• Тепих Brocade

  Код: Тепих Brocade - 708HFT3262

  100% ПАМУК
  1200 гр/м2
  Висина на куп: 10 mm
  Висина на сунѓер: 3 мм
  Основа за филц: 4 мм
  Вкупна дебелина: 17мм
  Димензии: 80 x 150 cм
  Антибактериски
  ПВЦ долната страна не се лизга

  Димензии на пакување: 10x80x12
  Број на пакети: 1

 • Тепих Aria

  Код: Тепих Aria - 212HFT2780

  100% ПОЛИЕСТЕР
  850 гр/м²
  Висина на куп: 4 mm
  Висина на сунѓер: 3 мм
  Висина на основа: 2 мм
  Вкупна висина: 9 мм
  Дигитално печатење
  Антибактериски
  Еко-пријателски
  Долната страна од ПВЦ точки не се лизга
  Димензии: 160 x 230 cm

  Димензии на пакување: 160x20x20
  Број на пакети: 1 • Тепих Colors

  Код: Тепих Colors - 625HFT4476

  70% ПАМУК / 30% ПОЛИЕСТЕР
  1435 гр/м²
  Висина на куп: 5 mm
  Машински ткаено
  Памучна долна страна
  Дигитално печатење
  Долната страна не се лизга
  Вкупна дебелина: 6 mm
  Димензии: 160 x 230 cm

  Димензии на пакување: 25x160x25
  Број на пакети: 1

 • Тепих Nomadique

  Код: Тепих Nomadique - 945HFT2033

  100% ПОЛИЕСТЕР 850 гр/м²
  Висина на куп: 8 mm
  Висина на сунѓер: 4мм
  Вкупна висина:12мм
  Долната страна од ПВЦ точки што не се лизга
  Димензии: 50 x 80 cm
  • 3D дигитално печатење
  • За подолга употреба, не сушете го производот во машина за сушење.


  Димензии на пакување : 50x5x5
  Број на пакети: 1

 • Тепих Black-Grеy

  Код: Тепих Black-Grеy - 288NGR2188

  100% ПОЛИЕСТЕР
  740 g/m²
  Печатење на кадифена ткаенина
  Долната страна нен се лизга
  Ламиниран сунѓер помеѓу долната страна и ткаенината за лесно чистење
  Димензии: 120 x 180 cm
  Висина на куп: 2 mm
  Висина на сунѓер: 4 мм
  Висина на филц: 2 мм
  Вкупна висина: 8 мм
  Дигитално печатење


  Диемнзии на пакување: 13x13x120  
   Број на пакети: 1 

 • Тепих Marmara blue

  Код: Тепих Marmara blue - 473RTP2135

  100% ПОЛИЕСТЕР
  1850 g/m²
  Рециклиран полипамук долната страна
  Машински тепих
  Димензии: 140 x 190 cm Материјал за подлога Состав: рециклиран полипамук

  Диемнзии на пакување: 13x140x13
  Број на пакети: 1

 • Тепих Paradisio

  Код:  Тепих Paradisio - 288NGR2424

  100% ПОЛИЕСТЕР
  740 g/m
  Печатење на кадифена ткаенина
  Долната страна не се лизга
  Ламиниран сунѓер помеѓу долната страна и ткаенината за лесно чистење
  Димензии: 160 x 230 cm
  Висина на куп: 2 mm
  Висина на сунѓер: 4 мм
  Висина на филц: 2 мм
  Вкупна висина: 8 мм
  Дигитално печатење

  Димензии на пакување: 14x14x160
  Број на пакети: 1 • Детски тепих Giraffe
  Код: Детски тепих Giraffe - 504NGR1511

  100% ПОЛИЕСТЕР
  740 g/m²
  Печатење на кадифена ткаенина
  Долната страна бне се лизга
  Ламиниран сунѓер помеѓу долната страна и ткаенината за лесно чистење
  Димензии: 120 x 180 cm
  Висина на куп: 2 mm
  Висина на сунѓер: 4 мм
  Висина на филц: 2 мм
  Вкупна висина: 8 мм
  Дигитално печатење

  Се пере во машина на 30°C

  Диемнзии на пакување: 10x10x120  
  Број на пакети: 1  • Тепих Iridesca

  Код: Тепих Iridesca - 625HFT3308

  70% ПАМУК / 30% ПОЛИЕСТЕР
  1435 гр/м²
  Машинско ткаено
  Памучна долна страна
  Дигитално печатење
  Долната страна не се лизга
  Вкупна дебелина: 6 mm
  Диемнзии: 120 x 180 cm

  Диемзнии на пакување: 18x120x18
  Број на пакети: 1

 • Тепих Leaves 03
  Код:  Тепих Leaves 03 - 487KRL1104

  100% ПОЛИЕСТЕР
  740 g/m²
  Печатење на кадифена ткаенина
  Долната страна не се лизга
  Ламиниран сунѓер помеѓу долната страна и ткаенината за лесно чистење
  Димензии: 120 x 180 cm
  Висина на куп: 2 mm
  Висина на сунѓер: 4 мм
  Висина на филц: 2 мм
  Вкупна висина: 8 мм
  Дигитално печатење  Диемнзии на пакување: 13x13x120  
  Број на пакети: 1 


 • Тепих Persinna
  Код: Тепих Persinna - 932ELT3629

  100% КАДИФЕНА ТКАЕНИНА
  Висина на куп: 8 mm
  Висина на сунѓер: 4 мм
  Вкупна висина: 12 мм
  Точка долната страна
  Димензии: 120 x 180 cm
  Течните дамки треба да се исчистат со хартиена крпа

  Димензии на пакување: 12x12x120
  Број на пакети : 1

 • Тепих Art long 01

  Код: Тепих Art long 01 - 487KRL1296


  100% ПОЛИЕСТЕР
  740 g/m²
  Печатење на кадифена ткаенина
  Долната страна не се лизга
  Ламиниран сунѓер помеѓу долната страна и ткаенината за лесно чистење
  Димензии: 160 x 230 cm
  Висина на куп: 2 mm
  Висина на сунѓер: 4 мм
  Висина на филц: 2 мм
  Вкупна висина: 8 мм
  Дигитално печатење  Диемнзии на пакување: 14x14x160  
  Број на пакети: 1 

 • Тепих Zirconia long

  Код: Тепих Zirconia long - 625HFT4310

  70% ПАМУК / 30% ПОЛИЕСТЕР
  1435 гр/м
  Машински ткаено
  Памучна долна страна
  Дигитално печатење
  Долната страна не се лизга
  Вкупна дебелина: 6 mm
  Димензии: 160 x 230 cm

  Димензии на пакување: 25x160x25
  Број на пакети: 1 

 • Детски тепих ANIMALS

  Код:М-Детски тепих ANIMALS-625HFT2668

  70% ПАМУК / 30% ПОЛИЕСТЕР

   1435 гр/м²

   Висина на куп: 5 mm

   Машинско ткаено

   Памучна долна страна

   Дигитално печатење

   Долната страна не се лизга

   Вкупна дебелина: 6 mm

   Големина: 90 X 90 cm

   Не користете белило

   Може да се користи правосмукалка

   Се пере во машина на 30 °C

   Антибактериски


  Димензии на пакување:10х90х10
  Број на пакети:1

 • Детски тепих Cat

  Код:М-Детски тепих Cat-876CHL1214

  50% КАДИФЕНА ТКАЕНИНА / 50% ПОЛИЕСТЕР
  Висина на куп: 4 mm
  Висина на сунѓер: 4 мм
  Основна висина на филц: 2 мм
  Вкупна дебелина: 10 mm
  700 гр/м²
  Антибактериски

  Долната страна што не се лизга
  Се перат во машина

  Големина: 100 x 160 cm Може да се пере во машина на 30 °C
  Дигитално печатење

  Димензии на пакување:16х16х100
  Број на пакети:1

 • Детски тепих Math 01

  Код:М-Детски тепих Math 01-369HFT3886

  100% ПОЛИЕСТЕР
  Висина на куп: 1 мм
  Висина на сунѓер: 3 mm
  Основа висина: 4 mm
  Вкупна висина: 8 mm
  Големина: 80 x 120 cm
  850 gr/m²
  Антибактериски
  Долната страна не се лизга
  Тежина на горниот куп: 140 gr/m²

  Ткаен тепих

  Димензии на пакување:80х15х15
  Број на пакети:1

 • Тепих Circle 04

  Код:М-Тепих Circle 04-476HFT1877

  100% ПОЛИЕСТЕР
  850 gr/m²
  Дебелина: 8 mm
  Големина: 80 x 120 cm
  Антибактериски
  Долната страна не се лизга
  Тежина на горниот куп: 140 gr/m²
  Ткаен тепих

  • 3D Дигитално печатење
  • Производот се пере во машина.
  • Не е за хемиско чистење.
  • Може да зе пере 30-40 °C
  • Немојте да користите ултра-моќни хемикалии, како одмастувачи, омекнувачи или високи дози на избелувачи за чистење на производот.
  • За подолга употреба, не го  сушете производот во машина за сушење.

  • Не го изложувајте производот на директна сончева светлина.

  Димензии на пакување:80х15х15
  Број на пакети:1

 • Тепих Circle 03

  Код:М-Тепих Circle 03-476HFT1851

  100% ПОЛИЕСТЕР
  850 gr/m²
  Висина на куп: 8 mm
  Големина: 80 x 120 cm
  Антибактериски
  Долната страна не се лизга
  Тежина на горниот куп: 140 gr/m²
  Ткаен тепих

  • 3D Дигитално печатење
  • Производот се пере во машина.
  • Не е за хемиско чистење.
  • Може да зе пере 30-40 °C
  • Немојте да користите ултра-моќни хемикалии, како одмастувачи, омекнувачи или високи дози на избелувачи за чистење на производот.
  • За подолга употреба, не го  сушете производот во машина за сушење.

  • Не го изложувајте производот на директна сончева светлина.

  Димензии на пакување:80х15х15
  Број на пакети:1

 • Детски тепих Moon

  Код:М-Детски тепих Moon-559HFT1646

  100% ПОЛИЕСТЕР
  Висина на куп: 1 мм
  Висина на сунѓер: 3 mm
  Основа Висина: 4 mm
  Вкупна висина: 8 mm
  Големина: 80 x 120 cm
  850 gr/m²
  Антибактериски
  Долната страна не се лизга
  Тежина на горниот куп: 140 gr/m²
  Ткаен тепих

  • 3D Дигитално печатење
  • Производот се пере во машина.
  • Не е за хемиско чистење.
  • Може да зе пере 30-40 °C
  • Немојте да користите ултра-моќни хемикалии, како одмастувачи, омекнувачи или високи дози на избелувачи за чистење на производот.
  • За подолга употреба, не го  сушете производот во машина за сушење.

  • Не го изложувајте производот на директна сончева светлина.

  Димензии на пакување:18х80х20
  Број на пакети:1

 • Тепих Forest

  Код:М-Тепих Forest-559HFT1591

  100% POLYESTER
  Висина на куп: 1 мм
  Висина на сунѓер: 3 mm
  Основа Висина: 4 mm
  Вкупна висина: 8 mm
  Големина: 80 x 120 cm
  850 gr/m²
  Антибактериски
  Долната страна не се лизга
  Тежина на горниот куп: 140 gr/m²
  Ткаен тепих

  • 3D Дигитално печатење
  • Производот се пере во машина.
  • Не е за хемиско чистење.
  • Може да зе пере 30-40 °C
  • Немојте да користите ултра-моќни хемикалии, како одмастувачи, омекнувачи или високи дози на избелувачи за чистење на производот.
  • За подолга употреба, не го  сушете производот во машина за сушење.

  • Не го изложувајте производот на директна сончева светлина.

  Димензии на пакување:18х80х20
  Број на пакети:1