• Сет од пет слики Tiles

  Декоративна МДФ слика (5 парчиња)
  100% МДФ (Дебелина: 3мм)
  УВ печатено

  Големина: 15 x 15 cm (5 парчиња)
  Број на пакети: 1
  Димензија на пакување: 16х18 цм

 • Слика Blue eye

     Код: Слика Blue eye - 265VGA1232

     Спецификации:

   

    100% платно

     Рамка: 100% Дрвена (Дебелина: 3 см)

     Големина: 30 x 40 cm  репродукација на уметничко дело од Василиј Кандински,         Upqard, 1929

    

      Пакувани во 1 пакет  32x5x42

 • Слика Оne day in Paris

  Код:  Слика Оne day in Paris - 441HPE2658

  100% Платно
  Рамка: Дрвена (Дебелина: 3 см)
  Димензии: 70 x 100 cm

  Димензии на пакување: 71x102x4
  Број на пакети: 1


 • Слика Тhe little girl

  Код: Слика Тhe little girl - 966BRS1111

    Спецификации:

   

    50% ПАМУК / 50% ПОЛИЕСТЕР

    Дигитално печатење на платно

    Големина: 50 x 70 cm

    Дрвена рамка: 2 x 3 cm

   

     Пакувани во 1 пакет 51x73x4

   

 • Слика Banana Gun

  Код: Слика Banana Gun - 966BRS1230

  Дигитално печатење на платно
  Димензии: 50 x 70 cm
  Дрвена рамка: 2 x 3 cm

  Репродукција на делото од Banksy

  Димензии на пакување: 52x72x5
  Број на пакети: 1

 • Слика The lost ship

  Код. Слика The lost ship - 529TCR1521

  100% Платно
  Рамка: Дрвена (Дебелина: 3 см)
  Димензии: 70 x 100 cm

  Димензии на пакување: 71x102x4
  Број на пакети: 1


 • Слика Мonkey

  Код: Слика Мonkey - 797EVL1672

    Спецификации:

   

     100% МДФ (Дебелина: 3мм)

     УВ печатена рамка: 100% БОРОВ ДРВО (Дебелина: 3,5 см)

     Големина: 33 x 33 см

    

      Пакувани во 1 пакет  36x36x6

 • Сет од 4 слики Heleni

  Код: Сет од 4 слики Heleni - 989EVS1101

  Спецификации:

   

  100% МДФ (Дебелина: 3 мм)

  УВ печатење

  Големина: 40 x 40 cm (2 парчиња)

  Големина: 20 x 20 cm (2 парчиња)

  Вкупна големина: 60 x 115 cm

  Може да се закачи на ѕидот   

   

  Пакувани во 1 пакет  41x2,5x41

   

 • Слика Love

  Код: Слика Love - 257MJS1497

    Спецификации:

   

    50% ПОЛИЕСТЕР / 50% ПАМУК

    Рамка: 100% ДРВЕНА (Дебелина: 2 x 3 cm)

    Дигитално печатење на платно

    Големина: 50 x 70 cm

   

     Пакувани во 1 пакет 51x73x4

 • Слика Pigeons

  100% МЕТАЛ (Дебелина: 1 мм)
  Големина: 18 x 20 cm (1 парче)
  Големина: 16 x 15 cm (1 парче)
  Големина: 12 x 15 cm (1 парче)
  Големина: 15 x 13 cm (1 парче)

  Производот може да се закачи на ѕид


  Големина на пакет: 24 x 29 cm 
  Број на пакети: 1
  Димензија на пакување: 34х4х34 cm

 • Сет од 12 слики Аutumn

  Код: Сет од 12 слики Аutumn - 364LUL1459

    Спецификации:

   

    100% МДФ (Дебелина: 3мм)

     Големина: 20 x 15 cm (12 парчиња)

    

     Пакувани во 1 пакет  25x30x2

 • Слика Spices

  Код: Слика Spices - 529TCR1626

  Спецификации:

   

  100% платно

  Рамка: 100% Дрвена (Дебелина: 3 см)

  Големина: 50 x 70 cm

    

  Пакувани во 1 пакет  51x72x3

 • Сет од 3 слики Afrika

  Код: Сет од 3 слики Afrika - 257MJS1328

    Спецификации:

   

    100% платно

     Големина: 45 x 20 cm (3 парчиња)

     Вкупна големина: 66 x 45 cm

     Рамка: 100% Дрвена (Дебелина: 3см)

   

     Пакувани во 1 пакет 22x12x47

   

 • Слика Delicate Tension

  Код:  Слика Delicate Tension - 677VSL1141

  100% Платно
  Рамка: Дрвена (Дебелина: 2,8 cm)
  Димензии: 70 x 100 cm
  Репродукција на делото на Васили Кандински

  Димензии на пакување: 73x103x5
  Број на пакети: 1

 • Слика Girl with a hat

  Код: Слика Girl with a hat - 257MJS1306

    Спецификации:

   

    100% платно

     Големина: 30 x 40 cm

     Рамка: 100% Дрвена (Дебелина: 3см)

    

      Пакувани во 1 пакет  32x5x24

 • Сет од 3 слики Persons

  Код: Сет од 3 слики Persons - 564RMY1106

  Спецификации:

   

  100% платно

   Рамка: 100% Дрвена (Дебелина: 3см)

   Големина: 30 x 30 cm (3 парчиња)

   Вкупна големина: 90 x 30 cm

   

   Пакувани во 1 пакет 31x7x31

 • Слика The golden tree

  Код: Слика The golden tree - 441HPE2698

  100% Платно
  Рамка: Дрвена (Дебелина: 3 см)
  Димензии: 70 x 100 cm

  Димензии на пакување: 71x102x4
  Број на пакети: 1


 • Сет од 12 слики Night

  Код: Сет од 12 слики Night - 364LUL1479

    Спецификации:

   

    100% МДФ (Дебелина: 3мм)

     Големина: 20 x 15 cm (12 парчиња)

    

     Пакувани во 1 пакет  25x30x2

 • Слика Johaes

  Код: Слика Johaes - 122RMF1165

  Спецификации:

   

    100% ПЛАТНО (Дебелина: 2,8 мм)

    Рамка: 100% БОРОВ ДРВО (Дебелина: 22 мм)

    Големина: 45 x 70 cm

      

     Пакувани во 1 пакет  3,2x46x71

 • Слика Mountain black

  Код: Слика Mountain black - 899SKL2352

  Спецификации:

   

    100% МЕТАЛ (Дебелина: 1 мм)

    Големина: 22 x 23 cm (1 парче)

    Големина: 20 x 29 cm (1 парче)

    Големина: 24 x 20 cm (1 парче)

    Производот може да се закачи на ѕидот

    

     Пакувани во 1 пакет  35x4x34