Правила за добивање и користење на 20% Cashback ваучери

  1. Секој купувач кој ќе креира нарачка на страната www.akcija24.mk, во периодот од 20-ти до 31-ви мај 2024-та година со вредност повисока од 3000 денари и истата ќе ја плати со кредитна или дебитна картичка од било која банка ќе добие ваучер во вредност од 20% од направената нарачка.
  2. Пример: Вредност на нарачка – 10.000 денари, вредност на ваучер – 2.000 денари.
  3. Ваучерите треба да се искористат во периодот од 01.06.2024 до 31.08.2024.
  4. Ваучерот може да се искористи за сите производи и/или комбинации на производи достапни на www.akcija24.mk, без разлика на цената и типот на производот.
  5. Вредноста на ваучерот може да биде најмногу 20% од вредноста на нарачката.
  6. Ваучерот може да се искористи при едно купување, доколку не се искористи во целост, останатите средства не се рефундираат и не може дополнително да се искористат.
  7. Ваучерот не може да се замени за пари.
  8. Ваучерот може да го искористи само лицето кое го добило.