• Аголна гарнитура Pragilin Сива

  Код: M Аголна гарнитура Pragilin Сива - 825BLC2782

  Рамка: ЕЛА / ТАБЛА

  Ткаенина: 100% ПОЛИЕСТЕР

  Ширина: 210 cm Висина: 82 cm Длабочина: 195 cm

  Перница: Ширина: 115 см Висина: 42 см Длабочина: 85 см

  Висина на ногарките: 10 см

  Висина на седиштето: 42 см

  Длабочина на седиштето: 80 см

  28 DNS пена за седење


 • Аголна гарнитура Oslothar Темно сина десен агол

  Код: M Аголна гарнитура Oslothar Темно сина десен агол - 867UNQ1403

  Рамка: ГРАБОВ ДРВО / МЕТАЛ

  Ткаенина: 100% ЛЕН

  Дрвени ногарки (17 см)

  28 DNS пена

  Ширина: 225 cm Висина: 85 cm Длабочина: 150 cm

  Длабочина на седиштето: 56 см

  Висина на седиштето: 43 см

  Големина на креветот: Ширина: 205 cm Длабочина: 105 cm

 • Аголна гарнитура Oslothar Темно сива лев агол

  Код: M Аголна гарнитура Oslothar Темно сива лев агол - 867UNQ1433

  Рамка: ГРАБОВ ДРВО / МЕТАЛ

  Ткаенина: 100% ЛЕН

  Дрвени ногарки (17 см)

  28 DNS пена

  Ширина: 225 cm Висина: 85 cm Длабочина: 150 cm

  Длабочина на седиштето: 56 см

  Висина на седиштето: 43 см

  Големина на креветот: Ширина: 205 cm Длабочина: 105 cm

 • Аголна гарнитура Stockharis Крем лев агол

  Код: M Аголна гарнитура Stockharis Крем лев агол - 825BLC2672

  Рамка: ДРВЕНА И МЕЛАМИН ОБЛОЖЕНА ДАЛКА за честички

  Ткаенина: 100% ПАМУК И ПОЛИЕСТЕР

  32 DNS пена за седење (12 см)

  Ногарки од цврсто дрво

  Ширина: 210 cm Висина: 70 cm Длабочина: 280 cm

  Големина на кревет: 140 x 190

  Висина на седиштето: 40 см

  Длабочина на седиштето: 52 см

  Должина на седиштето: 210 см

  Висина на грбот: 40 см

  Висина на ногарките: 7 см

 • Аголна гарнитура Stockharis Антрацит лев агол

  Код: M Аголна гарнитура Stockharis Антрацит лев агол - 825BLC2668

  Рамка: ДРВЕНА И МЕЛАМИН ОБЛОЖЕНА ДАЛКА за честички

  Ткаенина: 100% ПАМУК И ПОЛИЕСТЕР

  32 DNS пена за седење (12 см)

  Пластични ногарки

  Ширина: 210 cm Висина: 70 cm Длабочина: 280 cm

  Големина на кревет: 140 x 190

  Висина на седиштето: 40 см

  Длабочина на седиштето: 52 см

  Должина на седиштето: 210 см

  Висина на грбот: 40 см

  Висина на ногарките: 7 см


 • Аголна гарнитура Stockharis Сива лев агол

  Код: M Аголна гарнитура Stockharis Сива лев агол - 825BLC1006

  Рамка: ДРВЕ / ВЛАСНАТА штица

  Ткаенина: 100% ПОЛИЕСТЕР

  Ширина: 210 cm Висина: 70 cm Длабочина: 280 cm

  Големина на кревет: 140 x 190 cm

  32 DNS пена за седење

  Поликоморна пена за грб

  Цврсти пластични ногарки во боја на орев

   

 • Аголна гарнитура Stockharis Кафеава лев агол

  Код: M Аголна гарнитура Stockharis Кафеава лев агол - 825BLC1001

  Рамка: ДРВЕ / ВЛАСНАТА штица

  Ткаенина: 100% ПОЛИЕСТЕР

  Ширина: 210 cm Висина: 70 cm Длабочина: 280 cm

  Големина на кревет: 140 x 190 cm

  32 DNS пена за седење

  Поликоморна пена за грб

  Цврсти пластични ногарки во боја на орев

 • Аголна гарнитура Dublathel Сива лев агол

  Код: M Аголна гарнитура Dublathel Сива лев агол - 825BLC2594

  Рамка: ЕЛКА И МДФ

  Ткаенина: 100% ПОЛИЕСТЕР

  Ширина: 242 cm Висина: 88 cm Длабочина: 90 cm

  Големина на кревет: 200 x 150 cm

  Длабочина на седиштето: 72 см

  Висина на седиштето: 42 см

  Должина на седиштето: 210 см

  Висина на грбот: 42 см

  Висина на ногарките: 5 см

  28 DNS пена за седење

  Поликоморна пена за грб


  Дрвени ногарки

 • Аголна гарнитура Dublathel Антрацит лев агол

  Код: M Аголна гарнитура Dublathel Антрацит лев агол - 825BLC2597

  Рамка: ЕЛКА И МДФ

  Ткаенина: 100% ПОЛИЕСТЕР

  Ширина: 242 cm Висина: 88 cm Длабочина: 90 cm

  Големина на кревет: 200 x 150 cm

  Длабочина на седиштето: 72 см

  Висина на седиштето: 42 см

  Должина на седиштето: 210 см

  Висина на грбот: 42 см

  Висина на ногарките: 5 см

  28 DNS пена за седење

  Делумна пена за грб

  Дрвени ногарки

   

 • Аголна гарнитура Lisborin Бордо десен агол

  Код: M Аголна гарнитура Lisborin Бордо десен агол - 825BLC2599

  Рамка: ЕЛКА И МДФ

  Ткаенина: 100% ПОЛИЕСТЕР

  Ширина: 242 cm Висина: 88 cm Длабочина: 90 cm

  Големина на кревет: 200 x 150 cm

  Длабочина на седиштето: 72 см

  Висина на седиштето: 42 см

  Должина на седиштето: 210 см

  Висина на грбот: 42 см

  Висина на ногарките: 5 см

  28 DNS пена за седење

  Делумна пена за грб

  Дрвени ногарки

 • Аголна гарнитура Lisborin Антрацит десен агол

  Код: M Аголна гарнитура Lisborin Антрацит десен агол - 825BLC2596

  Рамка: ЕЛКА И МДФ

  Ткаенина: 100% ПОЛИЕСТЕР

  Ширина: 242 cm Висина: 88 cm Длабочина: 90 cm

  Големина на кревет: 200 x 150 cm

  Длабочина на седиштето: 72 см

  Висина на седиштето: 42 см

  Должина на седиштето: 210 см

  Висина на грбот: 42 см

  Висина на ногарките: 5 см

  28 DNS пена за седење

  Поликоморна пена за грб

  Дрвени ногарки


 • Аголна гарнитура BELLA Крем

  Код: M Аголна гарнитура BELLA Крем - 825BLC1512

  Рамка: ДРВО / МДФ

  Ткаенина: 100% ПОЛИЕСТЕР

  Ширина: 275 cm Висина: 85 cm Длабочина: 165 cm

  Висина на седиштето: 43 см

  Големина на кревет: 165 x 80 cm

  28 DNS пена за седење

  28 DNS пена за грб
  Висококвалитетни ногарки од издржлива индустриска пластика во боја на орев

 • Аголна гарнитура MADRIAL Крем

  Код: M Аголна гарнитура MADRIAL Крем - 825BLC1716

  Рамка: БУКОВО ДРВО

  Ткаенина: 100% ПОЛИЕСТЕР

  Ширина: 215 cm Висина: 80 cm Длабочина: 150 cm

  Големина на кревет: 192 x 135 cm

  Длабочина на седиштето: 77 см

  Висина на седиштето: 40 см

  28 DNS и 12 cm пена за седење

  Поликоморна пена за грб
  Вклучени перници

 • Аголна гарнитура MADRIAL Бордо

  Код: M Аголна гарнитура MADRIAL Бордо - 825BLC1722

  Рамка: БУКОВО ДРВО

  Ткаенина: 100% ПОЛИЕСТЕР

  Ширина: 215 cm Висина: 80 cm Длабочина: 150 cm

  Големина на кревет: 192 x 135 cm

  Длабочина на седиштето: 77 см

  Висина на седиштето: 40 см

  28 DNS и 12 cm пена за седење

  Поликоморна пена за грб
  Вклучени перници

 • Аголна гарнитура MADRIAL Антрацит

  Код: M Аголна гарнитура MADRIAL Антрацит - 825BLC1718

  Рамка: БУКОВО ДРВО

  Ткаенина: 100% ПОЛИЕСТЕР

  Ширина: 215 cm Висина: 80 cm Длабочина: 150 cm

  Големина на кревет: 192 x 135 cm

  Длабочина на седиштето: 77 см

  Висина на седиштето: 40 см

  28 DNS и 12 cm пена за седење

  Поликоморна пена за грб

  Вклучени перници