• Шатор Коопман Sun Protector

  Код: Шатор Коопман - 8720573521109

  Size - 270 X 120 X 120 CM

  Material - Polyester

  UV50+ PROTECTION
  Color - Blue

 • Вреќа за спиење 80x190cm КООПМАН

  Код за нарачка: Вреќа за спиење 80x190cm КООПМАН 9064582

  Брзо се суши бидејќи е направен од полиестер и доаѓа во пригодна торба за носење.
  Спецификации:
  Боја: плик сина
  Надворешен материјал за ткаенина: полиестер
  Материјал за внатрешна обвивка: полиестер
  Материјал за полнење: полиестер
  Сезонска индикација: 3 сезони
  Удобна температура: помеѓу 0 и 10 °C

 • Шатор за 2 лица POP-UP КООПМАН кафен

  Код за нарачка: Шатор за 2 лица POP-UP КООПМАН кафен 9068608

  Шаторот за кампување лесно се носи со испорачаната торба за носење и е лесен. Направен е за со облога да не пропушта вода,така и покрај дожд и лошо време ќе може да уживате.Комбинацијата на  полиуретан ја одржува внатрешноста на шаторот темна и ладна, па и покрај топлите температури надвор внатрешноста останува свежа.

  Димензии: 220x120x95cm

 • Шатор за 2 лица POP-UP КООПМАН син

  Код за нарачка: Шатор за 2 лица POP-UP КООПМАН син 9068606

  Шаторот за кампување лесно се носи со испорачаната торба за носење и е лесен.
   Комбинацијата на бел полиуретан со црна и сребрена облога ја одржува внатрешноста на шаторот темна и ладна.
  Така, и покрај топлите температури надвор, можете да уживате.
  Направен од облога да не пропушта вода.
  Идеален за две лица.

  Димензии: 220x120x95cm

 • Шатор за 2 лица POP-UP КООПМАН сив

  Код за нарачка: Шатор за 2 лица POP-UP КООПМАН сив 9068604

  Шаторот за кампување лесно се носи со испорачаната торба за носење и е лесен.
   Комбинацијата на бел полиуретан со црна и сребрена облога ја одржува внатрешноста на шаторот темна и ладна.
  Така, и покрај топлите температури надвор, можете да уживате.

  Димензии: 220x120x90cm

 • Шатор за 2 лица MONODOME КООПМАН

  Шатор за 2 лица MONODOME КООПМАН

  Овој шатор е компактен и лесен, совршен за кампирање.
  Едноставен и лесен за поставување, со мрежеста врата и отвори за подобра вентилација.
  Со зашиен чаршав за да се спречи влегување на вода и инсекти.
  Шаторот има шевови за да ве заштити од лошо време и дожд.
  Димензии – 200x150x100cm
  Вкупна тежина - 1,2kg