• Скара на жар со капак 99918 ЈАТО

  Код за нарачка: Скара на жар со капак 99918 ЈАТО - 407075

  површина за скарата: 41 cm
  обложено огниште сад и капак
  хромирана решетка со рачки
  долна решетка од јаглен
  цврста челична конструкција
  триаголна долна полица
  2 практични рачки и пластични тркала кои го олеснуваат транспортот
  пепелник
  висина на ложиштето: 59 см
  димензии: 47 x 43 x 74 cm
  дебелина на решетка: 2,5 mm

 • Скара 3 во 1 44x53x80cm 5306

  Код за нарачка: Скара 3 во 1 44x53x80cm 5306 - 99930731

  Димензии: 44x53x80cm 
  Материјал: Метал
  2 врати за вентилација
  Сад за вода за совршени резултати при печење на пареа или пушење на месо
  Термометар на капакот
  Послужавник за пепел од јаглен со решетка
  2 странични рачки

 • Скара на жар со капак и полици DeLuxe 99917 ЈАТО

  Код за нарачка: Скара на жар со капак и полици DeLuxe 99917 ЈАТО - 407074

  Скара направена од челик одлично дизајнирана и вклучува 2 решетки од не'рѓосувачки челик кои лесно се чистат. 
  Димензии: 108x71x48.5cm
  Површина за скара: 78x42,5cm


 • Скара на жар со капак 99900 ЈАТО

  Код за нарачка: Скара на жар со капак 99900 ЈАТО - 407069

  - Капак со рачка
  - Индикатор за температура,
  - 71 x 35 cm решетка од нерѓосувачки челик со шарки на капакот што овозможува лесен пристап,
  - додатна решетка на горниот дел од капакот,
  - Галванизиран, отпорна на оган челична решетка со дебелина од 0,7cm и димензии 66 x 26 x 2cm.
  - Регулатор за циркулација на воздух,
  - Сад за пепел,
  - две метални горни полици, и една фиксна долна метална полица,
  - две пластични тркала
  - Дебелина на решетка: 4mm
  - Големина на скарата: 92cm
  - Дебелина на капакот и лежиштето : 0.7mm

 • Скара на жар со капак DeLuxe 99908 ЈАТО

  Код за нарачка: Скара на жар со капак DeLuxe 99908 ЈАТО - 407072

  Димензии на производот:
  Големина на скарата: 104x66x95,5cm (со отворен капак x 108cm)
  Големина на скарата со преклопени полици: 92x50x95,5cm
  Висина на решетка: 75см
  Големина на решетка: 71x34,5cm
  Големина на долната полица: 59x29cm
  Големина на страничната полица: 20,5x27,5cm
  Големина на предната полица: 64x23,5cm
  Големина на огништето: 66x26,6x6cm

  Капак со прилагодлив довод на воздух
  Вградениот термометар го олеснува подготвувањето јадења печени без постојано проверување што се случува под капакот.
  Чистењето на скарата и нејзиниот транспорт по печењето е олеснето со отстранлив сад за пепел и цврста рачка вградена во на скарата.


 • Скара на жар со капак и оџак 99902 ЈАТО

  Код за нарачка: Скара на жар со капак и оџак 99902 ЈАТО - 407070

  - Капак со голема алуминиумска рачка и индикатор за температура
  - Решетка со два дела
  - Решетката е покриена со нергосувачки материјал
  - Дебелина на решетката 4mm
  - Метална странична полица на преклопување
  - Оџак со капак
  - Фиксна челична решетка на долниот дел
  - Две пластични тркалца
  - Дебелина на огништето и капакот: 0.8mm

 • Скара на жар со полица 99919 ЈАТО

  Код за нарачка: Скара на жар со полица 99919 ЈАТО - 407076

  Материјал: Челик 0.8mm
  Решетки од не'рѓосувачки челик со хром финиш
  Големина на решетка: 48x26.5cm
  Подесување на висината на решетката
  Димензии на скара: 86x35x80cm

 • Скара на гас 4+1 12.8KW 2x32x40cm ДАКОТА 12241 АКТИВА

  Код за нарачка: ДАКОТА 12241 АКТИВА - 401979

  Количка за скара на гас ACTIVA ДАКОТА, печењето на скара со гас заштедува време, 4 горилници од не'рѓосувачки челик со вкупна моќност од 12,8 kw и страничен пламеник од 3,2 kw.

  Вграденото пиезо палење обезбедува сигурна и удобна употреба.

  Вклучени се редуктор на притисок и црево за гас.

  Димензии: 136 cm x 106 cm x 57 cm,

  скара 2 x 32 x 40 cm

 • Скара на гас 9.6KW 54x40cm АЛАБАМА 12230 АКТИВА

  Код за нарачка: АЛАБАМА 12230 АКТИВА - 401978

  КВАЛИТЕТ - Плинската скара Activa работи со три горилници, секој со 2,8 kW  - вкупно 9,6 kW што можете ефективно да ги користите за печење.

  СКАРА - Двата дела се хромирани и секоја е со димензии 54 x 40 cm, така што има доволно простор за печење.

  ТЕРМОМЕТАР - Со приказот на температурата во капакот на плинската скара Activa, секогаш ја имате на повидок совршената температура за готвење.

  СКЛАДИРАЊЕ - И основниот кабинет на 3-горилници се достапни за складирање.

  ПРИЛАГОДЛИВА ТЕМПЕРАТУРА - Со контролерот можете да го контролирате вентилаторот, а со тоа и температурата. Совршен за месо, колбаси, но и зеленчук и леб.

 • Скара на плин со 3 греачи КООПМАН

  Код за нарачка: Скара на плин со 3 греачи КООПМАН - 9063508

  3 греачи
  2 големи странични маси
  Вграден термометар
  Вкупна големина: 106 x 53 x 102 см
  Висина: 84 см
  2 странични маси
  Излезна моќност: 2,8KW
  Тежина: 14,7 кг

 • Плинска скара КООПМАН 50x32cm

  Код за нарачка: Плинска скара КООПМАН 50x32cm - 9063507

  2 горинлника со копче за палење
  Површина за готвење: 50x32cm
  Висина: 101cm
  Длабочина: 51,5cm
  Излезна моќност: 5,2kw

 • Скара на ќумур КООПМАН ЗЕЛЕНА 345mm

  Код за нарачка: Скара на ќумур КООПМАН ЗЕЛЕНА 345mm - 9063502

  Димензија: Ø345mm

 • Скара на ќумур КООПМАН ЦРНА 345mm

  Код за нарачка: Скара на ќумур КООПМАН ЦРНА 345mm - 9063501

  Димензија: Ø345mm

 • Скара на ќумур КООПМАН Правоаголна зелена

  Код за нарачка: Скара на ќумур КООПМАН Правоаголна зелена - 9063499

  Димензии: 32x20x20cm 

 • Скара на ќумур 4

  - Димензии: 30х50цм
  - Висина: 52цм
  - Материјал: Метал

 • Пренослива скара на жар 33x35.5cm

  Код за нарачка: Пренослива скара на жар 33x35.5cm-99483


  Површина на скарата: 33 x 35,5 cm
  Димензии на скарата (со расклопени ногарки): 41 x 36,5 x 31 cm;
  Димензии на скара (затворена) 41 x 36,5 x 20cm
  Висина на решетка: 22 см
  Решетка од јаглен 34 x 30 cm (дебелина 2 mm)
  Хромирана решетка со 2 рачки
  Дебелина на решетките: 3мм
  Хромирана решетка за греење 31 x 17 cm (дебелина на шипки 2,5 mm)
  Дебелина на листот: 0,8 мм
  Сад со обложен прав
  2 прилагодливи отвори
  4 хромирани, преклопливи, стабилни ногарки
  Рачката на капакот е изработена од материјал БАКЕЛИТ (главни предности се незапаливост, слаба топлинска спроводливост и релативно висока хемиска отпорност)
  Стегајте за да го затворите капакот

 • Голема скара на жар со преклопување 70x30cm

  Код за нарачка: Голема скара на жар со преклопување 70x30cm-99595

  Површина за скарата: 70 x 29,5 cm
  2 решетки од не'рѓосувачки челик # 201 - големина 34 x 29,5 cm и 34 x 27,5 cm
  Дебелина на решетките: 3мм
  Челична, обложена плоча за пржење - големина 31,5 x 27 cm
  Поцинкувана, отпорна на топлина плоча од јаглероден челик - големина 79 x 24 cm, дебелина 0,8 mm.
  Отворите на неколку сантиметри ќе обезбедат многу добар проток на воздух.
  Висина на решетка: 73 см
  Цврста челична конструкција
  Дебелина на огништето: 0,9 mm
  Тава за пепел за извлекување - димензии 71 x 17,5 cm, дебелина 0,7 mm
  Удобната рачка и 2 тркала (o15cm) го олеснуваат транспортот
  Покривка за скара, која по превртување на ногарките и затегнување служи како помошна маса
  5 куки за закачување додатоци за скара
  Преклопените ногарки го олеснуваат складирањето и транспортирањето на скарата со автомобил

  ДИМЕНЗИИ НА СКАРАТА:
  Преклопен без капак: 83 x 46 x 26,5 cm
  Преклопен со капак: 83 x 46 x 44 cm
  Отворено, без капак: 83 x 46 x 74 cm
  Отворено со капак: 83 x 46 x 91 cm
  Големина на скара без капак и ногарки: 75 x 32 x 13,5 cm

  ДИМЕНЗИИ НА ТАБЕЛА / ПОКРИВКА:
  Дебелина на ногарки: 19мм
  Големина на надворешната маса: 77 x 33,5 x 60 cm
  Внатрешна големина на маса: 72 x 28cm

 • Скара на жар со капак 57cm 99584 ЈАТО

  Код за нарачка: Скара на жар со капак 57cm 99584 ЈАТО - 401901

  - 54 cm решетка обложена со материјал кој штити од корозија
  - Термометар
  - Сад за пепел
  - 2 тркалца
  - 4 ногарки
  - метална долна полица
  - Регулатор за циркулирање на воздух
  - Дебелина на решетката: 3 mm
  - Дебелина на огништето: 0.7 mm
  - Дебелина на капакот: 0.5 mm

 • Скара на жар со капак 47x47cm 99580

  Код за нарачка: Скара на жар со капак 47x47cm 99580

  - Капак со рачка
  - 40x45 cm хромирана решетка
  - 2 пластични тркалца
  - Долна полица
  - Отвор за циркулација на воздухот
  - Дебелина на решетката: 2.5mm
  - Дебелина на капак: 0.5mm

 • Плинска скара ЕЛЕГАНТ 4+1 64х42cm

  Код за нарачка: Плинска скара ЕЛЕГАНТ 4+1 64х42cm - 9056294

  Скарата има 4 главни горилници и 1 страничен, излезна моќност 16,8kW.
  Плочата за скара е изработена од леано железо, димензии 640mm X 420 mm.
  Горилникот и мрежата за загревање се изработени од не’рѓосувачки челик, а исто така е инсталиран и сад за маснотии.
  Капакот има вграден термометар и метална рачка, контролната табла е изработена од не’рѓосувачки челик со 5 копчиња изработени од ABS.
  Скарата е на тркала. Капакот и вратничките се сребрени, додека горилникот и страничните полици се во црна боја. Скарата не доаѓа со цевка и регулатор. Димензија 132cm х 54cm х 115 cm