• ПРОМО! Рачна телескопска правосмукалка 2-1 MAX SVC 1060 B + ПОДАРОК X-multi џогер

  Код: 2-1 MAX SVC 1060 B - X-multi џогер 4761

  12 месеци гаранција на правосмукалката


  Правосмукалка 2 во 1

  Mоќност: 600W/Бучава: 80db

  Капацитет на садот: 0,8l

  Циклонски систем

  Двоен систем за филтрирање

  Хепа филтер што може да се пере
  Должина на кабел: 5 m


  X-multi џогер


  Ротирачка глава: 360 степени.
  Долга телескопска рачка: 140cm


 • ПРОМО! Даска за пеглање FUNKY и пегла на пареа MAX EI 2202

  Код: Даска за пеглање и пегла - 803883 - 803564

  Даска за пеглање FUNKY

  Мрежеста даска за пеглање

  Димензии: 34 x 110 cm

  Tип X ногарки: 19 mm

  Cигурносен потпирач за железо со силиконски точки

  Прилагодување на височина од 68 cm до 83 cm
  Подлога од пена со 100% памук 8 mm

  *дезенот на материјалот на даската за пеглање е по случаен избор


  Пегла на пареа MAX EI 2202


  Моќност: 2200 W

  Керамичка навлака на плочата

  Самочистење/Спреј функција

  Моќнен излез на пареа: 0.4 g

  Јачина на пареа: 12±5g/min

  Резервоар за вода: 220 ml

  Должина на кабел: 1.9 m

  12 месеци гаранција

 • Масичка за лаптоп Карен

  Код: Масичка за лаптоп Карен FD-6030LS-001

  Димензии: 60x30x23cm
  Материјал: Иверица 1ва класа
  ПВЦ кант трака 0.8mm
  Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите

 • Масичка за лаптоп со метална конструкција ДОМИНО

  Код за нарачка: ДОМИНО MK17-03-02

  Димензии: 35.5x60x65.5cm
  Материјал: Иверица 1ва класа
  ПВЦ кант трака 0.8mm
  Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.
  Метална конструкција


 • Количка за послужување Сантијаго Атлантик

  Код: Количка за послужување Сантијаго Атлантик FD-6034SC-001

  Димензии: 76x60x34cm
  Метална конструкција
  Материјал: Иверица 1ва класа
  ПВЦ кант трака 0.8mm
  Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.

 • Помошна масичка Триполи

  Код: Помошна масичка Триполи FD-6035PLD-001

  Димензии: 60x35x65cm
  Материјал: Иверица 1ва класа
  Метална конструкција
  ПВЦ кант трака 0.8mm
  Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.

 • Полица Пико Бела

  Код: Полица Пико Бела FD-2LMPS-002

  Димензии: 40x33x28cm
  Материјал: Иверица 1ва класа
  ПВЦ кант трака 0.8mm
  Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.
  Метална конструкција

 • Помошна масичка КАЗАБЛАНКА Атлантик

  Код за нарачка: Помошна масичка КАЗАБЛАНКА Атлантик

  Димензии: 63.2x25.5x45.7cm
  Материјал: Иверица 1ва класа
  Метална конструкција
  ПВЦ кант трака 0.8mm
  Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.


 • Помошна масичка Фрида антрацит

  Код: Помошна масичка Фрида антрацит МК 22-04-08

  Нашата помошна маса е изработена од иверки од 18mm според европските стандарди за квалитет Е1 од прва класа и се користи ПВЦ лента од прва класа.

  Иверките што ги користиме имаат TSE, EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Истовремено, не содржи канцерогени материи во рамките на Е1 стандардите на Европската Унија.

  Упатството за лесно склопување на нашиот производ е вклучен во пакувањето. Следејќи ги чекорите на упатството, можете да го завршите склопувањето за помалку од 10 минути.

   

  Димензии на производот

  Ширина: 50cm

  Длабочина: 30cm
  Висина: 60cm

 • Помошна масичка Фрида атлантик

  Код: Помошна масичка Фрида атлантик МК 22-04-02

  Нашата помошна маса е изработена од иверки од 18mm според европските стандарди за квалитет Е1 од прва класа и се користи ПВЦ лента од прва класа.

  Иверките што ги користиме имаат TSE, EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Истовремено, не содржи канцерогени материи во рамките на Е1 стандардите на Европската Унија.

  Упатството за лесно склопување на нашиот производ е вклучен во пакувањето. Следејќи ги чекорите на упатството, можете да го завршите склопувањето за помалку од 10 минути.

   

  Димензии на производот

  Ширина: 50cm

  Длабочина: 30cm
  Висина: 60cm

 • Помошна масичка Фрида бела

  Код: Помошна масичка Фрида бела МК 22-04-01

  Нашата помошна маса е изработена од иверки од 18mm според европските стандарди за квалитет Е1 од прва класа и се користи ПВЦ лента од прва класа.

  Иверките што ги користиме имаат TSE, EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Истовремено, не содржи канцерогени материи во рамките на Е1 стандардите на Европската Унија.

  Упатството за лесно склопување на нашиот производ е вклучен во пакувањето. Следејќи ги чекорите на упатството, можете да го завршите склопувањето за помалку од 10 минути.

   

  Димензии на производот

  Ширина: 50cm

  Длабочина: 30cm
  Висина: 60cm

 • Полица Пико Атлантик

  Код: Полица Пико Атлантик FD-2LMPS-001

  Димензии: 40x33x28cm
  Материјал: Иверица 1ва класа
  ПВЦ кант трака 0.8mm
  Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.
  Метална конструкција

 • Наткасна Чикаго

  Код: Наткасна Чикаго - 811MDD3916

  Спецификации:

   

  Дебелина: 18 мм

  PU кожна рачка

  Дрвени ногарки

  Ширина: 80 cm Висина: 87,6 cm Длабочина: 30 cm

  Може да се прицврсти на ѕидот

   

  Пакувана во 1 пакет  86x40x12

 • Наткасна Шарлот

  Код: Наткасна Шарлот - 875ZNA3503

  Спецификации:

   

  Дебелина: 18 мм

  Широчина: 90 cm Висина: 90 cm Длабочина: 35 cm

  Бројни полици

  Може да се прицврсти на ѕидот

  Дополнително складирање

   

  Пакувана во 1 пакет  90x78x35

   

 • Масичка за лаптоп МИДЕЛТ

  Код: Масичка за лаптоп МИДЕЛТ-379VLV1101

  Медијапан
  Метални ногарки
  Димензии: Ширина: 60 см Висина: 45 см Длабочина: 20 см

  Димензии на пакување: 62x50x7
  Број на пакети: 1
 • Количка за послужување Сантијаго Бела

  Код: Количка за послужување Сантијаго Бела FD-6034SC-002

  Димензии: 76x60x34cm
  Метална конструкција
  Материјал: Иверица 1ва класа
  ПВЦ кант трака 0.8mm
  Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.

 • Наткасна Дамасија

  Код: Наткасна Дамасија - 893RAN5310

  100% Висококвалитетна оплеменета иверица
  Димензии: Ширина: 45 cm Висина: 74,4 cm Длабочина: 40 cm
  Големина на фиока: Ширина: 45 cm Висина: 27,6 cm Длабочина: 40 cm
  Висина на ногарки: 15 см
  Мембрански MDF врати

  Диемнзии на пакување: 54x46x16
  Број на пакети: 1

 • Наткасна ТРИОС

  Код: М - Наткасна ТРИОС -506MNR1227

  Оплеменета иверица, 18mm Ширина: 34cm Висина: 64cm Длабочина: 64cm Боја: Орев/Антрацит

  Димензии на пакување: 45x70x5cm Број на пакети: 1

 • Наткасна Валерик

  Код: Наткасна Валерик - 854KLN4324

  100%  Висококавалитетна оплеменета иверица
  Дебелина: 18 мм
  Диемнзии: Ширина: 42 см Висина: 52 см Длабочина: 41 см
  Големина на горната полица: Ширина: 42 см Висина: 28 см Длабочина: 33 см


  Диемнзии на пакување: 44x44x26
  Број на пакети: 1

 • Наткасна Зефиријан Атлантик

  Код: Наткасна Зефиријан Атлантик - 854KLN3311

  100% Висококвалитетна оплеменета иверица
  Дебелина: 18 мм
  Метални ногарки
  Димензии:Ширина: 50 cm Висина: 55 cm Длабочина: 40 cm
   Висина на ногарки: 15 см
  Две фиоки
  Должина на фиоката: 46 см
  Висина на фиоката: 17 cm
  Боја: Атлантик

  Димензии на пакување: 44x54x14
  Број на пакети: 1