• Тегови 75kg

  Сетот содржи:
  -Тегови 6 x 7.5kg
  -Тегови 2 x 5kg
  -Тегови 6 x 2.5kg
  -Рачни шипки 40cm x 2
  -Голема шипка 150cm x 1
  Шипките од новата генерација се поцинкувани и отпорни на висок притисок, овозможуваат дисковите да се цврсто фиксирани.
  Дисковите се обложени со пластика од 1-ва класа и полнета со специјален малтер, со што се овозможува долготрајност.
  Стоперите на краевите овозможуваат заштита од повреда при вежбање.
  Теговите со својата издржлива и долготрајна структура, ќе Ви овозможат да ги користите многу години.


 • Тегови 10kg

  Сетот содржи:
  -Тегови 2 x 5kg
  Oбложени се со пластика од 1-ва класа, полнета со специјален малтер, со што се овозможува долготрајност. Невозможно е да пукнат и да се скршат. Дури и ако се специјално исечени/дупчени, нивната содржина не истекува.
  Теговите со својата издржлива и долготрајна структура, ќе Ви овозможат да ги користите многу години.

 • Тегови 6kg

  Сетот содржи:
  -Тегови 2 x 3kg
  Oбложени се со пластика од 1-ва класа, полнета со специјален малтер, со што се овозможува долготрајност. Невозможно е да пукнат и да се скршат. Дури и ако се специјално исечени/дупчени, нивната содржина не истекува.
  Теговите со својата издржлива и долготрајна структура, ќе Ви овозможат да ги користите многу години.

 • Тегови 45kg

  Сетот содржи:
  -Тегови 2 x 7.5kg
  -Тегови 2 x 5kg
  -Тегови 6 x 2.5kg
  -Рачни шипки 40cm x 2
  -Голема шипка 150cm x 1
  Шипките од новата генерација се поцинкувани и отпорни на висок притисок, овозможуваат дисковите да се цврсто фиксирани.
  Дисковите се обложени со пластика од 1-ва класа и полнета со специјален малтер, со што се овозможува долготрајност.
  Стоперите на краевите овозможуваат заштита од повреда при вежбање.
  Теговите со својата издржлива и долготрајна структура, ќе Ви овозможат да ги користите многу години.

 • Тегови 65kg

  Сетот содржи:
  -Тегови 4 x 7.5kg
  -Тегови 4 x 5kg
  -Тегови 4 x 2.5kg
  -Рачни шипки 40cm x 2
  -Голема шипка 150cm x 1
  Шипките од новата генерација се поцинкувани и отпорни на висок притисок, овозможуваат дисковите да се цврсто фиксирани.
  Дисковите се обложени со пластика од 1-ва класа и полнета со специјален малтер, со што се овозможува долготрајност.
  Стоперите на краевите овозможуваат заштита од повреда при вежбање.
  Теговите со својата издржлива и долготрајна структура, ќе Ви овозможат да ги користите многу години.


 • ДЕТСКИ ВЕЛОСИПЕД MAX SPACE 10 12

  Код: ДЕТСКИ ВЕЛОСИПЕД MAX SPACE 10 12 - 803807

  Големина на тркала 12″

  Предна и задна Caliper кочница 

  Пластичен украсен штитник за ланецот

  Преден  браник

  Помошни тркала

  Висококвалитетни гуми “Wanda”

  Ергономско седиште

  Украсно ѕвонче

 • ДЕТСКИ ВЕЛОСИПЕД MAX BALANCE 10.0 12

  Код: ДЕТСКИ ВЕЛОСИПЕД MAX BALANCE 10 12 СИН - 803898

  Баланс велосипед со помош на кој детето ќе ја развие стабилноста и балансот за понатамошно управување на велосипед

  Квалитетна метална изработка со подесиво по висина седиште

  Наменето за деца од 2 – 6 год.

  Максимална тежина до 30 kg. Ергономско седиште

 • ДЕТСКИ ВЕЛОСИПЕД MAX BALANCE 12'' ЖОЛТ

  Код: ДЕТСКИ ВЕЛОСИПЕД MAX BALANCE 12 ЖОЛТ - 803897

  Баланс велосипед со помош на кој детето ќе ја развие стабилноста и балансот за понатамошно управување на велосипед

  Квалитетна метална изработка со подесиво по висина седиште

  Наменето за деца од 2 – 6 год.

  Максимална тежина до 30 kg. Ергономско седиште

 • ДЕТСКИ ВЕЛОСИПЕД MAX BALANCE 10.0 12''

  Код: ДЕТСКИ ВЕЛОСИПЕД MAX BALANCE 10 12 ЦРВЕН - 803900

  Баланс велосипед со помош на кој детето ќе ја развие стабилноста и балансот за понатамошно управување на велосипед

  Квалитетна метална изработка со подесиво по висина седиште

  Наменето за деца од 2 – 6 год.

  Максимална тежина до 30 kg. Ергономско седиште

 • ДЕТСКИ ВЕЛОСИПЕД MAX 10.0 GTR 12

  КоД: MAX 10 GTR 12 - 803812

  Големина на тркала: 12

  Предна и задна Caliper кочница

  Пластичен украсен штитник за ланецот

  Преден  браник

  Помошни тркала

  Висококвалитетни гуми “Wanda”            

  Ергономско седиште
  Украсно ѕвонче

 • ВЕЛОСИПЕД MAX STAMENA-FS-GREEN 10.0 27.5

  Код: MAX STAMENA-FS-GREEN 10 27-5 - 803839

  Метален рам 17

  Висококвалитетни гуми Wanda 27.5×1,95

  Полу Алуминиумски рачки за кочници со менувач Vader

  Comfort Lady седиште со М6 Quick Release

  Дупли Aлуминиумски бандажи

  Предна вилушка со амортизер

  Предна и задна Disk кочница

  Средна осовина со затворен касетен систем

  Шифтери на преден менувач-Брзо менување (Rapid Fire)

  Шифтери на заден менувач-Брзо менување (Rapid Fire 21 speed)

  Полу метални педали со лагери заден потпирач
  Ѕвонче

 • ВЕЛОСИПЕД MAX STAMENA-FS-yellow 10.0 27.5

  Код: MAX STAMENA-FS-yellow 10 27-5 - 803841

  Метален рам 17

  Висококвалитетни гуми Wanda 27.5×1,95

  Полу Алуминиумски рачки за кочници со менувач Vader

  Comfort Lady седиште со М6 Quick Release

  Дупли Aлуминиумски бандажи

  Предна вилушка со амортизер

  Предна и задна Disk кочница

  Средна осовина со затворен касетен систем

  Шифтери на преден менувач-Брзо менување (Rapid Fire)

  Шифтери на заден менувач-Брзо менување (Rapid Fire 21 speed)

  Полу метални педали со лагери заден потпирач
  Ѕвонче

 • ВЕЛОСИПЕД MAX STAMENA-FS-BLUE 27.5

  Код: ВЕЛОСИПЕД MAX STAMENA-FS-BLUE 27-5 - 803840

  Метален рам 17

  Висококвалитетни гуми Wanda 27.5×1,95

  Полу Алуминиумски рачки за кочници со менувач Vader

  Comfort Lady седиште со М6 Quick Release

  Дупли Aлуминиумски бандажи

  Предна вилушка со амортизер

  Предна и задна Disk кочница

  Средна осовина со затворен касетен систем

  Шифтери на преден менувач-Брзо менување (Rapid Fire)

  Шифтери на заден менувач-Брзо менување (Rapid Fire 21 speed)

  Полу метални педали со лагери заден потпирач
  Ѕвонче

 • ДЕТСКИ ВЕЛОСИПЕД MAX MOTORCYCLE 16

  Код: MAX MOTORCYCLE 16 10 црвен - 803821

  Големина на тркала: 16″

  Предна и задна “Caliper” кочница    

  Пластичен украсен штитник за ланецот

  Преден и заден браник              

  Ергономско седиште

  Висококвалитетни гуми “Wanda”              

  Помошни тркала                                           

  Шише за водa                                             

  Украсно ѕвонче
  ГРАТИС РАЧКА СО ЗВУК НА МОТОР

 • ДЕТСКИ ВЕЛОСИПЕД MAX MOTORCYCLE 12

  Код: MAX MOTORCYCLE 12 10 зелен - 803819

  Големина на тркала: 12″

  Предна и задна “Caliper” кочница    

  Пластичен украсен штитник за ланецот

  Преден и заден браник              

  Ергономско седиште

  Висококвалитетни гуми “Wanda”               

  Помошни тркала                                           

  Шише за водa                                            

  Украсно ѕвонче                                           
  ГРАТИС РАЧКА СО ЗВУК НА МОТОР

 • ВЕЛОСИПЕД CITY CLASSIC 8.0 28’’ WHITE

  Код: MAX CITY CLASSIC 8 WHITE - 800830 jcs 26506

  Големина на тркала: 28″

  Тенкометален рам 18″

  Гуми (city) 700x32C

  Алуминиум/пластика рачки за кочници

  Comfort седиште со М6 Qick Release

  Aлуминиумски бандажи

  V-brake алуминиумски кочници

  Метални браници

  Предна корпа/Заден багажник

  Предно/Задно светло

  Браник на ланец

  Среден потпирач                   
  Ѕвонче

 • ВЕЛОСИПЕД CRUISER 8.0 28’’ CREAM

  Код: MAX CRUISER 8 28 - 800825 jcs 26501

  Големина на тркала: 28″

  Тенкометален рам 18″

  Гуми (city) 700x32C

  Алуминиум/пластика рачки за кочници

  Comfort седиште со М6 Qick Release

  Aлуминиумски бандажи

  V-brake алуминиумски кочници

  Метални браници

  Предна корпа/Заден багажник

  Предно/Задно светло

  Браник на ланец

  Среден потпирач                   
  Ѕвонче

 • ВЕЛОСИПЕД MAX CRUISER МENTA 8.0 28’’ ЗЕЛЕН

  Код: MAX МENTA 8 28 ЗЕЛЕН - 800827 jcs26503

  Големина на тркала: 28″

  Тенкометален рам 18″

  Гуми (city) 700x32C

  Алуминиум/пластика рачки за кочници

  Comfort седиште со М6 Qick Release

  Aлуминиумски бандажи

  V-brake алуминиумски кочници

  Метални браници

  Предна корпа/Заден багажник

  Предно/Задно светло

  Браник на ланец

  Среден потпирач                   
  Ѕвонче

 • ВЕЛОСИПЕД MAX HOONIGAN-FS-BLUE 10.0 29

  Код: MAX HOONIGAN-FS-BLUE 10 - 803845

  Метален рам 18’’

  Висококвалитетни гуми Wanda 29×2,10

  Полу алуминиумски рачки за кочници со менувач

  Vader Sport седиште со М6 Qick Release

  Дупли Aлуминиумски бандажи

  Предна и задна Disk кочница

  Средна осовина со затворен касетен систем

  Шифтери на преден менувач-Брзо менување (Rapid Fire)

  Шифтери на заден менувач-Брзо менување (Rapid Fire 21 speed)

  Полу метални педали со лагери
  Заден потпирач Ѕвонче

 • ВЕЛОСИПЕД MAX HOONIGAN-FS-GRAY 10.0. 29

  Код: MAX HOONIGAN-FS-GRAY 10 - 803844

  Метален рам 18’’

  Висококвалитетни гуми Wanda 29×2,10

  Полу алуминиумски рачки за кочници со менувач

  Vader Sport седиште со М6 Qick Release

  Дупли Aлуминиумски бандажи

  Предна и задна Disk кочница

  Средна осовина со затворен касетен систем

  Шифтери на преден менувач-Брзо менување (Rapid Fire)

  Шифтери на заден менувач-Брзо менување (Rapid Fire 21 speed)

  Полу метални педали со лагери
  Заден потпирач Ѕвонче