• Детски велосипед 16 MAX GTR 9.0

  Код за нарачка: Детски велосипед 16 MAX GTR 9.0 - 802773

  Големина на тркала 16”
  Предна и задна “Caliper” кочница
  Пластичен украсен штитник за ланецот
  Преден браник
  Корпа позади
  Украсни реси на гидан
  Помошни тркала
  Украсно ѕвонче
  Шише за вода
  Висококвалитетни гуми “Wanda”

 • Детски трицикл MAX GFTC-002 Црвен

  Код за нарачка: Детски трицикл MAX GFTC-002 Црвен - 802814

  3 тркала за поголема стабилност
  Педали на предното тркало за полесно управување
  2 пластични корпи за омилените играчки на Вашите најмили
  Ергономско седиште
  Рачки со прилагодлива висина

 • Детски трицикл MAX GFTC-002 Портокалов

  Код за нарачка: Детски трицикл MAX GFTC-002 Портокалов - 802860

  3 тркала за поголема стабилност
  Педали на предното тркало за полесно управување
  2 пластични корпи за омилените играчки на Вашите најмили
  Ергономско седиште
  Рачки со прилагодлива висина

 • Детски трицикл MAX GFTC-002 Син

  Код за нарачка: Детски трицикл MAX GFTC-002 Син - 802861

  3 тркала за поголема стабилност
  Педали на предното тркало за полесно управување
  2 пластични корпи за омилените играчки на Вашите најмили
  Ергономско седиште
  Рачки со прилагодлива висина

 • Детски трицикл MAX GFTC-002 Розев

  Код за нарачка: Детски трицикл MAX GFTC-002 Розев - 802862

  3 тркала за поголема стабилност
  Педали на предното тркало за полесно управување
  2 пластични корпи за омилените играчки на Вашите најмили
  Ергономско седиште
  Рачки со прилагодлива висина

 • КОРПА ЗА ВЕЛОСИПЕД MAX BB-01B

  Код за нарачка: MAX BB-01B-26034

  Високо квалитетна водоотпорна корпа за пренос
  Материјал: Оксфорд текстил-Водоотпорен
  Склоплива со рачка и пренослива
  погодна за пазарување
  Димензии: Должина 33см
  Висина 24см
  Длабина 24см
  Тежина: 850 грама
  Максимална дозволена тежина за пренос: 5 кг


 • КОРПА ЗА ВЕЛОСИПЕД MAX BB-01А

  Код за нарачка: MAX BB-01А-26033

  Високо квалитетна водоотпорна корпа за пренос
  Материјал: Оксфорд текстил-Водоотпорен
  Склоплива со рачка и пренослива
  погодна за пазарување
  Димензии: Должина 33см
  Висина 24см
  Длабина 24см
  Тежина: 850 грама
  Максимална дозволена тежина за пренос : 5 кг

 • КОРПА ЗА ВЕЛОСИПЕД MAX BB-01

  Код за нарачка; MAX BB-01-26032

  Високо квалитетна водоотпорна корпа за пренос
  Материјал: Оксфорд текстил-Водоотпорен
  Склоплива со рачка и пренослива
  погодна за пазарување
  Димензии: Должина 33см
  Висина 24см
  Длабина 24см
  Тежина: 850 грама
  Максимална дозволена тежина за пренос : 5 кг

 • СЕДИШТЕ ЗА ВЕЛОСИПЕД MAX BSP-10

  Код за нарачка: MAX BSP-10-26026

  Удобно седиште за велосипед
  Материјал: Софт гума
  Големина: 260 х 210mm

 • ПУМПА СО ВИСОК ПРИТИСОК MAX BP-01

  Код за нарачка: MAX BP-01-26022

  Пумпа за велосипед
  Висок притисок 160 ПСИ со мерач
  Материјал: Титаниум + Алуминиум
  Тежина: 910 грама


 • У ЗАКЛУЧУВАЧ MAX BL-204

  Код за нарачка: MAX BL-204-26021

  Супер јак сигорносен ситем за заклучување
  Материјал:Обложен со силикон инокс
  Големина 160mm х 150mm
  Боја: Црна


 • РАНЕЦ ЗА ВЕЛОСИПЕДИЗАМ MAX BB-06

  Код за нарачка: MAX BB-06-26016

  Ранец Surperlaight
  Лесен и удобен
  Совршен за планинарење,
  трчање и велосипедизам
  Тежина: 100 g
  Димензии: 48 х 23 cm
  Избор на бои

 • ПОДЛОШКА ЗА СЕДИШТЕ MAX HZ-251447

  Код за нарачка: MAX HZ-251447-26007

  Подлошка од гел за меко и удобно седење


 • ПРЕДНИ РАЧКИ MAX RH-02

  Код за нарачка: MAX RH-02-26006

  Предни рачки
  Материјал Алуминиум + ТПР Гума
  Тежина: 83 грама ( 120 грама пар )
  Величина: 130mmL/ OD: 33mm/ID: 22.2mm


 • ПРЕДНИ РАЧКИ MAX RH-01

  Код за нарачка: MAX RH-01-26005

  Предни рачки
  Материјал Алуминиум + ТПР Гума
  Тежина: 63 грама ( 120 грама пар )
  Величина: 130mmL/ OD: 33mm/ID: 22.2mm

 • ДРЖАЧ ЗА ШИШЕ ЗА ВЕЛОСИПЕД MAX WBH-02

  Код за нарачка: MAX WBH-02-26002

  Алуминиумски држач за шише
  Материјал Алуминиум
  Боја: Црна
  Силвер
  Црвена
  Плава
  Жолта
  Тежина само 180 грама
  Едноставно за монтажа и прилагодливо
  на различна димензија на шише

 • ЗАДНО СВЕТЛО СО ТРЕПКАЧИ ЗА ВЕЛОСИПЕД MAX RBL-47

  Код за нарачка MAX RBL-47-26000

  Материјал: АБС Пластика
  СветлостLED: High Brightness,
  18 х COB лед,LED боја: Црвена
  Напојување: USB 500mA Литиум
  полимерни батеии на полнење
  2 х програми-модови
  + Автоматско Искличување при кочење
  и Автоматско вклучување при возење
  Пакување со: Светло ,Силиконска
  стега+USB кабел + ПВЦ кутија
  Работни часови 5

 • ЗАДНО СВЕТЛО MAX RBL-23

  Код за нарачка: MAX RBL-23-25998

  Материјал:Пластика
  СветлостLED: High Brightness COBLed,LED боја: Црвена
  Напојување: USB 600mah Литиум полимерни батерии
  6 програми-модови
  Пакување со: Светло Силиконска
  стега+USB кабел + ПВЦ кутија


 • ЗАДНО СВЕТЛО MAX RBL-20

  Код за нарачка:  MAX RBL-20-25997

  Материјал: Пластика + ABS + Силикон
  СветлостLED: High Brightness COBLed
  120 Лумени,LED боја: Црвена + бела,
  Напојување: USB 600mah полимерни батерии
  6 програми-модови
  Паковање со: Светло +USB кабел +ПВЦ Кутија


 • ЗАДНО СВЕТЛО MAX RBL-25

  Код за нарачка: MAX RBL-25-25996

  Материјал: Пластика
  СветлостLED: High Brightness 5 х COB лед,LED боја: Црвена/Бела
  Напојување: USB 330mA Литиум
  полимерни батеии на полнење
  6 програми-модови
  Пакување со: Светло Силиконска
  стега+USB кабел + ПВЦ кутија
  Работни часови 4-12