• Детски базен INTEX 59409 Виолетов

  Код: Базен - 59409-017

  Димензии: 61x15cm


 • Детски базен RAINBOW Ombre INTEX 58439

  Код за нарачка: Детски базен RAINBOW Ombre INTEX 58439 - 9069093

  INTEX детски базен за Вашиот двор или градина со 3 прстени. Лесно се монтира, лесно се одржува и нуди незаборавна летна забава на Вашите најмили.
  Димензии: 147x33cm
  Капацитет: 330L


 • Воден парк ДИНО INTEX 57166

  Код за нарачка: Воден парк ДИНО INTEX 57166 - 9069066

  Димензии: 191x152x58cm
  Се препорачува за деца +2 год.
  Трансформирајте го Вашиот двор во омилено катче за забава на Вашето дете со неверојатно забавниот базен INTEX - ДИНО со многуте додатоци. 
  Децата со сигурност ќе се забавуваат во овој базен, со вграден распрскувач на палмите и водопад кој се прикачува на градинарско црево. Нахранете го гладниот диносаурус со шест вклучени шарени забавни топки. Лизгајте по водениот тобоган на вулканот со мека подлога на подот.

 • Воден парк СВЕТИЛНИК INTEX

  Код за нарачка: Воден парк СВЕТИЛНИК INTEX - 9057822

  Димензии: 218x188x99cm
  Уживајте во риболов додека се капете во водениот парк на INTEX со дизајн на светилник.
  Изработен од пластичен винил со дебелина од 0,28 mm.
  Капацитет: 182L
  Покрај разладувањето во базенот, центарот за игра вклучува и забавни активности за најмалите.
  Дизајнот има риболовни и морски мотиви, лизгалка со подлога, палма на надувување со прскалка и риболов со 2 риби на надувување.
  Поддржува максимална тежина од 81 кг и се препорачува на возраст од 3 години.

 • Детски базен РАК INTEX

  Код за нарачка: Детски базен РАК INTEX - 9062501

  Базенот Intex Crab Easy Set е одличен начин да ги забавувате Вашите деца во топлите летни денови. Едноставно постелете го на рамна земја, надувајте го горниот прстен, наполнете го базенот со вода и уживајте во забавата.

  Димензија: Ø183x51cm
  Капацитет на вода: 880L (наполнет 80%)

 • Детски базен 305x183cm INTEX 58485НП

  Код за нарачка: Детски базен 305x183cm INTEX 58485НП - 9056889

  Димензија: 305x183cm 
  Висина: 56cm
  Капацитет на вода: 1090L (наполнет 80%)


 • Детски базен со стреа INTEX 57470NP

  Код за нарачка: Детски базен со стреа INTEX 57470NP - 9051266

  Овозможете им сенка на Вашите деца додека се забавуваат со овој базен.
  Широките странични ѕидови и големата стреа овозможуваат максимална заштита од сонце.
  Стреата за сонце лесно се отстранува од базенот.

  Димензии: 157x157x122cm

 • Детски базен 166x100cm INTEX 57403НП

  Код за нарачка: Детски базен 166x100cm INTEX 57403НП - 9051120

  Базен за деца од 1 до 3 години.
  Димензија: 166x100cm 
  Висина: 25cm
  Капацитет на вода: 102L (наполнет 80%)


 • Воден парк СПОРТСКО ИГРАЛИШТЕ INTEX 57147NP-EP

  Код за нарачка: СПОРТСКО ИГРАЛИШТЕ INTEX 57147NP-EP 9057824

  Ги повикуваме сите љубители на спортот!
  Играјте со часови во водениот парк СПОРТСКО ИГРАЛИШТЕ. Сетот вклучува фудбал, одбојка и бејзбол!
  Време е за забава!

  Димензии: 325x267x102cm
  Капацитет на вода: 450L
  Се препорачува за деца над 3 години.

 • Воден парк ДИНОСАУРУС INTEX 57444NP

  Код за нарачка: Воден парк ДИНОСАУРУС INTEX 57444NP 9050594

  Вашите деца ќе имаат незаборавно лето со овој воден парк за играње.

  Димензии: 249x191x109cm
  Капацитет на вода: 272L
  Максимален капацитет на тежина: 81kg

 • Воден парк ДИНОЛЕНД INTEX 57135НП

  Код за нарачка: Воден парк ДИНОЛЕНД INTEX 57135НП - 9051121

  Вашите деца ќе имаат незаборавно лето со овој воден парк за играње.
  Гумениот мост - диносаурус е подвижен и има прскалка за вода, се прикачува на градинарско црево за употреба.

  Димензии: 333x229x112cm
  Капацитет на вода: 290L
  Максимален капацитет на тежина на лизгалката: 50kg
  Максимален капацитет на тежина: 81kg

 • Детски базен во форма на кит INTEX 201x196x91cm

  Код за нарачка: Детски базен во форма на кит INTEX 9037700

  Димензии: 201x196x91cm

 • Воден парк MY GARDEN INTEX 57154

  Код за нарачка: Воден парк MY GARDEN INTEX 57154 - 9057823

  Димензии: 290х180х104cm
  Се препорачува за деца +2 год.
  Трансформирајте го Вашиот двор во омилено катче за забава на Вашето дете со неверојатно забавниот базен INTEX - My Garden со многуте додатоци. 
  Комплетот содржи:
  Воден распрскувач кој се поврзува со обично црево за градина и дополнително ги разладува оние што уживаат во безгрижните игри во овој мини Aqua Park
  Водена лизганица,
  Базен за капење,
  2 печурки,
  4 пеперутки
  3 топчиња

 • Детски базен ВИНОЖИТО INTEX 58924

   Код: Детски базен ВИНОЖИТО INTEX 58924 - 9009070

  INTEX детски базен за Вашиот двор или градина со 3 прстени. Лесно се монтира, лесно се одржува и нуди незаборавна летна забава на Вашите најмили.
  Димензии: 86x25cm
 • Детски базен INTEX 59409

   

  Код: Детски базен INTEX 59409
  Базен за бебиња на надувување , одлично летно решение за Вашите деца.
  Капацитет: 15l
  Димензии: 61x15cm
  Тежина: 0,3кг
  Материјал: ПВЦ