• Табуретка Cyclamen

  Код: Табуретка Cyclamen - 825BLC2367

  Основа изработена од дрво
  Ткаенина: ПОЛИЕСТЕР / ПАМУК
  Димензии: Ширина: 40 см Висина: 42 см Длабочина: 40 см
  32 DNS пена за седење

  Димензии на пакување: 43x43x43
  Број на пакети: 1

 • Коцкаста табуретка K108
  Табуретките се одлично парче мебел кое ја надополнува убавината на секоја просторија и драстично го менува нејзиниот изглед. 

  Код за нарачка: К108
   
  Димензии: 
      - Висина: 45цм
      - Ширина: 40цм
  Материјал: Штоф
  Конструкција: комбинација од иверица и лесонит
  Дебелина на сунѓер: 5цм
 • Округла табуретка O108
  Табуретките се одлично парче мебел кое ја надополнува убавината на секоја просторија и драстично го менува нејзиниот изглед. 
  Код за нарачка: О108
   
  Димензии: 
      - Висина: 45цм
      - Дијаметар: 40цм
  Материјал: Штоф
  Конструкција: комбинација од иверица и лесонит
  Дебелина на сунѓер: 5цм
 • Табуретка Lorenna

  Код: Табуретка Lorenna-558ZEN1337

  Рамка: Дрвена
  Ткаенина: Полиестер
  32 DNS пена за седење
  Димензии: Ширина: 58 cm Висина: 45 cm Длабочина: 40 cm
  Ткаенина лесна за чистење
  Дрвени ногарки

  Димензии на пакување: 58x51x56
  Број на пакети: 1 • Округла табуретка O115
  Табуретките се одлично парче мебел кое ја надополнува убавината на секоја просторија и драстично го менува нејзиниот изглед. 
  Код за нарачка: О115
   
  Димензии: 
      - Висина: 45цм
      - Дијаметар: 40цм
  Материјал: Штоф
  Конструкција: комбинација од иверица и лесонит
  Дебелина на сунѓер: 5цм
 • Табуретка Alya Blue

  Код: Табуретка Alya Blue-825BLC1616

  Полиестер и Кадифена ткаенина
  Дрвена основа
  Димензии: Ширина: 120 см Висина: 40 см Длабочина: 80 см

  Димензии на пакување: 83x43x86
  Број на пакети: 2


 • Табуретка Minк

  Код: Табуретка Mink - 825BLC1635

  Полиестер и Кадифена ткаенина
  Дрвена основа
  Димензии: Ширина: 80 см Висина: 40 см Длабочина: 40 см

  Димензии на пакување: 83x43x43
  Број на пакети: 1

 • Табуретка Ronnie

  Код: Табуретка Ronnie-591GRC1140

  Рамка: Метална
  Кадифена ткаенина
  32 DNS пена за седење
  Димензии: Ширина: 45 см Висина: 45 см Длабочина: 45 см
  Ткаенина лесна за чистење
  Метални ногарки

  Димензии на пакување: 50x50x46
  Број на пакети: 1

 • Округла табуретка O100
  Табуретките се одлично парче мебел кое ја надополнува убавината на секоја просторија и драстично го менува нејзиниот изглед. 
  Код за нарачка: О100
   
  Димензии: 
      - Висина: 45цм
      - Дијаметар: 40цм
  Материјал: Штоф
  Конструкција: комбинација од иверица и лесонит
  Дебелина на сунѓер: 5цм
 • Округла табуретка O200
  Табуретките се одлично парче мебел кое ја надополнува убавината на секоја просторија и драстично го менува нејзиниот изглед. 
  Код за нарачка: О200
   
  Димензии: 
      - Висина: 45цм
      - Дијаметар: 40цм
  Материјал: Штоф
  Конструкција: комбинација од иверица и лесонит
  Дебелина на сунѓер: 5цм
 • Табуретка Caroline

  Код: Табуретка Caroline-209FLF1206

  Кадифена ткаенина
  Висина на сунѓер: 6 см
  35 DNS Ортопедски сунѓер
  Дрвени ногарки
  Димензии: Ширина: 63 см Висина: 47 см Длабочина: 44 см

  Димензии на пакување: 45x65x20
  Број на пакети: 1

 • Табуретка Caroline

  Код: Табуретка Caroline-209FLF1206

  Кадифена ткаенина
  Висина на сунѓер: 6 см
  35 DNS Ортопедски сунѓер
  Дрвени ногарки
  Димензии: Ширина: 63 см Висина: 47 см Длабочина: 44 см

  Димензии на пакување: 45x65x20
  Број на пакети: 1

 • Коцкаста табуретка K301
  Табуретките се одлично парче мебел кое ја надополнува убавината на секоја просторија и драстично го менува нејзиниот изглед. 
  Код за нарачка: К301
  Димензии: 
      - Висина: 45цм
      - Ширина: 40цм
  Материјал: Штоф
  Конструкција: комбинација од иверица и лесонит
  Дебелина на сунѓер: 5цм
 • Табуретка Alfredo

  Код: Табуретка Alfredo - 591GRC1123

  Рамка: МЕТАЛ
  Ткаенина: 100% PU КОЖА
  32 DNS пена за седење
  Димнезии: Ширина: 46 см Висина: 44 см Длабочина: 46 см
  Ткаенина лесна за чистење
  Метални ногарки

  Димензии на пакување: 50x50x48
  Број на пакети: 1

 • Коцкаста табуретка K103
  Табуретките се одлично парче мебел кое ја надополнува убавината на секоја просторија и драстично го менува нејзиниот изглед. 
  Код за нарачка: К103
   
  Димензии: 
      - Висина: 45цм
      - Ширина: 40цм
  Материјал: Штоф
  Конструкција: комбинација од иверица и лесонит
  Дебелина на сунѓер: 5цм
 • Стол Ridley black

  Код:Стол Ridley black- 236-000013

  Спецификации:

  Рамката е изработена од гумено дрво. Гуменото дрво е еколошки бидејќи доаѓа од постоечките насади. Гуменото дрво е многу издржливо и фактот што покажува минимално собирање го прави клучен материјал во конструкцијата на мебелот и со голема издржливост со текот на времето.

  Седло кожа (седиште).

  Се нуди во црна боја.

   

  Димензии на производот:

  Должина: 51 см

  Ширина: 34 см

  Висина: 61,5 см


  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:

  63x37x14

 • Табуретка Alline

  Код: Табуретка Alline-591GRC1117

  ДРВО
  Ткаенина: КОЖА
  32 DNS пена за седење
  Димензи: Ширина: 46 см Висина: 44 см Длабочина: 46 см
  Т
  каенина лесна за чистење
  Дрвени ногарки

  Димензии на пакување: 50x50x12
  Број на пакети: 1

 • Табуретка Mary

  Код: Табуретка Mary-209FLF1353

  Вештачко крзно
  Дрвени ногарки
  35 DNS Ортопедски сунѓер
  Дебелина на сунѓер: 6 см
  Димензии:Ширина: 45 см Висина: 43 см Длабочина: 45 см

  Димензии на пакување: 51x43x22
  Број на пакети: 1

 • Округла табуретка O114
  Табуретките се одлично парче мебел кое ја надополнува убавината на секоја просторија и драстично го менува нејзиниот изглед. 
  Код за нарачка: О114
   
  Димензии: 
      - Висина: 45цм
      - Дијаметар: 40цм
  Материјал: Штоф
  Конструкција: комбинација од иверица и лесонит
  Дебелина на сунѓер: 5цм
 • Коцкаста табуретка K199
  Табуретките се одлично парче мебел кое ја надополнува убавината на секоја просторија и драстично го менува нејзиниот изглед. 
  Код за нарачка: К199
   
  Димензии: 
      - Висина: 45цм
      - Ширина: 40цм
  Материјал: Штоф
  Конструкција: комбинација од иверица и лесонит
  Дебелина на сунѓер: 5цм