• Единечен зимски јорган

   

  Материјал: Микрофибер
  Внатрешност: силиконска вата
  Димензии: 150х210цм
 • Дупли зимски јорган

   

  Зимски дупли јорган
  Материјал: Микрофибер
  Внатрешност: силиконска вата
  Димензии: 190х200цм

 • 2 Relax перници + дупли зимски јорган
  Сет од 2 Relax перници
  Сетот соддржи 2 перници Relax 50х70цм.
  Традиционална форма на перници со димензии 50 x 70цм кои нудат максимално ниво на подршка на вратот и главата, како и правилна поставеност на рбетот за време на спиењето. 
  Обвивката на перниците е од микрофибер која обезбедува пријатно чувство додека спиете.
  Внатрешноста на перниците RELAX e комбинација на дробен сунгер 50% и силиконско полнење 50%. Перниците не содржат штетни хемикалии и можат да се перат до 60°c.
   
   
  Јорган зимски дупли
  Материјал: Микрофибер
  Внатрешност: силиконска вата
  Димензии: 190х200цм
   
  Македонско производство
 • Единечен пролетен јорган
  Материјал: Микрофибер
  Внатрешност: силиконска вата
  Димензии: 150х210цм
 • Дупли пролетен јорган
  Материјал: Микрофибер
  Внатрешност: силиконска вата
  Димензии: 190х200цм