• Gaming Chair Viper G4 Black

  Код: Gaming Chair Viper G4 Black

  Cover material: PU Cover
  Frame material: Primary foam; Iron frame (T1.5mm);12mm plywood on seat; Multifunctional mechanism; 350mm chrome base; 80mm Class 3 gas lift; Adjustable PU armrest
  Color: Black
  Product size: W65*D70*H122-130cm; (Back: W54*H83cm; Seat: W52*D53cm)
  Reclining Angle: 90-160

 • Gaming Chair Viper G4 Black/Red
  Код за нарачка: Gaming Chair Viper G4 Black/Red
   
  Cover material: PU Cover
  Frame material: Primary foam; Iron frame (T1.5mm);12mm plywood on seat; Multifunctional mechanism; 350mm chrome base; 80mm Class 3 gas lift; Adjustable PU armrest
  Color: Black/Red
  Product size: W65*D70*H122-130cm; (Back: W54*H83cm; Seat: W52*D53cm)
  Reclining Angle: 90-160
 • Gaming Chair Viper G5 Black/Blue
  Код за нарачка: Gaming Chair Viper G5 Black/Blue
   
  Cover material: PU Cover
  Frame material: Seat moulded foam; Backrest primary foam; Iron frame (T1.5mm);12mm plywood on seat; Tilt mechanism; 350mm nylon base; 100mm Class 3 gas lift; Fixed PU armrest
  Color: Black/Blue
  Product size: W68*D72*H128-137.5cm; (Back: W55*H85cm; Seat: W53*D54cm)
  Carton size: 85*65*28cm
  Reclining Angle: 90-180
 • Gaming Chair Viper G5 Black/White
  Код за нарачка: Gaming Chair Viper G5 Black-White
   
  Cover material: PU Cover
  Frame material: Seat moulded foam; Backrest primary foam; Iron frame (T1.5mm);12mm plywood on seat; Tilt mechanism; 350mm nylon base; 100mm Class 3 gas lift; Fixed PU armrest
  Color: Black/White
  Product size: W68*D72*H128-137.5cm; (Back: W55*H85cm; Seat: W53*D54cm)
  Carton size: 85*65*28cm
  Reclining Angle: 90-180
 • Gaming Chair Viper G5 Black/Red
  Код за нарачка: Gaming Chair Viper G5 Black/Red
   
  Cover material: PU Cover
  Frame material: Seat moulded foam; Backrest primary foam; Iron frame (T1.5mm);12mm plywood on seat; Tilt mechanism; 350mm nylon base; 100mm Class 3 gas lift; Fixed PU armrest
  Color: Black/Red
  Product size: W68*D72*H128-137.5cm; (Back: W55*H85cm; Seat: W53*D54cm)
  Carton size: 85*65*28cm
  Reclining Angle: 90-180
   
 • Gaming Chair Viper G4 Black/Blue

  Код: Gaming Chair Viper G4 Black/Blue

  Cover material: PU Cover
  Frame material: Primary foam; Iron frame (T1.5mm);12mm plywood on seat; Multifunctional mechanism; 350mm chrome base; 80mm Class 3 gas lift; Adjustable PU armrest
  Color: Black
  Product size: W65*D70*H122-130cm; (Back: W54*H83cm; Seat: W52*D53cm)
  Reclining Angle: 90-160

 • Gaming Chair Viper G7 Black-Red
  Thick padded back & seat are perfect for relaxing.
  Strong metal frame designed to help promote a comfortable seated position, keeping you comfy after long hours of game or work. 
   
  Cover Material: Mesh, Strong PU, PP and ABS
  Frame Material: Multifunctional mechanism; 350mm powder painted steel base; 80mm gas lift; Height Adjustable  PU arms; Mould Foam for Seat; Mesh for Back
  Color: Black/Red
  Product Size: Seat: W53*D44.5cm; Height: H124-134cm
  Reclining Angle: 170°
   
 • Работен стол Blitz black-yellow

  Код:Работен стол Blitz black-yellow-232-000001

  Технички спецификации:

  Механизам на пеперутка / Прилагодлив грб: така што седиштето може да се заклучи во која било положба што сакате, нудејќи стабилна поддршка за половината и 'рбетот. Способноста за навалување и стабилизирање на грбот до 180 степени ве поканува да украдете неколку мали моменти за одмор дури и во канцеларија, за да продолжите да се освежувате малку подоцна.

  Механизам за навалување на коленото: Механизмот за повлекување е прилагодлив во однос на тежината на корисникот и може да се заклучи во различни позиции.

  Прилагодлива висина: за прилагодување и „заклучување“ на седиштето во соодветна ергономска положба што одговара на вашата лична висина.

  Издржлива рамка и ергономија: Изработена од армиран поликарбонат за високи перформанси со текот на времето.

  Основата со пет краци е полипропилен во црна боја со жолти детали.

  Внатрешно има 24D обликувана пена

  Облога од синтетичка кожа: Облога од синтетичка кожа со висока јачина која обезбедува издржливост и лесно чистење.

  2D прилагодливи краци: може да се подигнат на три различни позиции и да се ротираат оддесно налево за олеснување на зглобот во зависност од вашата работа и барањата за игри.

  Прилагодливо перниче за половината и вратот: кое поддржува долгогодишно користење на седиштето, обезбедувајќи му одмор на корисникот.

  Модерен дизајн: се издвојува по дизајнот и динамичната комбинација на бои црно-жолта

  Засилено шише за поддршка од класа 3.

   

  Димензии на производот:

  Должина: 67 cm (внатрешна 52 cm без краци)

  Ширина: 57 см.

  Висина: 126/136 см.

  Висина на седиштето: 44/54 cm.

  Длабочина на седиштето: 52 см.

   

  Забелешки:

  Производот се испорачува несклопен, во фабричко пакување и со детален водич за склопување.

  Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од неговата фотографска претстава на вашиот екран.


  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:
  83x65x32


 • Gaming Chair Viper G5 Black

  Код: Gaming Chair Viper G5 Black

  Cover material: PU Cover
  Frame material: Seat moulded foam; Backrest primary foam; Iron frame (T1.5mm);12mm plywood on seat; Tilt mechanism; 350mm nylon base; 100mm Class 3 gas lift; Fixed PU armrest
  Color: Black
  Product size: W68*D72*H128-137.5cm; (Back: W55*H85cm; Seat: W53*D54cm)
  Carton size: 85*65*28cm
  Reclining Angle: 90-180

 • Gaming Chair White Shark Pirate Black/White

  Код: Gaming Chair White Shark Pirate Black/White

  DETAILS

  ERGONOMICS

  Soft padded headrest for comfort and support.

   

  HEIGHT ADJUSTMENT

  Pneumatic seat-height adjustment for comfortable sitting posture.

   

  COMFORT

  Soft and textured backrest maintains breathability and provides comfort while sitting.

   

  ARMRESTS

  Fixed comfortable armrests for relieving arms fatigue.

   

  MOBILITY

  Omni-directional nylon castors for easy mobility.

   

  SPECIFICATIONS

  Dimensions (cm): 65 x 70 x 113 - 123

  Product type: Gaming chair

  Frame material: Wood

  Base type: 320mm - nylon

  Assembling required

  Load: 120kg

  Fabric material: Eco leather

  Fabric color: Black / White

  Back width: 52cm

  Back height: 74cm

  Seat size: 52 x 52cm

  Seat height: 42 - 52cm

  Wheel size and material: 50mm - nylon

  Tilt lock

  Backrest recline
  Armrests

 • Работен стол Форм црвен

  Код за нарачка: Работен стол Форм црвен-008043

  -Атрактивен дизајн инспириран од спортските автоммобили
  -Изработен од висококвалитетна еко кожа
  -Стабилна и цврста полипропиленска основа со силиконски тркалца
  -Удобни тапацирани потпирачи за раце
  -Елегантен, комфортен и практичен
  -Регулирање на височината на столот
  -Механизам за лулање
  -Максимална тежина до 120 кг.

    Димензии:
  Висина:119x129цм
  Должина:50цм
  Ширина:62цм

  ГАРАНЦИЈА 1 ГОДИНА

 • Работен стол Форм црн

  Код за нарачка: Работен стол Форм црн-008042

  -Атрактивен дизајн инспириран од спортските автоммобили
  -Изработен од висококвалитетна еко кожа
  -Стабилна и цврста полипропиленска основа со силиконски тркалца
  -Удобни тапацирани потпирачи за раце
  -Елегантен, комфортен и практичен
  -Регулирање на височината на столот
  -Механизам за лулање
  -Максимална тежина до 120 кг.

    Димензии:
  Висина:119x129цм
  Должина:50цм
  Ширина:62цм

  ГАРАНЦИЈА 1 ГОДИНА

 • Gaming Chair STORM Black-Blue

  Gaming Chair STORM Black-Blue

  -Механизам: Релакс
  -Основа: Полиамидна
  -Тапацир: Еко кожа во комбинација со две бои со основена црна боја и тапацир во сина боја
  -Полнеж: Полиуретански сунѓер
  -Раконаслони: Фиксирани 
  -Додатоци: Ергономска форма на седиште и наслон
  -Дозволена тежина: 130кг

  Димензии:
  Седиште ш/д: 49/49цм
  Наслон висина: 70цм
  Производот се испорачува немонтиран,а монтажата се врши исклучително брзо и лесно и се врши според упатството.  

 • Gaming Chair STORM Black-Red

  Gaming Chair STORM Black-Red

  -Механизам: Релакс
  -Основа: Полиамидна
  -Тапацир: Еко кожа во комбинација со две бои со основена црна боја и тапацир во црвена боја
  -Полнеж: Полиуретански сунѓер
  -Раконаслони: Фиксирани 
  -Додатоци: Ергономска форма на седиште и наслон
  -Дозволена тежина: 130кг

  Димензии:
  Седиште ш/д: 49/49цм
  Наслон висина: 70цм
  Производот се испорачува немонтиран,а монтажата се врши исклучително брзо и лесно и се врши според упатството.