• Метална ѕидна декорација Acaciа

  Код:М-Метална ѕидна декорација Acaciа-899SKL2316

  50% ДРВЕНО (Дебелина: 3 cm) / 50% МЕТАЛ (Дебелина: 1,5 mm)

  Големина: 144 x 3 x 70 cm
  Производот може да се закачи на ѕидотБидејќи производот е вистинско дрво, според фотографиите може да има разлики во тонот на бојата и текстурата на дрвото.

  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:52х4х72

 • Метална ѕидна декорација Flor

  Код:М-Метална ѕидна декорација Flor-970GLS1907

  100% калено стакло (дебелина: 4 mm)

   Големина: 70 x 100 cm

  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:76х106х5

 • Метална ѕидна декорација Livio

  Код:М-Метална ѕидна декорација Livio-970GLS1109

  100% калено стакло (дебелина: 4 mm)

   Големина: 70 x 100 cm

  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:76х106х5

 • Метална ѕидна декорација Acacia Tree

  Код:М-Метална ѕидна декорација Acacia Tree-891TNL3153

  100% ДРВЕН (Дебелина: 3 cm) / МЕТАЛ
  Големина: 90 x 58 cm
  Производот може да се закачи на ѕид благодарение на парчето позади Бидејќи производот е вистинско дрво, може да има разлики во тонот на бојата и текстурата на дрвото според фотографиите.

  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:32х60х4

 • Ѕидна LED декорација Girl With A Pearl Earring Pinky-Multicolor

  Код:М-Ѕидна LED декорација Girl With A Pearl Earring Pinky-Multicolor-395NGR2302

  Флексибилни неонски ленти
  Работен напон: DC 12 V IP67
  Водоотпорен неон
  Шаблон за ПВЦ пена
  Адаптор: Излез: 12V 2A DC
  Вкупна должина на кабелот 375 см
  Приклучок/приклучок од тип C 8W-10W/метар А+
  Големина: 47cm x 25cm x 2cm

  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:68х35х5

 • Ѕидна LED декорација Good Vibes Only 2-Pink

  Код:М-Ѕидна LED декорација Good Vibes Only 2 - Pink

  Флексибилни неонски ленти
  Работен напон: DC 12 V IP67
  Водоотпорен неон
  Шаблон за ПВЦ пена
  Адаптор: Излез: 12V 4A DC
  Вкупна должина на кабелот 375 см
  Приклучок/приклучок од тип C 8W-10W/метар А+
  Големина: 37 x 62 x 2 cm 25.704 вати Вграден систем за закачување на ѕид

  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:1
  Димензии на пакување:92х46х5

 • Ѕидна LED декорација Bar-Multicolor

  Код:М-Ѕидна LED декорација Bar-Multicolor-395NGR2412

  Флексибилни неонски ленти
  Работен напон: DC 12 V IP67
  Водоотпорен неон
  Шаблон за ПВЦ пена
  Адаптор: Излез: 12V 2A DC
  Вкупна должина на кабелот 375 см
  Приклучок/приклучок од тип C 8W-10W/метар А+
  Големина: 50 x 23 x 3 cm

  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:68х35х5

 • Ѕидна LED декорација World Map-Blue

  Код:М-Ѕидна LED декорација World Map-Blue-395NGR1817

  Флексибилни неонски ленти
  Работен напон: DC 12 V
  IP67 Водоотпорен неонж
  Шаблон за ПВЦ пена
  Адаптор: Излез: 12V 2A DC
  Вкупна должина на кабелот 375 см
  Големина: 66 x 38 x 2 cm 
  Приклучок/приклучок од тип C

  8W-10W/метар
  240 лумен / 3400 К
  14000 kWh
  Животниот век: 40000 часа

  13.608 Watt Вграден ѕиден систем за закачување

  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:924х6х5

 • Ѕидна LED декорација Work Hard Play Hard-Yellow

  Код:М-Ѕидна LED декорација Work Hard Play Hard-Yellow-395NGR1760

  Флексибилни неонски ленти
  Работен напон: DC 12 V IP67
  Водоотпорен неон
  Шаблон за ПВЦ пена
  Адаптор: Излез: 12V 2A DC
  Вкупна должина на кабелот 375 см
  Големина: 55 x 36 x 2 cm
  Приклучок/приклучок од тип C 8W-10W/метар
  А+
  28.728 вати Вграден систем за закачување на ѕид

  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:92х46х5

 • Ѕидна LED декорација Work Hard Play Hard-Red

  Код:М-Ѕидна LED декорација Work Hard Play Hard-Red-395NGR1757

  Флексибилни неонски ленти
  Работен напон: DC 12 V IP67
  Водоотпорен неон
  Шаблон за ПВЦ пена
  Адаптор: Излез: 12V 2A DC
  Вкупна должина на кабелот 375 см
  Големина: 55 x 36 x 2 cm
  Приклучок/приклучок од тип C 8W-10W/метар
  А+
  28.728 вати Вграден систем за закачување на ѕид

  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:92х46х5

 • Ѕидна LED декорација Follow Your Dreams-Pink

  Код:М-Ѕидна LED декорација Follow Your Dreams-Pink-395NGR1565

  Флексибилни неонски ленти
  Работен напон: DC 12 V IP67
  Водоотпорен неон
  Шаблон за ПВЦ пена
  Адаптор: Излез: 12V 2A DC
  Вкупна должина на кабелот 375 см
  Големина: 60 ​​x 32 x 2 cm Приклучок/приклучок од тип C 8W-10W/метар
  А+
  27.216 Watt Вграден систем за закачување на ѕид

  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:68х35х5

 • Ѕидна LED декорација Follow Your Dreams-Blue

  Код:М-Ѕидна LED декорација Follow Your Dreams-Blue-395NGR1562

  Флексибилни неонски ленти
  Работен напон: DC 12 V IP67
  Водоотпорен неон
  Шаблон за ПВЦ пена
  Адаптор: Излез: 12V 2A DC
  Вкупна должина на кабелот 375 см
  Големина: 60 ​​x 32 x 2 cm Приклучок/приклучок од тип C 8W-10W/метар
  А+
  27.216 Watt Вграден систем за закачување на ѕид

  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:68х35х5

 • Метален ѕиден украс World Map 3-M

  Код:М-Метален ѕиден украс World Map 3-M-899SKL2626

  100% ДРВЕН (Дебелина: 3 cm) / МЕТАЛ Дебелина: 1,5 mm
  Големина: 84 x 57 cm

  Производот може да се закачи на ѕидотБидејќи производот е вистинско дрво, според фотографиите може да има разлики во тонот на бојата и текстурата на дрвото.

  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:63х35х4

 • Метална ѕидна декорација Bicycle Riding in Nature

  Код:М-Метална ѕидна декорација Bicycle Riding in Nature-899SKL2176

  100% МЕТАЛ (Дебелина: 1,5 mm) / ДРВЕН
  Дебелина: 3 cm
  Големина: 110 x 3 x 65 cm
  Бидејќи производот е вистинско дрво, може да има разлики во тонот на бојата и текстурата на дрвото според фотографиите.

  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:32х60х4

 • Ѕидна LED декорација You are Magic-Blue

  Код:М-Ѕидна LED декорација You are Magic-Blue-395NGR2214

  Флексибилни неонски ленти
  Работен напон: DC 12 V IP67
  Водоотпорен неон
  Шаблон за ПВЦ пена
  Адаптор: Излез: 12V 4A DC
  Вкупна должина на кабелот 375 см
  Приклучок/приклучок од тип C 8W-10W/метар
  А+
  Големина: 18 x 69 x 2 cm 19.656 вати

  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:92х46х5

 • Ѕидна LED декорација Mickey Mouse-White

  Код:М-Ѕидна LED декорација Mickey Mouse-White-395NGR2381

  Флексибилни неонски ленти
  Работен напон: DC 12 V IP67
  Водоотпорен неон
  Шаблон за ПВЦ пена
  Адаптор: Излез: 12V 4A DC
  Вкупна должина на кабелот 375 см IP67
  Водоотпорен неон
  Тип на штекер: C Макс 36 W 600 лумени / 3500 К 10000 kWh
  Големина: 27 x 49 x 3 cm

  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:68х35х5

 • Ѕидна LED декорација Mickey Mouse-Pink

  Код:М-Ѕидна LED декорација Mickey Mouse-Pink-395NGR2380

  Флексибилни неонски ленти
  Работен напон: DC 12 V IP67
  Водоотпорен неон
  Шаблон за ПВЦ пена
  Адаптор: Излез: 12V 4A DC
  Вкупна должина на кабелот 375 см IP67
  Водоотпорен неон
  Тип на штекер: C Макс 36 W 600 лумени / 3500 К 10000 kWh
  Големина: 27 x 49 x 3 cm

  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:68х35х5

 • Ѕидна LED декорација Balloon Girl-Yellow

  Код:М-Ѕидна LED декорација Balloon Girl-Yellow-395NGR2103

  Флексибилни неонски ленти
  Работен напон: DC 12 V IP67
  Водоотпорен неон
  Шаблон за ПВЦ пена
  Адаптор: Излез: 12V 4A DC
  Вкупна должина на кабелот 375 см
  Приклучок/приклучок од тип C 8W-10W/метар
  А+
  Големина: 56 x 42 x 2 cm 18.144 вати

  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:92х46х5

 • Ѕидна LED декорација Good Vibes Only-Pink

  Код:М-Ѕидна LED декорација Good Vibes Only-Pink-395NGR1590

  Флексибилни неонски ленти
  Работен напон: DC 12 V IP67
  Водоотпорен неон
  Шаблон за ПВЦ пена
  Адаптор: Излез: 12V 2A DC
  Вкупна должина на кабелот 375 см
  Големина: 76 x 19 x 2 cm Приклучок/приклучок од тип C 8W-10W/метар А+ 22,68 вати
  Вграден систем за закачување на ѕид

  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:92х46х5

 • Ѕидна LED декорација Good Vibes Only-Yellow

  Код:М-Ѕидна LED декорација Good Vibes Only-Yellow-395NGR1589

  Флексибилни неонски ленти
  Работен напон: DC 12 V IP67
  Водоотпорен неон
  Шаблон за ПВЦ пена
  Адаптор: Излез: 12V 2A DC
  Вкупна должина на кабелот 375 см
  Големина: 76 x 19 x 2 cm Приклучок/приклучок од тип C 8W-10W/метар А+ 22,68 вати
  Вграден систем за закачување на ѕид

  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:92х46х5