 30% од вредноста за Вашата нарачка да се процесира.


 • Брачен кревет Roi white matte

  Код:Брачен кревет Roi white matte-P2-006-000018

  Спецификации

  Материјал: Рамка изработена од иверица со меламинска облога

  4 ногарки со цврсто дрво

  Димензии на душекот 100х200 (не е вклучено во цената)

  Вклучува ортопедски летви

  Механизам за подигнување на гас кој создава затворен простор за складирање

  Боја: Бела мат

   

  Димензии на производот:

  Должина: 172 см.

  Ширина: 218 см.

  Висина: 109 см.

  Минимална висина: 35 см

  Димензии помеѓу даски: 9 см.


  Број на пакети:2

  Димензии на пакување:176,5Χ120Χ11 209Χ32Χ24


  При нарачка на овој производ задолжителна е уплата од најмалку 30% од вредноста за Вашата нарачка да се процесира.


 • Брачен кревет Roi grey

  Код:Брачен кревет Roi grey-P2-006-000018

  Спецификации

  Материјал: Рамка изработена од иверица со меламинска облога

  4 ногарки со цврсто дрво

  Димензии на душекот 100х200 (не е вклучено во цената)

  Вклучува ортопедски летви

  Механизам за подигнување на гас кој создава затворен простор за складирање

  Боја: Црна мат

   

  Димензии на производот:

  Должина: 172 см.

  Ширина: 218 см.

  Висина: 109 см.

  Минимална висина: 35 см

  Димензии помеѓу даски: 9 см.


  Број на пакети:2

  Димензии на пакување:176,5Χ120Χ11 209Χ32Χ24


  При нарачка на овој производ задолжителна е уплата од најмалку 30% од вредноста за Вашата нарачка да се процесира.
 • Брачен кревет Mago grey 160x200cm

  Код:Брачен кревет Mago grey 160x200cm-P2-006-000042

  Спецификации:

  * Изработка на армирана дрвена рамка и обложена 100% со висококвалитетна ткаенина, која обезбедува издржливост со текот на времето но и можност за лесно чистење. Се нуди во небела боја.

  * Креветот има анатомски даски, за да понуди мирен и подмладителен сон.

  * Има потпора со дрвени ногарки во црна боја.

  * Во комбинација со душек 160x200 (не е вклучен во креветот)

   

  Димензии на производот:

  Должина: 167 см.

  Ширина: 213 см.

  Висина: 88 см

  Висина на креветот: 30,5 см

  Растојание помеѓу табли: 9 см.


  Број на пакети:2
  Димензии на пакување:
  170x95x8 219x22x15


  При нарачка на овој производ задолжителна е уплата од најмалку 30% од вредноста за Вашата нарачка да се процесира.
 • Брачен кревет Mago beige 160x200cm

  Код:Брачен кревет Mago beige 160x200cm-P2-006-000041

  Спецификации:

  * Изработка на армирана дрвена рамка и обложена 100% со висококвалитетна ткаенина, која обезбедува издржливост со текот на времето но и можност за лесно чистење. Се нуди во небела боја.

  * Креветот има анатомски даски, за да понуди мирен и подмладителен сон.

  * Има потпора со дрвени ногарки во црна боја.

  * Во комбинација со душек 160x200 (не е вклучен во креветот)

   

  Димензии на производот:

  Должина: 167 см.

  Ширина: 213 см.

  Висина: 88 см

  Висина на креветот: 30,5 см

  Растојание помеѓу табли: 9 см.


  Број на пакети:2
  Димензии на пакување:
  170x95x8 219x22x15


  При нарачка на овој производ задолжителна е уплата од најмалку 30% од вредноста за Вашата нарачка да се процесира.


 • Брачен кревет Nevil dark grey

  Код:Брачен кревет Nevil dark grey-P2-006-000020

  Спецификации

  Материјал: Рамка изработена од иверица со меламинска облога

  4 ногарки со цврсто дрво

  Димензии на душекот 150х200 (не е вклучено во цената)

  Вклучува ортопедски летви

  Боја: Темно сива

   

  Димензии на производот:

  Должина: 156 см.

  Ширина: 212 см.

  Висина: 86,5 см.

  Минимална висина: 28 см

  Димензии помеѓу даски: 9 см.


  Број на пакети:2
  Димензии на пакување:
  159,5Χ93,5Χ7 212Χ20Χ14,5


  При нарачка на овој производ задолжителна е уплата од најмалку 30% од вредноста за Вашата нарачка да се процесира.


 • Брачен кревет Mago gray matte

  Код:Брачен кревет Mago gray matte-P2-006-000040

  Спецификации:

  * Изграден од армирана дрвена рамка и покриен 100% со висококвалитетна синтетичка кожа, која обезбедува издржливост со текот на времето но и можност за лесно чистење. Се нуди во сива боја.

  * Креветот има анатомски даски, за да понуди мирен и подмладителен сон.

  * Има потпора со дрвени ногарки во црна боја.

  * Во комбинација со душек 150x200 (не е вклучен во креветот)

   

  Димензии на производот:

  Должина: 157 см.

  Ширина: 213 см.

  Висина: 88 см

  Висина на креветот: 30,5 см

  Растојание помеѓу табли: 9 см.


  Број на пакети:2
  Димензии на пакување:
  210x22x1 160x97x8


  При нарачка на овој производ задолжителна е уплата од најмалку 30% од вредноста за Вашата нарачка да се процесира.


 • Брачен кревет Mago beige

  Код:Брачен кревет Mago beige-P2-006-000037

  Спецификации:

  * Изработка на армирана дрвена рамка и обложена 100% со висококвалитетна ткаенина, која обезбедува издржливост со текот на времето но и можност за лесно чистење. Се нуди во небела боја.

  * Креветот има анатомски даски, за да понуди мирен и подмладителен сон.

  * Има потпора со дрвени ногарки во црна боја.

  * Во комбинација со душек 150x200 (не е вклучен во креветот)

   

  Димензии на производот:

  Должина: 157 см.

  Ширина: 213 см.

  Висина: 88 см

  Висина на креветот: 30,5 см

  Растојание помеѓу табли: 9 см.


  Број на пакети:2
  Димензии на пакување:
  210x22x1 160x97x8


  При нарачка на овој производ задолжителна е уплата од најмалку 30% од вредноста за Вашата нарачка да се процесира.


 • Единечен кревет Mago dark grey

  Код:Единечен кревет Mago dark grey-P2-006-000036

  Спецификации

  Материјал: Рамка изработена од иверица со меламинска облога

  4 ногарки од цврсто дрво

  Димензии на душекот 100х200 (не е вклучено во цената)

  Вклучува ортопедски летви

  Боја: Темно сива

   

  Димензии на производот:

  Должина: 107 см.

  Ширина: 213 см.

  Висина: 88 см.

  Минимална висина: 30,5 см

  Димензии помеѓу даски: 9 см.


  Број на пакети:2
  Димензии на пакување:
  210x22.5x15 109.5x98.5x8.5


 • Единечен кревет Nevil dark brown matte

  Код:Единечен кревет Nevil dark brown matte-P2-006-000013

  Спецификации

  Материјал: Рамка изработена од иверица со меламинска облога

  4 ногарки со цврсто дрво

  Димензии на душекот 100х200 (не е вклучено во цената)

  Вклучува ортопедски летви

  Боја: Темно кафеава мат

   

  Димензии на производот:

  Должина: 106 см.

  Ширина: 212 см.

  Висина: 87 см.

  Димензии помеѓу даски: 9 см.


  Број на пакети:2
  Димензии на пакување:
  109,5Χ97,5Χ7 208Χ20Χ14,5


 • Единечен кревет Nevil white matte

  Код:Единечен кревет Nevil white matte-P2-006-000012

  Спецификации

  Материјал: Рамка изработена од иверица со меламинска облога

  4 ногарки со цврсто дрво

  Димензии на душекот 100х200 (не е вклучено во цената)

  Вклучува ортопедски летви

  Боја: Бела мат

   

  Димензии на производот:

  Должина: 106 см.

  Ширина: 212 см.

  Висина: 87 см.

  Димензии помеѓу даски: 9 см.


  Број на пакети:2
  Димензии на пакување:
  109,5Χ97,5Χ7 208Χ20Χ14,5


 • Единечен кревет Riky

  Код:Единечен кревет Riky-P2-123-000049

  Спецификации

  Материјал: Рамка изработена од иверица со облога од хартиено дрво

  4 стабилни нозе

  Димензии на душекот 100х200 (не е вклучено во цената)

  Вклучува ортопедски летви

  Боја: Венге

   

  Димензии на производот:

  Должина 107,5 см.

  Ширина 203 см.

  Висина 102 см.

   

  Други димензии:

  Слободен простор под креветот: 11,5 см

  Ребрата започнува од 31,5 висина


  Број на пакети:2
  Димензии на пакување:
  212x30x6 112x104x6


 • Брачен кревет Jaden oak-white antique

  Код:Брачен кревет Jaden oak-white antique-P3-173-000023

  Спецификации

  Материјал: Рамка изработена од иверица со меламинска облога

  Димензии на душекот 160х200 (не е вклучено во цената)

  Вклучува ортопедски летви

  Боја: Златен дабово-бел антички

   

  Димензии на производот:

  Должина: 170 см.

  Ширина: 207,5 см.

  Висина: 81 см.

  Висина од подот до летвите: 27,7 см

   

  Коментари

  Спакувано - Потребно е едноставно склопување

  Бојата на производот може малку да се разликува од приказот на фотографијата на вашиот екран.

   Број на пакети:3
  Димензии на пакување:205x26x13 170x80x7 225x22x10 27x20x8


  При нарачка на овој производ задолжителна е уплата од најмалку 30% од вредноста за Вашата нарачка да се процесира.


 • Единечен кревет Augusta oak-anthracite

  Код:Единечен кревет Augusta oak-anthracite-P2-176-000038

  Спецификации:

  Рамка: Иверица со меламинска облога.

  2 полипропиленски ногарки.

  Погоден за душек 90x190cm.

  Вклучува летви.

  Може да се комбинира со ноќната маса на Аугуста, гардеробата и влезниот мебел.

  Достапен во орев-антрацитна боја.

   

  Димензии на производот:

  Должина: 98 см

  Длабочина: 200 см

  Висина на главата: 60 ​​cm

  Висина на креветот: 30 см

   

  Коментари

  Спакувано - Потребно е едноставно склопување - Вклучени се инструкции.

  Бојата на производот може малку да се разликува од приказот на фотографијата на вашиот екран.


  Број на пакети:2
  Димензии на пакување:36x204x16 27x27x12


  При нарачка на овој производ задолжителна е уплата од најмалку 30% од вредноста за Вашата нарачка да се процесира.


 • Брачен кревет Geneva natural-white

  Код:Брачен кревет Geneva natural-white-P3-173-000013

  Спецификации

  Материјал: Рамка изработена од иверица со меламинска облога

  Димензии на душекот 160х200 (не е вклучено во цената)

  Вклучува ортопедски летви

  Боја: природно-бела

   

  Димензии на производот:

  Должина: 166,5 см.

  Ширина: 203,5 см.

  Висина: 85 см.

   

  Забелешки:

  Спакувано - Потребно е едноставно склопување

  Бојата на производот може малку да се разликува од приказот на фотографијата на вашиот екран.


  Број на пакети:3
  Димензии на пакување: 208x32x9 147x45x7 200x21x10


  При нарачка на овој производ задолжителна е уплата од најмалку 30% од вредноста за Вашата нарачка да се процесира.


 • Брачен кревет Nalos castillo-oak

  Код:Брачен кревет Nalos castillo-oak-P2-123-000206

  Спецификации:

  * Изработка на густа иверка со висококвалитетна облога од хартиено дрво, со отпорност на стрес, абење и време. Се нуди во кастило-дабова боја.

  * Креветот има дрвени даски кои нудат мирен и освежителен сон.

  *Има фиока за чување на вашите предмети.

  * Во комбинација со душек 140x200 (не е вклучено во цената)

   

  Димензии на производот:

  Должина: 145 см.

  Ширина: 205 см.

  Висина: 80 см.

   

  Забелешки:

  Производот се испорачува несклопен, во фабричко пакување и со детален водич за склопување.

  Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од неговата фотографска претстава на вашиот екран.


  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:207.5x34.5x8.5 150.8x84.4x8.8


  При нарачка на овој производ задолжителна е уплата од најмалку 30% од вредноста за Вашата нарачка да се процесира.