• Ракавица за отстранување влакна од миленици True Touch

  Силиконска ракавица за миленици - True Touch Glove
  Оваа ракавица е изработена од силиконска гума со која истовремено правите масажа и ги отстранувате на вишокот влакна на вашето милениче.
  Влакната се лепат на ракавицата кои потоа многу лесно се отстрануваат.
  Силиконските врвови на ракавицата успешно ги заменуваат металните четки.
  Дизајнот во форма на ракавица овозможува да ги дофатите тешко достапните места.
  Со магичната ракавица повеќе нема да се грижите за вишокот влакна на вашите миленици.