• Плакар ФРЕЈА

  Код: Плакар ФРЕЈА

  Димензии: 180x90x45cm
  Материјал: Висококвалитетна оплеменета иверица, 16mm.
  Боја: Бела.

  Производот се доставува во фабричко пакување со детално упатство за склопување.
  За склопување ви е потребен само шрафцигер крстач.

 • Плакар ОДИН Атлантик/Антрацит

  Код: Плакар ОДИН Атлантик-Антрацит

  Димензии: 190x105x50cm
  Материјал: Висококвалитетна оплеменета иверица, 16mm.
  Боја: Атлантик/Антрацит.

  Производот се доставува во фабричко пакување со детално упатство за склопување.
  За склопување ви е потребен само шрафцигер крстач.

 • Плакар ОДИН Мона/Антрацит

  Код: Плакар ОДИН Мона-Антрацит

  Димензии: 190x105x50cm
  Материјал: Висококвалитетна оплеменета иверица, 16mm.
  Боја: Мона/Антрацит.

  Производот се доставува во фабричко пакување со детално упатство за склопување.
  За склопување ви е потребен само шрафцигер крстач.

 • Плакар САГА

  Код: Плакар САГА

  Димензии: 192x90x45cm
  Материјал: Висококвалитетна оплеменета иверица, 16mm.
  Боја: Атлантик/Бела.

  Производот се доставува во фабричко пакување со детално упатство за склопување.
  За склопување ви е потребен само шрафцигер крстач.

 • Плакар АСГАРД Атлантик/Антрацит/Бел

  Код: Плакар АСГАРД Атлантик-Антрацит-Бел

  Димензии: 192x120x45cm
  Материјал: Висококвалитетна оплеменета иверица, 16mm.
  Боја: Атлантик/Антрацит/Бела.

  Производот се доставува во фабричко пакување со детално упатство за склопување.
  За склопување ви е потребен само шрафцигер крстач.

 • Плакар АСГАРД Атлантик/Антрацит

  Код: Плакар АСГАРД Атлантик-Антрацит

  Димензии: 192x120x45cm
  Материјал: Висококвалитетна оплеменета иверица, 16mm.
  Боја: Атлантик/Антрацит.

  Производот се доставува во фабричко пакување со детално упатство за склопување.
  За склопување ви е потребен само шрафцигер крстач.

 • Плакар АСГАРД Атлантик

  Код: Плакар АСГАРД Атлантик

  Димензии: 192x120x45cm
  Материјал: Висококвалитетна оплеменета иверица, 16mm.
  Боја: Бела/Атлантик.

  Производот се доставува во фабричко пакување со детално упатство за склопување.
  За склопување ви е потребен само шрафцигер крстач.

 • Плакар ЛОКИ

  Код: Плакар ЛОКИ

  Димензии: 185x55x35cm
  Материјал: Висококвалитетна оплеменета иверица, 16mm.
  Боја: Бела/Атлантик.

  Производот се доставува во фабричко пакување со детално упатство за склопување.
  За склопување ви е потребен само шрафцигер крстач.

 • Плакар ЛИНЕА Макс Антрацит

  Код: Плакар ЛИНЕА Макс Антрацит 180x60x40

  Димензии: 180x60x40cm
  Материјал: Висококвалитетна оплеменета иверица, 16mm.
  Боја: Атлантик/Антрацит.

  Производот се доставува во фабричко пакување со детално упатство за склопување.
  За склопување ви е потребен само шрафцигер крстач.

 • Плакар ЛИНЕА Макс бел

  Код: Плакар ЛИНЕА Макс бел 180x60x40

  Димензии: 180x60x40cm
  Материјал: Висококвалитетна оплеменета иверица, 16mm.
  Боја: Атлантик/Бела.

  Производот се доставува во фабричко пакување со детално упатство за склопување.
  За склопување ви е потребен само шрафцигер крстач.

 • Плакар ЛИНЕА Антрацит

  Код: Плакар ЛИНЕА Антрацит 170x55x40

  Димензии: 170x55x40cm
  Материјал: Висококвалитетна оплеменета иверица, 16mm.
  Боја: Атлантик/Антрацит.

  Производот се доставува во фабричко пакување со детално упатство за склопување.
  За склопување ви е потребен само шрафцигер крстач.


 • Плакар ЛИНЕА бел

  Код: Плакар ЛИНЕА бел

  Димензии: 170x55x40cm
  Материјал: Висококвалитетна оплеменета иверица, 16mm.
  Боја: Атлантик/Бела.

  Производот се доставува во фабричко пакување со детално упатство за склопување.
  За склопување ви е потребен само шрафцигер крстач.

 • Плакар Olympus wenge

  Код:Плакар Olympus wenge P2- 123-000044

  Спецификации:

  * Материјал: Рамка изработена од дрво – иверка со меламинска облога.

  * Врати со шарки *Штаб за закачување алишта

  *Гардеробата вклучува 2 надворешни суши

  *Боја: Венге

   

  Надворешни димензии на производот:

  Должина: 81 см.

  Длабочина: 57 см.

  Висина: 183 см.


  Број на пакети:2

  Димензии на пакување:184X52X7 83X58X8


 • Плакар Olympus walnut

  Код:Плакар Olympus walnut P2-123-000179

  Спецификации:

  Материјал: Рамка од изработено дрво – иверица со облога од хартиено дрво.

  2 врати со шарки

  Гардеробата вклучува: 2 фиоки

  Столб за закачување облека

  Боја: орев

   

  Димензии:

  Должина: 81 см

  Длабочина: 57 см

  Висина: 183


  Број на пакети:2
  Димензии на пакување:
  188x56x7 88x62x8


 • Плакар Mozart walnut

  Код:Плакар Mozart walnut P2-123-000133

  Спецификации:

  Материјал: Рамка од изработено дрво – иверица со облога од хартиено дрво.

  2 врати со шарки

  Гардеробата вклучува: фиоки

  Столб за закачување облека

  Боја: орев

   

  Димензии:

  Должина: 83 см

  Длабочина: 52 см

  Висина: 202,5 см


  Број на пакети:2
  Димензии на пакување:
  85x52.5x12 202.5x50x7.5


 • Помошен пплакар Zelia white

  Код:Помошен пплакар Zelia white- 249-000040

  Спецификации:

  * Рамка од иверица со меламинска облога со отпорност на абење и време.

  *Вклучува три кабинети.

  *Се нуди во бело.

   

  Димензии:

  Должина: 90 см

  Ширина: 42 см

  Висина: 60 см


  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:

  94x45x12

 • Помошен пплакар Zelia wenge

  Код:Помошен пплакар Zelia wenge -249-000042

  Спецификации:

  * Рамка од иверица со меламинска облога со отпорност на абење и време.

  *Вклучува три кабинети.

  *Се нуди во венге ео боја.

   

  Димензии:

  Должина: 90 см

  Ширина: 42 см

  Висина: 60 см


  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:

  94x45x12

 • Помошен пплакар Zelia natural

  Код:Помошен пплакар Zelia natural-249-000041

  Спецификации:

  * Рамка од иверица со меламинска облога со отпорност на абење и време.

  *Вклучува три ормани.

  *Понудени во природна боја Mo.

   

  Димензии:

  Должина: 90 см

  Ширина: 42 см

  Висина: 60 см


  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:

  94x45x12

 • Плакар Zelia white

  Код:Плакар Zelia white -249-000037


  Број на пакети:1


  Димензии на пакување:82x44x10


 • Плакар Zelia wenge

  Код:Плакар Zelia wenge-249-000039

  Спецификации:

  * Рамка од иверица со меламинска облога со отпорност на абење и време.

  *Вклучува два плакари.

  *Се нуди во венге ео боја.

   

  Димензии:

  Должина: 79 см

  Ширина: 42 см

  Висина: 60 см


  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:
  82x44x10