• ПРОМО! Даска за пеглање FUNKY и пегла на пареа MAX EI 2202

  Код: Даска за пеглање и пегла - 803883 - 803564

  Даска за пеглање FUNKY

  Мрежеста даска за пеглање

  Димензии: 34 x 110 cm

  Tип X ногарки: 19 mm

  Cигурносен потпирач за железо со силиконски точки

  Прилагодување на височина од 68 cm до 83 cm
  Подлога од пена со 100% памук 8 mm

  *дезенот на материјалот на даската за пеглање е по случаен избор


  Пегла на пареа MAX EI 2202


  Моќност: 2200 W

  Керамичка навлака на плочата

  Самочистење/Спреј функција

  Моќнен излез на пареа: 0.4 g

  Јачина на пареа: 12±5g/min

  Резервоар за вода: 220 ml

  Должина на кабел: 1.9 m

  12 месеци гаранција

 • Проточна чешма Termomax TX43WFD

  Код: Проточна чешма  Termomax TX43WFD - 3800139207274

  Електрична славина за топла и ладна вода
  Непосредна употреба
  Практично решение за секој дом
  Брзо загревање и заштеда на енергија
  Достапност на топла вода за неколку секунди (температура 30-60°C)
  Дизајн за работа со низок притисок на вода (0,04Mpa-0,5Mpa)
  Да се ​​инсталира само во простории со температура на воздухот над 0°C
  За инсталација на монофазна струја
  Класа на заштита IPX4
  Флексибилна лула
  Лед екран
  Монтажа на ѕид
  3000-3600W, 220-240V, 50-60Hz
 • Проточна чешма Termomax TX42TFD

  Код: Проточна чешма Termomax TX42TFD - 3800139207250

  Електрична славина за топла и ладна вода
  Непосредна употреба
  Практично решение за секој дом
  Брзо загревање и заштеда на енергија
  Достапност на топла вода за неколку секунди (температура 30-60°C)
  Дизајн за работа со низок притисок на вода (0,04Mpa-0,5Mpa)
  Да се ​​инсталира само во простории со температура на воздухот над 0°C
  За инсталација на монофазна струја
  Класа на заштита IPX4                                                                                Флексибилна лула
  Лед екран
  Монтажа на мијалник
  3000-3600W, 220-240V, 50-60Hz
 • Проточна чешма Diplomat QF-99S

  Код: Проточна чешма Diplomat QF-99S - 3800139233754

  Електрична славина за топла и ладна вода
  Непосредна употреба
  Практично решение за секој дом
  Брзо загревање и заштеда на енергија
  Достапност на топла вода за неколку секунди
  (температура 30-60°C)
  Дизајн за работа со низок притисок на вода
  (0,04 Mpa-0,6 Mpa)
  Да се ​​инсталира само во простории со температура
  на воздух над 0°C
  За инсталација на монофазна струја
  Класа на заштита IPX4
  Лед екран
  Монтажа на мијалник
  Фиксна лула од нерѓосувачки челик
  Флексибилна силиконска лула со мек допир
  Тело од нерѓосувачки челик
  3000-3600W, 220-240V, 50-60Hz
 • Проточна чешма MUHLER MH-7933WDF

  Код: Проточна чешма MUHLER MH-7933WDF - 3800139233686

  Електрична славина за топла и ладна вода
  Непосредна употреба
  Практично решение за секој дом
  Брзо загревање и заштеда на енергија
  Достапност на топла вода за неколку секунди (температура 30-60°C)
  Дизајн за работа со низок притисок на вода (0,04Mpa-0,5Mpa)
  Да се ​​инсталира само во простории со температура на воздухот над 0°C
  За инсталација на монофазна струја
  Класа на заштита IPX4
  Флексибилна лула
  Лед екран
  Монтажа на ѕид
  3000-3600W, 220-240V, 50-60Hz
 • Проточна чешма MUHLER MH-7733TDF

  Код: Проточна чешма MUHLER MH-7733TDF - 3800139233785

  Електрична славина за топла и ладна вода
  Непосредна употреба
  Практично решение за секој дом
  Брзо загревање и заштеда на енергија
  Достапност на топла вода за неколку секунди (температура 30-60°C)
  Дизајн за работа со низок притисок на вода (0,04Mpa-0,5Mpa)
  Да се ​​инсталира само во простории со температура на воздухот над 0°C
  За инсталација на монофазна струја
  Класа на заштита IPX4                                                                                Флексибилна лула
  Лед екран
  Монтажа на мијалник
  3000-3600W, 220-240V, 50-60Hz
 • Проточна чешма MUHLER MH-7533WDF

  Код: Проточна чешма MUHLER MH-7533WDF - 3800139233655

  Електрична славина за топла и ладна вода
  Непосредна употреба
  Практично решение за секој дом
  Брзо загревање и заштеда на енергија
  Достапност на топла вода за неколку секунди (температура 30-60°C)
  Дизајн за работа со низок притисок на вода (0,04Mpa-0,5Mpa)
  Да се ​​инсталира само во простории со температура на воздухот над 0°C
  За инсталација на монофазна струја
  Класа на заштита IPX4
  Флексибилна лула
  Лед екран
  Монтажа на ѕид
  3000-3600W, 220-240V, 50-60Hz
 • Проточна чешма MUHLER MH-7433TDF

  Код: Проточна чешма MUHLER MH-7433TDF - 3800139233808

  Електрична славина за топла и ладна вода
  Непосредна употреба
  Практично решение за секој дом
  Брзо загревање и заштеда на енергија
  Достапност на топла вода за неколку секунди (температура 30-60°C)
  Дизајн за работа со низок притисок на вода (0,04Mpa-0,5Mpa)
  Да се ​​инсталира само во простории со температура на воздухот над 0°C
  За инсталација на монофазна струја
  Класа на заштита IPX4                                                                                Флексибилна лула
  Лед екран
  Монтажа на мијалник
  3000-3600W, 220-240V, 50-60Hz
 • Проточна чешма MUHLER MH-7333W

  Код: Проточна чешма MUHLER MH-7333W - 3800139233587

  Електрична славина за топла и ладна вода
  Непосредна употреба
  Практично решение за секој дом
  Брзо загревање и заштеда на енергија
  Достапност на топла вода за неколку секунди (температура 30-60°C)
  Дизајн за работа со низок притисок на вода (0,04Mpa-0,5Mpa)
  Да се ​​инсталира само во простории со температура на воздухот над 0°C
  За инсталација на монофазна струја
  Класа на заштита IPX4
  Лед диода
  Монтажа на ѕид
  3000-3600W, 220-240V, 50-60Hz
 • Проточна чешма MUHLER MH-7233T

  Код: Проточна чешма MUHLER MH-7233T - 3800139233501

  Електрична славина за топла и ладна вода
  Непосредна употреба
  Практично решение за секој дом
  Брзо загревање и заштеда на енергија
  Достапност на топла вода за неколку секунди (температура 30-60°C)
  Дизајн за работа со низок притисок на вода (0,04Mpa-0,5Mpa)
  Да се ​​инсталира само во простории со температура на воздухот над 0°C
  За инсталација на монофазна струја
  Класа на заштита IPX4
  Лед диода
  Монтажа на мијалник
  3000-3600W, 220-240V, 50-60Hz
 • Проточна чешма MUHLER MH-7033T

  Код: Проточна чешма MUHLER MH-7033T - 3800139233525

  Електрична славина за топла и ладна вода
  Непосредна употреба
  Практично решение за секој дом
  Брзо загревање и заштеда на енергија
  Достапност на топла вода во секунди (температура 30-60°C)
  Дизајн за работа со низок притисок на вода (0,04Mpa-0,5Mpa)
  Да се ​​инсталира само во простории со температура на воздухот над 0°C
  За инсталација на монофазна струја
  Класа на заштита IPX4
  Лед диода
  Монтажа на мијалник
  3000-3600W, 220-240V, 50-60Hz
 • Проточна чешма Termomax TX57FS

  Код: Проточна чешма Termomax TX57FS - 3800139233822

  Електрична славина за топла и ладна вода
  Непосредна употреба
  Практично решение за секој дом
  Брзо загревање и заштеда на енергија
  Достапност на топла вода за неколку секунди (температура 30-60°C)
  Дизајн за работа со низок притисок на вода (0,04Mpa-0,5Mpa)
  Да се ​​инсталира само во простории со температура на воздухот над 0°C
  За инсталација на монофазна струја
  Класа на заштита IPX4
  Лед диода
  Монтажа на ѕид
  Флексибилна силиконска лула со мек допир
  3000-3600W, 220-240V, 50-60Hz
 • Проточна чешма Termomax TX55FS

  Код: Проточна чешма Termomax TX55FS - 3800139233846

  Електрична славина за топла и ладна вода
  Непосредна употреба
  Практично решение за секој дом
  Брзо загревање и заштеда на енергија
  Достапност на топла вода за неколку секунди (температура 30-60°C)
  Дизајн за работа со низок притисок на вода (0,04Mpa-0,5Mpa)
  Да се ​​инсталира само во простории со температура на воздухот над 0°C
  За инсталација на монофазна струја
  Класа на заштита IPX4
  Лед диода
  Монтажа на мијалник
  Флексибилна силиконска лула со мек допир
  3000-3600W, 220-240V, 50-60Hz
 • Проточна чешма Termomax TX53WD

  Код: Проточна чешма Termomax TX53WD - 3800139233860

  Електрична славина за топла и ладна вода
  Непосредна употреба
  Практично решение за секој дом
  Брзо загревање и заштеда на енергија
  Достапност на топла вода за неколку секунди (температура 30-60°C)
  Дизајн за работа со низок притисок на вода (0,04Mpa-0,5Mpa)
  Да се ​​инсталира само во простории со температура на воздухот над 0°C
  За инсталација на монофазна струја
  Класа на заштита IPX4
  Лед екран
  Монтажа на ѕид
  3000-3600W, 220-240V, 50-60Hz
 • Проточна чешма Termomax TX52TD

  Код: Проточна чешма Termomax TX52TD - 3800139233884

  Електрична славина за топла и ладна вода
  Непосредна употреба
  Практично решение за секој дом
  Брзо загревање и заштеда на енергија
  Достапност на топла вода за неколку секунди (температура 30-60°C)
  Дизајн за работа со низок притисок на вода (0,04Mpa-0,5Mpa)
  Да се ​​инсталира само во простории со температура на воздухот над 0°C
  За инсталација на монофазна струја
  Класа на заштита IPX4
  Лед екран
  Монтажа на мијалник
  3000-3600W, 220-240V, 50-60Hz


 • Проточна чешма Termomax TX50T

  Код: Проточна чешма Termomax TX50T - 3800139233921

  Електрична славина за топла и ладна вода
  Непосредна употреба
  Практично решение за секој дом
  Брзо загревање и заштеда на енергија
  Достапност на топла вода во секунди (температура 30-60°C)
  Дизајн за работа со низок притисок на вода (0,04Mpa-0,5Mpa)
  Да се ​​инсталира само во простории со температура на воздухот над 0°C
  За инсталација на монофазна струја
  Класа на заштита IPX4
  Лед диода
  Монтажа на мијалник
  3000-3600W, 220-240V, 50-60Hz
 • Даска за пеглање - RG-002

  Код: Даска за пеглање - RG-002

  Опис: Даска за пеглање

  Модел: RG-002

  Состав: Иверка 16мм, термометал платно, сунгер 5мм, метал цевка ф-20мм, метален држач за пегла

  Простор за пеглање: 1140х320мм

  Висина: Три (3) нивоа

  1 година гаранција.
  Гаранцијата важи за металниот дел (конструкцијата на даската), но не и за нејзино физичко оштетување (скршена иверица, изгорено / искинато платно).

  *дезенот на материјалот на даската за пеглање е по случаен избор

 • Туш сет lea, со конзола и црево, туш 19 mm, 1 f

  Код:Туш сет lea, со конзола и црево, туш 19 mm, 1 f-SAC330LEA

  Туш сетот Lea се состои од рачка за туширање, црево и држач за закачување. Лизгачката шина со дијаметар од 19mm и должина од 60cm има подвижни држачи за рачка и лесно се прилагодува. Рачката за туширање е изработена од висококвалитетен ABS, хромирана е и има 5 типа на млазници. Дијаметарот на главата на рачката за туширање е 67mm, а цревото е долго 150cm.

 • Туш, round, со туш и рачка за туш

  Код:Туш, round, со туш и рачка за туш-SACUTR

  Карактеристики:
  Шина за туш - Држач за туш, шина, со прилагодлива висина 1-1,3m
  Црево за туш - 150 cm, 1/2"
  Рачка за туш - Округла, ABS, хромирани, 3 млазници, 
  Пречник на главата на тушот - 100mm

 • Рачка за туш 3 млаза, Laguna

  Код:Рачка за туш 3 млаза, Laguna-SAEX330694

  Рачка за туширање погодна за проточни бојлери со излез за туш од 1/2". Можност за прилагодување на млазовите во различни јачини. Хромиран и дополнителна заштита од бигор.