• ПРОМО Сет 2 барски столици и шанк МАРЛИ бел

  Код: Барски сет МАРЛИ бел - 225-000014

  Спецификации:

  Стабилна метална рамка со одличен квалитет отпорна на абење.

  Со 2 барски столови со иста конструкција.

  Површина од иверица со меламинска облога со природна боја и текстура.

   

  Димензии на шанк:

  Должина: 120 см

  Ширина: 40 см

  Висина: 100 см

   

  Димензии на столче: 35x33x70cm.

   

  Забелешки:

  Производот се испорачува несклопен, во фабричко пакување и со детално упатство за склопување.

  Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од онаа прикажана на фотографиите.

   

  Димензии на пакување: 76x20,5x59cm

 • Шанк Riff white-sonoma

  Код:Шанк Riff white-sonoma-P2-176-000052

  Спецификации:

  Стабилна рамка изработена од иверка со одличен квалитет со меламинска облога со отпорност на абење и време.

  Има четири полици за помошно складирање.

  Може да се користи како бар маса или конзола за прием.

   

  Димензии:

  Должина: 120 см.

  Ширина: 51,5 см.

  Висина: 101,5 см.

   

  Забелешки:

  Производот се испорачува несклопен, во фабричко пакување и со детален водич за склопување.

  Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од неговата фотографска претстава на вашиот екран

 • Шанк Riff athracite antique

  Код:Шанк Riff athracite antique P2-176-000053

  Спецификации:

  Стабилна рамка изработена од иверка со одличен квалитет со меламинска облога со отпорност на абење и време.

  Има четири полици за помошно складирање.

  Може да се користи како бар маса или конзола за прием.

   

  Димензија:

  Должина: 120 см.

  Ширина: 51,5 см.

  Висина: 101,5 см.

   

  Забелешки:

  Производот се испорачува несклопен, во фабричко пакување и со детален водич за склопување.

  Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од неговата фотографска претстава на вашиот екран


  Број на пакети:2
  Димензии на пакување:
  129.5x56.8x6.5 109.5x49x7


 • Шанк Свед

  Код: Шанк Свед - 235-000010

  Шанкот Свед е шанк кој ќе ве воодушеви и импресионира со својот ретро дизајн со модерни примеси!

  Површината е изработена од издржлив бел медијапан, основата и ногарките се црн метал.

   

  Технички карактеристики и одржување:

  Површина изработена од висококвалитетен и издржлив бел медијапан.

  Поддршка од армирани метални ногарки во црна боја кои нудат одлична стабилност и се отпорни на абење.

  Ногарките завршуваат со регулатори.

   

  Димензии на производот:

  Ширина: 120 см.

  Длабочина: 60 см.

  Висина: 105 см.

  Висина на потпирачот за нозе: 38 см

   

  Производот се испорачува несклопен, во фабричко пакување и со детално упатство за склопување.
  Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од онаа прикажана на фотографијата.

 • Шанк Riff сонома

  Код:Шанк Riff сонома P2-176-000097

  Спецификации:
  Стабилна рамка изработена од иверка со одличен квалитет со меламинска облога со отпорност на абење и време.
  Донесува четири полици за помошно складирање.
  Може да се користи како бар маса или конзола за прием. 

  Димензија:
  Должина: 120 см.
  Ширина: 51,5 см.
  Висина: 101,5 см.

  Забелешки:

  Производот се испорачува несклопен, во фабричко пакување и со детален водич за склопување.Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од неговата фотографска претстава на вашиот екран.

  Број на пакети:2
  Димензии на пакување:131x57x7 112x49x7


 • Шанк Fenna walnut- black

  Код:Шанк Fenna walnut- black-197-000132

  Спецификации:
  Стабилна рамка изработена од иверка со одличен квалитет со меламинска облога со отпорност на абење и време.
  Донесува три полици за помошно складирање.
  Може да се користи како бар маса или конзола за прием.

  Димензија:
  Должина: 110 см.
  Ширина: 60 ​​см.
  Висина: 100 см.

  Забелешки:

  Производот се испорачува несклопен, во фабричко пакување и со детален водич за склопување.Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од неговата фотографска претстава на вашиот екран

  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:114x64x12


 • Шанк Collins natural- black

  Код:Шанк Collins natural- black- 197-000067

  Спецификации:

  Површината е изработена од висококвалитетно природно борово дрво со дебелина од 3,5 cm, отпорно на стрес и време - во природна боја.

  Основа за поддршка: Метални ногарки обоени во црно.

  Донесува три полици за помошно складирање.

  Може да се користи како бар маса или конзола за прием.

  Димензија:
  Должина: 139 см.
  Длабочина: 29 см.
  Висина: 90 см.
  Длабочина на полицата: 29 см.
  Висина на полиците: 25 см.

  Забелешки:

  Производот се испорачува во фабричко пакување и со детален водич за склопување.Бојата на производот може малку да се разликува од тоа како се прикажува на вашиот екран.

  Број на пакети:1

  Димензии на пакување:148x34x15


 • Шанк Fortitude walnut-black metal legs

  Код: Шанк Fortitude  walnut-black metal legs P2 - 093-000014

  Спецификации:

  * Површина изработена од медијапан во орев боја со висок квалитет и висока издржливост.

  * Поддршка на армирани метални ногарки во црна боја кои нудат одлична стабилност и отпорност на абење.

  * Нозете завршуваат со регулатори прилагодливи за секој кат.

  *Има црн метален потпирач за нозе.

   

  Димензии на производот:

  Должина: 140 см.

  Ширина: 70 см.

  Висина: 103,5 см.

  Дебелина на површината: 3,5 см

  Должина на раб (струк): 32,5 см

  Должина на ногата (вертикална): 36cm


  Број на пакети:2
  Димензии на пакување:

  146x76x10 113x31x14

 • Шанк Maize natural-black

  Код:Шанк Maize natural-black-P2-197-000034

  Спецификации:

  Изработен од цврсто багремово дрво и метал.

  Достапен во природно-црна боја.

   

  Димензија:

  Должина: 139 см.

  Длабочина: 39 см.

  Висина: 103 см.


  Број на пакети:1

  Димензии на пакување:

  143x43x8 102.5x41x7.5

 • Шанк Tenor natural wood

  Код:Шанк Tenor natural wood-250-000001

  Спецификации:

  Изработен од природно дрво-мдф со висока јачина и отпорен на време.

  Поддршка на високо издржливи дрвени ногарки.

  Има втора површина под главната што помага да се отвори поддршка-складирање на вашите предмети.

  Се нуди во орев боја.

   

  Димензии на производот:

  Должина: 150 см.

  Ширина: 90 см.

  Висина: 91,5 см


  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:156x96x13

 • Шанк Rouse black marble- metal black leg

  Код:Шанк Rouse black marble- metal black leg P2-101-000076

  Спецификации:

  Површина од медијапан со облога налепена со хартија со отпорност на абење и време во црн мермерна нијанса.

  Има метални ногарки 30х60мм дебели 1,2мм во црна боја.

   

  Димензии на производот:

  Должина: 120 см.

  Ширина: 40 см.

  Висина: 78 см.


  Број на пакети:2

  Димензии на пакување:

  156x96x6 101x90x11

 • Шанк Riff white

  Код:Шанк Riff white P2-176-000096

  Спецификации:

  Стабилна рамка изработена од иверка со одличен квалитет со меламинска облога со отпорност на абење и време.

  Донесува четири полици за помошно складирање.

  Може да се користи како бар маса или конзола за прием.

   

  Димензија:

  Должина: 120 см.

  Ширина: 51,5 см.

  Висина: 101,5 см.

 • Шанк Gallant walnut-black metal legs

  Код:Шанк Gallant walnut - black metal legs P2-093-000013

  Спецификации:

  Површина изработена од медијапан и хартиена дрвена облога, ногарки од метал D 32mm.

  Достапен во сива цементна-црна боја.

   

  Димензии:

  Должина: 130 см

  Длабочина: 80 см

  Висина: 75,5 см


  Број на пакети:2
  Димензии на пакување:

  125x45x9 81x22x13.5

 • Шанк Harriet cement-black

  Код: Шанк Harriet cement-black P2-235-000008

  Технички карактеристики и одржување:

  Површина изработена од медијапан во цементна боја со висок квалитет и висока издржливост.

  Поддршка на армирани метални ногарки во црна боја кои нудат одлична стабилност и отпорност на абење.

  Нозете завршуваат со регулатори прилагодливи за секој кат.

   

  Димензии на производот:

  Должина: 120 см.

  Ширина: 60 ​​см.

  Висина: 105 см.


  Број на пакети:2
  Димензии на пакување:

  127x67x6 107x58x14

 • Шанк Maize

  Koд: Шанк Maize - 197-000034

   

  Спецификации:

  Изработен од цврсто багремово дрво и метал.

  Достапен во природно-црна боја.

   

  Димензија:

  Должина: 139 см.

  Длабочина: 39 см.

  Висина: 103 см.

   

  Димензии на пакување: 143x43x8 102.5x41x7.5

  Број на пакети: 2

 • Шанк Garren

  Код: Шанк Garren - 235-000012

   

   

  Спецификации:

   

  Стабилна рамка изработена од висококвалитетен метал со голема отпорност на абење.

  Површина обложена со медијапан со облога од хартиено дрво

  Ногарките завршуваат со регулатори прилагодливи за секој под.

  Се нуди во цементно-црна боја

   

  Димензии на производот:

  Должина: 150 см.

  Ширина: 90 см.

  Висина: 75 см.

  Димензии на пакување: 157x97x7 75x72x6

  Број на пакети: 2

 • Шанк Harriet бел

  Код: Шанк Harriet бел - 235-000010

  Спецификации:

  Harriet е шанк маса која ќе ве воодушеви и импресионира! Површината е изработена од издржлив бел медијапан, основата и ногарките се црн метал.

   

  Технички карактеристики и одржување:

  Површина изработена од висококвалитетен и издржлив бел медијапан.

  Поддршка на армирани метални ногарки во црна боја кои нудат одлична стабилност и отпорност на абење.

  Ногарките завршуваат со регулатори прилагодливи за секој кат.

   

  Димензии на производот:

  Должина: 120 см.

  Ширина: 60 см.

  Висина: 105 см.

  Висина на пиедесталот: 38 см

   

  Димензии на пакување: 127x67x6 107x58x14

  Број на пакети: 2

 • Шанк НОРДИК Атлантик / Бела

  Код за нарачка: Шанк НОРДИК Атлантик / Бела

  Димензии: 100x50x120cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Бела/Атлантик

 • Барски стол ВАЛЕТА

  Код за нарачка: Барски стол ВАЛЕТА

  Стилски барски стол Валета.

  Изработен од:

  - Метална конструкција;

  - Меко седло од сунгер и премиум плиш штоф лесен за чистење.

  Можност за подесување на различна висина.

 • Барски стол БОТЕГА

  Код за нарачка: Барски стол БОТЕГА

  Барски стол изработен од црста метална конструкција.

  Седло изразботено од премкум плиш - што овозможува максимална удобност при седење. 

  Овозможува нивелација на висината од 60-80 cm,