• Лустер LUMINARTA

  Код: М-LUMINARTA- 390FLH1579

  ЛУСТЕР УФО изработен ABS и поликарбонат
  Висина на абажурот: 6,5 cm
  Дијаметар на абажурот: 25 cm
  Поддесив  кабел
  Вкупна висина: 50 cm
  Тип на сијалица: E 27 Max 45 - 60 W

  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:32х36х9cm

 • Лустер Ampèria

  Код: М-Ampèria-534LUN3122

  ДРВЕНА КОНСТРУКЦИЈА Стаклен абажур Големина: 43 x 43 x 40 cm Висина: 80 cm Поддесива висина Електростацки фарбена Тип на сијалица: E 27 Max 60 W

  Max Voltage: 220-240 V

  Број на пакети:1 Димензии на пакување:48х32х32

 • Лустер LUMINESCA

  Код: М-LUMINESCA-390FLH1584

  Метален лустер со дизјан на круша Метал Висина на абажурот: 31 cm Дијаметар на капачето: 16 cm Дијаметар за средина на абажурот: 24 cm Поддесив кабел Вкупна висина: 65 cm Тип на сијалица: E 27 Max 45 - 60 W

  Број на пакети:1 Димензии на пакување:26х26х33cm

 • Лустер ECHELION

  Код: M-ECHELION-687HMY1128

  МЕТАЛНА КОНСТРУКЦИЈА
  Дрвен абажур
  Рачно изработено
  Дијаметар: 36 cm
  Висина: 65 cm
  Дијаметар на абажурот: 36 cm
  Висина на абажурот
  : 18 cm

  Сијалица не е влкучена
  Тип на сијалица: E 27 Max 60 W

  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:41х40х22cm


 • Лустер Mendeleev

  Код: М-Mendeleev-892OPV1607

  МЕТАЛНА КОНСТРУКЦИЈА Големина: 84 x 20 cm Висина: 135 cm Дијаметар на абажурот: 20 cm Висина на абажурот: 25 cm Поддесив кабел Дијаметар на основа: 10 cm Висина на основа: 3 cm Должина на кабел: 90 cm

  Тип на сијалица: 3 x E 27 Max 40 W IP Code: IP20

  Број на пакети:1 Димензии на пакување:30х30х30cm


 • Лустер Voltaire

  Код: М-Voltaire-521SHN3117

  ДРВЕНО КОНСТРУКЦИЈА Големина: 100 x 7 cm Висина: 53 cm Должина на кабел: 40 cm Тип на сијалица: 5 x E 27 Max 40 W IP Code: IP20 Сијалицата не е вклучена Дијаметар на основа:10 cm Висина на основа:3 cm

  Број на пакети:1 Димензии на пакување:102х16х18

 • Лустер Luminstein

  Код: М-Luminstein-390FLH2180

  Памбучен абажур
  Големина на абажурот: 60 x 45 cm
  Висина на абажурот: 45 cm
  Вкупно висина: 80 cm
  CE Certificated
  Тип на сијалица: E 27 Max 45 - 60 W

  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:60х45х45

 • Лустер Maxwell

  Код: М-Maxwell-846STL2887

  100% МЕТАЛ Висина: 70 cm Дијаметар: 18 cm Електростацки фарбена

  Тип на сијалица: E 27 Max 60 W

  Број на пакети:1 Димензии на пакување:28х28х18cm

 • Лустер Ampèrius

  Код: М-Ampèrius-584TTM1320

  МЕТАЛНА КОНСТРУКЦИЈА Големина: 22 x 22 cm Висина: 136 cm Дијаметар на абажурот: 4 cm Висина на абажурот: 30 cm Поддесива висина Дијаметар на основа: 22 cm Висина на основа: 3 cm Должина на кабел: 90 cm Тип на сијалица: 3 x E 27 Max 40 W IP Code: IP20

  Број на пакети:1 Димензии на пакување:22х32х10cm

 • Лустер FORTINOVA White - Silver

  Код: М-FORTINOVA White - Siliver-687HMY1113

  МЕТАЛНА КОНСТРУКЦИЈА

  Памучен абажур Дијаметар: 22 cm Висина: 54 cm Дијаметар на абажурот: 22 cm Висина на абажурот: 20 cm Тип на сијалица: E 27 Max 60 W

  Број на пакети:1 Димензии на пакување:25х25х25cm

 • Сет 2 лустери CONSTRUCTORA

  Код: М-CONSTRUCTORA -390FLH1580

  Лустер УФО Изработен ABS и поликарбонат 2 Парчиња Висина на абажурот: 6,5 cm Дијаметар на абажурот: 25 cm Поддесив кабел Вкупна висина: 50 cm Тип на сијалица: E 27 Max 45 - 60 W

  Број на пакети:1 Димензии на пакување:32х36х9cm

 • Лустер Fermions

  Код: М-Fermions-527ABY1767

  МЕТАЛНА КОНСТРУКЦИЈА Дијаметар: 53 cm Висина: 124 cm Дијаметар на абажурот: 53 cm Висина на абажурот: 28 cm Поддесива висина Дијаметар на основа: 9 cm Висина на основа: 6 cm Должина на кабел: 90 cm Тип на сијалица: E 27 Max 40 W IP Code: IP20

  Број на пакети:1 Димензии на пакување:52х30х30

 • Лустер BELLADORA Green

  Код: М-BELLADORA Green-687HMY1456

  МЕТАЛНА КОНСТРУКЦИЈА
  Памбучен абажур

  Висина: 30 cm
  Ширина: 25 cm
  Висина на кабел: 70 cm
  Тип на сијалица: E 27 Max 60 W

  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:25х25х25cm

 • Лустер Tycho gold

  Код: М-Tycho gold-119FRS1542

  МЕТАЛНА КОНСТРУКЦИЈА Метална основа Ширина: 51 cm Висина: 26 cm Длабочина: 51 cm Дијаметар на основа: 13 cm Висина на основа: 3 cm IP 20 Тип на сијалица: LED 18W

  Број на пакети:1 Димензии на пакување:71х32х20


 • Лустер MARCELLIA

  Код:М-MARCELLIA-390FLH2131

  MDF КОНСТРУКЦИЈА Special Design Boomerang Chandelier Висина на абажурот: 20 cm Дијаметар на абажурот: 59 cm Поддесив кабел Вкупна висина : 65 cm Тип на сијалица: E 27 Max 45 - 60 W

  Број на пакети:1 Димензии на пакување:33х33х9cm

 • Лустер Röntgenara

  Код: М-Röntgenara-525NOR1624

  МЕТАЛНА КОНСТРУКЦИЈА

  Дијаметар: 62 cm
  Висина: 83 cm
  Дијаметар на абажурот: 12 cm
  Висина на абажурот: 2 cm
  Дијаметар на основа: 12 cm
  Висина на основа: 3 cm
  Тип на сијалица: 6 x E 27 Max 40 W
  IP Code: IP20

  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:53х53х60


 • Лустер Valorielle

  Код: М -Valorielle-942FLG1430

  МЕТАЛНА КОНСТРУКЦИЈА Метален абажур Дијаметар на абажурот: 36 cm Висина на абажурот: 22 cm Големина: 36 x 36 x 120 cm Дијаметар на основа: 10 cm Висина на основа: 6 cm Должина на кабел: 90 cm IP20 Тип на сијалица: E27 Max 40 W Поддесива висина

  Број на пакети:1 Димензии на пакување:37х37х28cm


 • Лустер Bunsenite

  Код: М -Bunsenite-521SHN1130

  МЕТАЛНА КОНСТРУКЦИЈА Стаклен абажур Големина: 43 x 15 cm Висина: 74 cm Тип на сијалица: E 27 Max 40 W IP Code: IP20 Дијаметар на основа:10 cm Висина на основа:3 cm

  Број на пакети:1 Димензии на пакување:80х45х25

 • Лустер CELESTIAX Vintage

  Код: М-CELESTIAX Vintage- 525NOR1304

  МЕТАЛНА КОНСТРУКЦИЈА Дијаметар: 24 cm Висина: 12 cm Дијаметар на абажурот: 24 cm Висина на абажурот: 7 cm Дијаметар на основа: 12 cm Висина на основа: 3 cm Тип на сијалица: E 27 Max 40 W IP Code: IP20

  Број на пакети:1 Димензии на пакување:25х27х25cm


 • Лустер Magellan

  Код: М-Magellan-806ALD1512

  100% SOLID PINE
  Големина: 80 x 22 x 65 cm
  Рачно изработена
  Тип на сијалица: 3 x E 27 Max 40 W
  IP Code: IP20

  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:81х22х18