• Ѕидна ламба SIMPLIXUS

  Код: М-Ѕидна ламба SIMPLIXUS-301AUR1504

  МЕТАЛНА КОНСТРУКЦИЈА Стаклен абажур Висина: 22 cm Ширина: 14 cm Длабочина: 18 cm Тип на сијалица: 1 x E 27 Max 60 W

  Број на пакети:1 Димензии на пакување:20х30х24cm


 • Ѕидна ламба RUTALCORE

  Код: М-Ѕидна ламба BRUTALCORE-584TTM1950

  МЕТАЛНА КОНСТРУКЦИЈА Стаклен абажур Големина: 61 x 28 cm Висина: 20 cm Дијаметар на абажуроѕ: 15 cm Висина на абажурот: 15 cm Тип на сијалица: 3 x E 27 Max 40 W IP20

  Број на пакети:1 Димензии на пакување:65х30х30cm

 • Ѕидна ламба RADIATEX

  Код: М-Ѕидна ламба RADIATEX -942FLG1287

  МЕТАЛНА КОНСТРУКЦИЈА Стаклен абажур Големина: 60 x 16 x 78 cm Дијаметар на абажурот: 10 cm Сијалица не е вклучена 220 - 240 V

  IP20 Тип на сијалица: 3 x G9 Max 10 W

  Број на пакети:1 Димензии на пакување:62х15х15cm

 • Ѕидна ламба URBANORA Gold

  Код: М-Ѕидна ламба URBANORA Gold-892OPV1348

  МЕТАЛНА КОНСТРУКЦИЈА

  Големина на абажурот: 35 x 10 x 22 cm
  Вкупна големина: 75 x 10 x 22 cm
  Тип на сијалица: E 27 Max 40 W
  Вклуечно опатсво IP Code: IP20
  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:75х36х11cm

 • Ѕидна ламба URBANORA

  Код: М-Ѕидна ламба URBANORA-892OPV1345

  METAL BODY Големина на абажурот: 35 x 10 x 22 cm Вкупна големина: 75 x 10 x 22 cm Тип на сијалица: E 27 Max 40 W Вклуечно опатсво IP Code: IP20 Број на пакети:1
  Димензии на пакување:75х30х30cm

 • Ѕидна ламба FORTITEX

  Код:М-Ѕидна ламба FORTITEX-526SHD1178

  100% МЕТАЛ Ширина: 52 cm Висина: 49 cm Длабочина: 9 cm Должина на кабел: 200 cm IP20 40 W On/Off Копче на кабелот Се поврзува со кабел

  Број на пакети:1 Димензии на пакување:65х10х52cm

 • Ѕидна ламба LUMINIQUE

  Код: М-Ѕидна ламба LUMINIQUE - 942FLG2120

  МЕТАЛНА КОНСТРУКЦИЈА Стаклен абажур Метален основа

  Големина: 30 x 24 cm Вкупна висина: 55 cm Дијаметар на абажурот : 15 cm Дијаметар на основа: 12 cm Висина на основа: 3 cm IP20 Socket Type: 2 x E14 Max 15 W

  Број на пакети:1 Димензии на пакување:62х36х30

 • Ѕидна ламба CORELITHA

  Код: М-Ѕидна ламба CORELITHA-683AVN2240

  МЕТАЛНА КОНСТРУКЦИЈА Стаклен абажур Висина: 23 cm Ширина: 14 cm Длабочина: 19 cm Тип на сијалица: 1 x E 27 Max 60 W

  Број на пакети:1 Димензиин на пакување:23х26х23cm

 • Ѕидна ламба SIMPLICONIX

  Код: М -Ѕидна ламба SIMPLICONIX-892OPV1294

  МЕТАЛНА КОНСТРУКЦИЈА Стаклен абажур Големина: 28 x 15 cm Висина: 44 cm Дијаметар на абажурот: 15 cm Висина на абажурот: 15 cm Тип на сијалица: 2 x E 27 Max 40 W Дијаметар на основа: 10 cm Висина на основа: 3 cm

  IP Code: IP20

  Број на пакети:1 Димензии на пакување:37х37х28cm

 • Ѕидна ламба CONSTRUCTIX Black

  Код:М-Ѕидна ламба CONSTRUCTIX Black -119FRS1110

  МЕТАЛНА КОНСТРУКЦИЈА Метална основа Ширина: 17 cm Висина: 86 cm Длабочина: 5 cm Дијаметар на основа: 10 cm Длабочина на основаа: 3 cm IP20 Тип на сијалици: LED 16W 3000K

  Број на пакети:1 Димензии на пакување:20х20х90cm

 • Ѕидна ламба CONSTRUCTIX

  Код: М - Ѕидна ламба CONSTRUCTIX -119FRS1109

  МЕТАЛНА КОНСТРУКЦИЈА Метална основа Ширина: 17 cm Висина: 86 cm Длабочина: 5 cm Дијаметар на основа: 10 cm Длабочина на основаа: 3 cm IP20 Тип на сијалици: LED 16W 3000K

  Број на пакети:1 Димензии на пакување:20х20х90cm

 • Ѕидна ламба MAXILITH Copper

  Код: М-Ѕидна ламба MAXILITH Copper-536NTD2107

  МЕТАЛНА КОНСТРУКЦИЈА Големина: 50 x 12 x 50 cm Тип на сијалица: E 27 Max 40 W IP Code: IP20

  Број на пакети:1 Димензии на пакување:52х52х16cm

 • Ѕидна ламба MAXILITH

  Код: М-Ѕидна ламба MAXILITH- 536NTD2106

  МЕТАЛНА КОНСТРУКЦИЈА Големина: 50 x 12 x 50 cm Тип на сијалица: E 27 Max 40 W IP Code: IP20

  Број на пакети:1 Димензии на пакување:52х52х16cm

 • Ѕидна ламба RADIATTA Silver

  Код: М-Ѕидна ламба RADIATTA Siliver-525NOR3121

  МЕТАЛНА КОНСТРУКЦИЈА Стаклен абажур Дијаметар: 32 cm Висина: 28 cm Дијаметар на абажурот: 10 cm Висина на абажурот: 16 cm Дијаметар на основа: 12 cm Висина на основа: 3 cm Тип на сијалица: 2 x E 27 Max 40 W IP Code: IP20

  Број на пакети:1 Димензии на пакување:33х33х25cm

 • Ѕидна ламба RADIATTA

  Код: М-Ѕидна ламба RADIATTA -525NOR3120

  МЕТАЛНА КОНСТРУКЦИЈА Стаклен абажур Дијаметар: 32 cm Висина: 28 cm Дијаметар на абажурот: 10 cm Висина на абажурот: 16 cm Дијаметар на основа: 12 cm Висина на основа: 3 cm Тип на сијалица: 2 x E 27 Max 40 W IP Code: IP20

  Број на пакети:1 Димензии на пакување:33х33х25cm

 • Ѕидна ламба SOLIDORIX

  Код: М -Ѕидна ламба SOLIDORIX -942FLG1870

  МЕТАЛНА КОНСТРУКЦ ИЈА Метален абажур Ширина: 22 cm Висина: 50 cm Длабочина: 11 cm IP20 Тип на сијалица: 1 x E14 Max 40 W

  Број на пакети:1 Димензии на пакување:25х25х55cm

 • Ѕидна ламба FORMILITA

  Код: М-Ѕидна ламба FORMILITA - 584TTM1942

  МЕТАЛНА КОНСТРУКЦИЈА Големина: 8 x 38 cm Висина: 15 cm Дијаметар на абажурот: 3 cm Висина на абажурот: 6 cm Поддесива висина Дијаметар на основа: 8 cm Висина на основа: 3 cm

  Тип на сијалица: 2700K 1 W IP Code: IP20

  Број на пакети:1 Димензии на пакување:22х15х10cm

 • Ѕидна ламба URBILUME

  Код: М-Ѕидна ламба URBILUME -942FLG1335

  МЕТАЛНА КОНСТРУКЦИЈА Стаклен абажур Големина: 15 x 32 x 32 cm Дијаметар на абажурот: 15 cm Max.Големина на абажурот: Дијаметар: 6 Висина: 9 cm Сијалица не е вклучена 220 - 240 V

  IP20 Тип на сијалица: E14 Max 40 W

  Број на пакети:1 Димензии на пакување:42х42х25cm

 • Ѕидна ламба STAITEX

  Код: М-Ѕидна ламба STAITEX-942FLG2215

  МЕТАЛНА КОНСТРУКЦИЈА Стаклен абажур Дијаметар на абажурот: 15 cm Големина: 15 x 20 x 15 cm Големина на основа: 12 x 20 x 2 cm

  IP20

  Тип на сијалица: E14 Max 40 W

  Број на пакети:1 Димензиин пкаување:30х30х30cm

 • Ѕидна ламба LUMINIXOR

  Код: М-Ѕидна ламба LUMINIXOR-942FLG1331

  МЕТАЛАНА КОНТРУКЦИЈА Стаклен абажур Големина: 15 x 28 x 43 cm Дијаметар на абажурот: 15 cm Max.Големина на сијалица: Дијаметар: 6 Висина: 9 cm Сијалица не е вклучена 220 - 240 V IP20

  Тип на сијалица: E14 Max 40 W

  Број на пакети:1 Димензии на пакување:42х42х25cm