• ПРОМО! Рачна телескопска правосмукалка 2-1 MAX SVC 1060 B + ПОДАРОК X-multi џогер

  Код: 2-1 MAX SVC 1060 B - X-multi џогер 4761

  12 месеци гаранција на правосмукалката


  Правосмукалка 2 во 1

  Mоќност: 600W/Бучава: 80db

  Капацитет на садот: 0,8l

  Циклонски систем

  Двоен систем за филтрирање

  Хепа филтер што може да се пере
  Должина на кабел: 5 m


  X-multi џогер


  Ротирачка глава: 360 степени.
  Долга телескопска рачка: 140cm


 • Коцкаста табуретка K108
  Табуретките се одлично парче мебел кое ја надополнува убавината на секоја просторија и драстично го менува нејзиниот изглед. 

  Код за нарачка: К108
   
  Димензии: 
      - Висина: 45цм
      - Ширина: 40цм
  Материјал: Штоф
  Конструкција: комбинација од иверица и лесонит
  Дебелина на сунѓер: 5цм
 • Округла табуретка O108
  Табуретките се одлично парче мебел кое ја надополнува убавината на секоја просторија и драстично го менува нејзиниот изглед. 
  Код за нарачка: О108
   
  Димензии: 
      - Висина: 45цм
      - Дијаметар: 40цм
  Материјал: Штоф
  Конструкција: комбинација од иверица и лесонит
  Дебелина на сунѓер: 5цм
 • Табуретка Lorenna

  Код: Табуретка Lorenna-558ZEN1337

  Рамка: Дрвена
  Ткаенина: Полиестер
  32 DNS пена за седење
  Димензии: Ширина: 58 cm Висина: 45 cm Длабочина: 40 cm
  Ткаенина лесна за чистење
  Дрвени ногарки

  Димензии на пакување: 58x51x56
  Број на пакети: 1 • Округла табуретка O115
  Табуретките се одлично парче мебел кое ја надополнува убавината на секоја просторија и драстично го менува нејзиниот изглед. 
  Код за нарачка: О115
   
  Димензии: 
      - Висина: 45цм
      - Дијаметар: 40цм
  Материјал: Штоф
  Конструкција: комбинација од иверица и лесонит
  Дебелина на сунѓер: 5цм
 • Полица Каиро

  Код: Полица Каиро 42 Миди - FD-5LBS-001

  Димензии: 150x60x30cm
  Материјал: Иверица 1ва класа
  ПВЦ кант трака 0.8mm
  Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.
  Метална конструкција

 • Полица за перална ХЕНДРИК Атлантик

  Код: Полица за перална ХЕНДРИК Миди Атлантик

  Димензија:
  Ширина: 70 см
  Длабочина: 21 см
  Висина: 150 см
  Материјал: Иверица 1ва класа
  ПВЦ кант трака 0.8mm
  Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.
  Метална конструкција

 • Полица за перална ХЕНДРИК Бела

  Код: Полица за перална ХЕНДРИК Миди Бела

  Димензија:
  Ширина: 70 см
  Длабочина: 21 см
  Висина: 150 см
  Материјал: Иверица 1ва класа
  ПВЦ кант трака 0.8mm
  Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.
  Метална конструкција

 • Полица КАРТУМ Атлантик

  Код: Полица КАРТУМ Миди Атлантик

  Димензии: 30x30x160cm
  Материјал: Иверица 1ва класа
  Метална конструкција
  ПВЦ кант трака 0.8mm
  Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.

 • Полица Кастело Атлантик

  Код: Полица Кастело Атлантик FD-3LBS-001

  Димензии: 75x60x30cm
  Материјал: Иверица 1ва класа
  ПВЦ кант трака 0.8mm
  Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.
  Метална конструкција

 • Сет 3 масички Дора Атлантик

  Код: Сет 3 масички Дора Атлантик FD - 3PCTS-001

  Димензии: Ø33,6x43cm | Ø33,6x47cm | Ø33,6x51cm
  Материјал: Иверица 1ва класа
  Метални ногарки
  ПВЦ кант трака 0.8mm
  Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.

 • Кујнска полица Тринити Атлантик

  Код: Кујнска полица Тринити Атлантик FD-CTKS-001

  Димензија: 45x35x17cm
  Метална конструкција
  Материјал: Иверица 1ва класа
  ПВЦ кант трака 0.8mm
  Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.

 • Сет 3 масички ЛЕКСИНГТОН Атлантик

  Код: Сет 3 масички ЛЕКСИНГТОН Атлантик - FD-GR3PCTS-011

  Димензии на маса: 55x33cm | 52x33cm | 48x33cm
  Материјал: Метални ногарки, плотна од висококвалитетна оплеменета иверица 18mm.

 • Масичка за лаптоп Карен

  Код: Масичка за лаптоп Карен FD-6030LS-001

  Димензии: 60x30x23cm
  Материјал: Иверица 1ва класа
  ПВЦ кант трака 0.8mm
  Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите

 • Новогодишна елка 180cm F180

  Код: F180
  Висина: 180цм 
  Изработени од висококвалитетен поливинил кој е исклучитално издржлив

 • Сет од 2 масички ОРДОС Кафеава

  Код: КМ 2С ОРДОС Каф - FD-2PCNTCTS-108

   

  Димензии на големата масичка: Ø75x45cm

  Димензии на малата масичка: Ø60x40cm

  Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.

  Материјал: Метални ногарки, плотна од висококвалитетна оплеменета иверица 18mm.

 • Метална закачалка Стела

  Код: Метална закачалка Стела FD-12050GR-001

  Димензија: 120x105x45cm
  Високо издржливи метални профили


 • Сет од 2 масички ОРДОС Светол мермер

  Код: КМ С2 ОРДОС С мер - FD-2PCNTCTS-004

   

  Димензии на големата масичка: Ø75x45cm

  Димензии на малата масичка: Ø60x40cm

  Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.

  Материјал: Метални ногарки, плотна од висококвалитетна оплеменета иверица 18mm.

 • Биро со метална конструкција Денвер 61

  Код: Денвер 61

  Димензии: 60x90cm
  Висина: 72cm
  Материјал: Иверица 1ва класа
  ПВЦ кант трака 0.8mm
  Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.
  Метална конструкција
 • Сет од 2 масички ОРДОС Темен мермер

  Код: КМ С2 ОРДОС Т мер - FD-2PCNTCTS-003

   

  Димензии на големата масичка: Ø75x45cm

  Димензии на малата масичка: Ø60x40cm

  Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.

  Материјал: Метални ногарки, плотна од висококвалитетна оплеменета иверица 18mm.