• Единечен кревет ЛУКА

  Код за нарачка: Единечен кревет ЛУКА

  Димензии: 204x94x23cm

  Конструкција од 16mm иверица.

  Висина на надглавник: 65cm
  Материјал: Плиш штоф 

  Наменет за душек со димензии 200x90cm (не е вклучен во цената)

  Креветот е без Латофлекс.


  Македонско производство