• Трпезариска маса Тригона Темен Мермер

  Код: Трпезариска маса Тригона Темен Мермер FD-60120KT-003

  Димензии: 120x60x73cm
  Метални ногарки
  Материјал: Иверица 1ва класа
  ПВЦ кант трака 0.8mm
  Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.

 • Трпезариска маса со 4 столици КИГАЛИ Атлантик

  КоД: Трпезариска маса со 4 столици КИГАЛИ Атлантик - FD-4WRCKTSPL70110-1001 - P2

  Димензии на маса: 70x110x75cm
  Материјал: Метални ногарки, плотна од висококвалитетна оплеменета иверица.
  Димензии на столици: 44x44x83cm
  Материјал: Метална конструкција.

 • Трпезариска маса со 4 столици ХЕДЛАНД Атлантик

  Код: Трпезариска маса со 4 столици ХЕДЛАНД Атлантик - FD-4CKTSXL70110-1001 - P3

  Димензии на маса: 70x110x75cm
  Материјал: Метални ногарки, плотна од висококвалитетна оплеменета иверица.
  Димензии на столици: 44x44x83cm
  Материјал: Метална конструкција.

 • Трпезариска маса со 4 столици КИГАЛИ Светол мермер

  Код: Трпезариска маса со 4 столици КИГАЛИ Светол мермер - FD-4WRCKTSPL70110-1004 - P2

  Димензии на маса: 70x110x75cm
  Материјал: Метални ногарки, плотна од висококвалитетна оплеменета иверица.
  Димензии на столици: 44x44x83cm
  Материјал: Метална конструкција.

 • Трпезариска маса КАДИЗ Антрацит

  Код: Трпезариска маса КАДИЗ Антрацит

  Димензии: 152x72x76cm
  Материјал: Висококвалитетна оплеменета иверица, 16mm.
  Боја: Атлантик/Антрацит.

  Производот се доставува во фабричко пакување со детално упатство за склопување.
  За склопување ви е потребен само шрафцигер крстач.

 • Трпезариска маса со 4 столици ВИТОРИА Црна/Атлантик

  Код: Трпезариска маса со 4 столици ВИТОРИА Црна-Атлантик - FD-4CKTSPL70110-1001 - P2

  Димензии на маса: 70x110x75cm
  Материјал: Метални ногарки, плотна од висококвалитетна оплеменета иверица.
  Димензии на столици: 44x44x83cm
  Материјал: Метална конструкција.

 • Трпезариска маса со 4 столици КИГАЛИ Бела

  Код: Трпезариска маса со 4 столици КИГАЛИ Бела - FD-4WRCKTSPL70110-1002 - P2

  Димензии на маса: 70x110x75cm
  Материјал: Метални ногарки, плотна од висококвалитетна оплеменета иверица.
  Димензии на столици: 44x44x83cm
  Материјал: Метална конструкција.

 • Трпезариска маса КАДИЗ Бела

  Код: Трпезариска маса КАДИЗ Бела

  Димензии: 152x72x76cm
  Материјал: Висококвалитетна оплеменета иверица, 16mm.
  Боја: Атлантик/Бела.

  Производот се доставува во фабричко пакување со детално упатство за склопување.
  За склопување ви е потребен само шрафцигер крстач.

 • Трпезариска маса со 4 столици ВИТОРИА Црна-Темен мермер

  Код: Трпезариска маса со 4 столици ВИТОРИА Црна-Темен мермер - FD-4CKTSPL70110-1003 - P2

  Димензии на маса: 70x110x75cm
  Материјал: Метални ногарки, плотна од висококвалитетна оплеменета иверица.
  Димензии на столици: 44x44x83cm
  Материјал: Метална конструкција.

 • Трпезариска маса со 4 столици ВИТОРИА Бела

  Код: Трпезариска маса со 4 столици ВИТОРИА Бела - FD-4CKTSPL70110-2002 - P2

  Димензии на маса: 70x110x75cm
  Материјал: Метални ногарки, плотна од висококвалитетна оплеменета иверица.
  Димензии на столици: 44x44x83cm
  Материјал: Метална конструкција.

 • Трпезариска маса ХАМИЛТОН Атлантик

  Код: Трпезариска маса ХАМИЛТОН Атлантик - FD- SLKT7070-001 - P2

  Димензии на маса: 70x70x75cm
  Материјал: Метални ногарки, плотна од висококвалитетна оплеменета иверица.

 • Трпезариска маса КИГАЛИ Атлантик

  Код: Трпезариска маса КИГАЛИ Атлантик - FD- PLKT70110-001 - P2

  Димензии на маса: 70x110x75cm
  Материјал: Метални ногарки, плотна од висококвалитетна оплеменета иверица.

 • Трпезариска маса ХЕДЛАНД Атлантик

  Код: Трпезариска маса ХЕДЛАНД Атлантик - FD- XLKT70110-001 - P2

  Димензии на маса: 70x110x75cm
  Материјал: Метални ногарки, плотна од висококвалитетна оплеменета иверица.

 • Трпезариска маса со 2 столици РИЧМОНД Бела

  Код: Трпезариска маса со 2 столици РИЧМОНД Бела - FD-2WRCKTSPL7070-1002 - P2

  Димензии на маса: 70x70x75cm
  Материјал: Метални ногарки, плотна од висококвалитетна оплеменета иверица.
  Димензии на столици: 44x44x83cm
  Материјал: Метална конструкција.

 • Трпезариска маса со 2 столици РИЧМОНД Атлантик

  Код: Трпезариска маса со 2 столици РИЧМОНД Атлантик - FD-2WRCKTSPL7070-1001 - P2

  Димензии на маса: 70x70x75cm
  Материјал: Метални ногарки, плотна од висококвалитетна оплеменета иверица.
  Димензии на столици: 44x44x83cm
  Материјал: Метална конструкција.

 • Трпезариска маса со 4 столици КИГАЛИ Темен мермер

  Код: Трпезариска маса со 4 столици КИГАЛИ Темен мермер - FD-4WRCKTSPL70110-1003 - P2

  Димензии на маса: 70x110x75cm
  Материјал: Метални ногарки, плотна од висококвалитетна оплеменета иверица.
  Димензии на столици: 44x44x83cm
  Материјал: Метална конструкција.

 • Трпезариска маса со 2 столици ПУЛМАН Темен мермер

  Код: Трпезариска маса со 2 столици ПУЛМАН Темен мермер - FD-2CKTSSLR70-1003 - P3

  Димензии на маса: 70x75cm
  Материјал: Метални ногарки, плотна од висококвалитетна оплеменета иверица.
  Димензии на столици: 44x44x83cm
  Материјал: Метална конструкција.

 • Трпезариска маса Annie sonoma-black

  Код:Трпезариска маса Annie  sonoma-black-P2-235-000006

  Спецификации:

  Површина изработена од медијапан со облога од хартиено дрво во боја на сонома, квалитетна и висока издржливост.

  Поддржување на армирани метални ногарки во црна боја кои нудат одлична стабилност и отпорност на абење.

  Нозете завршуваат со регулатори прилагодливи за секој кат.

   

  Димензии на производот:

  Дијаметар: 100 см.

  Висина: 76 см.

   

  Забелешки:

  Производот се испорачува несклопен, во фабричко пакување и со детален водич за склопување.

  Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од неговата фотографска претстава на вашиот екран


  Број на пакети:2
  Димензии на пакување:
  110x110x7 84x40x12


 • Трпезариска маса Annie white marble

  Код:Трпезариска маса Annie white marble-P2-235-000005

  Спецификации:

  Површина од медијапан со облога од хартиено дрво во бел мермер боја, квалитетна и многу издржлива.

  Поддржување на армирани метални ногарки во црна боја кои нудат одлична стабилност и отпорност на абење.

  Нозете завршуваат со регулатори прилагодливи за секој кат.

  Димензии на производот:

  Дијаметар: 100 см.

  Висина: 76 см.

   

  Забелешки:

  Производот се испорачува несклопен, во фабричко пакување и со детален водич за склопување.

  Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од неговата фотографска претстава на вашиот екран


  Број на пакети:2
  Димензии на пакување:
  110x110x7 84x40x12


 • Трпезариска маса Natali white-150x80x75cm

  Код:Трпезариска маса Natali white-150x80x75cm-127-000143

  Спецификации:

  Површина изработена од висококвалитетен медијапан во бела боја која остава сатенско чувство.

  Поддржување на 4 армирани букови дрвени ногарки со одличен квалитет и отпорност на тежина и време.

  Краевите на нозете имаат заштитни стапала за заштита на подот од несакани оштетувања. Имаат и можност за ротирање и прилагодување на висината, во зависност од наклонот на подот.

   

  Димензии на производот:

  Должина: 120 см

  Ширина: 80 см.

  Висина: 75 см.

   

  Забелешки:

  Производот се испорачува несклопен, во фабричко пакување и со детален водич за склопување.

  Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од неговата фотографска претстава.


  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:
  156x84x14