• Gaming Chair Viper G4 Black

  Код: Gaming Chair Viper G4 Black

  Cover material: PU Cover
  Frame material: Primary foam; Iron frame (T1.5mm);12mm plywood on seat; Multifunctional mechanism; 350mm chrome base; 80mm Class 3 gas lift; Adjustable PU armrest
  Color: Black
  Product size: W65*D70*H122-130cm; (Back: W54*H83cm; Seat: W52*D53cm)
  Reclining Angle: 90-160

 • Gaming Chair Viper G4 Black/Red
  Код за нарачка: Gaming Chair Viper G4 Black/Red
   
  Cover material: PU Cover
  Frame material: Primary foam; Iron frame (T1.5mm);12mm plywood on seat; Multifunctional mechanism; 350mm chrome base; 80mm Class 3 gas lift; Adjustable PU armrest
  Color: Black/Red
  Product size: W65*D70*H122-130cm; (Back: W54*H83cm; Seat: W52*D53cm)
  Reclining Angle: 90-160
 • Gaming Chair Viper G5 Black/Blue
  Код за нарачка: Gaming Chair Viper G5 Black/Blue
   
  Cover material: PU Cover
  Frame material: Seat moulded foam; Backrest primary foam; Iron frame (T1.5mm);12mm plywood on seat; Tilt mechanism; 350mm nylon base; 100mm Class 3 gas lift; Fixed PU armrest
  Color: Black/Blue
  Product size: W68*D72*H128-137.5cm; (Back: W55*H85cm; Seat: W53*D54cm)
  Carton size: 85*65*28cm
  Reclining Angle: 90-180
 • Gaming Chair Viper G5 Black/White
  Код за нарачка: Gaming Chair Viper G5 Black-White
   
  Cover material: PU Cover
  Frame material: Seat moulded foam; Backrest primary foam; Iron frame (T1.5mm);12mm plywood on seat; Tilt mechanism; 350mm nylon base; 100mm Class 3 gas lift; Fixed PU armrest
  Color: Black/White
  Product size: W68*D72*H128-137.5cm; (Back: W55*H85cm; Seat: W53*D54cm)
  Carton size: 85*65*28cm
  Reclining Angle: 90-180
 • Gaming Chair Viper G5 Black/Red
  Код за нарачка: Gaming Chair Viper G5 Black/Red
   
  Cover material: PU Cover
  Frame material: Seat moulded foam; Backrest primary foam; Iron frame (T1.5mm);12mm plywood on seat; Tilt mechanism; 350mm nylon base; 100mm Class 3 gas lift; Fixed PU armrest
  Color: Black/Red
  Product size: W68*D72*H128-137.5cm; (Back: W55*H85cm; Seat: W53*D54cm)
  Carton size: 85*65*28cm
  Reclining Angle: 90-180
   
 • Gaming Chair Viper G4 Black/Blue

  Код: Gaming Chair Viper G4 Black/Blue

  Cover material: PU Cover
  Frame material: Primary foam; Iron frame (T1.5mm);12mm plywood on seat; Multifunctional mechanism; 350mm chrome base; 80mm Class 3 gas lift; Adjustable PU armrest
  Color: Black
  Product size: W65*D70*H122-130cm; (Back: W54*H83cm; Seat: W52*D53cm)
  Reclining Angle: 90-160

 • Gaming Chair Viper G7 Black-Red
  Thick padded back & seat are perfect for relaxing.
  Strong metal frame designed to help promote a comfortable seated position, keeping you comfy after long hours of game or work. 
   
  Cover Material: Mesh, Strong PU, PP and ABS
  Frame Material: Multifunctional mechanism; 350mm powder painted steel base; 80mm gas lift; Height Adjustable  PU arms; Mould Foam for Seat; Mesh for Back
  Color: Black/Red
  Product Size: Seat: W53*D44.5cm; Height: H124-134cm
  Reclining Angle: 170°
   
 • Работен стол Omega

  Код: Работен стол Omega - 275-000003

  Технички спецификации:

  Прилагодлива висина: за прилагодување и „заклучување“ на седиштето во соодветна ергономска положба која одговара на вашата лична висина и тежина.

  Основа со пет краци.

  Облога од мрежеста ткаенина на задната страна која овозможува циркулација на воздухот и спречува потење на телото, во темно сива боја.

  Потпирачи за раце кои може да се превртат за 90° за да се заштеди простор.

   

  Димензии на производот:

  Должина: 62 см

  Ширина: 61 см

  Висина: 110cm - 120cm

  Висина на грбот: 55 см

  Ширина на грбот: 49 см

  Висина на седиштето: 41cm - 51cm

  Длабочина на седиштето: 45 см

  Ширина на потпирачот за глава:

  Висина на глава: 17 см

  Тежина на издржливост: 80 кг

   

  Забелешки:

  Производот се испорачува несклопен, во фабричко пакување и со детално упатство за склопување.
  Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од онаа прикажана на фотографијата.

 • Работен стол Vortex

  Код: Работен стол Vortex - 275-000007

  Технички спецификации:

  Прилагодлива висина: за прилагодување и „заклучување“ на седиштето во соодветна ергономска положба која одговара на вашата лична висина и тежина.

  Основа со пет краци.

  Облога од мрежеста ткаенина на задната страна која овозможува циркулација на воздухот и спречува потење на телото, во светло сива боја.

  Потпирачи за раце кои може да се превртат за 90° за да се заштеди простор.

   

  Димензии на производот:

  Должина: 62 см

  Ширина: 61 см

  Висина: 110cm - 120cm

  Висина на грбот: 55 см

  Ширина на грбот: 49 см

  Висина на седиштето: 41cm - 51cm

  Длабочина на седиштето: 48 см

  Ширина на потпирачот за глава: 30 см

  Висина на глава: 17 см

  Тежина на издржливост: 120 кг

   

  Забелешки:

  Производот се испорачува несклопен, во фабричко пакување и со детално упатство за склопување.
  Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од онаа прикажана на фотографијата.

 • Работен стол Phantom црн

  Код: Работен стол Phantom црн - 275-000006

  Технички спецификации:

  Прилагодлива висина: за прилагодување и „заклучување“ на седиштето во соодветна ергономска положба која одговара на вашата лична висина и тежина.

  Основа со пет краци.

  Облога од мрежеста ткаенина на задната страна која овозможува циркулација на воздухот и спречува потење на телото, во светло сива боја.

   

  Димензии на производот:

  Должина: 62 см

  Ширина: 61 см

  Висина: 110cm - 120cm

  Висина на грбот: 55 см

  Ширина на грбот: 49 см

  Висина на седиштето: 41cm - 51cm

  Длабочина на седиштето: 48 см

  Ширина на потпирачот за глава: 30 см

  Висина на глава: 17 см

  Тежина на издржливост: 120 кг

   

  Забелешки:

  Производот се испорачува несклопен, во фабричко пакување и со детално упатство за склопување.
  Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од онаа прикажана на фотографијата.

 • Работен стол Titan black

  Код:Работен стол Titan black-277-000005

  Технички спецификации:

  Механизам на навалување / навалување наназад: Седиштето го следи наклонот на телото напред-назад, нудејќи целосна слобода на движење, но и ергономска поддршка на половината и 'рбетот.

  Прилагодлива висина: Можност за прилагодување и „заклучување“ на седиштето во соодветна ергономска положба, во зависност од висината на корисникот. Според правилната ергономија, нозете треба да формираат прав агол од 90° со подот.

  Издржлива метална рамка: Монтирана на пентагонална заоблена високо-цврста метална основа од хром.

  Мрежеста ткаенина: Облога од мрежеста ткаенина на грбот и основата и синтетичка кожа на горниот дел од грбот за поголема издржливост. Мрежеста ткаенина овозможува циркулација на воздухот и го спречува потењето на телото, понудена во црна боја.

  Модерни раце: кои ја следат искривувањето на рацете за поголем одмор.

  Подобрено шише за поддршка од класа 3

   

  Димензии на производот:

  Должина: 55,5 см

  Ширина: 52 см.

  Висина: 88-98 см.

  Висина на седиштето: 42-51cm

  Тежина на издржливост: 150 кг

   

  Забелешки:

  Производот се испорачува несклопен, во фабричко пакување и со детален водич за склопување.

  Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од неговата фотографска претстава на вашиот екран.


  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:
  68x57x59


 • Работен стол Legion light grey

  Код:Работен стол Legion light grey-275-000005

  Технички спецификации:

  * Механизам за навалување на коленото: Механизмот за повлекување е прилагодлив во однос на тежината на корисникот и може да се заклучи во различни позиции.

  * Прилагодлива висина: за прилагодување и „заклучување“ на седиштето во соодветна ергономска положба која одговара на вашата лична висина.

  * Основата со пет краци е метална во боја на хром.

  * Мрежеста ткаенина: Облога од мрежеста ткаенина на задната страна која овозможува циркулација на воздухот и спречува потење на телото, понудена во светло сива боја.

  * Прилагодливи краци: рацете можат да одат напред и назад, како и лево и десно за подобар одмор на рацете.

  * Засилено шише за поддршка од класа 2.

   

     Идеално седиште за дома и канцеларија. Што повеќе би можеле да побарате на седиште?

   

  Димензии на производот:

  Должина: 62 см

  Ширина: 63 см

  Висина: 110cm - 120cm

  Висина на грбот: 55 см

  Ширина на грбот: 49 см

  Висина на седиштето: 45cm - 55cm

  Длабочина на седиштето: 50 см

  Ширина на потпирачот за глава: 30 см

  Висина на глава: 17 см

  Тежина на издржливост: 120 кг

   

  Забелешки:

  Производот се испорачува несклопен, во фабричко пакување и со детален водич за склопување.

  Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од неговата фотографска претстава на вашиот екран.


  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:62x32x60

 • Работен стол Onyx grey

  Код:Работен стол Onyx grey-275-000008

  Технички спецификации:

  Механизам за навалување на коленото: Механизмот за повлекување е прилагодлив во однос на тежината на корисникот и може да се заклучи во различни позиции.

  Прилагодлива висина: за прилагодување и „заклучување“ на седиштето во соодветна ергономска положба која одговара на вашата лична висина.

  Основата со пет краци е металик во црна боја.

  Мрежеста ткаенина: Облога од мрежеста ткаенина на задната страна која овозможува циркулација на воздухот и спречува потење на телото, понудена во црна боја.

  Рацете го следат наклонот на рацете за поголем одмор.

  Засилено шише за поддршка од класа 2.

   

  Димензии на производот:

  Должина: 61 см

  Ширина: 65 см

  Висина: 108cm - 118cm

  Висина на грбот: 61 см

  Ширина на грбот: 48 см

  Висина на седиштето: 40cm - 50cm

  Длабочина на седиштето: 49 см

  Ширина на потпирачот за глава: 28 см

  Висина на главата: 14cm

  Тежина на издржливост: 80 кг

   

  Забелешки:

  Производот се испорачува несклопен, во фабричко пакување и со детален водич за склопување.

  Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од неговата фотографска претстава на вашиот екран.


  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:
  62x32x58


 • Работен стол Astral black

  Код:Работен стол Astral black-090-000012

  Спецификации

  Столче во средината на задниот дел

  Тапацир од PU&PVC

  ПП потпирач за рака

  Механизам на пеперутка со навалување

  80mm обоен гас лифт

  најлонска основа 320 мм

  PU тркалца

  Лесно се чистат и отпорни на избледување

  Се користи во канцеларија и дома.

   

  Димензија:

  Должина: 62 см

  Ширина: 69 см

  Вкупна висина: 102/110 см

  Висина на седиштето: 40 см

   

  Забелешки:

  Овој канцелариски стол бара основно склопување кое е сам (направи го сам) и доаѓа со упатства за склопување.

  Бојата на испорачаниот производ може да се разликува од бојата на производот на сликата.


  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:
  70x33x60


 • Работен стол Spectre black

  Код:Работен стол Spectre black-090-000004

  Спецификации

  Мрежест стол со висок грб

  Прилагодлив потпирач за глава

  Мрежест тапацир

  ПП потпирач за рака

  Механизам на пеперутка со навалување

  80mm обоен гас лифт

  Најлонска основа од 320 мм

  Најлонски тркалца

   

  Димензија:

  Должина: 65,5 см

  Ширина: 64 см

  Вкупна висина: 117/126 см

  Висина на седиштето: 46 см

   

  Забелешки:

  Овој канцелариски стол бара основно склопување кое е сам (направи го сам) и доаѓа со упатства за склопување.

  Бојата на испорачаниот производ може да се разликува од бојата на производот на сликата.


  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:
  63x34x60


 • Работен стол Sentinel black

  Код:Работен стол Sentinel black-254-000003

  Технички спецификации:

  Механизам на навалување / навалување наназад: Седиштето го следи наклонот на телото напред-назад, нудејќи целосна слобода на движење, но и ергономска поддршка на половината и 'рбетот.

  Прилагодлива висина: Можност за прилагодување и „заклучување“ на седиштето во соодветна ергономска положба, во зависност од висината на корисникот. Според правилната ергономија, нозете треба да формираат прав агол од 90° со подот.

  Издржлива рамка: Монтирана на црн полипропиленска основа со пет краци со висока јачина.

  Мрежеста ткаенина: Облога од мрежеста ткаенина на задната страна која овозможува циркулација на воздухот и спречува потење на телото, понудена во црна боја.

  Поддршка за вратот: Со прилагодлив потпирач за глава прилагодлив на различни позиции, поддржувајќи ја долгогодишната употреба на седиштето и обезбедувајќи релаксација и поддршка на вратот на корисникот.

  Дизајн на грб кој го следи 'рбетот за поголема анатомија.

   

  Димензии на производот:

  Должина: 50 см

  Ширина: 50,50 см.

  Висина: 114/124cm.

   

  Забелешки:

  Производот се испорачува несклопен, во фабричко пакување и со детален водич за склопување. Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од неговата фотографска претстава на вашиот екран.


  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:
  31x74x63


 • Работен стол Legionnaire black-white

  Код:Работен стол Legionnaire black-white-275-000010

  Технички спецификации:

  Механизам за навалување на коленото: Механизмот за повлекување е прилагодлив во однос на тежината на корисникот и може да се заклучи во различни позиции.

  Прилагодлива висина: за прилагодување и „заклучување“ на седиштето во соодветна ергономска положба што одговара на вашата лична висина.

  Основата со пет краци е метална во боја на хром.

  Мрежеста ткаенина: Облога од мрежеста ткаенина на задната страна која овозможува циркулација на воздухот и спречува потење на телото, понудена во светло сива боја.

  Прилагодливи краци: Рацете може да се движат напред и назад, лево и десно и нагоре и надолу, нудејќи повеќе позиции за подобра поддршка.

  Засилено шише за поддршка од класа 2.

   

     Идеално седиште за дома и канцеларија. Што повеќе би можеле да побарате на седиште?

   

  Димензии на производот:

  Должина: 65 см

  Ширина: 61 см

  Висина: 117cm - 125cm

  Висина на грбот: 59 см

  Ширина на грбот: 49 см

  Висина на седиштето: 45cm - 53cm

  Длабочина на седиштето: 52 см

  Ширина на потпирачот за глава: 32 см

  Висина на глава: 17 см

  Тежина на издржливост: 120 кг

   

  Забелешки:

  Производот се испорачува несклопен, во фабричко пакување и со детален водич за склопување.

  Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од неговата фотографска претстава на вашиот екран.


  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:
  62x32x60


 • Работен стол Zenith white

  Код:Работен стол Zenith white-277-000010

  Технички спецификации:

  Механизам на навалување / Навалување назад: Седиштето го следи наклонот на телото напред-назад, нудејќи целосна слобода на движење, но и ергономска поддршка на половината и 'рбетот. Механизмот може да се заклучи во вертикална положба.

  Прилагодлива висина: Можност за прилагодување и „заклучување“ на седиштето во соодветна ергономска положба, во зависност од висината на корисникот. Според ергономијата, стапалата треба да формираат прав агол од 90 степени со подот.

  Издржлива метална рамка: Монтирана на хромирана метална основа со висока цврстина со рицинус со пет краци. Способност за лесно ротирање и движење во која било насока.

  Pu вештачка кожа: Тапацир со висококвалитетна вештачка кожа која обезбедува издржливост со текот на времето како и можност за лесно чистење. Се нуди во класична бела боја.

  Дизајн со висок грб кој го следи 'рбетот за поголема анатомија. Засилените перничиња нудат дополнително чувство на луксуз.

  Заоблена рака која го следи наклонот на рацете, засилена со синтетичка кожа за поголема удобност.

  Засилено шише за поддршка од класа 3

   

  Димензии на производот:

  Должина: 55,5 см

  Ширина: 52 см.

  Висина: 108/118 см.

  Минимална висина на седиштето: 42 см

  Тежина на издржливост: 150 кг

   

  Забелешки:

  Производот се испорачува несклопен, во фабричко пакување и со детален водич за склопување. Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од неговата фотографска претстава на вашиот екран.


  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:
  76x58x58


 • Работен стол Nyx brown antique

  Код:Работен стол Nyx brown antique-033-000012

  Технички спецификации:

  Механизам на навалување / Навалување назад: Седиштето го следи наклонот на телото напред-назад, нудејќи целосна слобода на движење, но и ергономска поддршка на половината и 'рбетот. Механизмот може да се заклучи во вертикална положба.

  Прилагодлива висина: Можност за прилагодување и „заклучување“ на седиштето во соодветна ергономска положба, во зависност од висината на корисникот. Според ергономијата, стапалата треба да формираат прав агол од 90 степени со подот.

  Издржлива метална рамка: Монтирана на хромирана метална основа со висока цврстина со рицинус со пет краци. Способност за лесно ротирање и движење во која било насока.

  Pu вештачка кожа: Облога со висококвалитетна вештачка кожа која обезбедува издржливост со текот на времето но и можност за лесно чистење. Понуден во модерна кафеава античка боја.

  Дизајн со висок грб кој го следи 'рбетот за поголема анатомија. Засилените перничиња нудат дополнително чувство на луксуз.

  Заоблена рака која го следи наклонот на рацете, засилена со синтетичка кожа за поголема удобност.

  Засилено шише за поддршка од класа 3

   

  Канцелариско столче во Токио ... кога професионализмот се среќава со елеганцијата.

   

  Димензии на производот:

  Должина: 55 см

  Ширина: 63 см.

  Висина: 110/118 см.

  Минимална висина на седиштето: 51-59cm

   

  Забелешки:

  Производот се испорачува несклопен, во фабричко пакување и со детален водич за склопување.

  Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од неговата фотографска претстава на вашиот екран.


  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:
  88X57X60


 • Работен стол Nova grey antique

  Код:Работен стол Nova grey antique-033-000017

  Технички спецификации:

  Механизам на навалување / Навалување назад: Седиштето го следи наклонот на телото напред-назад, нудејќи целосна слобода на движење, но и ергономска поддршка на половината и 'рбетот. Механизмот може да се заклучи во вертикална положба.

  Прилагодлива висина: Можност за прилагодување и „заклучување“ на седиштето во соодветна ергономска положба, во зависност од висината на корисникот. Според ергономијата, стапалата треба да формираат прав агол од 90 степени со подот.

  Издржлива рамка: Монтирана на PP со пет краци, рицинусова основа со висока цврстина. Способност за лесно ротирање и движење во која било насока.

  Pu вештачка кожа: Тапацир со висококвалитетна вештачка кожа која обезбедува издржливост со текот на времето како и можност за лесно чистење. Се нуди во модерна античка сива боја со црни детали од ткаенина.

  Дизајн со висок грб кој го следи 'рбетот за поголема анатомија. Засилените перничиња нудат дополнително чувство на луксуз.

  Заоблена рака која го следи наклонот на рацете, засилена со синтетичка кожа за поголема удобност. Потпирачот за раце може да се навали исправено за да го доближи седиштето до работната маса кога не се користи.

  Засилена поддршка за шишиња


  Димензии на производот:

  Должина: 65 см

  Ширина: 79 см.

  Висина: 115-123 см.

  Минимална висина на седиштето: 47-54 см


  Забелешки:

  Производот се испорачува несклопен, во фабричко пакување и со детален водич за склопување.

  Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од неговата фотографска претстава на вашиот екран.


  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:
  85X33X64