• Електрична греалка PoTop LQ-501

  Код за нарачка: Електрична греалка PoTop LQ-501

  2 температури за греење: 1000W / 2000W
  Топлење / ладење
  Напон: 220-240V / 50-60Hz
  Димензии: 26x21.5x13cm
  Заштита од прегревање
  Безбедносен осигурач
  Рачка за лесно пренесување

  Електрилната греалка има рачка за носење, така што можете брзо и лесно да го транспортирате од соба во соба.
  Моќност од 2000W со индикатор за работа од безбедносни причини - за да знаете кога греалката е вклучена.
  Подесувања на греалката:  греење и ладење | 1000W и 2000W
  Практичен, долг кабел за напојување од 1,7 метри

 • Конвектор Simfer S4250KV 2500W

  Код за нарачка: Конвектор Simfer S4250KV 2500W

  12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Моќност : 2500W
  Термостат
  Напон : 230в
  Подесување на температурата
  Заштита од прегревање
  Можност за закачување на ѕид
  Тежина : 8,5кг

 • Конвектор Lobod LD 2500

  Код за нарачка: Конвектор Lobod LD 2500

  12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Вкупна моќност: 2500W
  2 нивоа на моќност: 1250W + 1250W
  Напон: 2250-240V/50-60Hz
  Можност за монтирање на ѕид
  Подесувачки термостат
  Заштита од прегревање

 • Конвектор Iskra PN2500

  Код за нарачка: Конвектор Iskra PN2500

  24 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  • Моќност: 2500W 
  • Напон: 220V-240V ~ 50 / 60Hz 
  • Самостоен со можност за монтажа на ѕид 
  • функција на чување на топлина 
  • термичка заштита • термостат 
  • Индикатор за статус 
  • Димензии на пакување: 94x12x50cm 
  • Тежина на апаратот: 2,5 кг 

 • Калорифер Max KF 903

  Код за нарачка: Калорифер Max KF 903

  12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  2 нивоа на моќност: 750W/ 1500W
  Керамички грејачи
  Прилагодлив термостат
  Заштита од прегревање
  Индикаторска сијаличка
  Сигурносно копче при превртување на уредот

 • Тајфун греалка DYNAMIC 3000W DYN-28

   

  Напон 220-240V
  Фреквенција 50/60Hz
  Мочност 3000W
  Подесувања 1000/1500/3000W
  Големина 19x17.5x20cm
  1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА

 • Мобилна греалка 500W

  500W
  Се приклучува директно во штекер
  Термостат
  Ефект на камин
  Далечинско
  Одлична за патувања