• Фотелја на надувување INTEX 68579NP

  Код за нарачка: Фотелја на надувување INTEX 68579NP - 9051118

  Димензии: 107x104x69cm.
  Екстра мека фотелја на надувување совршена за одмор, учење или гледање филмови.

 • Душек за кампување 127x193cm INTEX 67999

  Код за нарачка: Душек за кампување 127x193cm INTEX 67999 - 9062552

  Димензии: 127x193x24cm
  Брзо, едноставно и лесно решение за спиење додека кампувате.
  Потпорна површина за спиење идеална за на отворено.
  Дизајниран со мек покрив и ламинатно дно за дополнителна удобност и издржливост за одличен сон каде и да одите.
  Вашата следна авантура на отворено ве очекува, подгответе се навреме!
  Дизајниран со кадифена покривка за дополнителна удобност
  Двослојно ламинирано дно за дополнителна издржливост за надворешна употреба
  Преклопете компактно за лесен транспорт

 • Душек за кампување 72x189cm INTEX 67998

  Код за нарачка: Душек за кампување 72x189cm INTEX 67998 - 9062551

  Димензии: 72x189x20cm
  Брзо, едноставно и лесно решение за спиење додека кампувате.
  Потпорна површина за спиење идеална за на отворено.
  Дизајниран со мек покрив и ламинатно дно за дополнителна удобност и издржливост за одличен сон каде и да одите.
  Вашата следна авантура на отворено ве очекува, подгответе се навреме!
  Дизајниран со кадифена покривка за дополнителна удобност
  Двослојно ламинирано дно за дополнителна издржливост за надворешна употреба
  Преклопете компактно за лесен транспорт

 • Душек за кампување 67x185cm INTEX 67997

  Код за нарачка: Душек за кампување 67x185cm INTEX 67997 - 9062550

  Димензии: 67x185x17cm
  Брзо, едноставно и лесно решение за спиење додека кампувате.
  Потпорна површина за спиење идеална за на отворено.
  Дизајниран со мек покрив и ламинатно дно за дополнителна удобност и издржливост за одличен сон каде и да одите.
  Вашата следна авантура на отворено ве очекува, подгответе се навреме!
  Дизајниран со кадифена покривка за дополнителна удобност
  Двослојно ламинирано дно за дополнителна издржливост за надворешна употреба
  Преклопете компактно за лесен транспорт

 • Душек 152x203cm DeLuxe INTEX 64103

  Код за нарачка: Душек 152x203cm DeLuxe INTEX 64103 - 9037740

  Димензии: 152x203x25cm
  Воздушен кревет кој е доволно удобен за да го користите и подолго време. Наменет е за користење во домашни услови или пак за кампинг. Изработен од висококвалитетен материјал со модерен дизајн и извонредна удобност.

 • Душек 99x191cm DeLuxe INTEX 64101

  Код за нарачка: Душек 99x191cm DeLuxe INTEX 64101 - 9026544

  Димензии: 99x191x25cm
  Воздушен кревет кој е доволно удобен за да го користите и подолго време. Наменет е за користење во домашни услови или пак за кампинг. Изработен од висококвалитетен материјал со модерен дизајн и извонредна удобност.

 • Душек 152x203cm со пумпа PRESTIGE INTEX 64763

  Код за нарачка: Душек 152x203cm со пумпа PRESTIGE INTEX 64763 - 9062548

  Димензии: 152x203x25cm
  Воздушен кревет кој е доволно удобен за да го користите и подолго време. Наменет е за користење во домашни услови или пак за кампинг. Изработен од висококвалитетен материјал со модерен дизајн и извонредна удобност.

 • Душек 76x191cm со пумпа PRESTIGE INTEX 64760

  Код за нарачка: Душек 76x191cm со пумпа PRESTIGE INTEX 64760 - 9062547

  Димензии: 76x191x25cm
  Воздушен кревет кој е доволно удобен за да го користите и подолго време. Наменет е за користење во домашни услови или пак за кампинг. Изработен од висококвалитетен материјал со модерен дизајн и извонредна удобност.

 • Душек 152x203cm со пумпа INTEX 64765

  Код за нарачка: Душек 152x203cm со пумпа INTEX 64765 - 9050774

  Димензии: 152x203x25cm
  Воздушен кревет кој е доволно удобен за да го користите и подолго време. Наменет е за користење во домашни услови или пак за кампинг. Изработен од висококвалитетен материјал со модерен дизајн и извонредна удобност.

 • Душек 152x203cm INTEX 64759

  Код за нарачка: Душек 152x203cm INTEX 64759 - 9050753

  Димензии: 152x203x25cm 
  Воздушен кревет кој е доволно удобен за да го користите и подолго време. Наменет е за користење во домашни услови или пак за кампинг. Изработен од висококвалитетен материјал со модерен дизајн и извонредна удобност.

 • Душек 137x191cm INTEX 64758

  Код за нарачка: Душек 137x191cm INTEX 64758 - 9050752

  Димензии: 137x191x25cm 
  Воздушен кревет кој е доволно удобен за да го користите и подолго време. Наменет е за користење во домашни услови или пак за кампинг. Изработен од висококвалитетен материјал со модерен дизајн и извонредна удобност.

 • Душек 99x191cm INTEX 64757

  Код за нарачка: Душек 99x191cm INTEX 64757 - 9044626

  Димензии: 99x191x25cm 
  Воздушен кревет кој е доволно удобен за да го користите и подолго време. Наменет е за користење во домашни услови или пак за кампинг. Изработен од висококвалитетен материјал со модерен дизајн и извонредна удобност.

 • Душек 76x191cm INTEX 64756

  Код за нарачка: Душек 76x191cm INTEX 64756 - 9050751

  Димензии: 76x191x25cm 
  Воздушен кревет кој е доволно удобен за да го користите и подолго време. Наменет е за користење во домашни услови или пак за кампинг. Изработен од висококвалитетен материјал со модерен дизајн и извонредна удобност.

 • Душек за деца 107x168x25cm INTEX

  Код за нарачка: Душек за деца 107x168x25cm INTEX - 9062549

  Димензии: 107x168x25cm 
  Носивост до 22,7 kg
  Наменет за деца од 3 до 6 години
  Детскиот кревет за патување Intex е совршен за удобно спиење при патување.
  Одделете го воздушното лежиште од рамката за да направите дополнителна површина за спиење.
  Рамката обезбедува дополнителна стабилност и гарантира дека вашите деца нема да паднат од креветот!

 • Перница на надувување INTEX 68676NP

  Код за нарачка: Перница на надувување INTEX 68676NP - 9037690

  Димензии: 43x28x9cm
  Воздушна водоотпорна перница која е доволно удобна за да ја користите додека патувате и за на плажа.
  Изработена од висококвалитетен материјал со модерен дизајн и извонредна удобност.

 • Перница на надувување INTEX 68672

  Код за нарачка: Перница на надувување INTEX 68672 - 9002740

  Димензии: 43x28x9cm
  Воздушна водоотпорна перница која е доволно удобна за да ја користите додека патувате и за на плажа.
  Изработена од висококвалитетен материјал со модерен дизајн и извонредна удобност.