• Ѕиден часовник Acacia Tree

  Код:М-Ѕиден часовник Acacia Tree-539TNL1164

  100% ДРВЕН (Дебелина: 3 cm)
  МЕТАЛ Дијаметар: 56 см
  Производот може да се закачи на ѕид благодарение на парчето позади Бидејќи производот е вистинско дрво, може да има разлики во тонот на бојата и текстурата на дрвото според фотографиите.

  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:32х60х4

 • Ѕиден часовник Wall

  Код:М-Ѕиден часовник Wall-539TNL1147

  100% ДРВЕН (Дебелина: 3 cm) / МЕТАЛ
  Големина: 56 x 3 x 56 cm
  Производот може да се закачи на ѕид благодарение на парчето позади Бидејќи производот е вистинско дрво, може да има разлики во тонот на бојата и текстурата на дрвото според фотографиите.

  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:32х60х4

 • Ѕиден часовник Flower black

   Код:М-Ѕиден часовник Flower black-539TNL1130

  100% ДРВЕН (Дебелина: 3 cm) / МЕТАЛ
  Големина: 58 x 3 x 58 cm
  Производот може да се закачи на ѕид благодарение на парчето позади Бидејќи производот е вистинско дрво, може да има разлики во тонот на бојата и текстурата на дрвото според фотографиите.

  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:32х67х4

 • Ѕиден часовник ТREE Clock

  Код:М-Ѕиден часовник ТREE Clock-539TNL1170

  100% ДРВЕН (Дебелина: 3 cm) / МЕТАЛ
  Дијаметар: 56 см

  Производот може да се закачи на ѕид благодарение на парчето позади Бидејќи производот е вистинско дрво, може да има разлики во тонот на бојата и текстурата на дрвото според фотографиите.

  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:32х60х4

 • Ѕиден часцовник Circle Wood

  Код:М-Ѕиден часцовник Circle Wood-539TNL1144

  100% ДРВЕН (Дебелина: 3 cm) / МЕТАЛ
  Големина: 56 x 3 x 56 cm
  Производот може да се закачи на ѕид благодарение на парчето позади Бидејќи производот е вистинско дрво, може да има разлики во тонот на бојата и текстурата на дрвото според фотографиите.

  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:32х60х4

 • Ѕиден часцовник Mountain Wood

  Код:М-Ѕиден часцовник Mountain Wood-539TNL1119

  100% ДРВЕН
  (Дебелина: 3 cm) / МЕТАЛ
  Големина: 56 x 3 x 58 cm
  Производот може да се закачи на ѕид благодарение на парчето позади Бидејќи производот е вистинско дрво, може да има разлики во тонот на бојата и текстурата на дрвото според фотографиите.

  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:32х67х4

 • Ѕиден часовник Kitchen Wood

  Код:М-Ѕиден часовник Kitchen Wood -539TNL1132

  100% ДРВЕН (Дебелина: 3 cm) / МЕТАЛ
  Големина: 60 ​​x 3 x 58 cm
  Производот може да се закачи на ѕид благодарение на парчето позади Бидејќи производот е вистинско дрво, може да има разлики во тонот на бојата и текстурата на дрвото според фотографиите.

  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:32х67х4

 • Ѕиден часовник Wooden

  Код:М-Ѕиден часовник Wooden -539TNL1138

  100% ДРВЕН (Дебелина: 3 cm) / МЕТАЛ (Дебелина: 1,5 mm)
  Големина: 56 x 3 x 58 cm
  Производот може да се закачи на ѕид благодарение на парчето позади Бидејќи производот е вистинско дрво, може да има разлики во тонот на бојата и текстурата на дрвото според фотографиите.

  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:32х4х67

 • Ѕиден часовник Brazil-Yellow

  Код: М- Ѕиден часовник Brazil - Yellow-902LMN1108

  100% МЕТАЛ
  Дијаметар: 58 см
  Дебелина: 1,5 мм
  Големина: 58 x 55 cm
  Тип на батерија: батеријата не е вклучена
  Работи на 1 AA батерија
  Нашиот производ е рачно насликан/Тив механизам

  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:67х44х10

 • Ѕиден часовник TURQUOISE

  Код: Ѕиден часовник TURQUOISE - 238HMA6313

  Спецификации:

   

   100% МДФ (Дебелина: 5мм)

    Големина: 50 cm (дијаметар)

   

   Пакувани во 1 пакет 52x52x5

   

 • Ѕиден часовник GRAY

  Код: Ѕиден часовник GRAY -  238HMA6261

  Спецификации:

   

   100% МДФ (Дебелина: 5мм)

    Големина: 50 cm (дијаметар)

   

   Пакувани во 1 пакет 52x52x5


 • Ѕиден часовник Black - yellow

  Код: Ѕиден часовник Black - yellow - 238HMA6247

  Спецификации:

   

   100% МДФ (Дебелина: 5мм)

    Големина: 50 cm (дијаметар)

   

   Пакувани во 1 пакет 52x52x5

   

 • Ѕиден часовник Full Black

  Код:  Ѕиден часовник Full Black - 891TNL2115

  100% МЕТАЛ (Дебелина: 1,5мм)
  Димензии: 48 x 48 cm
  Работи со 1 AA батерија која не е вклучена во цената

  Димензии на пакување: 53x53x3
  Број на пакети: 1

 • Ѕиден часовник Golden circle
  Код:  Ѕиден часовник Golden circle - 891TNL2436

  100% МЕТАЛ (Дебелина: 1,5 mm)
  Дијаметар: 48 cm
  Тежина на производот: 1.129 kg

  Производот е рачна иработка,може да има разлика во бојата и текстурата

  Димензии на пакување: 62x4x72
  Број на пакети: 1
 • Ѕиден часовник Black circle 01
  Код:  Ѕиден часовник Blacк circle 01 - 891TNL2110

  100% МЕТАЛ (Дебелина: 1,5мм)
  Димензии: 48 x 48 cm
  Работи со 1 AA батерија
  Не е вклучена во цената

  Димензии  на пакување: 53x53x3
  Број на пакети: 1
 • Ѕиден часовник Amorph
  Код: Ѕиден часовник Amorph  - 507ATP1525

  100% Челик (дебелина: 1,2 mm)
  Димензии: 44 x 45 cm
  Тивок механизам
  Тежина на производот: 0,9 kg

  Димензии на пакување: 51x49x5
  Број на пакети: 1
 • Ѕиден часовник Circle

  Код: Ѕиден часовник Circle - 805BSG1103

  100% МЕТАЛ (Дебелина: 2мм)
  Димензии: 70 x 70 cm
  Работи со 1 AA батерија не е вклучена во цената

  Димензии на пакување: 72x73x4
  Број на пакети: 1

 • Ѕиден часовник Moon

  Код: Ѕиден часовник Moon - 507ATP1514

  100% Челик (дебелина: 1,2 mm)
  Рамка: Дрвена (Дебелина: 18 мм)
  Димензии: 48 x 48 cm
  Тивок механизам
  Тежина на производот: 1,3 kg

  Димензии на пакување: 51x49,5x5
  Број на пакети: 1 • Ѕиден часовник Flower 01

  Код: Ѕиден часовник Flower 01-507ATP1505

  100% челик (дебелина: 1,5 mm)
  Димензии: 49 x 49 cm
  Тивок механизам
  Тежина на производот: 0,8 kg

  Димензии на пакување: 51x49.5x5
  Број на пакети: 1 

 • Ѕиден часовник Black circle

  Код:   Ѕиден часовник Black circle - 805BSG1112

  100% МЕТАЛ (Дебелина: 2мм)
  Димензии: 70 x 70 cm
  Производот се закачува на ѕид
  Батерија не е вклучена
  Работи со 1 AA батерија

  Димензии на пакување : 72x73x4
  Број на пакети: 1