• Подна ламба RADIANT

  Код: M-Подна ламба RADIANT-390FLH1113

  MDF Конструкција Полипропиленски абажур

  Должина на абажурот: 25 cm  
  Дијаметар на абажурот: 38 cm
  Висина на ногарки: 120 cm
  Вкупна висина: 145 cm
  Должина на кабелMax 200 cm On/OffКопче на кабелот Тип на сијалица: E 27 Max 45 - 60 W

  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:20х120х6

 • Подна ламба RAY Yellow brown

  Код: М-Подна ламба RAY-Yellow-brown-780SGN2456

  70% MDF / 30% PVC FABRIC
  Големина: 38 x 140 cm 
  Дијаметар на абажурот: 38 cm 
  Висина на абажурот : 25 cm
  Висина на конструкција: 115 cm 
  Должина на кабел: 200 cm

  On/OffКопче на кабелот
  Тип на сијалица: E 27

  Max 60 W
  Max 20 - 25 W
  Max 9 - 15 W
  А-Е

  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:20х120х6 cm

 • Подна ламба PRISMAR

  Код: М-Подна ламба PRISMAR-780SGN1960

  MDF / ДРВО КОНСТРУКЦИЈА Материјал на абажур Големина: 20 x 37 x 140 cm

  Дијаметар на абажурот: 37 cm Висина на абажурот: 20 cm Големина на конструкцијата: 37 x 91,5 cm Должина на кабел: Max 200 cm On/OffКопче на кабелот

  Тип на сијалица: E 27 Max 45-60 W / 11 W LED

  Број на пакети:1 Димензии на пакувањето:39х39х27cm

 • Подна ламба RAY Brown

  Код: М-Подна ламба RAY-Brown-780SGN2428

  70% MDF / 30% PVC FABRIC
  Големина: 38 x 140 cm 
  Дијаметар на абажурот: 38 cm 
  Висина на абажурот : 25 cm
  Висина на конструкција: 115 cm 
  Должина на кабел: 200 cm

  On/OffКопче на кабелот
  Тип на сијалица: E 27

  Max 60 W
  Max 20 - 25 W
  Max 9 - 15 W
  А-Е

  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:20х120х6 cm

 • Подна ламба MOONBEAM

  Код:М-Подна ламба MOONBEAM-390FLH1127

  MDF Конструкција
  Полипропиленски абажур Должина на абажурот: 25 cm Дијаметар на абажурот:38 cm Висина на ногарки: 120 cm Вкупна висина: 145 cm Должина на кабел:Max 200 cm

  On/OffКопче на кабелот  CE Certificated Тип на сијалицаE 27 Max 45 - 60 W

  Број на пакети:1 Димензии на пакување:20х120х6cm


 • Столна ламба PHOTONIX

  Код: М-Столна ламба PHOTONIX-780SGN1804

  100% PVC Метално постоље  

  Дијаметар на абажурот22 cm  
  Висина на абажурот 12 cm
  Вкупна висина: 37 cm
  Тип на сијалица:E 27
   I
  P: 2-0
   Max 60 W
   Max 20 - 25 W
   Max 9 - 15 W

  Број на пакети: 1

  Димензии на пакувањето:24x24x31


 • Столна Ламба FUSION

  Код: М-Столна ламба FUSION-780SGN4498

  100% PVC MDF Base Големина на абажурот: 24 x15 cm Вкупно висина: 31 cm Тим на сијалица: E27 Max 60 W

  Број на пакети:1 Димензии на пакување:24х24х31cm

 • Столна ламба RADIANTA

  Код: М-Столна ламба RADIANTA-525NOR2127

  МЕТАЛНА КОНСТРУКЦИЈА Дрвно основа Дијаметар: 24 cm Висина: 52 cm Дијаметар на абажурот: 24 cm Висина на дијаметар: 7 cm Дијаметар на основа: 15 cm Висина на основа: 3 cm Должина на кабел: 200 cm Тип на сијалица: E 27 Max 40 W IP Code: IP20

  Број на пакети:1 Димензии на пакување:31х20х54cm

 • Подна ламба BRUTALIS Gold

  Код: М-BRUTALIS -Gold -780SGN2626-P2

  100% МЕТАЛ Материјал на абажур Големина на абажурот: 21 x 38 cm Вкупно висина: 155 cm Тип на сијалица: E27 Max 60 W

  Број на пакети:2 Димензии на пакување:130х39х58cm

 • Столна ламба NOCTURNA

  Код: М-Столна ламба NOCTURNA-390FLH1726

  Метална база Полиестер абажур Големина на абажурот: 23 x 23 cm Висина: 57 cm On/Off Копче на кабелот
  CE Certificated

  Тип на сијалица: E 27 Max 45 - 60 W

  Број на пакети:1 Димензии на пакување:40х30х40

 • Подна ламба URBANIX Multicolor

  Код: М-Подна ламба URBANIX Multicolor-942FLG1541

  Метална конструкција Материјал на абажур Дијаметар на абажурот: 14 cm Висина на абажурот: 16 cm Големина: 44 x 44 x 160 cm Дијаметар на основа: 30 cm Висина на основа: 2 cm Должина на кабел: 200 cm IP20 Тип на сијалица: 5 x E14 Max 40 W

  Број на пакети:1 Димензии на пакување:50х50х155cm

 • Подна ламба STARFIRE

  Код: М-Подна ламба STARFIRE-780SGN3477

  100% MDF PVC Абажур
  Висина: 140 cm
  Дијаметар на абажурот 38 cm  
  Висина на абажурот  : 21 cm  
  Должина на кабел: 150 cm  

  Тип на сијалица: E 27 Max 60 W

  Број на пакети: 1
  Димензии на пакување: 20х120х6cm


 • Подна ламба DAYBREAK

  Код:М-Подна ламба DAYBREAK-780SGN4441

  100% PVC MDF Ногарки Големина на абажурот: 21 x 38 cm Висина на ногарките: 120 cm Вкупна висина:140 cm

  Тип на сијалица:E27 Max 60 W

  Број на пакети:1
  Димензии на пакувањето:20х120х6cm

 • Подна ламба HALO Cream

  Код: М-Подна ламба HALO Cream-780SGN4466

  100% PVC MDF Конструкција Големина на абажурот: 21 x 38 cm Големина на конструкција:110 cm Дијаметар на основата: 29x25cm Вкупно висина: 150 cm Тип на сијалица: E27 Max 60 W

  Број на пакети:1 Димензии на пакување:26х115х6cm

 • Сет 2 столни ламби HARBINGER White

  Код: M-Сет 2 столни ламби HARBINGER White-780SGN1867

  100% PVC Метални ногарки Висина: 37 cm Дијаметар на абажурот : 22 cm Висина на абажурот: 17 cm Должина на кабел: 150 cm (2 Парчиња) Тип на сијалица: E 27 Max 60 W

  Број на пакети:1 Димензии на пакување:31х31х54cm


 • Подна ламба CONSTRUCTA

  Код: М-Подна ламба CONSTRUCTA -390FLH2155

  Конструкција од оплеменета иверица Материјал на абажур Големина на абажурот: 21 x 21 cm Висина на абажурот : 84 cm Вкупна висина: 45 cm Вкупна ширина: 25 cm Вкупна висина: 135 cm

  On/Off Копче на кабелот
  CE Certificated

  Тип на сијалица: E 27 Max 45 - 60 W

  Број на пакети:1 Димензии на пакување:25х124х10cm


 • Подна ламба LUMIVAULT

  Код: М-Подна ламба LUMIVAULT- 534LUN4223-P2

  МЕТАЛНА КОНСТРУКЦИЈА Електростацки фарбена Дијаметар на основа: 30 cm Висина: 185 cm Минимална висина: 85 cm Должина: 185 cm Минимална должина: 85 cm

  Тип на сијалица: E 27 Max 60 W Max Voltage: 220-240 V

  Број на пакети:2 Димензии на пакување:170х46х38cm

 • Подна ламба RAY Black-brown

  Код: М-Подна ламба RAY - Black-brown -780SGN2434

  70% MDF / 30% PVC FABRIC
  Големина: 38 x 140 cm 
  Дијаметар на абажурот: 38 cm 
  Висина на абажурот : 25 cm
  Висина на конструкција: 115 cm 
  Должина на кабел: 200 cm

  On/OffКопче на кабелот
  Тип на сијалица: E 27

  Max 60 W
  Max 20 - 25 W
  Max 9 - 15 W

  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:20х120х6 cm

 • Подна ламба LUMIARA

  Код: М-Подна ламба LUMIARA -390FLH1140

  Метална конструкција Абажур од јута Големина на абажурот: 30 x 30 cm Вкупна висина: 165 cm On/Off Копче на кабелот
  CE Certificated

  Тип на сијалица: E 27 Max 45 - 60 W

  Број на пакети:1 Димензии на пакување:40х40х40cm

 • Подна ламба URBANIX

  Код: М-Подна ламба URBANIX-942FLG1535

  Метална конструкција Материјал на абажур Дијаметар на абажурот: 14 cm Висина на абажурот: 16 cm Големина: 44 x 44 x 160 cm Дијаметар на основа: 30 cm Висина на основа: 2 cm Должина на кабел: 200 cm IP20 Тип на сијалица: 5 x E14 Max 40 W

  Број на пакети:1 Димензии на пакување:50х50х155cm