• Вештачка ограда 180x90cm КООПМАН

  Код за нарачка: Вештачка ограда 180x90cm КООПМАН - 97000912

  Висина: 180cm
  Должина: 90cm
  Материјал: Полиестер

 • Диспанзер за вода за цвеќе ЏУЏЕ КООПМАН

  Код за нарачка: Диспанзер за вода за цвеќе ЏУЏЕ КООПМАН - 97000956

  Материјал: Керамика со мат финиш
  Висина: 16.5cm

 • Декоративна ограда со цветови 62x23cm

  Код за нарачка: Декоративна ограда со цветови 62x23cm - 97000760

  Идеална флорална декорација за Вашата градина!
  Димензии: 62x23cm
  Материјал: Пластика

 • Модуларни подлоги

  Со модуларните дрвени плочки и вештачка трева за само неколку минути ќе го промените изгледот на Вашата тераса или двор, Вашата кретивност целосно ќе дојде до израз, а крајниот изглед ќе биде чисто совршенство.

  Димензии: 30x30cm


 • Модуларна дрвена плочка 1 парче CS

  Код: 176734 - дрвена плочка 1 парче

  Димензии: 30x30cm

  Дрвените плочки може да се комбинираат со вештачката трева која може да ја погледнете на следниот линк: https://akcija.com.mk/product/veshtachka-treva-us2513v5v-83a

 • Модуларна дрвена плочка 1 парче SR

  Код: 176732 - дрвена плочка 1 парче

  Димензии: 30x30cm

  Дрвените плочки може да се комбинираат со вештачката трева која може да ја погледнете на следниот линк: https://akcija.com.mk/product/veshtachka-treva-us2513v5v-83a

 • Сет од 10 модуларни дрвени плочки SR

  Код: 176732 - дрвени плочки

  Димензии: 30x30cm
  Пакување од 10 модуларни дрвени плочки

  Дрвените плочки може да се комбинираат со вештачката трева која може да ја погледнете на следниот линк: https://akcija.com.mk/product/veshtachka-treva-us2513v5v-83a

 • Сет од 10 модуларни дрвени плочки CS

  Код: 176734 - дрвени плочки

  Димензии: 30x30cm
  Пакување од 10 модуларни дрвени плочки

  Дрвените плочки може да се комбинираат со вештачката трева која може да ја погледнете на следниот линк: https://akcija.com.mk/product/veshtachka-treva-us2513v5v-83a

 • Вештачка трева 1 парче US2513V5V-83A-178046

  Код за нарачка: Вештачка трева 1пар. US2513V5V-83A-178046

  Карактеристики за производот: 

  Димензии: 30цм х 30цм / парче
  Густина: 9500 Dtex
  16 800 конци /м2
  Висина: 2.5цм

  Вештачката трева може да се комбинира со модуларните дрвени подлоги кои може да ги погледнете на следните линокви:

  https://akcija.com.mk/product/set-od-10-modularni-drveni-plochki-sr

  https://akcija.com.mk/product/set-od-10-modularni-drveni-plochki-cs


 • Вештачка трева 9 парчиња US2513V5V-83A-178046

  Код за нарачка: Вештачка трева 9пар. US2513V5V-83A-178046

  Карактеристики за производот: 

  Димензии: 30цм х 30цм / парче
  Густина: 9500 Dtex
  16 800 конци /м2
  Висина: 2.5цм

  ( 9 парчиња во 1 кутија )

  Вештачката трева може да се комбинира со модуларните дрвени подлоги кои може да ги погледнете на следните линокви:

  https://akcija.com.mk/product/set-od-10-modularni-drveni-plochki-sr

  https://akcija.com.mk/product/set-od-10-modularni-drveni-plochki-cs

 • BOSCH Електрична дувалка + шмукалка за лисја UniversalGardenTidy

  Код за нарачка: BOSCH Електрична дувалка + шмукалка за лисја UniversalGardenTidy

  Карактеристики на производот:

   

  • Максимална моќност на моторот: 1800 W
  • Променлива брзина на проток на воздух: 165 – 285 km/h
  • Брзина на проток на волумен: 160 l/s
  • Тежина (дувалка на лисја): 3,4 kg
  • Тежина на алат: 4,7 kg
  • Капацитет: 45 l
  • Намалување на количината на лисјата: 12:1
  • Димензии на алат: 670 x 230 x 1150 mm
  • 24 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА
 • Штипка за одпадоци

  Код за нарачка: штипка за отпадоци 015368

  Каракатеристики за производот:

  Производител: Gardena
  Земја на потекло: Германија

   

  -Собирањето на разни предмети од тлото или подот, некогаш знае да биде навистина напорно. Токму затоа GARDENA го има практичниот собирач со кој ќе заборавите на заморот и болките во грбот, а ќе ја завршите работата ефикасно и ефективно.
  Наменет е за собирање и дофаќање на плодови, разни предмети, отпадоци, лисја или остатоци, најчесто од површината на земјата. Изработен е од најквалитетни материјали, има метално тело, издржлив механизам кој се командува со лесен допир на рачката и штипка којa се подесува по желба.

 • Секатор B/S

  Код за нарачка: Секатор B/S 013243

  Карактеристики за производот:

  Максимален дијаметар: 20 mm
  Производител: Gardena
  Земја на потекло: Германија

  -Високо квалитетна ножица за режење направена од нерѓосувачки челик со ергономски рачки за режење на секаков вид на дрвени површини со максимален дијаметар од 20 mm.

 • Основен сет рачни алати

  Код за нарачка: Основен сет рачни алати 015374

  Карактеристики за производот:

  Сет од рачни алати: 2х комфорни лопатки
  Ножици за кроење Градинарски нараквици
  Производител: Gardena
  Земја на потекло: Германија

 • Пумпа за прскање 5л

  Код за нарачка: Пумпа за прскање 5л 011344

  Карактеристики за производот:

  Капацитет: 5 литри
  Материјал: Пластика
  Производител: Gardena
  Земја на потекло: Германија

  Распрскувачот со притисок GARDENA 5 литри идеално е погоден за нега на растенијата во градината. Работниот притисок е до максимум 3 бари и е опремена со сигурносен вентил што брзо го намалува притисокот кога е потребно. Индикаторот за нивото го покажува количеството на полнење без потреба да се отвори садот. Благодарение на ергономската Д-рачка, распрскувачот со притисок може лесно да се пумпа. Со аголна решетка за прскање, распрскувачот на притисок е исто така идеален за прскање под лисја. 

  ГАРАНИЦИЈА 12 МЕСЕЦИ

 • Класично црево 18м 1-2

  Код за нарачка: Класично црево 18м 1-2 003251

  Карактеристики за производот:

  Отвор на црево : ½ ‘’
  Должина: 18 м
  Притисок: 22 bar
  Дијаметар: 13 mm
  Производител: Gardena
  Земја на потекло: Германија

  Градинарско црево за наводнување со должина од 18 м и ширина на отвор од  1/2''.

 • Класично црево 30м 1-2

  Код за нарачка: Класично црево 30м 1-2 003252

  Карактеристики за производот:

  Отвор на црево : ½ ‘’
  Должина: 30 м
  Притисок: 22 bar
  Дијаметар: 13 mm
  Производител: Gardena
  Земја на потекло: Германија 

  Градинарско црево за наводнување со должина од 30 м и ширина на отвор од  1/2''.

 • Класично црево 20м 3-4

  Код за нарачка: Класично црево 003254

  Карактеристики за производот:

  Отвор на црево: 3/4"
  Должина на црево: 20 m
  Притисок: 22 bar
  Дијаметар: 19mm
  Производител: Gardena
  Земја на потекло: Германија

  Градинарско црево за наводнување со должина од 20 м и ширина на отвор од  3/4''.

 • Основен сет

  Код за нарачка: основен сет 2017

  Карактеристики за производoт:

  Наменето за славини со навој од: 33,3 mm (G 1 ") 26,5 mm (G 3/4") 13 mm (1/2 ") 15 mm (5/8")
  Производител: Gardena
  Земја на потекло: Германија

  Сет приклучоци за на црево,адаптерот се става на славината на чешмата и се приклучува цревото, другиот адаптер се става на другиот крај од цревото и се прклучува додатокот за прксање.

 • Количка со стандардно црево

  Код за нарачка: Количка со стандардно црево 000581
   
  Карактеристики за производот:

  Должина на црево:
  20м Дијаметар на црево: 13мм
  Максимален капацитет во зависност од цревото: 40м 13мм 1/2“ ; 30м 15мм 5/8“ ; 25m 19mm 3/4”
  Производител: Gardena
  Земја на потеклo: Германија

  GARDENA AquaRoll S овозможува зачувување на просторот за чување на цревото за градина. Со својата компактност ќе ви овозможи со леснотија да го користите и чувате цревото.Иновативната отпорност од замрзнување овозможува долготрајна употреба.

  ГАРАНЦИЈА 12 МЕСЕЦИ