• Работна табуретка Хоцкер

  Код за нарачка: Работна табуретка Хоцкер-005089

  -Табуретка во црна кожа
  -Гасен механизам/ амортизер
  -Полипропеленова основа
  -Максимална тежина до 120 кг.
  -ЕВРОПСКИ СЕРТИФИКАТ TÜV

    Димензии:
   Висина:47x60цм
   Ширина:36цм

 • Работна табуретка Лабор

  Код за нарачка: Работна табуретка Лабор-006309

  -Табуретка во црна кожа
  -Гасен механизам/амортизер
  -Полипропеленова основа
  -Макс. тежина до 120 кг.
  -ЕВРОПСКИ СЕРТИФИКАТ TÜV 

   Димензии:
  Висина:43x56цм
  Ширина:43цм